Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (20 μέλη και 249 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ειδα αυτη την νεαρη Κιρα απο Βεργας 3.Ομορφη κοπελιτσα αλλα δεν ειναι καμια καραμουναρα! Εχει σχετικα ομορφο προσωπο.Δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Θα ελεγα οτι η Μαργκω ειναι πιο ωραια! :cum:
αναμφιβολα το τριπλεξ της Βεργας κανει αξιεπαινες προσπαθειες και εχει δυνατες ακρες στη μαμα Ουκρανία,η Κίρα κερδίζει σαν αματουρι αλλά για να ειμαστε αντικειμενικοι εμφανισιακα δεν ειναι πιπινι στυλ Λειλα αλλα ενα  κλασσικο ουκρανεζικο μικρομιλφ,αδουλευτο και με ερασιτεχνικο ενθουσιασμο στο σκληρο χωρο των πορνείων του 20άρικου,η Βεργας ειναι πολυ δυνατη στο τομέα αυτό

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Επίσης ενδιαφερουσα νέα αφιξη στο φυλ 74 αριστερα,2η βάρδυα,δε θυμαμαι όνομα,κοπέλα απο την Αλβανοσλοβενία,κανονικο πρόγραμμα,γύρω στο 1,68 συμπαθητικη φατσούλα,κανονικο σωματακι,μικρομεσαιο βυζακι,μεσα υπομονετικο και προσχαρο σα καινούριο που ειναι.
Ενισχύουμε και στηριζουμε τα μαγαζα που φέρνουν νεο πράμα και απειρο και κυριως που δε μιλάει ελλήνικος  :erection:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Φώκαιας 25 επάνω.. Τζώρτζια
Προ ημερών πέρασα μαζί της !!!
Ακουσα στο σαλόνι για ελεύθερο στοματικό και όταν έρχεται η κοπέλα χωρίς προκαταρτικά με το προφυλακτικό στο χέρι. και πήγαινε να βάλει το προφυλακτικό .
Τής λέω χωρίς έκανε ότι δεν κατάλαβε . και μου λέει όχι χωρίς τα παίρνω αμέσως και τής λέω τελος.. στο σαλόνι η υπηρεσία είπε ελεύθερο. χωρίς πολλά λόγια την έδιωξα αμέσως και βγαίνοντας πήρα και το εικοσαρικο.
Και η τσατσά να μου λέει όχι δεν είπα ελεύθερο .

φαινεται οτι ειναι μουφα απο χιλιομετρα .....αλλα ρε μαγκες αυτη η καργιολα η τσατσα η ξανθια μου καθεται στο λαιμο ,θελω να μαζευτουμε καμμια δεκαρια και να της δωσουμε το μουνι στο χερι , απο τις πιο αντιπαθητικες γυναικες που εχω συναντησει .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τα βρωμικα πορνοτακουνα φορα παρτιδα πανω στο στρωμα. Και καλα για τον πελατη χεστηκε, για την ιδια που ακουμπαει η πλατη της, το σωμα της  :S. Οταν μια κοπελα ειναι βρωμιλιτσα καπου, τοτε σχεδον παντα ειναι βρωμιλιτσα και σε ολα τα αλλα. Στα τεσσερα της λεω, μετρημενες εξι εισαγωγες, εξαγωγες και τελος. Ηθελα να την κανω γρηγορα. Μαλιστα η νεαρα δεν πιστεψε οτι ειχα τελειωσει τοσο γρηγορα και τσεκαρε το προφυλακτικο να δει αν οντως ειχα χυσει. Παντα πιστευα οτι στη ζωη ο καθενας περνει ακριβως αυτο που του αξιζει, και της Ροδικας της αξιζει το Μεταξι του δεκαευρου, ουτε καν του δεκαπενταευρου. Εφυγα λοιπον απογοητευμενος για αλλες πολιτειες να παω να γαμησω το νεο στανταρακι πιπινακι που εχω ανακαλυψει εδω και τρεις βδομαδες :happy:.

Γουσταρω απομυθοποιησεις πορνων! :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Επίσης ενδιαφερουσα νέα αφιξη στο φυλ 74 αριστερα,2η βάρδυα,δε θυμαμαι όνομα,κοπέλα απο την Αλβανοσλοβενία,κανονικο πρόγραμμα,γύρω στο 1,68 συμπαθητικη φατσούλα,κανονικο σωματακι,μικρομεσαιο βυζακι,μεσα υπομονετικο και προσχαρο σα καινούριο που ειναι.
Ενισχύουμε και στηριζουμε τα μαγαζα που φέρνουν νεο πράμα και απειρο και κυριως που δε μιλάει ελλήνικος  :erection:

:hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βραδυνη βαρδια
-Βεργας 3 δεξια οι δυο κοπελες του γιατρου Ευα και Αλεξια.Η Ευα πολύ κοντη,μελαχρινη,ασχημο προσωπο,η άλλη ξανθια,μεγαλοσωμη,βοιδισιο βλεμμα.Καμια δε μου αρεσε και αλλιως πηγα προδιαθετημενος διαβαζοντας τη κριτικη για τις δυο βυζαρουδες.Σε καμια περιπτωση για βυζολαγνους.
-Βεργας 2 μια Ρωσιδα με ατσουμπαλο σωμα,αδιαφορο προσωπο,δυσκολα τη πληρωνεις για να περασεις δωματιο.
-Βεργας 6α υπογειο μια ασιατικων χαρακτηριστικων μεγαλοκοπελα.Δεν αξιζει και δε βγαζει τη θηλυκοτητα και τη περιποιηση προς τον αντρα που θα περιμενε η θα φανταζοταν κανεις.
-Βεργας 6β ανω Ναταλια με τον υπεροχο κωλο και τις κακιστες κριτικες.Ψυχρη όπως παντα στην υποδοχη
-Παιωνιου μια μελαχρινη ευσωμη  κοπελα με κομπινεζόν και μεγαλα σχετικα βυζια.Βαριεστημενη δειχνει και διεκπεραιωτικη ισα να καρπωθει το αντιτιμο.Σε απλο.
-Φωκαιας 17α μια μελαχρινη νεαρη κοπελα,ψηλη με τατουάζ πισω πανω από τον κωλο.Μικρα βυζια.Ειχα παει για τη Μαρια/Μαρη αλλα ειχε σχολασει.Η κοπελα κατά την εξοδο μου ειρωνικη και αγενεστατη,φανερα ενοχληθηκε για το ενδιαφερον μου για την άλλη κοπελα.Γυρισα επιτοπου και εκανα τη παρατηρηση στην υπηρεσια για να συνετισει τη κοπελα και να της μαθει να συμπεριφέρεται καθως γι αυτό βρίσκεται εκει.Η κοπελα κοιταγε με γουρλωμένα ματια.
-Φωκαιας 17β οροφος  Μπιανκα καστανοξανθη κοπελα,μικροκαμωμενη,ωραιο σωμα και βυζαρες σχετικα με το σωματοτυπο της.Τα βυζια της και οι ρωγες της απο το λιγο που ειδα μου ομοιαζουν με της Angelina Castro συγκριτικα καθως η συγκεκριμενη  πορνοσταρ είναι πιο παχουλη και ευσωμη. Ωραια φατσουλα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
φαινεται οτι ειναι μουφα απο χιλιομετρα .....αλλα ρε μαγκες αυτη η καργιολα η τσατσα η ξανθια μου καθεται στο λαιμο ,θελω να μαζευτουμε καμμια δεκαρια και να της δωσουμε το μουνι στο χερι , απο τις πιο αντιπαθητικες γυναικες που εχω συναντησει .
Πρόσφατα μου έκανε το γνωστό pressing κλείνοντας την πόρτα και σχεδόν μ'έσπρωχνε να μπω στο δωμάτιο,έφτασε να με λυπηθεί η κοπέλα και να πει ''ασ'τον άνθρωπο,θα ξανάρθει!''

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Γουσταρω απομυθοποιησεις πορνων! :rockon:
Κάθε φορά αποδεικνύεται και πιο πολύ ότι ο Πακιστανός (που δεν επηρρεάζεται από το internet) είχε δίκιο.
Είδα και γω τη φωτογραφία της παρεμπιπτόντως. Ομορφούλα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά...

Φυλής 65 όροφος: Η Τζούλια.Από τις πιο όμορφες της βραδυάς!
Με το χαλκοκόκκινο σγουρό μαλλί της ξυρισμένο ελαφρώς,ωραίο πρόσωπο,προκλητικό σωματάκι που αναδεικνύονταν με ένα μαύρο κολλητό εσώρουχο-κορμάκι!Με 69 στο πρόγραμμά της.

Αλλαξε το μαλλι και ανεβηκε οροφο η Σιντυ Κροφορντ.. :grin:

Ezalor

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
0
Έχουμε καμιά μεσημεριανή ενημέρωση;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλοκαιρινή ζέστη,φθινοπωρινός μήνας,μεσημβρινή περιήγηση,πορνιάρικη Κολωνού....

Στο Κολωνού 32β,το ονλυγκρηκάδικο είναι η Σόνια.Νέο αίμα.Σκουρόχρωμη,με χαρακτηριστικά γυαλάκια.
Με ράστα μαλλιά,ωραίο πιπινοπρόσωπο και με πολύ καλό αδύνατο κορμί...
Με τατουάζ "love sex" στο αριστερό καλοσχηματισμένο (και ολίγον τι ζουμερό) κωλομάγουλο.
(Αδελφή γνωστής πορνοκορασίδας...)
Μαζί της η Μέγκυ,η κοντή ξανθιά πιπίνα με το ωραίο κορμί και το στητό στήθος.

Στο Κολωνού 11 ισόγειο,είναι η Άννα.
Μελαχροινή,πολύ αδύνατη,νόστιμο κοριτσίστικο μουτράκι-βγήκε στο σαλόνι δίχως τα γυαλάκια της φορώντας ένα μιλιτέρ μαγιουδάκι!Λιγότερο βαμμένη και πιο γήινη!

Στο Κολωνού 11 υπόγειο,είναι η Μαίρη.
Μελαχροινή,προκλητική προστυχόφατσα,πονηρό βλέμμα.Κορμί γεμάτο αλλά όχι ατσούμπαλο ή απωθητικό,μαγκιόρα ψιλοτσαμπουκαλού-παλαιά και καλή καραβάνα...

Στο Κολωνού 15α,είναι η Κορίνα.Σχεδόν ξανθιά,σκούρα,με γλυκό πρόσωπο,κορμί ζουμερό αλλά καλό και με γεμάτο στήθος.Πρόσωπο γλυκό και γελαστό!Από τις καλές περιπτώσεις...

Στο Κολωνού 23 ισόγειο,ο (πολύ ευγενικός) τσάτσος μάς ζήτησε να περιμένουμε για να δούμε μια νέα (όπως είπε) κοπέλα,τη Νικολέτα.
Μετά από λίγη ώρα,η Νικολέτα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Μαρία η ξεματιάστρα,η γνωστή από Ιάσωνος 46 και 44.
Αρκετά σκούρα,μέτρια στο πρόσωπο-συμπαθητική όταν χαμογελάει,σώμα κανονικό.

Στο Κολωνού 23 υπόγειο,είναι κλασσικά η Ναταλία η ξανθιά λαρυγγοτσιμπουκογκίλφ.

Στο Κολωνού 27 όροφος,είναι η Λυδία.Καστανή,θηλυκό μιλφοπρόσωπο και κορμί γεμάτο,με τα πιασίματά του τις βυζάρες του και την κωλάρα του.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Στο Κολωνού 27 υπόγειο,είναι η Γωγώ.
Μελαχροινούλα,με τα μαλλιά σχεδόν πάντα μαζεμένα,έχει συμπαθητικό πρόσωπο και όχι άσχημο σώμα-με το πολύχρωμο μαγιουδάκι της σήμερα ήταν μια χαρά!
Από τις λίγες και καλές κωλούδες.

Στο Κολωνού 27 ισόγειο,είναι η Λάουρα ο μελαχροινός μουναροπιπίναρος.
Πανέμορφο πρόσωπο,ωραίο κορμί αλλά...

Στο Κολωνού 30 ισόγειο,είναι ένα ωραίο ξανθό διδυμάκι...
Η Ηλέκτρα επέστρεψε.
Ξανθιά,με σχετικά όμορφο πρόσωπο και με καλό αδύνατο στυλιαροκορμί.
Μαζί της η Ντάρια,η γνωστή ξανθιά πιτσιρίκα με το ωραίο ζουμερό σώμα και το αγαλματένιο στήθος.

Στο Κολωνού 30 όροφος,κάτω είναι η Αντριάννα.Πολύ όμορφη σήμερα,ξανθιά πλέον,ωραία μαυρισμένο στα επίμαχά του το κορμί της.
Επάνω,η αδυνατισμένη (λόγω έρωτα παιδιά-απομακρυνθείτε λοιπόν...) Βέρα,παρουσίασε την επίσης ωραία ξανθιά Νατάσα με το καλό και όσο πρέπει ζουμερό κορμί.

Στο Κολωνού 32 υπόγειο,είναι η Μπέλα.
Η μελαχροινή πιτσιρίκα με συμπαθητικό Ρουμανοπροσωπάκι-λίγο τη χαλάει η μύτη και με πολύ καλό σώμα.
Χαμογελαστή και αυτή σήμερα!

Στο Κολωνού 32 ισόγειο,είναι η πολύ γλυκιά πιπινοΝίκη,με το κοριτσίστικο προσωπάκι με ανοικτόχρωμα μάτια και το αδύνατο σώμα.

Στο Κολωνού 45 αριστερά,η θηριώδης παλαιά υπηρεσία (που περνούσε και στο δωμάτιο) από το Διδυμου 27,μάς παρουσίασε "τη Στεφανί την Σπανιόλα".
Πολύ σκούρα,φάτσα έτσι κι έτσι αλλά ωραία ζουμερή με γεμάτους βύζους και με λάτιν κωλάρα!

Στο Κολωνού 47 δεξιά,είναι η Βίκυ . Μελαχροινή ψηλή μιλφ,με κοντό μαλλί,χαρακτηριστικό πρόσωπο ανατολικής σχολής και προέλευσης και σώμα γεμάτο.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο είναι κλασσικά η Ιωάννα η μελαχροινή ζουμερή και ασπρουλιάρα πιτσιρίκα.
Στον όροφο είναι η Τζούλια το θωρηκτό με τους τεράστιους βύζους και τα μπούτια σαν μπουκάλες οξυγόνου-από το πάχος έχει ένα περίεργο ρομποτοειδές περπάτημα.

Στο Κολωνού 48,η Αλίνα όταν φεύγει από τη Μεγ.Αλεξάνδρου γίνεται Μπιάνκα και τούμπαλιν!
Το γνωστό μελαχροινό πιτσιρικοειδές με το ωραίο αδύνατο κορμί και με τα περίεργα με μαύρους κύκλους μάτια.
"Καινούρια κοπέλα παιδιά,δεύτερη μέρα στο μαγαζί μας" διαλαλούσε η συμπαθέστατη υπηρεσία.

Στο Κολωνού 53,είναι η Κατερίνα,η ψηλή μελαχροινή μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και με πιανούμενο αλλά όχι ατσούμπαλο σώμα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Το μεσημέρι στις 13:00 από Λιοσίων...
Βέργας 3 δεξιά: Στέλλα και Έλλη
Βέργας 3 αριστερά: Βικτώρια
Βέργας 3 πάνω: Μαρίνα
Βέργας 2: Η γνωστή Αλεξάνδρα από Εξικίου
Βέργας 6 υπόγειο: Μπαρμπόρα
Βέργας 6 πάνω: Μαριάννα
Λιοσίων 76Β: Δούλευε η Νάντια με κώλο στο πρόγραμμα και χύσιμο στα βυζιά. Είναι κοντή ξανθιά, γύρω στα 50. Σώμα γεμάτο και χαλαρό και πάνω από τον κωλο έχει τατουάζ που γράφει "Ρένα". Δεν μου άρεσε και πήγα να φύγω, αλλά ανακοίνωσε πως μπορώ να την πάρω και με 10 ευρώ και έτσι μπήκα απλά για ένα χύσιμο που δεν το είχα μεγάλη ανάγκη, αλλά λόγο της έκπτωσης ενέδωσα. Τίποτα το ιδιαίτερο μέσα...Έχυσα στα βυζιά και αποχώρησα...

hermano3421

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε που δουλευει η τσαμπικα? την εχω χασει κανενα χρονο και ψαχνω να την βρω

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
για εμας που ψαχνουμε αβγαλτα πιπινια ,τιμηθηκε χθες η κωσταντινα απο το στουντελο στη λιοσιων 73 .
καλες εντυπωσεις ,αματουρι ,δεν λεει οχι ,μονο λιγο στο δαχτυλακι τσινησε .
αδυνατη με ωραιο κωλαρακι ,θα ανεβει και κριτκη οσονουπω .

επισης προσοχη μεγαλη στο βεργας 3 ,χθες επισκεφτηκα τη λειλα και εκανα μεταβολη ,εχει βγαλει κατι στα χειλη ,μαλλον για ερπης φαινεται ,λετε γι αυτο να κανουν επιλεκτικα ελευθερο ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Καλοκαιρινή ζέστη,φθινοπωρινός μήνας,μεσημβρινή περιήγηση,πορνιάρικη Κολωνού....

Στο Κολωνού 23 ισόγειο,ο (πολύ ευγενικός) τσάτσος μάς ζήτησε να περιμένουμε για να δούμε μια νέα (όπως είπε) κοπέλα,τη Νικολέτα.
Μετά από λίγη ώρα,η Νικολέτα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Μαρία η ξεματιάστρα,η γνωστή από Ιάσωνος 46 και 44.
Αρκετά σκούρα,μέτρια στο πρόσωπο-συμπαθητική όταν χαμογελάει,σώμα κανονικό.
Πέρασα κι έμεινα πάλι ευχαριστημένος!Δουλεύει κυρίως στην Πάτρα,αφού εκεί βρίσκει δουλειά όπως μου είπε,(''δεύτερος άντρας σήμερα!'' μου πέταξε στο social time,στις πέντε ώρες της βάρδιας που κυλούσε),και θα κάνει βάρδιες εκ περιτροπής στο Ιάσονος 37 κάτω.
Να συμπληρώσω ότι ο ευγενικός τσάτσος με διαβεβαίωσε ότι το δωμάτιο που με έβαλε,το πρώτο αριστερά όπως μπαίνουμε,το κρατάει για τους Έλληνες.Κάτι είναι κι αυτό...

Ezalor

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
0
Έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom