Εν συντομία η εμπειρία μου με τη Φωτεινή από το
Διδυμου 27.
Η κατάθεση έγινε λίγο πριν από την απουσία της που ακόμη συνεχίζεται και με βάση τον digweed θα τελειώσει αύριο. Τον πιστεύω γιατί το έχει αποδείξει ότι είναι εγγύηση στην ενημέρωση.
Στο θέμα μας τώρα. Μπήκα στο σπιτάκι κατά τις 4 το απόγευμα και η υπηρεσία μου παρουσίασε την Κρυσταλλία που είναι σαν κεφτές που περπατάει και έχει φάτσα σαν τη γειτόνισσα της διπλανής πόρτας που είναι πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να σου δώσει ζάχαρη ή καφέ αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά και τζάμπα να μου καθότανε δεν θα πήγαινα μαζί της εκτός εάν είχα πιει πρώτα ένα μπουκάλι Τζακ Ντάνιελς. Μου είπε η υπηρεσία ότι έχει και 2η κοπέλα και είναι στο δωμάτιο. Ήμουν έτοιμος να βγω αλλά λίγο θέλεις η περιέργεια, λίγο τα βογγητά του συναθλητή που ήταν μέσα στο δωμάτιο και ακουγότανε μέχρι την Αχαρνών είπα να καθίσω να δω ποια είναι αυτή που γλεντάει τον φωνακλά. Τι έχω να χάσω σκέφτηκα και κάθισα για να περιμένω να δω την Φωτεινή. Εν τω μεταξύ όποιος έμπαινε μέσα και άκουγε ποια έχει υπηρεσία έφευγε καρφί για το δωμάτιο. Τι διάολο, σκέφτηκα αυτό δεν είναι μ...νι, είναι ο μαγικός αυλός.
Αφού άκουσα την πόρτα να ανοίγει περίμενα κι εγώ να δω μια από τις μιλφάρες που δουλεύουν συνήθως στο σπίτι αυτό. Αντί για αυτό όμως είδα ένα άλογο 2 μέτρα ηλικιακά πολύ χαμηλότερη από το μέσο όρο του μαγαζιού, με μελαχρινό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, πόδια κολονάτα κανονικά προς το αδύνατο και όχι με πιασίματα όπως λένε πολλοί συναγωνιστές. Αναγκάστηκα να σηκώσω το κεφάλι ψηλά για να τη δω καλύτερα και παρά λίγο να πιαστεί ο σβέρκος μου. Είχε ψυχρό ύφος στο σαλόνι που μάλλον για φόλα θα την περίμενε κανείς παρά για καλή επένδυση. Τελικά επειδή μάλλον αυτό δεν είναι μ...νι τελικά αλλά ο μαγικός αυλός και επειδή μου είχε πέσει το σαγόνι στο πάτωμα με τις γραμμές της Φωτεινούλας πέρασα μέσα.
Περίμενα αρκετή ώρα για να κανονίσει η Φωτεινή άλλους τρεις συναθλητές πριν από εμένα. Κάθε φορά που έβγαινε από το δωμάτιο και τελείωνε το σαλονάρισμα άκουγα τα βήματά της να πηγαίνει στο μπάνιο και να ανοίγει τη βρύση για το καθιερωμένο καθάρισμα. Κρατήστε το αυτό στα υπ όψιν. Τελικά μπήκε και σε εμένα η αλόγα Φωτεινή. Στο δωμάτιο η κοπέλα άλλαξε πρόσωπο. Έγινε πιο χαμογελαστή πιο προσιτή καμιά σχέση με την κοπέλα στο σαλόνι. Τα μόνα ίδια ήτανε οι ατελείωτες ποδάρες της. Η κοπέλα είχε άψογη συμμετοχή στο κρεβάτι, δεν βιαζόταν καθόλου και η μ..άρα της μύριζε τόσο φρέσκια και καθαρή που δεν άντεξα και έβαλα τη γλώσσα μέσα και την έφερα αρκετές βόλτες, απ ότι θυμάμαι για πρώτη φορά σε σπιτάκι γιατί για ευνόητους λόγους αποφεύγω να γλύφω κάτω από τη μέση. Στα συν επίσης και τα κορυφαία στησίματα της χωρίς να κλέβει και η βελούδινη επιδερμίδα της. Εάν είχα τη δυνατότητα θα περνούσα μαζί της άλλες 10 φορές για να πω ότι τη χόρτασα. Το αδύνατό της σημείο είναι η πίπα. Δυστυχώς δεν το κατέχει καθόλου το τσιμπουκάκι και αυτό θα έλεγα ότι τη ρίχνει σε μέτρια επίπεδα. Εάν το δούλευε λίγο καλύτερα θα την έβαζα στις κορυφαίες αυτή την περίοδο στην πιάτσα. Γι αυτό όσοι ποντάρουν στο θέμα πίπα, φοβάμαι ότι με τη Φωτεινή θα απογοητευτούν.
Αυτά τα λίγα. Για δυο λόγια ξεκίνησα και κατέληξα σε έκθεση ιδεών. Σόρυ που δεν ανέβασα την κριτική στη σελίδα του μαγαζιού, ίσως οι admins να βοηθήσουν λίγο σ αυτό.