Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (28 μέλη και 283 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Πρωινή γύρα:
Αχιλλέως και Μαραθώνος Ειρήνη, ξανθιά καλλίγραμμη με ελεύθερο τελειωτικό.
Μαραθώνος 59 όροφος η Μαρσέλλα
Μαραθώνος 59 ισόγειο η Μαίρη η βλάχα με καρέ μαύρο μαλλί και μαύρο διχτυωτό καλσόν. Ελεύθερο τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27 υπόγα η Βιολέτα με φουλ του φουλ
Φυλής 72 η γυρολόγος Ειρήνη, μελαχρινή.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο η Λάουρα, ψηλή μελαχρινή με μαύρο ζαρτιερικό. Στο πρόσωπο χάνει πολύ.
Ρεμούνδου 21 όροφος η τσατσά ανακοίνωσε νέα κοπέλλα την αποκάλεσε κάτι σαν Ολιέσκα, βγήκε από το δωμάτιο που κοιμόταν μια νυσταγμένη ξανθιά που δεν μου έκανε καμμία εντύπωση.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.104
Πόντοι
216
Προς ΠαΛουκι Λουκ..Η Κατερινα εχει συριγγιο...για την ακριβεια περιεδρικο συριγγιο..

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Ικανοποιημένος μεν, αλλά άπληστος δε, ήθελα να ξαναδοκιμάσω τη Ρενάτα.Την είχα πάρει το 2008, αλλά ήταν πολύ άπειρο το Μολδοβλαχάκι αν και όμορφο.
Πλήρωσα την έτερη κερβεροτσατσά, η οποία όσο ώρα συνομιλούσαμε για το πρόγραμμα, μου γρατσούναγε την σπονδυλική στήλη στο ύψος των θωρακικών με τα νύχια της.
Ναι, είχα μεγάλο σουξέ απόψε το βράδυ.Ακτινοβολούσα τεστοστερόνη και κάβλα στο μεγαλείο της.Ακόμα λίγο και θα γαμούσα και την τσατσά.  :zfuck:

Για τη Ρενάτα τι να πω, λίγο θα 'ναι.
Κάβλα σώμα, σφιχτό σαν γυμνασμένο.
Η φακίρισα έχει ραχιαίους που μόνο ντοπαρισμένες κάργα έχουν.
Βυζί γαμώ, κωλί παλαβό, σώμα γενικότερα τρέλα.
Ενώ πήγα μετά την Κατερίνα στα καπάκια, μου σήκωσε το καβλί μου μαλακίζοντάς το.
Είχα πολλά χρόνια να με μαλακίσει πουτάνα στη Φυλής μ' αυτό τον άπαιχτο τρόπο.
Μου τον έκανε ΠΥΡΑΥΛΟ.
Να μην τα πολυλογώ το μουνί είναι για πολλά ρίχτερ.Κόντεψα ο μασίστας να διαλύσω το κρεββάτι, από το πηγαινέλα στο γαμήσι.
Δεν έχυσα σπέρμα.Φάβα έβγαλα.
Αποστράγγιξα τ' αρχίδια μου.
ΠΟΛΥ καλό μουνί η Ρενάτα.
Αποπνέει pure lust που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, κάθε πόρος τoυ κορμιού της.
Άσε το φακίρικό της βλέμμα.
Σηκώνει 5 ντουζίνες κόμπρες, with a blink of her eyes, που ξαναλέν οι Αγγλίδες φίλες μας.    :effemine:

Μάλλον ερωτεύτηκα ...    :smitten:
Αυτά, 2 στα 2.

Που βρίσκεται αυτή η Ρενατα ρε παιδιά; επίσης τι είναι τα μοντελαδικα; και κάτι ακόμα, η τσατσά από τη Φώκαιας 27 μου ειπεί ότι η Αλέξια σταμάτησε αλλά δε κατάλαβα αν σταμάτησε γενικά η απλά άλλαξε μαγαζί, γνωρίζει κανείς κάτι;

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φυλής 66Α, συνήθως πετυχαίνω τη Ρενάτα, απόγευμα μετά τις 17:00.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
γιατί κάποιοι
γράφουν και σε άλλους?

δεν το διατυπωσα σωστα
εννοω πως μονο στο bourdela.com εχεις την τυχη να διαβαζεις τετοιου ειδους γλαφυρα χρονογραφηματα
οχι οτι γραφουν αλλου...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μολις εσκισα την σιλβια απο αλκαμενους η οποια μου εμφανιστηκε με ρομπα και καλτσες.  μου 8υμισε μια μιλφαρα που της δινω τα κοινοχρηστα και μου ανοιγει ετσι! :wanker:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Παίδες,SOS, επιβεβαιωσατε βαρδια που δουλεύει ηΤζωρτζια στο Διδύμου 7β, διότι επίκειται καταδρομική αύριο ή μεθαύριο: πρώτη ή δεύτερη ???

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
... Αλκα113 ...
α) Σίλβια, σοβιετική μιλφ, κοντό ξανθό μαλλί, εξαιρετική εμφάνιση προσώπου και σώματος, ευγενέστατη, εκπέμπουσα τη θαλπωρή των ρωσίδων.
Θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, αν το μουνί της δεν ήταν μεγάλο σαν το φρέαρ του Μωυσέως.
7,5/10
...

Συνημμένα

• -7-638.jpg
    -7-638.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 61

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..μελετάτε τάς γραφάς,ε κύριε Παλούκι  ;)?..Μετά από χρόνια πέτυχα την Κατερίνα,γνωστή milf που εμφανίζεται στο Καλύμνου 48 όροφος..τελευταία φορά την είχα πάρει στο studio της Αγίου Μελετίου..όταν ξεπρόβαλε και με είδε,κοντοστάθηκε χαμογέλασε πολύ ζεστά και σχεδόν με τράβηξε στο δώμα..πολύ ωραία συνεύρεση με μια κυρία των μπουρδέλων..

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
..μελετάτε τάς γραφάς,ε κύριε Παλούκι  ;)?..Μετά από χρόνια πέτυχα την Κατερίνα,γνωστή milf που εμφανίζεται στο Καλύμνου 48 όροφος..τελευταία φορά την είχα πάρει στο studio της Αγίου Μελετίου..όταν ξεπρόβαλε και με είδε,κοντοστάθηκε χαμογέλασε πολύ ζεστά και σχεδόν με τράβηξε στο δώμα..πολύ ωραία συνεύρεση με μια κυρία των μπουρδέλων..

Κάργα.

Ευλόγησον.

Και Μετανοείτε Ήγγικεν γαρ η Βασιλεία των Ουρανών.

:priest:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
Σχετικά με  το φρεαρ του Mωυσέως  το οποιον εχουν πραγματευθεί και αναλύσει ήδη, 6  ποσταρίσματα
εχω να αναφέρω οτι ήτο έτσι,  σχεδον ήδη απο  Κουμανούδη  και χειρότερα  εις Καιτόσπιτον. Εξ ου και ο ήχος  φλατς- φλουτς  (μετα  κενού  αέρος)  στο  "επιθετικό
cowgirl "   οπως είχομεν   αναφέρει  το πάλι ποτε με τον αγαπητόν Zero ... :rolleyes: :cheesy:

:hi:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Σχετικά με  το φρεαρ του Mωυσέως  το οποιον εχουν πραγματευθεί και αναλύσει ήδη, 6  ποσταρίσματα
εχω να αναφέρω οτι ήτο έτσι,  σχεδον ήδη απο  Κουμανούδη  και χειρότερα  εις Καιτόσπιτον. Εξ ου και ο ήχος  φλατς- φλουτς  (μετα  κενού  αέρος)  στο  "επιθετικό
cowgirl "   οπως είχομεν   αναφέρει  το πάλι ποτε με τον αγαπητόν Zero ... :rolleyes: :cheesy:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Το πρωί στην Κολωνού 30 ισόγειο ήταν μόνη της η Ντάρια κλασσικά ολόγυμνη
στον 1ο νέκρα (μπήκα δεν εμφανίστηκε ουδείς, δωμάτια άδεια) στον 2ο μόνη της η Νατάσσα (ετιμήθη εκ νέου) στο 32 υπόγειο το μωρό (παλιά στο ισόγειο) με τα μυτερά στηθάκια το οποίο έφτιαξε κωλαράκι ποίημα και στο 27 ισόγειο η ξανθιά Αντελίνα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
[quote author=Alex Tonchev  link=topic=26.msg6592883#msg6592883 date=1446466879]
Που βρίσκεται αυτή η Ρενατα ρε παιδιά; επίσης τι είναι τα μοντελαδικα; και κάτι ακόμα, η τσατσά από τη Φώκαιας 27 μου ειπεί ότι η Αλέξια σταμάτησε αλλά δε κατάλαβα αν σταμάτησε γενικά η απλά άλλαξε μαγαζί, γνωρίζει κανείς κάτι;
[/quote]

Τη Ρενάτα όπως σου έγραψαν πιο πάνω...Απογευματινή βάρδια...Χθες ήταν εκεί που πέρασα...Μοντελάδικα είναι η αλυσίδα Διδύμου 7α και 7β.Φυλής 66Α,54,56...Απασχολούν τις ίδιες κοπέλες...Τώρα όσο για την Αλεξία τη μελαχρινή εννοείς αν αυτή έχω καιρό να τη δω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τη Ρενάτα όπως σου έγραψαν πιο πάνω...Απογευματινή βάρδια...Χθες ήταν εκεί που πέρασα...Μοντελάδικα είναι η αλυσίδα Διδύμου 7α και 7β.Φυλής 66Δ,54,56...Απασχολούν τις ίδιες κοπέλες...Τώρα όσο για την Αλεξία τη μελαχρινή εννοείς αν αυτή έχω καιρό να τη δω...
66Α,οχι Δ  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom