Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (22 μέλη και 216 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσης χθες νύχτα στο Φωκαίας 27 ισόγειο,δούλευε η Τζέσικα η μελαχροινή Ρουμάνα πιτσιρίκα που μέχρι πρόσφατα ήταν και πουλούσε ξινίλα και τουπέ στο Κολωνού 32 ισόγειο με 15 ευρώ.

Στο 20άρικο,με το ίδιο τουπέ και με απλό προγραμματάκι,σίγουρα θα σταδιοδρομήσει! :effemine:

Στο Μεταξουργείο στοιχηματίζουν για το πόσο γρήγορα θα επιστρέψει-αν τη δεχτούν βέβαια εκεί απ'όπου την έδιωξαν!   :afro:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Το βράδυ,στην τρίτη βάρδια του Μεταξουργείου και σε μερικά επί της Φυλής...
Και στη μεγάλη αγορά...

Στο Φυλής 56,ήταν η Άννα-Ιλόνα,μισόγυμνη με ωραίο τρυπητό-στο σημείο του στήθους της-λευκό μπλουζάκι με τα βυζορωγίδια της έξω!
Φίλτατε Digweed,
γνωρίζεις μήπως αν η 'Αννα-Ιλόνα δουλεύει συχνά μεταμεσονύχτιες βάρδιες? Χτες την πέτυχα κατά τις 23.00 στο Δυδίμου 7, αλλά μου είπαν ότι έκλεινε σε μισή ώρα κ δεν ήθελα να την πάρω στο τέλος της βάρδιας.
Ευχαριστώ!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Φίλτατε Digweed,
γνωρίζεις μήπως αν η 'Αννα-Ιλόνα δουλεύει συχνά μεταμεσονύχτιες βάρδιες? Χτες την πέτυχα κατά τις 23.00 στο Δυδίμου 7, αλλά μου είπαν ότι έκλεινε σε μισή ώρα κ δεν ήθελα να την πάρω στο τέλος της βάρδιας.
Ευχαριστώ!

Έχει αρχίσει και δουλεύει νύχτα-χθες μάλιστα μετά τη Διδύμου πήγε στο Φυλής 56.

Δεν ξέρω ακόμη αν θα δουλεύει κάθε βράδυ ή μόνο τις νύχτες προς το τέλος της εβδομάδας.

Για ότι σχετικό μάθω θα σου στείλω πμ.

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Η Μαγια Φυλής 54 ισόγειο ειναι σιλικονατη ρε Digweed, πως την εχεις κοψει?

Τύπος τα μεγαλύτερα φυσικά μασταρια στη Φυλής αυτη την εποχή τα εχει μια πιτσιρίκα στο 71, Αντρεανα νομιζω τη λενε

Η Μαγια εχει φυσικά όπως ειπαν και οι αλλοι.

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος κάθε ποτέ δουλεύει η Κατερίνα η μιλφ Ρωσίδα στο κολωνου 53 ;;; τώρα που μπήκα μου είπε ότι πήρε άδεια

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Live!  :orchestra:

Φυλής 56:
Άννα-Ιλόνα,ολόγυμνη στο σαλόνι!  :erection:

Φυλής 54 ισόγειο:
Αουρόρα,το κατραμιασμένο!  :babycry:

Φυλής 65 ισόγειο:
Μόνικα,με την χορευτική κωλούμπα!  :assshake:

Φυλής 84 ισόγειο:
Τζένη,με την κορμάρα!  :humpleg:

Φυλής 84 όροφος:
Τζώρτζια και Μαριάννα το ξανθό πιπινοδιδυμάκι!  :boobies:

Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια,το κοντό  :babycry: και Αλίνα το ψηλό! :gumtits:

Φυλής 109 ισόγειο:
Ζάνα και Ειρήνη,τα δυο ξανθά κοριτσάκια!  :boobies:

Φυλής 109 όροφος:
Εύα,η ξανθιά σιλικονάτη!  :crazy:

Διδύμου 7β:
Τζωρτζιάννα,με την τουμπανιασμένη κωλάρα! :bottom:

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Χθες βραδακι κατα τις 23 00 βολτουλα Φυλης,τιποτα δεν θυμιζει πια την παλια Φυλης(εδω και καιρο,οχι τωρα),λιγοι συναγωνιστες να μπαινοβγαινουν περα δωθε ψαχνωντας με πολυ προσοχη πια και πολυ μελετη (να ειναι καλα το μπου και ειδικα οι ρεπορτερ του ) πριν που θα αφησουν το πολυτιμο 20αρικο τους( ενα ολοκληρο μεροκαματα για 10 λεπτα ευχαριστησης).

