liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς η Τάνια από φυλής 109 τι βάρδια δουλεύει;;;
στον όροφο λες τυπε ή στο ισόγειο;;;
Μιλάς για την ίδια.. με μία κριτική σου στις 21/02/'19 για την συγκεκριμένη;Διδύμου 22 → Αγγέλα
Στις 8 το απογευμα.3η βαρδυα;;;
Παντως στο Φωκαιας με την μπλε πορτα (στην μερια του 27) με το στοπ, μην δοκιμασετε την γκομενα που η τσατσα δεν λεει ονομα αλλα φουλ προγραμμα γιατι η κοπελα αν και πανεμορφη, δεν κανει!!!
Διδύμου 22 → Αγγέλα (New promilf mounaros)
Το μενού:
1) Πνιχτά γλωσσόφιλα.
2) Την τσιμπούκωσα κάργα άκα.
3) Την διέταξα να βάλει τα αρχίδια μου στο στόμα της...υπάκουσε!
4) Την διέταξα να μου γλείψει τον κώλο...υπάκουσε!
5) Έγλυψα και δακτύλιασα την μουνάρα της.
6) Ξέσκισα άγρια την μούνα της σε όλες τις στάσεις.
7) Την διέταξα να ανοίξει το στόμα της για να αδειάσω το φρέσκο σπέρμα μου στις αμυγδαλές της!
Υπάκουη νεοσύλλεκτη...
ρε μαγκες αν και χρονια στον χωρο,μου ετυχε κατι με την Βερονικα απο φ.25 πριν κανα μηνα. μπηκα μεσα ολα καλα τελειωσα και της λεω να σου δωσω αλλα 20 για αλλη μια φορα?Μου λεει τι 2η?οχι οχι και εφυγε.Και λεω γιατι αμα γουσταρεις δευτερη φορα δεν μπορεις να συνεχισεις επιτοπου?
Βαρδια??
Ξέρει κανείς η Τάνια από φυλής 109 τι βάρδια δουλεύει;;;
Καλησπέρα μετά από καιρό εδώ στο νήμα της ενημέρωσης καθώς έχει βαλτοσει η πιάτσα στα ίδια χαμηλοτατα στάνταρ να αναφέρω μια πληροφορία για το Διδυμου22 το Σαββατοκύριακο επιστρέφει η Μαριάννα η αδύνατη θα έρθει και μια φίλη της καινούργια κοπέλα αναμένουμε κάτι καλό.Ήταν το πρωί, αλλά νομίζω ότι το 22 έχει μία βάρδια ως τις 10 το βράδυ
Πάντως το "μούναρος" μην το πάρεις πολύ τοις μετρητοίς. Απλά συμπαθής παρουσία ξανθιά με kinky πρόγραμμα (γλωσσόφιλα, cim)
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, μια φώτο της Ντιάνας για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, μια φώτο της Ντιάνας για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι
που τη πετυχαίνουμε αυτή τώρα τυπε και τι βάρδια;;;;Όντως, από τα ωραιότερα μωρά που πέρασαν από τη Φυλής. Όταν την είχα πρωτοδεί μου είχε πέσει το σαγόνι. Ειδικά λίγο πριν σταματήσει που το χε ρίξει και στη γυμναστική....μιλάμε για άγαλμα.
που τη πετυχαίνουμε αυτή τώρα τυπε και τι βάρδια;;;;
αα οκ ευχαριστώ τυπεεχει σταματησει φιλε εδω και καιρο(δε θυμαμαι ακριβως μηνα και ετος καποιος παραπανω εγραψε για το 2016)δουλευε τελευται στο φυλης 65 ισογειο περασε και απο τον οροφο απο το 84 απο το 80 και ενα διαστημα απο στουντιο.ξεκινησε με μπιανκα ως ονομα μετα εγινε ντιανα .προσωπαρα ψευτικα βυζια τα εφτιαξε στη πορεια απο προγραμμα εκανε 69 ,ισπανικο .στο στουντιο δε θυμαμαι τι προγραμματα ειχε .
Iασ/37β - β΄βαρδια. Το γλυκο πετιτ συμπαθητικο μελαμψο αλβανακι η Αντζελα. Σε απλο με φουλ του κωλου.
Μαλλια ματια φερνει στην Ε.Φιλινη, στομα και οδοντοστοιχια στην Σ.Αλιμπερτη.Παραξενος συνδυασμος.
Αποχωρησα με καλες εντυπωσεις.
Έχει χαθεί εδώ και καιρό, από Μολδαβία. Τελευταία φορά την είχα πάρει στο Φώκαιας 27 υπόγειο τον Μάρτιο του 2018. Αξιόπιστη λύση...Μια κοπέλα που τη λένε Καμέλια και ήταν κάπου στη Φωκαίας ένα φεγγαρι κυκλοφορεί πουθενά??
Ξέρει κανείς???
Μια μελαχροινή που έδινε και κωλαράκι...
Ρουμάνα νομιζω...
Κριμα, ηταν πολυ δυνατο το μωρο...Έχει χαθεί εδώ και καιρό, από Μολδαβία. Τελευταία φορά την είχα πάρει στο Φώκαιας 27 υπόγειο τον Μάρτιο του 2018. Αξιόπιστη λύση...