Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (19 μέλη και 276 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ξέχασα από Φωκαίας τα μισά περίπου ανοιχτά όπως έριξα μια βιαστική ματιά. :uglystupid:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σημερινή μίνι ενημέρωση από Φυλής κατά τις 11:30 το πρωί,

Φυλής 134 υπόγειο ένα φρέσκο μουνάκι ΚΟΡΜΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ Λεπτή αλλά με καμπυλόγραμμο
κορμί με 0% λιπαρά (κορμί αλλά Ελενίτσα Πολωνέζα, Αλεξάνδρα Ουκρανέζα, Σάντυ Γερμανορωσίδα)

Με 20 ευράκια μπήκε μέσα την γύρναγα μια από μπροστά μια από πίσω στα όρθια για
να της πιπιλώ τα 1,5-2-άρια εφηβικά βυζάκια της και το πεταχτό της κολαράκι και
τα υπέροχα μακρυά της πόδια, της κατεβάζω το βρακάκι και βλέπω ένα μικρό και
ξυρισμένο μουνάκι, έ δεν ήθελα πολύ, της το φίλισα κι αφού με άφησε και μου έδωσε σιωπηλά το ελεύθερο, την ξαπλώνω ανάσκελα της απλώνω τα ατέλειωτα πόδια και την γλύφω, ....ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΟΟ.... Τέλος πάντων, το μόνο αρνητικό οτι
στο πρόσωπο δεν μου άρεσε, μέτρια προς ασχημούλα φάτσα (αλλά είμαι και δύσκολος
ο καργιόλης, οπότε δείτε μόνοι σας), αλλά VALUE FOR MONEY.
Το ονοματάκι της Νάνα, και είναι και ΣΦΙΧΤΟΜΟΥΝΑ, δεν την έχουν ανοίξει ακόμα
ΟΣΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Φυλής 80, ήταν η Ξένια (αλλά ευτυχώς ήταν μέσα στο δωμάτιο και δεν με είδε)
μου είπε η τσατσά (η κοντή ξανθιά με τις γυαλαμπούκες) οτι Σ/Κ Ξένια γιατί
η Κάτια έχει Ρεπό τα Σ/Κ και τις καθημερινές η Κάτια, ΓΑΜΩΤΟ, και μου είχε λείψει
η τέλεια πιπούλα της...

Επίσης, στο Ξανθίππης 2 και Λιοσίων η Ρενάτα ΔΕΝ ήταν πρωινή σήμερα, και το
μπαζάκι που την αντικαθιστούσε μου είπε πως θα είναι απογευματινή.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ηλιολουστη ενημερωση απο Φυλης και περιξ.Εχουμε και λεμε Βριλλησου 46 Εβελυν ξανθια με τετραγωνο σλαβικο προσωπο και πολυ καλο κορμι προς το νταρντανε.TIP το μαυρισμα της και το ασπρο σημαδι απο το στρινγκ της.Πολυ καυλο!Λελας Καραγιαννη 35 η famous Σονια με μαυρο καρε-περουκα,κορμαρα αλλα υπερεκτιμημενη κατ εμε!Καθοδος στη Φυλης και στο 200 η Αννυ απο το 134 ισογειο ωραιο κοντοπουτανο εχει τιμηθει παλιοτερα αλλα δεν με ενθουσιασε!Αγαθουπολεως 54α ρωσιδα Μιλενα με ψιλοαλλοιθωρο βλεμμα,λεπτο κορμι πολυ μετρια.Στο 134 το πανω ενα υπεροχο πλασμα ξανθο με χειλακια πετροκερασο και στυλ λολιτας.Δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα αλλα οσοι ειμασταν εκει παθαμε ζημια!Στο ισογειο διπλα Τανια λεπτη ασχημο προσωπο,ακωλη αλλα φανταστικο στηθος τριαρι στητο μαλλον φυσικο!109 ισογειο μια που πρεπει να ξεδηλωθει ταλαιπωρει την αισθητικη του κοσμου η παρουσια της και στο 109 πανω ο Ξενοφων Γητας με ξανθο μαλλι εν ονοματι Βικυ.Μαγνησιας 11 σχιστοματα μελαμψη καλουτσικο σωμα αλλα μοχθηρο υφος!71 Ισογειο πιτσιρικα με εξωτικα χαρακτηριστικα βγηκε και χορευε ανατολιτικους χορους στο σαλονι! Καυλουλα!71 στο πανω μελαχρινο σκυλι με κωλαρα μαλλον ρουμανα!Προστυχο!!69 ισογειο ανυπαρκτο λεπτο και στο πανω η Χριστινα στυλ ασιατισσα καλο.86 στο ισογειο ασχημη λεπτο σωμα με μια μικρη υποψια ομως παραυτα οτι θα κανει καλο κρεβατι και στο διπλα πανω ξανθια ατσουμπαλη πολυ μετρια.Στο 54 η Μαιρουλα μεγαλοκοπελα μετριοτατη εμφανισιακα.Σολωμου 32 στο πανω ρωσιδα λεπτη με κοιλιδι 60ε αυταρχικο κι 80 πρωκτικο!Μαπα τελειως ομως!Τελος και συγνωμη αν σας κουρασα Ιπποκρατους 144 Μαντυ γερμανιδα ψηλη κορμαρα μουναρα προγραμματα απο 50 ως 100!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mηπως καποιος συναγωνιστης εχει ιδεα τι παιζει με το πλασμα στο 134 το πανω που αναφερω στην ενημερωση μου?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
2 ερωτήσεις.Πέρασε κανείς απο αλκαμενούς 117?(ψάχνω ιβάννα) και το χριστινάκι στο 69 μέχρι τι ώρα δουλεύει?έχω ακούσει πολλά για το χριστινάκι αλλά δεν έχω δοκιμάσει.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
2 ερωτήσεις.Πέρασε κανείς απο αλκαμενούς 117?(ψάχνω ιβάννα) και το χριστινάκι στο 69 μέχρι τι ώρα δουλεύει?έχω ακούσει πολλά για το χριστινάκι αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
η Χριστίνα πρέπει να κάνει διπλοβάρδιες .

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
διπλοβάρδιες=τρελά κουρασμένη το βράδυ.Για ιβάννα ξέρουμε τίποτα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
διπλοβάρδιες=τρελά κουρασμένη το βράδυ.Για ιβάννα ξέρουμε τίποτα?
για ιβάννα δεν ξέρω εγώ δεν την έχω επισκεφτεί αλλά η χριστίνα δεν είναι και πολύ κουρασμένη την βλέπω συνεχώς να έχει κάβλες .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κι εγω σημερα που την ειδα εσκουζε σαν να την σφαζουν στο δωματιο με συναγωνιστη και με το που βγηκε χορευε και τουρλωνε τον κωλο της σε ολους μας!Μηχανη πολεμου ειναι αυτη!!

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γεια χαρα στα παιδια ξερουμε καποιο μπουρδελακι για το βραδυ μετα τις 10 να τα περνει η γκομενα στην μαπα ευχαριστω παιδια

Επισκέπτης
γεια χαρα στα παιδια ξερουμε καποιο μπουρδελακι για το βραδυ μετα τις 10 να τα περνει η γκομενα στην μαπα ευχαριστω παιδια
Τραβα στην Αλκαμενους οτι ωρα να ναι ολες τα παιρνουν και στο στομα .
Μονο παρε και ενα bettadine μαζι σου για μετα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Betadine κι ο Θεος βοηθος!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
κατάθεση σήμερα στην Ντενίζα Ρεμούνδου 21.
Επέστρεψε και είναι πολύ ξεκούραστη παίδες
τρεχάτε να προλάβετε
Θα είναι μέχρι το βράδυ εκεί
για όσο διάστημα μείνει στην ελλάδα

Πέπασα χθές από Ρεμούνδου για Ντενίζα, απογευματινή βάρδια, κατά τις 7:30 και πέτυχα μια ιταλίδα, που είχε να φάει 2 χρόνια. Ξέρεις κανείς τι ώρα παίζει;

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τραβα στην Αλκαμενους οτι ωρα να ναι ολες τα παιρνουν και στο στομα .
Μονο παρε και ενα bettadine μαζι σου για μετα.

γιατι ρε baby τοσο βρωμα εχει εκει η ειναι πατσαβουρες;

Επισκέπτης
Δεν ειναι θεμα βρωμας αγορι μου απλα οταν χυνουν 42 καβλια στο ιδιο στομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:think:Καλο ειναι να εχεις και κατι να πλυνεις το καβλι σου μηπως και σωθεις. :think:

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι θεμα βρωμας αγορι μου απλα οταν χυνουν 42 καβλια στο ιδιο στομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:think:Καλο ειναι να εχεις και κατι να πλυνεις το καβλι σου μηπως και σωθεις. :think:

εχεις δικιο φιλε τουλαχιστον απο εμφανιση ειναι καλες η πατσαβουρες

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πέπασα χθές από Ρεμούνδου για Ντενίζα, απογευματινή βάρδια, κατά τις 7:30 και πέτυχα μια ιταλίδα, που είχε να φάει 2 χρόνια. Ξέρεις κανείς τι ώρα παίζει;
Η Ντενίζα παίζει μόνο πρωί το βράδυ είναι η Λάνα η θεωριτικά Ιταλίδα αλλά είναι καβλιάρικο μωρό .

Επισκέπτης
Αυτή η Τάνια/Τατιάνα που δούλευε Φ134 τι απέγινε; Έχω καίρο να δω το ονομά της να αναφέρεται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom