Δεν έχει επιστρέψει-ακόμη την περιμένουν.
Ευχαριστω! Αντε να δουμε! Επίσης για μια ακομη φορα πολύ καλή ενημέρωση! ;)
Δεν έχει επιστρέψει-ακόμη την περιμένουν.
αναμφιβολα το τριπλεξ της Βεργας κανει αξιεπαινες προσπαθειες και εχει δυνατες ακρες στη μαμα Ουκρανία,η Κίρα κερδίζει σαν αματουρι αλλά για να ειμαστε αντικειμενικοι εμφανισιακα δεν ειναι πιπινι στυλ Λειλα αλλα ενα κλασσικο ουκρανεζικο μικρομιλφ,αδουλευτο και με ερασιτεχνικο ενθουσιασμο στο σκληρο χωρο των πορνείων του 20άρικου,η Βεργας ειναι πολυ δυνατη στο τομέα αυτόΕιδα αυτη την νεαρη Κιρα απο Βεργας 3.Ομορφη κοπελιτσα αλλα δεν ειναι καμια καραμουναρα! Εχει σχετικα ομορφο προσωπο.Δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Θα ελεγα οτι η Μαργκω ειναι πιο ωραια!
φαινεται οτι ειναι μουφα απο χιλιομετρα .....αλλα ρε μαγκες αυτη η καργιολα η τσατσα η ξανθια μου καθεται στο λαιμο ,θελω να μαζευτουμε καμμια δεκαρια και να της δωσουμε το μουνι στο χερι , απο τις πιο αντιπαθητικες γυναικες που εχω συναντησει .Φώκαιας 25 επάνω.. Τζώρτζια
Προ ημερών πέρασα μαζί της !!!
Ακουσα στο σαλόνι για ελεύθερο στοματικό και όταν έρχεται η κοπέλα χωρίς προκαταρτικά με το προφυλακτικό στο χέρι. και πήγαινε να βάλει το προφυλακτικό .
Τής λέω χωρίς έκανε ότι δεν κατάλαβε . και μου λέει όχι χωρίς τα παίρνω αμέσως και τής λέω τελος.. στο σαλόνι η υπηρεσία είπε ελεύθερο. χωρίς πολλά λόγια την έδιωξα αμέσως και βγαίνοντας πήρα και το εικοσαρικο.
Και η τσατσά να μου λέει όχι δεν είπα ελεύθερο .
Τα βρωμικα πορνοτακουνα φορα παρτιδα πανω στο στρωμα. Και καλα για τον πελατη χεστηκε, για την ιδια που ακουμπαει η πλατη της, το σωμα της :S. Οταν μια κοπελα ειναι βρωμιλιτσα καπου, τοτε σχεδον παντα ειναι βρωμιλιτσα και σε ολα τα αλλα. Στα τεσσερα της λεω, μετρημενες εξι εισαγωγες, εξαγωγες και τελος. Ηθελα να την κανω γρηγορα. Μαλιστα η νεαρα δεν πιστεψε οτι ειχα τελειωσει τοσο γρηγορα και τσεκαρε το προφυλακτικο να δει αν οντως ειχα χυσει. Παντα πιστευα οτι στη ζωη ο καθενας περνει ακριβως αυτο που του αξιζει, και της Ροδικας της αξιζει το Μεταξι του δεκαευρου, ουτε καν του δεκαπενταευρου. Εφυγα λοιπον απογοητευμενος για αλλες πολιτειες να παω να γαμησω το νεο στανταρακι πιπινακι που εχω ανακαλυψει εδω και τρεις βδομαδες .
Επίσης ενδιαφερουσα νέα αφιξη στο φυλ 74 αριστερα,2η βάρδυα,δε θυμαμαι όνομα,κοπέλα απο την Αλβανοσλοβενία,κανονικο πρόγραμμα,γύρω στο 1,68 συμπαθητικη φατσούλα,κανονικο σωματακι,μικρομεσαιο βυζακι,μεσα υπομονετικο και προσχαρο σα καινούριο που ειναι.
Ενισχύουμε και στηριζουμε τα μαγαζα που φέρνουν νεο πράμα και απειρο και κυριως που δε μιλάει ελλήνικος
Πρόσφατα μου έκανε το γνωστό pressing κλείνοντας την πόρτα και σχεδόν μ'έσπρωχνε να μπω στο δωμάτιο,έφτασε να με λυπηθεί η κοπέλα και να πει ''ασ'τον άνθρωπο,θα ξανάρθει!''φαινεται οτι ειναι μουφα απο χιλιομετρα .....αλλα ρε μαγκες αυτη η καργιολα η τσατσα η ξανθια μου καθεται στο λαιμο ,θελω να μαζευτουμε καμμια δεκαρια και να της δωσουμε το μουνι στο χερι , απο τις πιο αντιπαθητικες γυναικες που εχω συναντησει .
Κάθε φορά αποδεικνύεται και πιο πολύ ότι ο Πακιστανός (που δεν επηρρεάζεται από το internet) είχε δίκιο.Γουσταρω απομυθοποιησεις πορνων!
Φυλής 67 ή 69 παντα τα μπερδευω 2Βαρδια (για μια φορα καλη ειναι)~25χρονη περίπου την έκοψα
ποιά είναι η λάουρα?
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά...
Φυλής 65 όροφος: Η Τζούλια.Από τις πιο όμορφες της βραδυάς!
Με το χαλκοκόκκινο σγουρό μαλλί της ξυρισμένο ελαφρώς,ωραίο πρόσωπο,προκλητικό σωματάκι που αναδεικνύονταν με ένα μαύρο κολλητό εσώρουχο-κορμάκι!Με 69 στο πρόγραμμά της.
Πέρασα κι έμεινα πάλι ευχαριστημένος!Δουλεύει κυρίως στην Πάτρα,αφού εκεί βρίσκει δουλειά όπως μου είπε,(''δεύτερος άντρας σήμερα!'' μου πέταξε στο social time,στις πέντε ώρες της βάρδιας που κυλούσε),και θα κάνει βάρδιες εκ περιτροπής στο Ιάσονος 37 κάτω.Καλοκαιρινή ζέστη,φθινοπωρινός μήνας,μεσημβρινή περιήγηση,πορνιάρικη Κολωνού....
Στο Κολωνού 23 ισόγειο,ο (πολύ ευγενικός) τσάτσος μάς ζήτησε να περιμένουμε για να δούμε μια νέα (όπως είπε) κοπέλα,τη Νικολέτα.
Μετά από λίγη ώρα,η Νικολέτα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Μαρία η ξεματιάστρα,η γνωστή από Ιάσωνος 46 και 44.
Αρκετά σκούρα,μέτρια στο πρόσωπο-συμπαθητική όταν χαμογελάει,σώμα κανονικό.
Τι ώρα;για εμας που ψαχνουμε αβγαλτα πιπινια ,τιμηθηκε χθες η κωσταντινα απο το στουντελο στη λιοσιων 73 .
...
Τι ώρα;