Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (38 μέλη και 289 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεσημβρινη επιδρομή ...
Σφαιρα απεναντι και ακουω την ευγενέστατη κυρια του σπιτιου να αναφερεται για μια καινουργια... Αναμονή.... κ βλεπω μια υπεροχη καληγραμμη θηλυκοτατη και απολυτα αβγαλτη τριανταπενταρα Ρωσιδα. Δινω τον οβολο, ενω απτο δωματιο βγαινει ενας πιτσιρικας πακι η καλη κυρια πηγαινει αμεσως κ αλλαζει σεντονι καπναποθήκες. Αψογη. Μου ζήτησε μονο να φερθω γλυκα στην Χριστινα διοτι ειναι τριτη μερα στην δουλεια. Ειπα μην ανησυχεις κσι αραξα στο δροσερο κ φρεσκοστρωμενο δωμα. Μετα σπο αρκετη ωρα ηρθε η Χριστινα κορμι λεπτο με πολυ πολυ ομορφα ποδια τα μαλλια της σγουρα ξανθα προσωπο ομορφο τσαχπινικο μουνακι δουλεμενο αλλα πεντακαθαρο ειναι δεκτικη καλοσυνατη κ υπακουη δεν αντεχει ομως το δυνατο κ βαθυ σφυροκόπημα... το σεβάστηκα απολυτα και ετσι γεύτηκα τα χάδια της κ τα ομορφα φιλια της. Ωραια αισθηση πιπας αν την καθοδηγήσεις ειναι αστερι. Η Χριστινα γνωριζει άπταιστα τα Ρωσικά πολυ λιγα Αγγλικα καθολου την Ελληνικη αλλα συνενοείσαι αψογα σε ολα τα επίπεδα μαζί της. Αυτα ειναι τα ωραια της Μεταξένιας γειτονιάς με τις απροσμενες εκπλήξεις της. Καλες βόλτες σε ολους.

Όταν λες "απέναντι ", δλδ ;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κατά τις 13:30

Φ.66α: Νάνσυ μέσα στην καύλα
Φ.56: Αλινα
Φ.54 ισ.: Τατιάνα
Φ. 54 1ος: Ξανθιά Ναντια
Διδ. 7α: μαυρομαλλα Ντιανα
Διδ. 8α: Νικόλ
Διδ. 22 : Σονια

Επισκέπτης
αν δεν ήσουν εσύ ο γνωστός θα πίστευα ότι μας την έστησαν προπαγάνδα , αλλά εντάξει εσένα σε πιστεύω μπορεί να είναι επιλεκτική ή να κάηκε κιόλας  :think: πάντως βάση κριτικών το σκορ είναι 2-1 κατά
Μας σταμπαρουν ποιοι γραφουμε κριτικες. :sunglasses:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Επιβεβαιώνω την αναφορά για μια καινούργια κοπέλα που είναι στο Ιασωνος1Β αριστερά έφτασα πέντε παρά δύο λεπτά εκεί και την πέτυχα πάνω στην αλλαγή βάρδιας η κοπέλα ήταν ντυμένη ετοιμαζόταν να φύγει αλλά η τσατσά ξηγηθηκε και μου παρουσίασε την κοπέλα η οποία ήταν συμπαθεστατη μικρόσωμη κοντουλα Μιλφ αλλά με νεανικό σωματακι σπαστό ξανθό μαλλί γενικά πολύ καλή στο σαλόνι ελαφρώς αμήχανη προφανώς δεν μιλάει Ελληνικά ούτε αγγλικά όμως χαμογελαστή μου έκανε νόημα με το χέρι ότι αλλάζει.
Είναι τρίτη μέρα στη δουλειά όπως μου είπε η τσατσά,ελπίζω να αντέξει αν βγάλει την πρώτη βδομάδα πιστεύω να μείνει κατά τα άλλα είδα εκει απ'έξω αυτά τα όρθια ζώα την τσατσά με το κοντό μαλλι από το 1Α και μια άλλη αντιπαθεστατη

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Κάποιος είχε γράψει για άρμεγμα απο τα βυζιά μιας κοπέλας στο Φυλής 81 και με τη βαρεσε να παω να δοκιμάσω. Τελικά γάλα δεν είχε γιατί όπως μου είπε (συνενόηση δύσκολη) της το ήπιαν όλο!

Καλή γενικά η κοπέλα, Νέλλη η κάπως έτσι, ακολουθεί κριτική

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κάποιος είχε γράψει για άρμεγμα απο τα βυζιά μιας κοπέλας στο Φυλής 81 και με τη βαρεσε να παω να δοκιμάσω. Τελικά γάλα δεν είχε γιατί όπως μου είπε (συνενόηση δύσκολη) της το ήπιαν όλο!

Καλή γενικά η κοπέλα, Νέλλη η κάπως έτσι, ακολουθεί κριτική
Δεν είχε γιατί είναι φυλής 71 η Νικόλ.
Πραγματικά απορώ με αυτούς που την κλείνουν μισάωρο...

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Έκανα 10 νούμερα λάθος? Πάντως και η κοπέλα εκεί έχει μαστάρια με γάλα ή σωστότερα είχε γάλα λίγο πρίν απο ότι κατάλαβα

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Να τις αρμέξουμε να φτιάξουμε γιαουρτάκι και κεφίρ για πρωινό.
Θα έχει και έξτρα αμινοξέα από το άλλο άρμεγμα που κάνουν οι κορασίδες ....  :S :S :S
.....
Μπα, πρέπει να το συνεχίσει ένας παλιότερος μπουρδελοποιητής εγώ δεν το έχω ακόμα ....

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
Να τις αρμέξουμε να φτιάξουμε γιαουρτάκι και κεφίρ για πρωινό.
Θα έχει και έξτρα αμινοξέα από το άλλο άρμεγμα που κάνουν οι κορασίδες ....  :S :S :S
.....
Μπα, πρέπει να το συνεχίσει ένας παλιότερος μπουρδελοποιητής εγώ δεν το έχω ακόμα ....
από πότε κατέβασαν γάλα??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Στο Φυλής 86 β  ήταν το μεσημέρι η Τάνια
και η Ρόξυ.
Σε όποιον αρέσουν οι λεπτές κοπέλες , σαν μοντέλα
συστήνεται η Τάνια που εργάζεται μέχρι τις 8 μμ
( και μετά τις 5 μμ)
Είναι λεπτή όμορφη ρωσόφωνη νέα κοπέλα που
είναι καλή μέσα. Την είχε ανακαλύψει ο ProfessorX
και την χαρακτήρισε πολύ γλυκιά.
Έχει ένα baby face , αλλά είναι κάβλα.
Και η Ρόξυ είναι καλή.
Δείτε τις κριτικές του ProfessorX για λεπτομέρειες.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
είναι καβλιάρικο μωρό άμα θέλει . εγώ την έχω πάρει αρκετές φορές και μου βγάζει μια καύλα .αλλά τώρα είμαι επαρχία και όταν ανέβω Αθήνα θα την επισκεφτώ .άλλοι για την καύλα και άλλοι για την καψούρα ....

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Επιστροφή της Μόνικας ( παλιά στο Παιωνίου ) στο Φυλής 134Β με φούλ πρόγραμμα (!!!).
Μου έκανε εντύπωση ακόμα ότι σε χρέη 'Υπηρεσίας" η Ήρα (από το Αγκύρας 12Β) στο Διδύμου 22 όπως και η Μαρία (από Ιασ. 36 & Ιασ. 46) στο Ιασ. 31 το Σάββατο !!

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Επιστροφή της Μόνικας ( παλιά στο Παιωνίου ) στο Φυλής 134Β με φούλ πρόγραμμα (!!!).
Κάποια στοιχεία για την Μόνικα, μπορείς να μας πεις; Εμφάνιση - πρόγραμμα.
Δεν πιστεύω να εννοείς την Μόνικα του Παρασίου 36;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom