χαχαχα μολις μπηκα και την ειδα σημερα εβαλα τα γελια δε μπορεσα να κρατηθω ,της λεω εσυ δουλευεις το χαμογελο της κοπηκε αμεσως δεν απαντησε ξαναρωταω και μου λεει ναι δε με βλεπεις που ειμαι ντυμενη και μου πιανει το χερι και με σπρωχνει να βγω ,ε μου γυρισε η βιδα και την αρχισα στα πουστροκαντιλα μεσημεριατικα .Στο επανω...μου εμφανιστηκε ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα . Με εκραξε επειδη δεν περασα ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.
να σημειωσω στην πρωτη βαρδια στο ρεμουνδου κατω καρλα και λαουρα
φωκαιας 17 α αμαλια αδυνατο πετιτ με ωραιο βυζακι στο ενα ειχε και μια τριχα στη ρωγα ,τιμηθηκε , περα απο το στενο μουνακι τπτ περισσοτερο ,κακη εντυπωση τα δοντια της .
φωκαιας 17 β τζουλιανα
φωκαιας 25 οροφος μια μελαχροινη κοντη ονομα δεν ακουσα αλλα ηταν σα να μην ηξερε που βρισκοτανε με το βλεμμα του ροφου .
φωκαιας 27 υπογειο βιολεττα , με 5 ατομα να περιμενουν και να εχουν πιασει γαμισοκουβεντα με την τσατσα ,η οποια με προσκαλεσε να γινω ο εκτος αλλα εκανα ντριμπλα .
φωκαιας 27 ισογειο η σοφι το μιλφ η οποια πρεπει να εχει να αλλαξει εσωρουχα καννα χρονο ,το ιδιο μαυρο συνολακι πανω κατω .
φωκαιας 27 οροφος σιμονα , πραγματικο ατι και καβλα βαμμενη αλλα αλλο τυρακι εγω δεν τρωω .
αυτα, και καλο βολι .