O Προφέσορ είναι μηχανή!Αγαπητε προφοσορα βλεπω οτι τις υπερ-ρομαντικες κοπελες του οικου τις εχεις τοσο μεγαλη αναγκη που τις τιμας πολλακις καθε φορα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
τριτη βαρδια χτες. Ολοι καρφωτοι μπαιναν μεσα αλλα στο σαιτ τσιμουδια κουφαλιτσες!ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ:
Επιβιβαστειτε σε αμαξια, μηχανες, παπακια. Προορισμος Φυλης 65 ισογειο. Πιτσιρικα, ανοιχτοχρωμη, προσωπο μοντελου, κωλαρα βραζιλιανικη φωτοσοπ!
Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες θα κανει θραυση σε στουντιο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Επισης ενα καλο κομματι δουλευε νγυχτα στο φ84 οροφο. Ψηλη μελαχρινη τεσσαρι στηθος λιγο πεσμενο λεπτη αλλα με πιασιματα. Σε καποιους αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος.
Σε αλλα νεα ανοιξε καινουριο στουντιο στη Λιοσιων. Τιμη 20 ευρο για να χτυπηθει η λιτοτητα!
Σε αλλα νεα ανοιξε καινουριο στουντιο στη Λιοσιων. Τιμη 20 ευρο για να χτυπηθει η λιτοτητα!
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Αγαπητε προφοσορα βλεπω οτι τις υπερ-ρομαντικες κοπελες του οικου τις εχεις τοσο μεγαλη αναγκη που τις τιμας πολλακις καθε φορα!
Το κατά δύναμην.Πάντως δεν κάνω επικίνδυνα κασκαντεριλίκια.Αγαπητε προφοσορα βλεπω οτι τις υπερ-ρομαντικες κοπελες του οικου τις εχεις τοσο μεγαλη αναγκη που τις τιμας πολλακις καθε φορα!
Metal P
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
τριτη βαρδια χτες. Ολοι καρφωτοι μπαιναν μεσα αλλα στο σαιτ τσιμουδια κουφαλιτσες!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πηρα και εγω την κυριασκη την καινουργια απο φυλης 109 β την σκαρλετ και η ντανιελα μου αρεσε αλλα ηθελα σκαρλετ το κοριτσι με λιγο προσοχη θα βγαλει χρημα
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Μπράβο ΓΙΩΡΓΟ.πηρα και εγω την κυριασκη την καινουργια απο φυλης 109 β την σκαρλετ και η ντανιελα μου αρεσε αλλα ηθελα σκαρλετ το κοριτσι με λιγο προσοχη θα βγαλει χρημα
Και εγώ χτές το απόγευμα στο τέλος της βάρδιας την δοκίμασα.
lemourios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2016
- Κριτικές
- 19
- Like
- 997
- Πόντοι
- 1.011
Πριν απο λιγο ειχαμε:
Διδυμου 18ανω: αλιονα με ενα διχτυωτο σουπερ,τα βυζια δεν ηταν φορα παρτιδα.
Διδυμου 27:λαουρα μια ξανθια προς μιλφ και αντζελα με κωλο στο προγραμμα,αδιαφορη
Διδυμου 18ανω: αλιονα με ενα διχτυωτο σουπερ,τα βυζια δεν ηταν φορα παρτιδα.
Διδυμου 27:λαουρα μια ξανθια προς μιλφ και αντζελα με κωλο στο προγραμμα,αδιαφορη
Στα πιο ταπεινά σπιτάκια του Μεταξουργείου,πήρα πριν από λίγο την ξανθιά Ρωσίδα μιλφ Μαρία στο Ιάσονος 31 πρώτο υπόγειο με τσάτσο έναν καρνάβαλο,φιλική και χαλαρή με τον χρόνο,"δεν έχει δουλειά,αλλά καλά να είμαστε" μου είπε όταν έφευγε από το δωμάτιο,φαίνεται πως η κρίση χτυπάει σιγά-σιγά και το σεξ των 10€...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η κριση λογικο να χτυπαει τα σπιτια
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
οντως τυπε φαινεται να την εχουν ακουσει δυνατα οπου παω μου λενε δεν εχει δουλεια συν ότι πολλα καλα κομματια εχουν εξαφανιστεί.θα απορουν στα ρδελα μα καλα δεν πηδανε οι ελληνες.Στα πιο ταπεινά σπιτάκια του Μεταξουργείου,πήρα πριν από λίγο την ξανθιά Ρωσίδα μιλφ Μαρία στο Ιάσονος 31 πρώτο υπόγειο με τσάτσο έναν καρνάβαλο,φιλική και χαλαρή με τον χρόνο,"δεν έχει δουλειά,αλλά καλά να είμαστε" μου είπε όταν έφευγε από το δωμάτιο,φαίνεται πως η κρίση χτυπάει σιγά-σιγά και το σεξ των 10€...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
αν δεν ησουν σιγουρος καλα εκανες
vabiri(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
οντως τυπε φαινεται να την εχουν ακουσει δυνατα οπου παω μου λενε δεν εχει δουλεια συν ότι πολλα καλα κομματια εχουν εξαφανιστεί.θα απορουν στα ρδελα μα καλα δεν πηδανε οι ελληνες.
[/quot Δυστυχως κ αυτή ετοιμάζεται να την κανει,μου ειπε ότι μαζευει λεφτα για να παει στην σουηδια.Που μας καταντησανε να μας αφηνουν κ οι πουτανες, στο τελος δεν θα εχουμε πουτανες να να πηδήξουμε!!!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Το μεσημέρι στη γωνία Περγάμου και Αλκαμένους, όλες σοβιετικές.
Αλκα 117
Κρίστι, μιλφ, ξανθή, κώλοι, βυζιά, βλοσυρή, 7/10
Όλγα, μιλφ, καστανή, χονδρή αλλά όχι αντιαισθητική, κώλοι, βυζιά, χαρωπή, 5,5/10
Όλως περιέργως, δύο υπηρέτριες.
Αλκα 113
Αλίνα, μιλφ, ξανθή, κώλοι, βυζιά, 7,5/10
Περ 27
Εύα, γκιλφ, χονδρή, χοιρινή, 4/10
Ειρήνη, γκιλφ, πρόστυχη, 5,5/10
Αναμονή στο χώρο υποδοχής, ακούγονταν τα σκουξίματά τους, τις ξεμούνιαζαν οι συναγωνιστές
Αλκα 117
Κρίστι, μιλφ, ξανθή, κώλοι, βυζιά, βλοσυρή, 7/10
Όλγα, μιλφ, καστανή, χονδρή αλλά όχι αντιαισθητική, κώλοι, βυζιά, χαρωπή, 5,5/10
Όλως περιέργως, δύο υπηρέτριες.
Αλκα 113
Αλίνα, μιλφ, ξανθή, κώλοι, βυζιά, 7,5/10
Περ 27
Εύα, γκιλφ, χονδρή, χοιρινή, 4/10
Ειρήνη, γκιλφ, πρόστυχη, 5,5/10
Αναμονή στο χώρο υποδοχής, ακούγονταν τα σκουξίματά τους, τις ξεμούνιαζαν οι συναγωνιστές
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Ανέβηκα στο Λεωνίδου 28 πάνω για την Αννίτα,δουλεύει η Λώρη με φουλ δωμάτια παρακαλώ!η Αννίτα μετά τις 5μ.μ. στο Ιάσονος 19 πάνω.
Αν κ από Τρίτη για Σαββάτο(ή και Κυριακή ακόμα) δύσκολο να πεί κανείς..πιστεύεις θα δουλεύει και τότε η Αννίτα;
Η υπηρεσία της δεν με διαφώτισε για το αν πρόκειται για μόνιμη ή έκτακτη μεταγραφή,οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Κατέληξα στο Κολωνού 27 πάνω στη ζουμερή μελαχρινή milf Φωτεινή,το'χουν οι Ρωσίδες της παλιάς σχολής να σε σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά τους,πέρα από τις υπηρεσίες τους!
Κατέληξα στο Κολωνού 27 πάνω στη ζουμερή μελαχρινή milf Φωτεινή,το'χουν οι Ρωσίδες της παλιάς σχολής να σε σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά τους,πέρα από τις υπηρεσίες τους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις