TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ξερουμε αν η μιλφαρα Αλεξια απο Μεγ.Αλεξανδρου 22 οροφο τα παιρνει στη ΜΑΠΑ?!
Xθες την νυχτα στο 10 του πλακοστρωτου στον οροφο εμφανιστηκε ενα μικρο λεπτο κορασιο. Ακουει στο Λαουρα, με μαυρα μακρια μαλια, υπεροχο νεανικο στηθος και κατι πουλακια να πετουν στο μπρατσο της(τατου) . Η φρεσκαδα του νεαρου της ηλικιας της καθως και η αναμονη μεχρι να την δω παρολο τις επικλησεις της τσα2 να βγει εξω με καναν να περασω! Μεσα ο μισος χρονος περασε με αυτη απο πανω να μου να τριβει το μουνι της πανω στα αρχιδια μου, λεγοντας μου ποσο την φτιαχνει αυτο ενω παραληλα ενοιωθα τους ορχις μου να παπαριαζουν απο τα ζουμια της ! Ακολουθησε συντομη αλλα πολυ καλη πιπα με στριφτη χειρομαλαξη(ειχα γινει τουρμπο) και δυο στασεις, ιεραποστο και πισωκο! Τελειωσα σαν ελεφαντας !
Δηλωνει Κυπρια αν και δεν εχει παει ποτε εκει, η μουσικη(ρουμανικα) που επαιζε στο σαλονι και ενας σταυρος που φερει, παλαιοημερολογιτηκης τεχνοτροπιας με εκανε να υποπτευθω οτι οι ισχυριζμοι της δεν ηταν αληθεις. Παντως τα ελληνικα της αψογα... ψιλα γραμματα!!!
για τους αδαείς οταν λες 10 πλακοστρωτο οποία η οδός?
Πέρασα μετά από χρόνια από Κεραμεικού 13 και ήταν ακόμα η Αννέτα.Καλά αυτή πρέπει να είναι εκεί μέσα μια πενταετία τουλάχιστον
Συναγωνιστες το Μεταξι εχει καταντησει επικυνδυνο ακομα και απογευμα , καμια σχεση με τις παλιες αμεριμνες βολτες . Προσοχη και με φειδω .
τι ωρες πατε κ σας την πεφτουν???εγω παω βράδυ(μετά της 1.00) και είναι πολύ ήσυχα....
Κάποιοι που έχουν ανάγκη, σε παρακαλάνε ευγενικά να τους δανείσεις το πορτοφόλι σου και το κινητό σου.Τι εννοείτε "την πέφτουν"; Ποιοι κάνουν τι;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!Κάποιοι που έχουν ανάγκη, σε παρακαλάνε ευγενικά να τους δανείσεις το πορτοφόλι σου και το κινητό σου.