Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (29 μέλη και 229 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ξερουμε αν η μιλφαρα Αλεξια απο Μεγ.Αλεξανδρου 22 οροφο τα παιρνει στη ΜΑΠΑ?! :2on1: :2on1: :2on1:

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Xθες την νυχτα στο 10 του πλακοστρωτου στον οροφο εμφανιστηκε ενα μικρο λεπτο κορασιο. Ακουει στο Λαουρα, με μαυρα μακρια μαλια, υπεροχο νεανικο στηθος και κατι πουλακια να πετουν στο μπρατσο της(τατου) :orchestra: . Η φρεσκαδα του νεαρου της ηλικιας της καθως και η αναμονη μεχρι να την δω παρολο τις επικλησεις της τσα2 να βγει εξω με καναν να περασω! Μεσα ο μισος χρονος περασε με αυτη απο πανω να μου να τριβει το μουνι της πανω στα αρχιδια μου, λεγοντας μου ποσο την φτιαχνει αυτο ενω παραληλα ενοιωθα τους ορχις μου να παπαριαζουν απο τα ζουμια της :wanker: ! Ακολουθησε συντομη αλλα πολυ καλη πιπα με στριφτη χειρομαλαξη(ειχα γινει τουρμπο) και δυο στασεις, ιεραποστο και πισωκο! Τελειωσα σαν ελεφαντας :grin: !
Δηλωνει Κυπρια αν και δεν εχει παει ποτε εκει, η μουσικη(ρουμανικα) που επαιζε στο σαλονι και ενας σταυρος που φερει, παλαιοημερολογιτηκης τεχνοτροπιας με εκανε να υποπτευθω οτι οι ισχυριζμοι της δεν ηταν αληθεις. Παντως τα ελληνικα της αψογα... ψιλα γραμματα!!!

:hi:

για τους αδαείς οταν λες 10 πλακοστρωτο οποία η οδός?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ιασωνος τυπε.σε μενα ειπε ειναι Ελληνιδα,δεν ξερω,απο κατι ψαρωτικες ερωτησεις που εκανα ,αν δεν ειναι,παιζει να ειναι γενημενη εδω.τωρα πιπινι δεν τη λες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Μαύρο σκοτάδ σε όλα τα τσαρδιά του Μεταξουργείου,οι μοναδικές διαθέσιμες τρύπες για κατάθεση είναι της Ρωξάνης και της Κατερίνας στο Λεωνίδου 28 ισόγειο,της Ανέλιας στο Ιάσονος 19 κάτω,της Μαρίνας από το Κολωνού 11 στο Ιάσονος 19 πάνω,της Μόνικας-Αλεξάνδρας στο Ιάσονος 31 υπόγειο και μιας Χριστίνας,λεπτή καστανή milf που δεν έχω ξαναδεί στο Ιάσονος 31 το νέο,θα μαζέψουν όλο το χαρτί από τους απελπισμένους που ψάχνουν εναγωνίως ένα ζεστό και υγρό πάρκινγκ να ξαποστάσει η καυλωμένη πούτσα τους!  :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Να συμπληρώσω το Ιάσονος 43 με την Εμμανουέλα σε φουλ πρόγραμμα και τη Μαρία-Ιζαμπέλα με το σορτσάκι σε απλό.

xmxm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστες το Μεταξι εχει καταντησει επικυνδυνο ακομα και απογευμα , καμια σχεση με τις παλιες αμεριμνες βολτες . Προσοχη και με φειδω .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πέρασα μετά από χρόνια από Κεραμεικού 13 και ήταν ακόμα η Αννέτα.Καλά αυτή πρέπει να είναι εκεί μέσα μια πενταετία τουλάχιστον

Το αριστερα λες; Μια ψηλη αθλητικη;

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
καλησπερα μαγκες!!!ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η βαλερια (ξανθια με πιασιματα)απο Κολωνού 48???

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναγωνιστες το Μεταξι εχει καταντησει επικυνδυνο ακομα και απογευμα , καμια σχεση με τις παλιες αμεριμνες βολτες . Προσοχη και με φειδω .

στην πεσαν.κ σενα φιλε??

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
τι ωρες πατε κ σας την πεφτουν???εγω παω βράδυ(μετά της 1.00) και είναι πολύ ήσυχα....

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
τι να πω ....δε ξερω,παντος τον τελευταιο καιρο την πεφτουν σε πολλους!!!για αυτο προσοχη μεγαλη!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τώρα που σφράγισαν προσωρινά τουλάχιστον το κώλο ξενοδοχείο απόλλων στη Δεληγιώργη λογικό είναι τα ζόμπι να έχουν ξεχυθεί τριγύρω!

:zombie: :shit: :zombie: :shit: :zombie:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το μεσημέρι Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Λώρα, ξανθοβαμμένη, υπερβολικά αδύνατη, με γυαλιά.
Στον όροφο, μια μιλφ ελεεινίς ψιλοσυμπαθητική και μια μιγάς με εκρηκτικό κώλο, που όμως δεν τον δίνει.
Στο 5, δύο αρχιπουτάνες μιλφογκιλφ: Ελένη, με μεγάλα βυζιά, και Άντζελα, με μεγάλο κώλο.
Περγάμου 27, η θλιβερή σοβιετική λιπώδης Εύα.
Αλκαμένους 113 δύο καλές σοβιετικές: η γυναικάρα Αλίνα και η συμπαθητική Τατιάνα, κοντή με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο, η οποία μου καθάρισε την ψωλή με μωρομάντηλο.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Τι εννοείτε "την πέφτουν"; Ποιοι κάνουν τι;

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Νυχτα πια Μεταξι ποτε μονοι μαγκες,για να μην πω και μερα,το ζακι που τρεμει σαν το ψαρι δεν κοιταει τι ωρα ειναι.

1)Η με παρεα
2)Η να ξερετε κατευθειαν σε πιο σπιτακι θα πατε(αυτο ειναι το καλυτερο).Ερευνα απο πριν εδω στο site,κανεις 2-3 επιλογες και πας καρφι.

Βολτουλες και μπουρδελοτσαρκες εκει ειναι πλεον προς αποφυγην.
Και ως προς τους φιλους που λενε οτι πηγαινουν συχνα και δεν τρεχει τιποτα και ολα καλα το ιδιο ακριβως ελεγαν και αυτοι που την πατησαν πριν την πατησουν.
Δεν μ αρεσει να κινδυνολογω απλα ειδα 3-4 σκηνικα μπροστα μου και αλλα τοσα μου ειπαν γνωστοι και φιλοι και απο τοτε το εκοψα τελειως.
Προσωπικα αν παω μπουρδελα μονο Φυλης,μονο μερα,και εχωντας 2-3 επιλογες στανταρ απο πριν,οχι οτι και ετσι δεν μπορει να γινει κατι απλα υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μην νομίζεις ότι Φυλής δεν είναι επικίνδυνα. Πολύ παλιά με στρίμωξαν σε έναν τοίχο ζητώντας μο  το πορτοφόλι δυο καχεκτικοί Αλβανοί.
λεφτά, πορτοφόλι μου έλεγαν!
Ήταν περίπου 9 η ώρα το βράδυ χειμώνας με κρύο και να ψιλοβρέχει.
Ήταν τότε που είχαν έρθει πεινασμένοι. Σε έναν τοίχο απέναντι περίπου από εκεί που είναι το βενζινάδικο.
Ο ένας είχε ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ο άλλος και καλά μέσα από τη μπλούζα όπλο.
Τους αιφνιδίασα με μια μπουνιά που τους έριξα και τους πήρε και τους δύο μαζί Ήταν τόσο αδύναμοι που  τους πέταξα κάτω και τους δύο. Την προηγούμενη μέρα είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό έξω από την δουλειά μου, την ώρα που πήγαινε συνάδελφος να παραλάβει αυτοκίνητο της εταιρείας. και είχε συζητηθεί το θέμα οπότε ίσως αντέδρασα έτσι.
Χώθηκα μετά τρέχοντας σε ένα μπουρδέλο και είπα το σκηνικό στην τάνα η οποία γέλαγε.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά και δεν συνιστώ τέτοια αντίδραση αν απειλείται κάποιος με σύριγγα. Πάντως τα πράγματα έχουν αγριέψει τώρα. Ιδίως Ιάσονος και στα πέριξ η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη. Εκεί μου έφαγαν κινητό, ρολόι και μερικά ψιλά.
Προσοχή θέλουν και τα κινητά με κλείδωμα. Όσοι έχουν σκεφτεί μόνο την αξία του κινητού και όχι το περιεχόμενό του ας βάλουν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει περισσότερο. Ιδίως τις περισσότερες ώρες τώρα που είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο το πρόβλημα είναι μεγάλο. Το κινητό θα πρέπει να κλειδώνει άμεσα μετά την χρήση του, sms, viber, κλήση, πλοήγηση κτλ με ξεχωριστό κωδικό και όχι μόνο με τον κωδικό Sim της κάρτας. Καλό είναι να έχουμε σε ασφαλές σημείο στο σπίτι μας και τον αριθμό IMEI της συσκευής ώστε να μπλοκάρουμε αν χρειαστεί την συσκευή και να μην μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Δηλαδή να την αχρηστεύσουμε εντελώς.

Το πρεζόνι δεν θα σκεφτεί τα προσωπικά δεδομένα αλλά εκεί που θα το δώσει υπάρχουν πολλά άλλα λαμόγια που μπορεί να κάνουν ότι θες με κάποιες φωτογραφίες λογαριασμούς κτλ που έχει μέσα. Δείτε λίγο την ασφάλεια των κινητών. Τα περισσότερα είναι smart πλέον.
Μια καλή δοκιμασμένη εφαρμογή είναι αυτή: android lost Έτσι έχεις και μετά την απώλεια, κλοπή τον έλεγχο του κινητού σου. Ή τουλάχιστον διαγράφεις ότι έχει μέσα εξ αποστάσεως.
Μερικοί αν δεν εμπιστεύονται το παραπάνω ας δουν την σελίδα της google Διαχείριση android εδώ: ή ας μπουν από εδώ: Αυτά τα μέτρα ασφαλείας για τα κινητά και άλλα πολλά επιβάλλονται υποχρεωτικά για αυτούς που κινούνται σε αυτές τις περιοχές και δεν είναι προαιρετικά.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Σωστος
Ευχαριστουμε.

Πριν δυο χρονια μου ετυχε και μενα Φυλής βραδάκι. Ηταν δυο και του χεριου μου. Οταν αρχισα ο ενας τοσκασε και ο αλλος κατεληξε μεσα σε κουβα σκουπιδιων. Αν ομως ειχαν οπλο ισως ημουν εγω στον κουβά με το καπακι κλειστό. Εντυπωση μου έκανε οτι ολοι ηταν αδιαφοροι και κανενας δεν βοήθησε καποιον. Προσοχή παντα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom