openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ξέρει κανείς τι παίζει με 2 νέα τεμάχια στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο;
Η μία νομίζω λέγεται Σόνια και η άλλη Ελένη
καλή ερώτηση....
Ξέρει κανείς τι παίζει με 2 νέα τεμάχια στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο;
Η μία νομίζω λέγεται Σόνια και η άλλη Ελένη
Ποιος πάει να δει όμως; :S :S :Sκαλή ερώτηση....
Ποιος πάει να δει όμως; :S :S :S
Φίλε ψηνεσαι να πας; :S :S :Sδεν έχει και φώτος των κοριτσιών στην σελίδα τους....να παίρναμε μια γεύση
Φίλε ψηνεσαι να πας; :S :S :S
Φίλε ψηνεσαι να πας; :S :S :S
Μπαααα :S :S :Sεσύ ψήνεσαι?
Μεσημβρινη επιδρομή ...
Σφαιρα απεναντι και ακουω την ευγενέστατη κυρια του σπιτιου να αναφερεται για μια καινουργια... Αναμονή.... κ βλεπω μια υπεροχη καληγραμμη θηλυκοτατη και απολυτα αβγαλτη τριανταπενταρα Ρωσιδα. Δινω τον οβολο, ενω απτο δωματιο βγαινει ενας πιτσιρικας πακι η καλη κυρια πηγαινει αμεσως κ αλλαζει σεντονι καπναποθήκες. Αψογη. Μου ζήτησε μονο να φερθω γλυκα στην Χριστινα διοτι ειναι τριτη μερα στην δουλεια. Ειπα μην ανησυχεις κσι αραξα στο δροσερο κ φρεσκοστρωμενο δωμα. Μετα σπο αρκετη ωρα ηρθε η Χριστινα κορμι λεπτο με πολυ πολυ ομορφα ποδια τα μαλλια της σγουρα ξανθα προσωπο ομορφο τσαχπινικο μουνακι δουλεμενο αλλα πεντακαθαρο ειναι δεκτικη καλοσυνατη κ υπακουη δεν αντεχει ομως το δυνατο κ βαθυ σφυροκόπημα... το σεβάστηκα απολυτα και ετσι γεύτηκα τα χάδια της κ τα ομορφα φιλια της. Ωραια αισθηση πιπας αν την καθοδηγήσεις ειναι αστερι. Η Χριστινα γνωριζει άπταιστα τα Ρωσικά πολυ λιγα Αγγλικα καθολου την Ελληνικη αλλα συνενοείσαι αψογα σε ολα τα επίπεδα μαζί της. Αυτα ειναι τα ωραια της Μεταξένιας γειτονιάς με τις απροσμενες εκπλήξεις της. Καλες βόλτες σε ολους.
Μας σταμπαρουν ποιοι γραφουμε κριτικες.αν δεν ήσουν εσύ ο γνωστός θα πίστευα ότι μας την έστησαν προπαγάνδα , αλλά εντάξει εσένα σε πιστεύω μπορεί να είναι επιλεκτική ή να κάηκε κιόλας πάντως βάση κριτικών το σκορ είναι 2-1 κατά
Δεν είχε γιατί είναι φυλής 71 η Νικόλ.Κάποιος είχε γράψει για άρμεγμα απο τα βυζιά μιας κοπέλας στο Φυλής 81 και με τη βαρεσε να παω να δοκιμάσω. Τελικά γάλα δεν είχε γιατί όπως μου είπε (συνενόηση δύσκολη) της το ήπιαν όλο!
Καλή γενικά η κοπέλα, Νέλλη η κάπως έτσι, ακολουθεί κριτική
Δεν είχε γιατί είναι φυλής 71 η Νικόλ.
Πραγματικά απορώ με αυτούς που την κλείνουν μισάωρο...
από πότε κατέβασαν γάλα??Να τις αρμέξουμε να φτιάξουμε γιαουρτάκι και κεφίρ για πρωινό.
Θα έχει και έξτρα αμινοξέα από το άλλο άρμεγμα που κάνουν οι κορασίδες .... :S :S :S
.....
Μπα, πρέπει να το συνεχίσει ένας παλιότερος μπουρδελοποιητής εγώ δεν το έχω ακόμα ....
είναι καβλιάρικο μωρό άμα θέλει . εγώ την έχω πάρει αρκετές φορές και μου βγάζει μια καύλα .αλλά τώρα είμαι επαρχία και όταν ανέβω Αθήνα θα την επισκεφτώ .άλλοι για την καύλα και άλλοι για την καψούρα ....Δεν είχε γιατί είναι φυλής 71 η Νικόλ.
Πραγματικά απορώ με αυτούς που την κλείνουν μισάωρο...
Κάποια στοιχεία για την Μόνικα, μπορείς να μας πεις; Εμφάνιση - πρόγραμμα.Επιστροφή της Μόνικας ( παλιά στο Παιωνίου ) στο Φυλής 134Β με φούλ πρόγραμμα (!!!).