Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (26 μέλη και 205 επισκέπτες)

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν γύρισε η Σόνια από Φυλής 84; ή είναι Ρουμανία ακόμα;... :think:

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291
Εχθες και στο μεταξι και στη φυλης ηταν σχεδον ολα κλειστα.Ειχαν παει να τσικνισουν η εγινε σκουπα????? :think:

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Μην νομίζεις ότι Φυλής δεν είναι επικίνδυνα. Πολύ παλιά με στρίμωξαν σε έναν τοίχο ζητώντας μο  το πορτοφόλι δυο καχεκτικοί Αλβανοί.
λεφτά, πορτοφόλι μου έλεγαν!
Ήταν περίπου 9 η ώρα το βράδυ χειμώνας με κρύο και να ψιλοβρέχει.
Ήταν τότε που είχαν έρθει πεινασμένοι. Σε έναν τοίχο απέναντι περίπου από εκεί που είναι το βενζινάδικο.
Ο ένας είχε ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ο άλλος και καλά μέσα από τη μπλούζα όπλο.
Τους αιφνιδίασα με μια μπουνιά που τους έριξα και τους πήρε και τους δύο μαζί Ήταν τόσο αδύναμοι που  τους πέταξα κάτω και τους δύο. Την προηγούμενη μέρα είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό έξω από την δουλειά μου, την ώρα που πήγαινε συνάδελφος να παραλάβει αυτοκίνητο της εταιρείας. και είχε συζητηθεί το θέμα οπότε ίσως αντέδρασα έτσι.
Χώθηκα μετά τρέχοντας σε ένα μπουρδέλο και είπα το σκηνικό στην τάνα η οποία γέλαγε.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά και δεν συνιστώ τέτοια αντίδραση αν απειλείται κάποιος με σύριγγα. Πάντως τα πράγματα έχουν αγριέψει τώρα. Ιδίως Ιάσονος και στα πέριξ η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη. Εκεί μου έφαγαν κινητό, ρολόι και μερικά ψιλά.
Προσοχή θέλουν και τα κινητά με κλείδωμα. Όσοι έχουν σκεφτεί μόνο την αξία του κινητού και όχι το περιεχόμενό του ας βάλουν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει περισσότερο. Ιδίως τις περισσότερες ώρες τώρα που είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο το πρόβλημα είναι μεγάλο. Το κινητό θα πρέπει να κλειδώνει άμεσα μετά την χρήση του, sms, viber, κλήση, πλοήγηση κτλ με ξεχωριστό κωδικό και όχι μόνο με τον κωδικό Sim της κάρτας. Καλό είναι να έχουμε σε ασφαλές σημείο στο σπίτι μας και τον αριθμό IMEI της συσκευής ώστε να μπλοκάρουμε αν χρειαστεί την συσκευή και να μην μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Δηλαδή να την αχρηστεύσουμε εντελώς.

Το πρεζόνι δεν θα σκεφτεί τα προσωπικά δεδομένα αλλά εκεί που θα το δώσει υπάρχουν πολλά άλλα λαμόγια που μπορεί να κάνουν ότι θες με κάποιες φωτογραφίες λογαριασμούς κτλ που έχει μέσα. Δείτε λίγο την ασφάλεια των κινητών. Τα περισσότερα είναι smart πλέον.
Μια καλή δοκιμασμένη εφαρμογή είναι αυτή: android lost Έτσι έχεις και μετά την απώλεια, κλοπή τον έλεγχο του κινητού σου. Ή τουλάχιστον διαγράφεις ότι έχει μέσα εξ αποστάσεως.
Μερικοί αν δεν εμπιστεύονται το παραπάνω ας δουν την σελίδα της google Διαχείριση android εδώ: ή ας μπουν από εδώ: Αυτά τα μέτρα ασφαλείας για τα κινητά και άλλα πολλά επιβάλλονται υποχρεωτικά για αυτούς που κινούνται σε αυτές τις περιοχές και δεν είναι προαιρετικά.

Σωστα,εγω παντως δεν παιρνω ποτε κινητο μαζι μου εκει περα αλλα εγω παω παντα με αυτοκινητο,τωρα αν ειναι καποιος με μηχανακι η αλλιως ναι εκει ειναι ενα θεμα και καλες οι συμβουλες που παραθετεις.Το θεμα ειναι να μην σου τυχει,να προσεχετε ολοι.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μέγα λάθος και το αυτοκίνητο. Έχω δει να τα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο εκεί στο Μεταξουργείο κάτι μαυριδεροί σαν μην τρέχει τίποτε. Δίπλα οι περαστικοί δεν έδιναν σημασία.
Όπως και εγώ δηλαδή. Και τι να έκανα; Χαμηλά στην Ευριπίδου κάτω από την Αθηνάς είναι κάτι το συνηθισμένο και το μεσημέρι όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά.
Πήγαινα και εγώ στη Μαραθώνος παλιά με το αυτοκίνητο μετά την δουλειά και προσπαθούσα να παρκάρω ακριβώς απέξω από το μπουρδέλο Δεν μου συνέβει κάτι. ευτυχώς. Όταν όμως κάτι σου συμβεί ή το δεις αλλάζεις μυαλό.
Εκτός αν το αμάξι είναι εντελώς χρέπι και δεν σε νοιάζει.
Η πόλη είναι γεμάτη σκατά. Αλλά και πότε δεν ήταν

:shit: :zombie: :shit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω που μενω πλατεια Αττικης θεωρω πιο επικινδυνη την περιοχη απο την πλατεια μεχρι τα Εξαρχεια Πατησιων. Η εγκληματικοτητα εκει δεν περιοριζεται απλα στις συμμοριες ληστων αλλα εχει παρει διαστασεις κοινοτικης βιας. Δηλαδη αλλοδαποι που δεν εχουν σχεση με το εγκλημα φερονται επιθετικα και αντικοινωνικα προς τους Ελληνες. Η Αστυνομια ειναι διακοσμητικη και δεν ανακατευεται και αυτο το γνωριζουν καλα. Ο Ελληνας φοβαται τον αστυνομικο. Ο αλλοδαπος που προκαλει αν του πεις θα φωναξω την αστυνομια βαζει τα γελια! ή παιρνει μεγαλυτερο θαρρος!

Αν σας τυχει κατι καλυτερα να απειλησετε με χρηση βιας παρα να αναφερθειτε στην αστυνομια γιατι το τελευταιο φανερωνει αδυναμια. Δυστυχως εκει φτασαμε απο τις πολιτικες ΝΔ ΠΑΣΟΚ νεοΠΑΣΟΚ (συριζα).

Το σκαι ως φερεφωνο της νδ προσπαθει ενοχοποιησει για την κατασταση στο κεντρο της Αθηνας τους αναρχικους. Και αυτο συμβαινει γιατι τις ληστειες δεν τις κανουν ουτε οι προσφυγες, ουτε οι Πακιστανοι, αλλα οι δηθεν ενσωματωμενοι Αλβανοι, Ρουμανοι, Γεωργιανοι.
Δεν διστασαν να βγαλουν μια γρια να πει οτι παλια αισθανομασταν ασφαλεις ενω τωρα φοβομαστε χωρις να τη ρωτησουν ποιους φοβαται (ή κοβοντας το στο μονταζ) για να αφησουν να εννοειθει οτι φοβαται τους αναρχικους. :2funny:

Οι αναρχικοι αν εχουν κατεβει στην Πατησιων για να κανουν τους χουλιγκανισμους τους, ειναι γιατι ειχε επικρατησει εκει κλιμα ασυδοσιας απο τους "ενσωματωμενους" αλλοδαπους και προβατισιας ανοχης απο τους Ελληνες.

Αν δεν βγουν οι αστυνομικοι στους δρομους, να κανουν ελεγχους για αδειες παραμονης/διαβατηρια, να προσαγαγουν στοχευμενα βαλκανιους για εξακριβωση στοιχειων και να κοβουν προστιμα στους παραβατες (απο αυτον που πεταει κατω σκουπιδια μεχρι αυτον που παρκαρει στο πεζοδρομιο, δεν θα αποκατασταθει η ασφαλεια και η ταξη.

Δυστυχως ουτε ο Τσιπρας σκοπευει να τα κανει αυτα, ουτε ο Κουλης συμφωνα με αυτα που λενε.

Οσο για το Μεταξι παντα θεωρουσα οτι ειναι πιο ασφαλες απο την περιοχη της Αχαρνων και της πλατειας Αττικης, αλλα ηταν και περιοχη που παντα δρουσαν πρεζονια με οτι αυτο συνεπαγεται.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Κολωνού[/size]

12:30-13:25

Κολωνού 11 αριστερά, κλειστά και τα δύο.
Κολωνού 11 δεξιά (ημιυπόγειο), μία νέα στην ηλικία, με καστανό μαλλί πιασμένο πάνω, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοφτιαγμένο, αδύνατο κορμί. Σε 69.
Κολωνού 15, δεξιά, μία νεαρή με ίσιο, κοκκινωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, σχιστά μάτια, μικρομεσαίο στήθος, τσουπωτή (όχι χοντρή). Σε 69. Αριστερά, η Βιολέτα —από Κεραμεικού 13 υπόγειο— με ίσιο ξανθωπό μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη. Σε 69.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Γιάννα —από Ιάσονος 10 ισόγειο—, με ίσιο, κοκκινωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο), κλασικά η Ναταλί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος), δεν ανέβηκα.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο), κλασικά η Γωγώ. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Ελένη —από Ιάσονος 20 όροφος, Ιάσονος 37 ισόγειο— με καστανό, σκούρο, ίσιο, μακρύ μαλλί, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κανονικό κορμί, με κάπως ανοιχτή λεκάνη, χυτά πόδια. Σε 69.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλασικά η Ντάρια — έχει αδυνατίσει κι έχει δείξει το σώμα της.
Κολωνού 30 αριστερά, 1ος όροφος, κλασικά η Ανδριάνα και μία με ίσιο, καρέ, ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μικρομεσαίο στήθος, σώμα με καμπύλες (όχι χοντρή), ωραίο κώλο. Σε απλό τα κορίτσια. 2ος όροφος, κλασικά η Νατάσα· ξανθούλα με ωραίο κορμάκι που το στόλιζε ένα μεγάλο ταττού δεξιά στην κοιλιά (σε απλό) και η Ντάνα η νταρτνάνα — ξανθιά και αυτή. Σε ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (Οnlygreekάδικο), σταθερές κι εδώ οι καλλίγραμμες ξανθούλες: Ντιάνα και Μέγκυ — μικρόστηθες. Σε απλό — στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο), η νεαρή ρουμάνα 'Ελενα· με καστανό, μακρύ μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο με μικρό στόμα, μικρομεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο, αδύνατο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο), η νεαρή Νίκη· με ίσιο, καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκούλα, με μικρό στήθος, αδυνατούλα και καλλίκορμη. Η Μελίσα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό προσωπάκι, μικρομεσαίο στήθος, λίγο πιο γεμάτη απ' τη Νίκη. Σε απλό τα κορίτσια.
Κολωνού 48, κλασικά η 'Αντζελα· με καρέ, ξανθό, κοντό μαλλί. Σε απλό.
Κολωνού 47, Ισόγειο, η Ιωάννα —η αδελφή της Βαλέριας— με ίσιο, μακρύ, ξανθωπό μαλλί, γλυκιά, με μικρό στήθος και καλό αλλά κάπως μονοκόμματο κορμί — ταττού στο δεξί αντιβράχιο. Σε 69. 'Οροφος, η σιτεμένη Ειρήνη· με πολύ κοντό μαλλί, μάλλον μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι), γεματούλα, μ' ένα ταττού στη δεξιά της ωμοπλάτη. Η 'Αντζελα· επίσης σιτεμένη, αλλά πιο γεμάτη, με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, φαρδομούρα, με μεγάλα μπομπόνια. Σε 69 και ισπανική οι κυρίες.
Κολωνού 45, δεξιά, η Μαρία· με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό προσωπάκι, μεγάλο στήθος, φαρδιά περιφέρεια, μπουτάρες, κοιλίτσα. Σε 69, ισπανική. Αριστερά (το δεξί), η ρωσίδα Καρολίνα· με καστανό, μακρύ μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κωλάρες, μπουτάρες, κανονικό ανάστημα. Σε 69, ισπανική. Αριστερά (εκείνο στο βάθος), κλειστό.
Κολωνού 53, η θηριώδης Πάολα· με ίσιο, καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος με μικρή περιθηλαία άλω, κωλάρα, μπουτάρες. Σε απλό.

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Ξέρουμε σε ποια μαγαζιά έγινε έφοδος χθες το βράδυ ?

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Σωστος
Ευχαριστουμε.

Πριν δυο χρονια μου ετυχε και μενα Φυλής βραδάκι. Ηταν δυο και του χεριου μου. Οταν αρχισα ο ενας τοσκασε και ο αλλος κατεληξε μεσα σε κουβα σκουπιδιων. Αν ομως ειχαν οπλο ισως ημουν εγω στον κουβά με το καπακι κλειστό. Εντυπωση μου έκανε οτι ολοι ηταν αδιαφοροι και κανενας δεν βοήθησε καποιον. Προσοχή παντα.
εχεις καμια σχεση με το gianevan τυπε?

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Απ'ότι βλέπω τα περιστατικά δεν είναι πλεόν τόσο.. μεμονομένα. Και αυτό γιατί μου συνέβη κάτι παρεμφερές πριν λίγο καιρό και μάλιστα όχι σε κάποια εκ των Ιάσωνος η κάποιο άλλο στενό αλλα στην Κολωνού. Έβγαινα απο το 23 με σκοπό να τσεκάρω τι παίζει στο 48. Γενικά περπατάω ψιλογρήγορα και όντας στην διασταύρωση Κολωνού και Λεωνίδου άκουσα κάποια σπαστά ελληνικά απο πίσω μου και δύο άτομα λαχανιασμένα να προσπαθήσουν να με φτάσουν. Εγώ υποψιάστηκα τι (μάλλον) παίζει οτι δηλαδή είναι πρεζακια που αδυνατούν να βαδίσουν έστω και λίγο γρηγορά και κυνικά συμφιλιώθηκα οτι ήταν θέμα δευτερολέπτων να μου κολλήσουν τίποτα στην πλάτη και να με απειλήσουν. Ως μέγας μαλακας που είμαι είπα να μην τρέξω και τους δείξω οτι φοβήθηκα (!!!) και απλά άνοιξα περισσότερο βήμα. Οι τύποι ήταν κυριολέκτικά 1μιση με 2 μέτρα πίσω μου και λαχανιάζοντας περισότερο, άκουσα τον ένα να λέει "αστον τωρα" η κάτι τέτοιο.  Όταν περασα κάτω απο τα ερείπια πριν το 48 τα αυτοκίνητα είχαν κάνει ήδη ουρά στο φαναρι και τα σκουπίδια πίσω μου είχαν χαθεί. Οσο σκέφτομαι αυτήν την μαλακία μου να μην τρέξω μουτζώνομαι. Προσοχή και καλό θα ήταν να παρθούν από συναγωνιστές καποιες “πρωτοβουλίες” σχετικά με σύσταση ομάδων κρούσης. Δεν χρειάζονται πολλά παρά μόνο ένα πτυσσόμενο και ένα ζευγάρι γάντια μηχανής. Πορνοπερίπολα μάγκες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Mην περπατατε σαν τουριστες παιδια. Το κεφαλι πρεπει να γυρναει δεξια αριστερα πισω.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Mην περπατατε σαν τουριστες παιδια. Το κεφαλι πρεπει να γυρναει δεξια αριστερα πισω.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωστός ο τύπος...Ποτέ μαζί κινητό, πορτοφόλι κλπ.... Μόνο το ακριβές αντίτιμο για 1-2 συνευρέσεις....
Αν δείτε οτι σας παίρνει σαπίστε τους στις μάπες!!! :s&m_2:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωστός ο τύπος...Ποτέ μαζί κινητό, πορτοφόλι κλπ.... Μόνο το ακριβές αντίτιμο για 1-2 συνευρέσεις....
Αν δείτε οτι σας παίρνει σαπίστε τους στις μάπες!!! :s&m_2:

να παμε κ ξυπολητοι τοτες
ρε μονο διδυμου κ περιξ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
να παμε κ ξυπολητοι τοτες
ρε μονο διδυμου κ περιξ

:2funny: :2funny: :2funny:

Το γάμησες και ψόφησε τύπε!!! Δεν είπα αυτό.....!!! Απλώς είμαι της άποψης τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι..... Μην δίνεις στόχο και σε περίπτωση πεσίματος να έχεις τη λιγότερη δυνατή απώλεια!!!  :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:2funny: :2funny: :2funny:

Το γάμησες και ψόφησε τύπε!!! Δεν είπα αυτό.....!!! Απλώς είμαι της άποψης τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι..... Μην δίνεις στόχο και σε περίπτωση πεσίματος να έχεις τη λιγότερη δυνατή απώλεια!!!   :S
[/quote

πλακα εκανα φιλε
σωστα τα λες
αλλα αξιζει για ενα πηδημα??

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Απ'ότι βλέπω τα περιστατικά δεν είναι πλεόν τόσο..  
οι συριζέοι δεν εχουν φτάσει την εγκληματικοτητα στα χειροτερα επιπεδα που υπηρξαν ποτέ,επι Τζέφρυ δηλαδη,2009-2011,το μετάξι τότε ειδικα τη νυχτα αν οχι και την ημέρα   ηταν μεγάλο ρίσκο,ο Τζέφρι έπεσε μόλις ειχαν αρχίσει να εμφανιζονται επιθέσεις ακόμα και στα περίξ της φυλής :o
εχει ανοιχτει και ολοκληρο θρεντ τότε απο επιθέσεις σε συναγωνιστές,ας ελπίσουμε οτι δε θα γυρισει αυτη η περίοδος

Ξέρουμε σε ποια μαγαζιά έγινε έφοδος χθες το βράδυ ?
βεργας 3 ηταν κλειστο πάντως χθές  :coffee:

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Εγω εχω teaser(ηλεκτροσοκ)οποιος μου ερθει τη γαμησε!!!!!!!

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Μηπως καποια στιγμη να δημιουργουσαμε ομαδες περιφρουρησης του Μπου?  :2funny: :2funny: :2funny:
- 2 Βαρδιες,μια πρωινη και μια βραδυνη Φυλης και ενα και το αυτο στο Μεταξι  :2funny:
Οι φουσκωτοι του Μπου να κανουν ενα βημα εμπρος  :cheesy:
Αν δεν προστατεψουμε εμεις τους χωρους μας ποιος θα το κανει?  :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μηπως καποια στιγμη να δημιουργουσαμε ομαδες περιφρουρησης του Μπου?  :2funny: :2funny: :2funny:
- 2 Βαρδιες,μια πρωινη και μια βραδυνη Φυλης και ενα και το αυτο στο Μεταξι  :2funny:
Οι φουσκωτοι του Μπου να κανουν ενα βημα εμπρος  :cheesy:
Αν δεν προστατεψουμε εμεις τους χωρους μας ποιος θα το κανει?  :2funny: :2funny:

:2funny:
η να μαζευομαστσ ομαδες να πηγαινουμε κ για σουβλακι μετα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom