Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (36 μέλη και 244 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τι εμαθα λεη οτι η αγαπιμενι μοθ βιχτωρια γκαβλοθσκα ινε στο μεταξι γκολονοθ μονο 9,99? :smitten: :smitten:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
τι εμαθα λεη οτι η αγαπιμενι μοθ βιχτωρια γκαβλοθσκα ινε στο μεταξι γκολονοθ μονο 9,99? :smitten: :smitten:

Λέω να πάω αύριο να της δώσω και ένα δεκαρικο παραπανω να της τα πετάξω όλα μέσα στη μουνα ακαποτα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

Άψογος ο συναγωνιστής με δυνατές ενημερώσεις!!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
31 υπόγειο:
Η Μαρία,η ξανθιά Ρωσίδα μιλφ-ωραία γυναίκα με πιασίματα.
"Έλα αγόρι μου να περάσεις,να τριφτούμε κι οι τρεις μας!" με προέτρεψε ο καρνάβαλος τσάτσος! :2funny: Πέρασα,φυσικά χωρίς αυτόν... Η Μαρία αναχωρεί σε έναν μήνα για τη Σουηδία λόγω αναδουλειάς εδώ,χάνουμε ένα συμπαθητικό μιλφάκι...  :-

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
καταθεση στο Μεταξι γυρω στις 20.30 στο Ιασωνος 44 στην Μαρια,bbw,πολυ καλο γαμησι,θα ακολουθησει κριτικη :hi:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία σύντομη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε επιλεγμένα σπίτια.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο ήταν υπέρβαρη μιλφ με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος της.
Στο Ακομινάτου 2 στον όροφο ήταν κοπέλα σχετικά νεαρής ηλικίας,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους της,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια . Βαριόταν που ζούσε. Ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 45 ευθεία μέσα η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλύ.Κανονικών κιλών με λίγα πιαισματάκια και μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 στο διάδρομο δεξιά ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Ειρήνη.Με κοντά καστανά μαλλιά και σώμα με πιασίματα.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 στην δεξιά είσοδο ήταν καινούρια κοπέλα.Μιλφ γυφτορουμάνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και τραχύ πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο σε ντουέτο η Ρωσόφωνη μιλφ Αλέξια,ψηλή,νταρντάνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,γεροδεμένη,με μαλλιά κοντά ξανθά.Σε γυμνό τσιμπούκι.Η Αλέξια έχει εργαστεί και Κωνσταντινουπολέως 166 ισόγειο.Μαζί της η μιλφ Άντζελα,γεματούλα ελαφρώς με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μεγάλα μπομπόνια.Στο ίδιο πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η μιλφ Μαρίνα με θητεία στο Αχαρνών 85 και στο Ιουλιανού 71 παλιότερα,με πιασιματάκια (πρέπει να έχασε κιλά) και ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Μαζί της η μιλφ Ειρήνη ή Ήρα,Ρωσόφωνη,λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο κάτω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Φυλής 109Β ήταν σε ντουέτο η Σκάρλετ και η Ζάνα. Η πρώτη κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους, η δεύτερη λίγο πιο ψηλή με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και τατού ένα τίγρη πίσω στην ωμοπλάτη.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες. Πρώτη συνεύρεση με Σκάρλετ, όπως πάντα αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο.Η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Αλέξια, γυφτοβουλγάρα, με πιασιματάκια,μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Τέλος στο Διδυμου 27 οι δύο καινούριες η Λάουρα,μιλφ,ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Όμορφη κοπέλα με ωραίο κορμι γεμάτο τατού.Σε ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η Άντζελα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια στην περιφέρεια και ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους για την οποία ανακοινώθηκε φουλ. Δοκίμασα την Λάουρα. Όμορφη κοπέλα αλλά αρκετά ψυχρή επαγγελματίας.Μέτριες οι εντυπώσεις. Θα ακολουθήσει κριτική.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Γράφω την πρώτη μου ενημέρωση, τρόπον τινά ενημέρωση, γιατί πολύ απλά είναι λίγα τα σπίτια και μπορώ να θυμάμαι τι είδα.

Αποφάσισα να περασω από σπίτια που δεν είχα πάει ποτέ και δεν ήξερα καν που πεφτουν και να δω κοπέλες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

Ξεκίνησα από Λιόσίων 76 ισόγειο όπου με το που μπαίνω στον προθάλαμο  και πάω να χτυπήσω κουδούνι ακούω την πόρτα να ανοίγει.Ωραία λέω μάλλον με είδαν από την κάμερα.Και εκείνη τη στιγμή ανοίγει η ξανθιά, σιτεμένη Αλβανίς εκδιδόμενη την πόρτα και μου σκάει ένα περιποιημένο μπουγέλο!!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Προφανώς έγινε του κουτρούλη ο γάμος μετά...και εννοώ από τα γέλια όλων μας αφού έγινε κατα λάθος!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1η βάρδια:
Καλύμνου 36: Μια βαρέων βαρών ξανθιά ονόματι Ειρήνη.Δεν εντυπωσιάστηκα.Αυτό το λαγούμι δεν το είχα ξαναδεί ποτέ και αν δεν ήταν το σάη θα αγνοούσα την ύπαρξή του.Όχι ότι τώρα που το έμαθα έγινε και κάτι βέβαια.
Καλυμνου 48 πάνω κλειστό κάτω ανοιχτό δε μπήκα αφού υπόθέτω θα ήταν η Πωλίνα.
Φυλής 109 κάτω: Σκάρλετ και Ντανιέλα.Για τα δικά μου μάτια αυτές είναι σαμιαμίδια και πρεζούδες όχι γυναίκες.Δεν τις πήδαγα ούτε τσάμπα.
Φυλής 86 όροφος Άντζελα ξανθιά μίλφ με "σιδερωμένο" μαλλί και φούλ πρόγραμμα.Αξιόλογη παρουσία στα υπόψιν.
Φυλής 84 ισόγειο Ελένη και Δήμητρα.Η μια από τις 2 είναι τσιγγανοπούλα, ποια μη ρωτήσετε.Και οι 2 μουτρωμένες πάντως μάλλον από τη μπουρδελότσαρκα και την αναδουλειά.
Φυλής 65 ισόγειο: Χριστίνα!!!!! Αυτό είναι γαλαξιακό μουνί!!!!! Άλλη κατηγορία λέμε!!!! Είναι βέβαια παλτό από τα λίγα στο δωμάτιο αλλά ένα 20άρικο άξιζε να της το δώσω για το πορνοβιογραφικό μου και μόνο.Κριτική δε θα γράψω γιατί θα τη θάψω κι εγώ έμεινα ευχαριστημένος.
Διδυμου 27 πέτυχα την αλλαγή στη δεύτερη βάρδια κι έτσι δεν είδα τη Φωτεινή που έψαχνα.Στη θέση της τα μίλφ Λάουρα και Άντζελα.Η Λάουρα, δυστυχώς δεν τη θυμαμαι, όλα πλην κώλου.Η Άντζελα αξιοπρεπές ξανθομίλφ, φούλ ίσως μπει στα υπόψιν όταν διαβάσω κριτικές.

2η βάρδια:
Έλλης 3, Ιουλιανού 71 κλειστά.
Αλκιβιάδου 16Α Μια κρεατωμένη, ξανθιά μιλφοΠατρίτσια με φούλ.Ωραίο πρόσωπο αλλά υπέρ του δέοντος παχουλοκομψή για τα δεδομένα μου.
Αλκιβιάδου 16 Β μια τσιγγανοστρουμπουλούλα η οποία δεν ήταν άσχημη.Φούλ κι αυτή.Αλεξία.Μουτρωμένη μου φάνηκε ή έστω απογοητευμένη όταν έκανα να φύγω με τα λεφτά μου ακόμα στην τσέπη!!! :grin: :grin: :grin: Στα υπόψιν...;;;;
Αλκιβιάδου 16Γ Η Σόνια τσιμπούκωνε κάποιον στο δωμάτιο δεν κάθισα να τη δώ.

Αυτά και καλή μου αρχή στην ενημέρωση....που δεν τη βλέπω να συνεχίζει για καθαρά πρακτικούς λόγους!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
Πριν 2 ωρίτσες είχαμε:
Φ84 ισόγειο την νικόλ,πετιτ μωρό με υπέροχα γλυκή φάτσα και ωραία μάτια.δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου ο συγκεκριμένος σωματότυπος.
Φ66 δεξί άννα ιλόνα,εντυπωσιακή με ροζ εσώρουχο
Φωκ9 δεξί ειρήνη,ψυχρή στο σαλόνι με ωραίο κωλί που το προσφέρει
Φωκ27 μεσαίο τζούλια με κάτι σαν ξανθές ανταύγιες
Φωκ27 οροφος καρολίνα με παιχνιδιάρικο σαλονάρισμα
Φωκ25 ρόξυ, ρουμάνα κοντούλα με γεματο σωμα.καινούργια αφιξη αραγε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πριν 2 ωρίτσες είχαμε:

[...]

Φωκ9 δεξί ειρήνη,ψυχρή στο σαλόνι με ωραίο κωλί που το προσφέρει

[...]

Η Ειρήνη δυστυχώς αδικείται για λόγους που έχω αναφέρει.
Στο σαλονάρισμα δεν αναδεικνύεται σωστά αλλά στο δωμάτιο είναι καλή και τίμια. Εγώ την συμπαθώ, και έχω να πώ
μόνο τα καλύτερα, για καθαριότητα, συμπεριφορά και φιλότιμο της κοπέλας. Από τις πιο όμορφες κοπέλες με άναλ,
και χωρίς υπεκφυγές και μουρμούρες. Αξίζει, και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Λέω να πάω αύριο να της δώσω και ένα δεκαρικο παραπανω να της τα πετάξω όλα μέσα στη μουνα ακαποτα.
Μι καμετε τετοια τορα κ τι χασοθμε παλι!μονο κανονικο !αντε κ λιγο στι μαπα για μικρι παραλαγι κ σασπενσζ!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
........

ΕΓΡΑΨΕΣ.......  :rockon: :rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το πρωί στη Βέργας
Β2: Αλεξάνδρα, μιλφ, 6.5/10
Β3 δεξιά: α) Έλλη, μιλφ, 6/10 και β) υπέρβαρη Στέλλα με κτηνώδη βυζιά, 5.5/10
Β3 αριστερά: λεπτή μελαχρινή νεαρή (Βερόνικα;), 7/10
Β3 άνω: Ένας μικρός ιπποπόταμος.
Β6 άνω: Μαριάννα, μιλφογκίλφ, βυζιά, 5.5/10
Β6 κάτω: Μπάρμπορα, τέως μουνάρα, με ασύμμετρα κιλά στο σώμα 6.5/10

Καλύμνου 48 κάτω, Πωλίνα η αρχιπουτάνα.
Την ώρα που τη γαμούσα, έτερος συναγωνιστής έπεσε με πάταγο πάνω στην εξώπορτα, νομίζοντας ότι δεν είναι κλειδωμένη.
Η βοηθός του άνοιξε και τον ακούσαμε να της εξηγεί ότι ήθελε να γαμήσει επειγόντως.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Τώρα λάιβ λίγα από Μετάξι :effemine:

Ιάσωνος 20γ: Ντάνα καλλιγραμμη μελαχρινή με αλογοουρά και όμορφο πρόσωπο.
Ιάσωνος 20β: Αντελινα με λίγο ατσαλο κορμί και τραχύ πρόσωπο.
Ιάσωνος 19 κάτω : Η γλυκιά Ντιάνα με ολοστρόγγυλο λείο κώλο.
Ιάσωνος 19 πάνω: Κατερίνα σέξυ ψηλή μιλφ με βυζάρες και μακρύ μαύρο μαλλί.
Ιάσωνος 31 ισόγειο: Ελένη Πετράκη και μία γλυκιά γυφτοπουλα με      πιασίματακια που την έλεγαν Κλαούντια.
Ιάσωνος 31 στο βάθος υπογειο: Μόνικα η μις κοσταντζα με πολύ ωραίο κορμί η οποία θα συνεχισει και το απόγευμα όπως είπε ενώ στην 3η βάρδια θα είναι η κοντοπουτανη Αλεξία.
Ιάσωνος 33: Άντζελα η κοντή αλβανεζα με το μπάνικο κώλι.
Ιάσωνος 37 οροφος: Αλεξάνδρα η οποία μοιάζει πολύ με την Συλβανα που δουλεύει εκεί απόγευμα.
Ιάσωνος 30 όροφος: Μπέλα γεματουλα αλβανεζα ψιλοαδιαφορη.
Ιάσωνος 30 υπόγειο: Τζώρτζια χοντρούλα ξανθιά.
Λέω 28 ισόγειο: Ντιάνα μία ψηλή αδιάφορη σκουρόχρωμη γυφτοπουλα.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Καλύμνου 48 κάτω, Πωλίνα η αρχιπουτάνα.
Την ώρα που τη γαμούσα, έτερος συναγωνιστής έπεσε με πάταγο πάνω στην εξώπορτα, νομίζοντας ότι δεν είναι κλειδωμένη.
Τίμια πουτάνα πάντως,με αρχές στη ζωή της.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Την εβδομαδα που μας περασε, σε συντομο περασμα από μεταξουργειο, αυτές που θυμαμαι σαν ωραίες είναι οι εξής.  Ιασωνος 20Γ νομίζω Ντανα, Λεωνίδου 28 άνω νομίζω Μπιάνκα, Ιάσωνος 34 ή36 αυτό με την αυλή νομιζω Λύδια νεαρη καστανη με λιγο κυταριτιδα στον κολο μπούτια, και Ιασωνος 37 ισόγειο Βιβή. ¨Ολες κανονικό πρόγραμμα, και νομιζω κάποια εκανε και 69

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom