Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
η Μαρια στο Φωκαιας 9 ειναι αυτη που ηταν Ιασωνος 44; :S :S :S
Ολόσωστος!
Τελικά έμεινε και σταθεροποιήθηκε στο 20άρικο-και έχει και δουλειά μάλιστα!!!
η Μαρια στο Φωκαιας 9 ειναι αυτη που ηταν Ιασωνος 44; :S :S :S
ευχαριστω :S :S :SΟλόσωστος!
Τελικά έμεινε και σταθεροποιήθηκε στο 20άρικο-και έχει και δουλειά μάλιστα!!!
Φίλτατε Digweed,Το βράδυ,στην τρίτη βάρδια του Μεταξουργείου και σε μερικά επί της Φυλής...
Και στη μεγάλη αγορά...
Στο Φυλής 56,ήταν η Άννα-Ιλόνα,μισόγυμνη με ωραίο τρυπητό-στο σημείο του στήθους της-λευκό μπλουζάκι με τα βυζορωγίδια της έξω!
Φίλτατε Digweed,
γνωρίζεις μήπως αν η 'Αννα-Ιλόνα δουλεύει συχνά μεταμεσονύχτιες βάρδιες? Χτες την πέτυχα κατά τις 23.00 στο Δυδίμου 7, αλλά μου είπαν ότι έκλεινε σε μισή ώρα κ δεν ήθελα να την πάρω στο τέλος της βάρδιας.
Ευχαριστώ!
Χύστη, από ολόκληρη βάρδια, μόνο η Αντριάννα του Φ66 αριστερά έδινε κώλο?
Η Μαγια Φυλής 54 ισόγειο ειναι σιλικονατη ρε Digweed, πως την εχεις κοψει?
Δεν ειμαι και τοσο σκληροπυρηνικος, για να καταλαβεις και τις Μπιουτη ψιλομεγαλα τα θεωρω..Τις Αντρεας ειναι πολυ saggy βασικα.Τύπος τα μεγαλύτερα φυσικά μασταρια στη Φυλής αυτη την εποχή τα εχει μια πιτσιρίκα στο 71, Αντρεανα νομιζω τη λενε
Η Μαγια εχει φυσικά όπως ειπαν και οι αλλοι.
Τζανινα μηπως;Αν ειναι αυτη δουλευει και βραδυ; Την γνωριζω και την εχω βρει πρωι,ειναι ομορφη κοπελα και ευχαριστη!Με καλες υπηρεσιες το μωρακι....Χθες βραδακι κατα τις 23 00 βολτουλα Φυλης,τιποτα δεν θυμιζει πια την παλια Φυλης(εδω και καιρο,οχι τωρα),λιγοι συναγωνιστες να μπαινοβγαινουν περα δωθε ψαχνωντας με πολυ προσοχη πια και πολυ μελετη (να ειναι καλα το μπου και ειδικα οι ρεπορτερ του ) πριν που θα αφησουν το πολυτιμο 20αρικο τους( ενα ολοκληρο μεροκαματα για 10 λεπτα ευχαριστησης).
Μικρη περαντζαδα σε μερικα σπιτακια,δυστυχως δεν μπορω να παραθεσω ονοματα και περιγραφες καθως δεν το εχω με το ρεπορταζ,τουλαχιστον οχι ακομα,το δουλευω.
Οι μισες ξαναζεσταμενο φαγητο και οι υπολοιπες οχι του γουστου μου.
Τελικα περασα στο Φωκαιας 25 (δεξια,πρασινη πορτα) Τζαμινα.Ομορφο μωρακι ξανθο,αρκετα ψηλο,ωραιες αναλογιες,μικρο βυζακι ομως που οταν με καβαλησε κρεμουσανε.
Τελος παντων πολυ ορεξατο το μωρο,πολυ ευγενικο,προσχαρο,παρολο που αργησα λιγο η τσατσα (πολυ ευγενικη) δεν ενοχλησε καν.Δεν ειναι μια συνευρεση που θα μου μεινει αξεχαστη αλλα μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου.
Εκεινη την δεδομενη στιγμη εκτος απο τα στανταρακια (τα οποια βαρεθηκα πια) νομιζω οτι ( για τα γουστα μου παντα ) ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη.
Θελει ανανεωση λιγο η πιατσα,κατεβαστε ρε 2-3 Πουλμαν με καινουργιες συντροφισσες ν ανασανει λιγο και να ξανα γεμισει ζωη ο δρομος
Την καλημερα μου σε ολους.
Τζανινα μηπως
Πηγαινε Πιπινου 118 να φχαριστηθεις γαμισι και ντουζαρες!!!!!Παιδια υπηρχε ενα θρεντ καταλογος με τα μπουρδελακια που εχουν ντους; Δεν μπορω να γαμαω με τους ιδρωτες. Ντιγκ, ψαξε βρεστο ρε παιδι.
Τα ειπα και εγω στην κριτικη,για να μην νομιζουν και καποιοι οτι ειμαι προμοτορας!!! Ακριβως τα ιδια ειπες και εσυ!!!Χθες βραδακι κατα τις 23 00 βολτουλα Φυλης,τιποτα δεν θυμιζει πια την παλια Φυλης(εδω και καιρο,οχι τωρα),λιγοι συναγωνιστες να μπαινοβγαινουν περα δωθε ψαχνωντας με πολυ προσοχη πια και πολυ μελετη (να ειναι καλα το μπου και ειδικα οι ρεπορτερ του ) πριν που θα αφησουν το πολυτιμο 20αρικο τους( ενα ολοκληρο μεροκαματα για 10 λεπτα ευχαριστησης).
Μικρη περαντζαδα σε μερικα σπιτακια,δυστυχως δεν μπορω να παραθεσω ονοματα και περιγραφες καθως δεν το εχω με το ρεπορταζ,τουλαχιστον οχι ακομα,το δουλευω.
Οι μισες ξαναζεσταμενο φαγητο και οι υπολοιπες οχι του γουστου μου.
Τελικα περασα στο Φωκαιας 25 (δεξια,πρασινη πορτα) Τζαμινα.Ομορφο μωρακι ξανθο,αρκετα ψηλο,ωραιες αναλογιες,μικρο βυζακι ομως που οταν με καβαλησε κρεμουσανε.
Τελος παντων πολυ ορεξατο το μωρο,πολυ ευγενικο,προσχαρο,παρολο που αργησα λιγο η τσατσα (πολυ ευγενικη) δεν ενοχλησε καν.Δεν ειναι μια συνευρεση που θα μου μεινει αξεχαστη αλλα μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου.
Εκεινη την δεδομενη στιγμη εκτος απο τα στανταρακια (τα οποια βαρεθηκα πια) νομιζω οτι ( για τα γουστα μου παντα ) ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη.
Θελει ανανεωση λιγο η πιατσα,κατεβαστε ρε 2-3 Πουλμαν με καινουργιες συντροφισσες ν ανασανει λιγο και να ξανα γεμισει ζωη ο δρομος
Την καλημερα μου σε ολους.
Δεν ειμαι και τοσο σκληροπυρηνικος, για να καταλαβεις και τις Μπιουτη ψιλομεγαλα τα θεωρω..Τις Αντρεας ειναι πολυ saggy βασικα.
Προτιμω πιο στρογγυλα φουσκωτα νατουρε σε chubby πιτσιρικες.
Ελενα και Μπιουτι νομιζω με ψιλοκαλυπτουν αν ηταν και λιγο μεγαλυτερα..
Καλησπερα!
γνωριζει κανεις αν η Αθηνα ειναι στην θεση της?