koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.199
- Πόντοι
- 1.936
Δεν ξέρω μύστη αν το κάνει και με άλλους. Εγώ πρώτη φορά πήγα. Ε ναι άλλη φάση!!!
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της
Συνέχισε να γαμάς στα υπόλοιπα μπουρδέλα.Κατα αρχην να δωσω συνχαρητηρια στον kostapetr1 γιατην αναλυτικη κ πλουσια ενημερωση χθες βραδυ... Στα χναρια των μεγαλων πορνορεπορτερ... Τωρα επειδη
αποφευγω την μοντελοαλυσιδα φυλης 54-66
κ διδυμου (εχω παρει μονο ρενατα,νανσυ-καλες εντυπωσεις- κ αλινα κακη)θελω να μου πει καποιος αν εχει παιξει φολα στις κατοθι ομοσταυλες: μαγια,νταινα,η χριστινα.Ρωταω γιατι το φτωχο προγραμμα τους πρεπει να αντισταθμιζεται στην αποδοση.. Κ δεν μπορω να πεταω (οπως ολοι) 20ρικα ουτε σε αδιαφορες μετριοτητες ουτε σε φολες..
Ε ναι αφού τώρα θα πάνε όλοι οι χύστες σε αυτήν και θα είναι επιφοβο για επανάληψηΣυνέχισε να γαμάς στα υπόλοιπα μπουρδέλα.
Ε ναι αφού τώρα θα πάνε όλοι οι χύστες σε αυτήν και θα είναι επιφοβο για επανάληψη
ρε μαν σκεψου και αυτους που θα πανε μετα
Κατα αρχην να δωσω συνχαρητηρια στον kostapetr1 γιατην αναλυτικη κ πλουσια ενημερωση χθες βραδυ... Στα χναρια των μεγαλων πορνορεπορτερ... Τωρα επειδη
αποφευγω την μοντελοαλυσιδα φυλης 54-66
κ διδυμου (εχω παρει μονο ρενατα,νανσυ-καλες εντυπωσεις- κ αλινα κακη)θελω να μου πει καποιος αν εχει παιξει φολα στις κατοθι ομοσταυλες: μαγια,νταινα,η χριστινα.Ρωταω γιατι το φτωχο προγραμμα τους πρεπει να αντισταθμιζεται στην αποδοση.. Κ δεν μπορω να πεταω (οπως ολοι) 20ρικα ουτε σε αδιαφορες μετριοτητες ουτε σε φολες..
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της
Mαλλον αναφερεσαι στο Κωνσταντινουπολεως 166 γωνιαΥΓ2 - Εκει που πραγματικα τα χρειαστηκα ηταν σε μια νεκρη ζωνη μεταξυ Κων/πολεως και Μεταξουργειου, σ' ενα ξεχασμενο πορνειο με αυλη γεματη γατες, οπου μια χοντρη μεσηλικη γυναικα με χαλασμενα δοντια σε πλησιαζει μες στα σκοταδια και σου προσφερει απλοχερα το να κολλησεις AIDS μόνο και μόνο με την αναπνοη της. Η τυπισσα ηταν σαν φαντασμα. Ο χωρος σαν την κολαση του Δαντη, με μια μεγαλη κοκκινη λαμπα πανω απ' τους ασοβανιστους τοιχους. Μιλαμε, ενιωθα οτι πεθανα και δεν το 'χω παρει χαμπαρι.