Μικρη περαντζαδα σε μερικα σπιτακια,δυστυχως δεν μπορω να παραθεσω ονοματα και περιγραφες καθως δεν το εχω με το ρεπορταζ,τουλαχιστον οχι ακομα,το δουλευω.
Οι μισες ξαναζεσταμενο φαγητο και οι υπολοιπες οχι του γουστου μου.
Τελικα περασα στο Φωκαιας 25 (δεξια,πρασινη πορτα) Τζαμινα.Ομορφο μωρακι ξανθο,αρκετα ψηλο,ωραιες αναλογιες,μικρο βυζακι ομως που οταν με καβαλησε κρεμουσανε.

Τελος παντων πολυ ορεξατο το μωρο,πολυ ευγενικο,προσχαρο,παρολο που αργησα λιγο η τσατσα (πολυ ευγενικη) δεν ενοχλησε καν.Δεν ειναι μια συνευρεση που θα μου μεινει αξεχαστη αλλα μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου.
Εκεινη την δεδομενη στιγμη εκτος απο τα στανταρακια (τα οποια βαρεθηκα πια) νομιζω οτι ( για τα γουστα μου παντα ) ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη.

Θελει ανανεωση λιγο η πιατσα,κατεβαστε ρε 2-3 Πουλμαν με καινουργιες συντροφισσες ν ανασανει λιγο και να ξανα γεμισει ζωη ο δρομος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Την καλημερα μου σε ολους.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ωρα 09:50 στο ήδη ζεστό Μεταξουργείο....... :embarrased:

Κολωνου 30Β,1ος οροφος : Η Γκάμπυ, από τις τελευταίες νέες αφίξεις. Κοντουλα, τσουποτουλα, με καρε ξανθο μαλλι.

Κολωνου 30Β,2ος οροφος : Η έτερη πρόσφατη νέα άφιξη, Ευα, κοντουλα κι αυτή, σχιστοματα, με ξανθα μακρια ισια μαλλια. Μαζι της δουλευε η Αλινα, η γνωστη μελαχρινη γουρλοματα.

Κολωνου 45 αριστερα/διαδρομος/μεσαιο : Η Μαρια, η χοντρουλα με την αλογοουρά. Ο διαδρομος κλειστος μεχρι εκεινη την ωρα.....

Κολωνου 45 δεξια : Η Μιχαελλα, που δεν είναι άλλη από τη γνωστη προ 1,5 χρονου, Λινα με τη καρο φουστιτσα, που δουλευε στο Φυλης 84, στον οροφο.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Τύπος τα μεγαλύτερα φυσικά μασταρια στη Φυλής αυτη την εποχή τα εχει μια πιτσιρίκα στο 71, Αντρεανα νομιζω τη λενε

Η Μαγια εχει φυσικά όπως ειπαν και οι αλλοι.
Δεν ειμαι και τοσο σκληροπυρηνικος, για να καταλαβεις και τις Μπιουτη ψιλομεγαλα τα θεωρω..Τις Αντρεας ειναι πολυ saggy βασικα.
Προτιμω πιο στρογγυλα φουσκωτα νατουρε σε chubby πιτσιρικες.
Ελενα και Μπιουτι νομιζω με ψιλοκαλυπτουν αν ηταν και λιγο μεγαλυτερα..

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Χθες βραδακι κατα τις 23 00 βολτουλα Φυλης,τιποτα δεν θυμιζει πια την παλια Φυλης(εδω και καιρο,οχι τωρα),λιγοι συναγωνιστες να μπαινοβγαινουν περα δωθε ψαχνωντας με πολυ προσοχη πια και πολυ μελετη (να ειναι καλα το μπου και ειδικα οι ρεπορτερ του ) πριν που θα αφησουν το πολυτιμο 20αρικο τους( ενα ολοκληρο μεροκαματα για 10 λεπτα ευχαριστησης).

Μικρη περαντζαδα σε μερικα σπιτακια,δυστυχως δεν μπορω να παραθεσω ονοματα και περιγραφες καθως δεν το εχω με το ρεπορταζ,τουλαχιστον οχι ακομα,το δουλευω.
Τελικα περασα στο Φωκαιας 25 (δεξια,πρασινη πορτα) Τζαμινα.Ομορφο μωρακι ξανθο,αρκετα ψηλο,ωραιες αναλογιες,μικρο βυζακι ομως που οταν με καβαλησε κρεμουσανε.

Τελος παντων πολυ ορεξατο το μωρο,πολυ ευγενικο,προσχαρο,παρολο που αργησα λιγο η τσατσα (πολυ ευγενικη) δεν ενοχλησε καν.Δεν ειναι μια συνευρεση που θα μου μεινει αξεχαστη αλλα μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου.
Εκεινη την δεδομενη στιγμη εκτος απο τα στανταρακια (τα οποια βαρεθηκα πια) νομιζω οτι ( για τα γουστα μου παντα ) ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη.

Θελει ανανεωση λιγο η πιατσα,κατεβαστε ρε 2-3 Πουλμαν με καινουργιες συντροφισσες ν ανασανει λιγο και να ξανα γεμισει ζωη ο δρομος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τζανινα μηπως;Αν ειναι αυτη δουλευει και βραδυ; Την γνωριζω και την εχω βρει πρωι,ειναι ομορφη κοπελα και ευχαριστη!Με καλες υπηρεσιες το μωρακι....

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0

Καλημερα.Ναι συγνωμη,το εγραψα λαθος.Βραδυ την πετυχα χθες,μετα τις 23 00 και μαλιστα οταν τελειωσαμε εκλεισαν κιολας,ημουν ο τελευταιος.

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Παιδια υπηρχε ενα θρεντ καταλογος με τα μπουρδελακια που εχουν ντους; Δεν μπορω να γαμαω με τους ιδρωτες. Ντιγκ, ψαξε βρεστο ρε παιδι.
Πηγαινε Πιπινου 118 να φχαριστηθεις γαμισι  :zfuck: :zfuck: και ντουζαρες!!!!!
Δωσε και τα χαιρετησματα στην Καιτη που εχω καιρο να την ξεμουνιασω αλλα θα την τρυπησω για ολες τις φορες μαζεμενα!!!! :rose: :rose:
Πες και στην τσατσα να βγαλει τον σκασμο αλλιως θα βγεις εξω με το παπαρι!!!! :tn04:

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21

Τα ειπα και εγω στην κριτικη,για να μην νομιζουν και καποιοι οτι ειμαι προμοτορας!!! Ακριβως τα ιδια ειπες και εσυ!!!
Ελπιζω μονο να μην εγλειψες κοιλιτσα,αν και το κοριτσι ειναι συνεχεια στο ντους,γιατι πριν απο εσενα ειχα αφησει τα σπερματα μου εκει!!! :sperm: :sperm: :sperm:

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Ρε τι γίνετε η Τζανη του Μεταξουργείου απέκτησε φαν μετα απο 3 χρόνια ξεπετας στη Φυλής...

Μπορεί να έβαλε μυαλό τι να πω

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Δεν ειμαι και τοσο σκληροπυρηνικος, για να καταλαβεις και τις Μπιουτη ψιλομεγαλα τα θεωρω..Τις Αντρεας ειναι πολυ saggy βασικα.
Προτιμω πιο στρογγυλα φουσκωτα νατουρε σε chubby πιτσιρικες.
Ελενα και Μπιουτι νομιζω με ψιλοκαλυπτουν αν ηταν και λιγο μεγαλυτερα..

Επιβεβαιώνω της Αντρεα τα βυζΓια ειναι κρεμαστα και εχουν τεράστιες αλλα μαλακες ρώγες. Σαν αγελάδας.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπερα!
γνωριζει κανεις αν η Αθηνα ειναι στην θεση της?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλησπερα!
γνωριζει κανεις αν η Αθηνα ειναι στην θεση της?

Το πρωί που πέρασα ήταν στη θέση της

%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%A0%CE%B5%CF%83%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD+-+2ndWorldWar+Memorial+Britain.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom