Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (23 μέλη και 211 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλημερα μαγκες την ειδα και γω την νταρια/ντελια και με καβλωσε απιστευτα στο σαλονι αλλα για καποιοο λογο δεν περασα!!! ανακοινωθηκε φουλ με κολαρακι.... αλλα δεν ξερω αν κανει 69 η κοπελα! Ξερει κανεις αν κανει 69 και ειναι παραλληλα PSE στο δωματιο?
Υπαρχει δικια μου κριτικη για την κοπελα στο Φυλης 109α οταν δουλευε με το ονομα Ντελια.Κωλο δεν εδινε τοτε.Της αρεσει το γλυφομουνι και σε αφηνει να την γλυψεις για αρκετη ωρα.Δεν ειναι ομως για pse καταστασεις!
:hi:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έφοδος 3η βάρδια

Φωκ27 επάνω Άννυ, την έπαιρναν παρτούζα συναγωνιστές

Φωκ27 ισόγειο Σόφι με τραχύ πρόσωπο

Φωκ19 μελαχροινή ψιλογεματούλα

Φωκ απέναντι από το θέατρο, με τα σκαλιά κ την είσοδο-τέμενος, στο αριστερά οίκημα που είναι καινούριο, εμφανίστηκε ένα πετίτ μελαχροινό, με κώλο, 'Ινα μου είπε την λένε, έκανε ωραία πίπα κ το κωλί με καλή αίσθηση, μόνο κώλο πήρα κ χύσιμο στο στήθος.

Φυλής61 Τζούλια

Φυλής59 κάτω Αλίσια, ξανθιά,με κορμί κόλαση κ μαζί της μια ξανθιά αδύνατη με μπουκλέ μαλλιά

Φυλής74 αριστερά μια μελαχροινή με φουλ, αν θυμάμαι καλά, όπως ανακοίνωσε με υφάκι λόγω αναδουλειάς η τσατσόγρια

δεξιά 74 κλειστό

Απειροελάχιστη κίνηση μετά τις 03:00

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 σε μια μαίρη,ψηλή βλαχόφατσα με ωραία 2,5αρια βυζιά και εντελώς λευκή επιδερμίδα  :cum: :cum:.Η γκόμενα ήταν πραγματικά του γάλακτος,δεν ήξερε καθόλου ελληνικά αλλά ήταν υπάκουη σε ότι της ζήτησα  :rockon: :rockon:.Αρκετά καλή πίπα,γλείψιμο στις μπάλες και μετά εγώ της έγλειψα παντού το κάτασπρο κορμί  :erection: :erection:.Έτριψα τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της όμως μετά από λίγο μου έβαλε καπότα κι εγώ τη γάμησα πισοκολλητά όσο πιο δυνατά μπορούσα γι αυτή την κίνηση που έκανε  :zfuck: :fuck2:.Πραγματικά εντελώς βλάχα η τύπισσα αλλά μου έβγαλε μια μεγάλη καλτίλα γι αυτό και πέρασα.Φεύγοντας μια ξανθιά που δούλευε στο διπλανό γωνιακό μπουρδέλο άρχισε να με βρίζει στην γλώσσα της γιατί είχα περάσει πριν από εκείνο το μπουρδέλο και ήμουν κανα 10λεπτο στο σαλόνι και την χούφτωνα αλλά τελικά δεν πέρασα μαζί της  :2funny: :2funny:
Την είδα χτες τη Μαίρη, ήταν στο γωνιακό της Μαραθώνος και Αχιλλέως. Ψηλή, με καρέ μαλλί αλά ντρούνα. Βλάχα γάλακτος. Με καύλωσε αλλά δεν μπήκα γιατί βιαζόμουνα. Η ξανθιά Ντιάνα που είδες χτες ήταν στης Γιάννας με την πόρτα ορθάνοιχτη.

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έφοδος 3η βάρδια
Γεια σου φίλος, Ήθελα να σε ρωτήσω λίγο για την Αννυ τη χαρακτηριστικά έχει? Οτι ι ξέρεις γενικά.. σ' ευχαριστώ.

Φωκ27 επάνω Άννυ, την έπαιρναν παρτούζα συναγωνιστές

Φωκ27 ισόγειο Σόφι με τραχύ πρόσωπο

Φωκ19 μελαχροινή ψιλογεματούλα

Φωκ απέναντι από το θέατρο, με τα σκαλιά κ την είσοδο-τέμενος, στο αριστερά οίκημα που είναι καινούριο, εμφανίστηκε ένα πετίτ μελαχροινό, με κώλο, 'Ινα μου είπε την λένε, έκανε ωραία πίπα κ το κωλί με καλή αίσθηση, μόνο κώλο πήρα κ χύσιμο στο στήθος.

Φυλής61 Τζούλια

Φυλής59 κάτω Αλίσια, ξανθιά,με κορμί κόλαση κ μαζί της μια ξανθιά αδύνατη με μπουκλέ μαλλιά

Φυλής74 αριστερά μια μελαχροινή με φουλ, αν θυμάμαι καλά, όπως ανακοίνωσε με υφάκι λόγω αναδουλειάς η τσατσόγρια

δεξιά 74 κλειστό

Απειροελάχιστη κίνηση μετά τις 03:00

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ρε παιδιά που έχουν πάει οι ωραιοτάτες κριτικές του rigomorti ?  :huh:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ξερει κανεις που παιζει μπαρακι με μεγαλοκοπελες που να ψαχνοντα κ να σκανε φραγκα??

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
θες να γινεις πορνος παικτη?

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ακουσα οτι παιζει μπαρακι που ψαχνονται ωριμες κυριες και φυσικα με το αζημιωτο!δεν ειναι κ κακη ιδεα..!κ οντως ο ριγομορτις ο φιλος μου εχει χαθει,ελπιζω να ναι καλα,να μην πηρε κανα παρασημο..

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τηλεγραφικώς, σήμερον την  μεσημβριαν:
Λιοσίων 73.Λάουρα.Γαμεύσιμο πιπινι ξεκωλακι.20 ευρώ και ανέβαινε.Απέναντι κλειστά.
Βέργας 3 όροφος.Λώρι.Ξανθιά αδιάφορη με αέρα τυπικούρας.Κάτω αριστερά η Έλλη νυν και αεί,μοναχή.Δεξιά η χλαπάτσω φόλα Στέλλα.
Αγκυρας 12β.Ιωάννα με κοιλιά.Στο 12α, Λάνα και Ελενα κλασικά.
Καλυμνου 48 ισόγειο.Πωλίνα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
ξερει καποιος ποια κοπελα ειναι σημερα κολωνυ 48 2η βαρδια?

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Τις προαλλες που ειχα παει ειχε δυο.η μια ηταν η γνωστη η αννιτα η αλλη δε θυμαμαι

crown

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πότε και που μπορω να βρω την Ελένη την Αιγύπτια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
όλοι τις έχουμε μύστη μου... είναι κάτι σαν την κλασσική ροκ.
Ανεξίτηλη αξία  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχθες ανεβασε κριτικη ο ριγκο στα εξτραδακια αλλα με τις μαλακιες σας ουτε το προσεξε κανεις
αντε να ξεκαθαρισει η κατασταση
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom