Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (17 μέλη και 277 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φίλε που δουλεύει η Σόνια από διδύμου 20 αυτόν τον καιρό;
quaresma γιατί δεν απαντάς;

Η σονια δεν είναι στο πόστο της.

Εφόσον εδιωξες τον Chris1971 που μας ενημέρωνε για τις μετακινήσεις της, οφείλεις να μας ενημερώνεις εσύ τώρα.

Οπως και για τις υπόλοιπες μιλφ για τις οποίες ενημέρωνε ο Chris.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωί με τη ζεστούλα
Φυλής 84Α η Άννυ Σολωμού, πιπινάκι με αφάνα
Αγκύρας 12Β η Χριστίνα και η Νικόλ με ωραία ολόσωμα
Πιπίνου 118 η Σούζη με τη θλιβερή υπηρεσία.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Η Χοντρή ξανθια? Αν ναι τι μουρλή ειναι αυτη ρε φιλε κ πολυ σπαστικη, Παλια πηγαινα για τη Καίτη κ μου ζαλιζε αφου τη ξερεις δε περνας κατευθειαν, ρε ζωο μπορει να τα εβαψε Πρασινα τα μαλλια της, τι μου σπας τα νευρα?
Να εχει δυο κοπελες να σ λεει ότι εχει μονο μία, να σε ρωταει για ποια ήρθες? Δειξε τις κοπελες πρωτα κ ασε τις ερωτησεις. Σορρυ για το off topic αλλα την τρωω στη μαπα 2 χρονια τωρα...

Τερμα κ το Καιτάκι ρε πουστη, καταπληκτική γκομενα  :kissass:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Η Χοντρή ξανθια? Αν ναι τι μουρλή ειναι αυτη ρε φιλε κ πολυ σπαστικη, Παλια πηγαινα για τη Καίτη κ μου ζαλιζε αφου τη ξερεις δε περνας κατευθειαν, ρε ζωο μπορει να τα εβαψε Πρασινα τα μαλλια της, τι μου σπας τα νευρα?
Να εχει δυο κοπελες να σ λεει ότι εχει μονο μία, να σε ρωταει για ποια ήρθες? Δειξε τις κοπελες πρωτα κ ασε τις ερωτησεις. Σορρυ για το off topic αλλα την τρωω στη μαπα 2 χρονια τωρα...

Τερμα κ το Καιτάκι ρε πουστη, καταπληκτική γκομενα  :kissass:

Ναι ρε φίλε, δεν αντέχεται. Εν τω μεταξύ έχουμε αφήσει περιουσία εκεί μέσα και μια φορά να μην περάσεις στη λέει ειρωνικά μπροστά στους άλλους πελάτες.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
quaresma γιατί δεν απαντάς;

Η σονια δεν είναι στο πόστο της.

Εφόσον εδιωξες τον Chris1971 που μας ενημέρωνε για τις μετακινήσεις της, οφείλεις να μας ενημερώνεις εσύ τώρα.

Οπως και για τις υπόλοιπες μιλφ για τις οποίες ενημέρωνε ο Chris.
Ποιόν εδιωξα ;

Δεν μπορώ να απαντήσω είμαι διακοπές από το Mundial.

Φιλάκια  :hi:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καινούργια κοπέλα μαζί με την Μαριάννα στο Διδυμου22 Πρώτη μέρα στη δουλειά όπως μου ανέφερε η Γνωστή Τσατσά Γκαλίνα την λένε Γιολάντα είναι σχετικά ψηλή με κοντοκουρεμένο αγοριστικο μαλλί λευκή επιδερμίδα σωματακι κανονικό με λίγη χαλάρωση πρόσωπο συμπαθητικό αθώο χαμογελαστή.
Ελπίζω να μην συμβεί στην κοπέλα ότι είχε γίνει το χειμώνα στο ίδιο μαγαζί με μια Μιχαέλα που κάποια ζώα Λυμαδικοι τύποι της φέρθηκαν απάνθρωπα και σιχαθηκε φεύγοντας αμεσα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.310
Πόντοι
2.021
Η ημέρα ξεκίνησε με Βίκυ Μ.Α 22 ισόγειο . Respect στα κορίτσια που "επιστρέφουν" το καλό που τους κάνει ο πελάτης.
Τα σέβη μου στην Κυρία Βίκυ.
Συνεχίστηκε λίγο μετά τις 13.00 στην Αννίτα . Δεν έχω λόγια
για την συγκεκριμένη ύπαρξη . Είχα γράψει σε μια κριτική μου παλαιότερα . Υποκλίνομαι στο υπαρξιακό μεγαλείο της .
Πολλές γυναίκες , σύντροφοι ισως και "γκομενακια" θα έπρεπε να έχουν κάτι από αυτήν .
Όπως είχε αναφέρει και ο Borgia21 σε μια κριτική του* περί πορνών εταίρων κλπ η Αννίτα θα μπορούσε άνετα (αντιγράφω) να : Δίπλα σὲ ὅλες αὐτὲς ταὶς ἐκδιδόμενες, ὑπήρχαν αὐτές ποὺ οἱ ἀρχαῖοι ἡμῶν πρόγονοι ὀνόμαζαν ἑταῖρες (αἱ ἑταῖραι) καὶ προορίζονταν γιὰ τὴν ἡδονή. Αὐτές, λοιπόν, ἦταν οἱ μόνες ἀληθινά ἐλεύθερες γυναῖκες στὴν κλασική Ἀθήνα. Κυκλοφοροῦσαν ἐλεύθερα, συμμετεῖχαν στὰ συμπόσια στὸ πλάι τῶν ἐραστῶν-συνοδῶν ἤ, ἄν ἦταν τυχερές, τὶς συντηροῦσε κάποιον ἰσχυρό ἄνδρα. Ἡ πιο γνωστή περίπτωση τέτοιας ἑταίρας εἶναι ἡ περίφημη Ἀσπασία, τὴν ὁποία ἐρωτεύθηκε παράφωρα ὁ Περικλῆς καὶ χώρισε τὴ νόμιμη σύζυγό του Oldman.

*Ἡ ἐρωτικὴ πράξη στὴν Ἀθήνα. Ἀρχαιότητα καὶ παρόν
Χαιρετώ καλή συνέχεια

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καινούργια κοπέλα μαζί με την Μαριάννα στο Διδυμου22 Πρώτη μέρα στη δουλειά όπως μου ανέφερε η Γνωστή Τσατσά Γκαλίνα την λένε Γιολάντα είναι σχετικά ψηλή με κοντοκουρεμένο αγοριστικο μαλλί λευκή επιδερμίδα σωματακι κανονικό με λίγη χαλάρωση πρόσωπο συμπαθητικό αθώο χαμογελαστή.
Ελπίζω να μην συμβεί στην κοπέλα ότι είχε γίνει το χειμώνα στο ίδιο μαγαζί με μια Μιχαέλα που κάποια ζώα Λυμαδικοι τύποι της φέρθηκαν απάνθρωπα και σιχαθηκε φεύγοντας αμεσα
Τι είχε γίνει φίλε;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κάποιος αλήτης κομπλεξικος προφανώς με απωθημένα την είχε δαγκωσει στο μουνι
Έλεος, θα είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα ο τύπος.

Παίζει ο τύπος να είναι σαν τον Bardamu.
Ένας μπετοβλακας με ψυχολογικά... 

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάποιος αλήτης κομπλεξικος προφανώς με απωθημένα την είχε δαγκωσει στο μουνι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την κακομοίρα εκεί που νόμιζε ότι θα κονόμαγε την έκανε με άλμα επί κοντό ......

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Συνεχίστηκε λίγο μετά τις 13.00 στην Αννίτα . Δεν έχω λόγια για την συγκεκριμένη ύπαρξη . Είχα γράψει σε μια κριτική μου παλαιότερα . Υποκλίνομαι στο υπαρξιακό μεγαλείο της
Πρύτανη,στην Αννίτα του Λ28 αφήνεσε στα χέρια της; Η εκδηλώνεις πρωτοβουλίες;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Πρωί με τη ζεστούλα
Φυλής 84Α η Άννυ Σολωμού, πιπινάκι με αφάνα
Αγκύρας 12Β η Χριστίνα και η Νικόλ με ωραία ολόσωμα

ποια συνεχιζει και απογευμα?μηπως γνωρίζει κανείς? ενδιαφερομαι για χριστινα νικολ ειρηνη(αν ειναι η αδυνατη...απο αγκυρας...).....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
το μεταξουργειο ειναι ενα χαλι και μισο 95% τσιγγανες,πρεζουδες,γριες,υγειονομικες βομβες

το 5% ειναι κανα δυο 15 ευρα,και κανα 2-3 ελευθερα στοματικα οπως η ανιτα που δεν μπορω να την επισκεφτω ποια εξαιτιας ασχημου καυγα με την υπηρεσια της,και η τζοαννα

Αυτή την Τζοαννα την έχω δει και αλλού να αναφέρεται. Δουλεύει το πρωί σε κάποιο οίκο και αν ναι τί πρόγραμμα κάνει;

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
εδινε παλια κωλο η μαριαννα απο διδυμου;

η εχω μπερδευτει κ υπαρχει κ αλλη μαριαννα
αδυνατη που εχει κωλο στο μενου;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Σάββατο απόγευμα πήρα μία από τις πιο ωραίες
γυναίκες στα μπου.
την Έλενα τη ρωσίδα Φωκαίας 7 υπόγειο
ξανθιά ψηλή , κορμάρα , προσωπάρα
ομορφιά επιπέδου στούντιο και πάνω.
Πεντακάθαρη.
Τυπική, αλλά απαλή.
Απαραίτητη για τη συλλογή των συναγωνιστών

1719537-group-of-the-beautiful-model-in-a-black-dresses-600x300.jpg

tol2017

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Η Ιωάννα από Αλβανία που ήταν στην Καλλεργη στο Μεταξουργείο και παλιότερα στην Ιασονος, ξερουμε αν δουλευει πουθενά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom