Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (30 μέλη και 258 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μεγαλη μοναχικη τσαρκα προ λιγων λεπτων ...

Φυλης 71 κατω αδιαφορη δεν ακουσα ουτε προγραμμα ουτε ονομα
Φυλης 71 πανω κλειστο
Φυλης 69 αυτο με τα 2-3 σκαλακια 2 γυφτοειδη το ενα με ζαρτιερες
Φυλης 69 οροφος ενα ξανθο στυλιαρι και καποια Ειρηνη η οποια μου θυμισε μια συμμαθητρια προ ετων ... next door girl , δεν μοιαζει με κοριτσι για μπουρδελα, ενδιαφερον περιπτωση απλο προγραμμα και οι 2
Φυλης 65 ισογειο μια μελαχροινη με καρε Μαρια
Φυλης 65 αυτο με τα 2-3 σκαλακια πολυ ομορφη μελαχροινη κοπελα απλο προγραμμα + 69 ειχε ενα τραιμπαλ στη μεση
Φυλης διπλα στο βενζιναδικο οροφος, πανεμορφο μοντελο για στουντιο αλλα και πολυ αερα ... με στυλ μυριζε ξεπετα.
Φυλης 86 ισογειο καστανη νταρντανα Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. η οποια οταν ακουσε να κανω καμια βολτα να δω και τα αλλα ελεγε τα δικα της, φυσικα τη μαυρισα
Φυλης 86 οροφος αντζελινα αν ακουσα καλα ξανθια καυλοφατσα αλβανιδοφατσα ωραιο μουνι για σκισιμο αλλα ειχε 2 στην αναμονη και εφυγα
Φυλης διπλα απο το 86 το ισογειο με τη πρασινη πορτα Νεο κοριτσι οπως ειπε και η τσατσα με κωλο δεν θυμαμαι αν ειπε και ελευθερο στοματικο , νορμαλ κορμι νεα σε ηλικια αλλα οχι ομορφο προσωπο.
Φωκαιας τα καινουργια ψηλα το πολυκαταστημα στο αριστερο ενα γυφτοειδες στο ευθεια ενα ομορφο κοριτσι με απλο προγραμμα. Στο αριστερο ειχε και κωλο
Φωκαιας 19 τιποτα το ιδιαιτερο μια μελαχροινη
Φωκαιας 25α οροφος ειχε 2 γυφτοειδη
Φωκαος 25β με τα 2-3 σκαλακια γνωστη φατσα αλλα την ειδα οταν ανοιγα τη πορτα να μπω και εβγαινε πολυς κοσμος , δεν εχω λεπτομερειες
Φωκαιας 27α υπογειο μια αδιαφορη με φουλ προγραμμα
Φωκαιας 27 αυτο με τα 4-5 σκαλακια τα ξυλινα ηταν η εστελ που αναφερατε ... οντως ωραιο μουνι , σαλοναρισε ολογυμνη με τα μεγαλα φυσικα βυζια της, δεν ειπε προγραμμα η τσα2
Φωκαιας 27 οροφος καποια Χριστινα , μια μελαχροινη αγουρι
Φωκαιας 24 απεναντι ενα μελαχροινο ποντικι
Αγκυρας 12 το 1ο το γωνιακο ηταν ανοιχτο και ειχε μια αδιαφορη μελαχροινη
Διδυμου 8 οροφος ενα ξανθο γυφτοειδη, η τσα2 απορησε που εφευγα... εγω απορησα αν εχει δει πελατη σημερα
Διδυμου 8 ισογειο ενα ξανθο στιλιαρι ασχημο με φουλ προγραμμα
Διδυμου 7β καποια αλινα αν ακουσα καλα το ονομα με νορμαλ προγραμμα, ψηλη καστανομελαχροινη, νορμαλ προγραμμα με ναζιαρικο περπατημα, (μου τον σηκωσε αλλα ειπα να δω και το διπλα)
Διδυμου 7α ηταν η ορορα που την ειχα ξαναδει αμετρητες φορες αλλα ποτε δεν ειχα μπει, σημερα ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΥΛΑΡΑ ...Με μεγαλα γυαλια μυωπιας ... μαζεμενο το μαλλι πληρωθηκε και περασα πολυ ικανοποιητικα.

Καλες τσαρκες !

Υ.Γ. Εντυπωση μου εκανε που ελευθερο στοματικο προσφεραν υπερ-ελαχιστα σπιτια οπως και κωλο

Αρκετη κινηση ειχε στα σπιτια και κυριους μεγαλης ηλικιας ... ειδα παππου με γραβατα ανω των 75 να γυρνα τα σπιτια ... μαλλον ειχε παρει μπλε χαπακι και εψαχνε το θυμα του  :rockon:

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Φυλης 71 κατω αδιαφορη δεν ακουσα ουτε προγραμμα ουτε ονομα
Φυλης 71 πανω κλειστο
Φυλης 69 αυτο με τα 2-3 σκαλακια 2 γυφτοειδη το ενα με ζαρτιερες
Φυλης 69 οροφος ενα ξανθο στυλιαρι και καποια Ειρηνη η οποια μου θυμισε μια συμμαθητρια προ ετων ... next door girl , δεν μοιαζει με κοριτσι για μπουρδελα, ενδιαφερον περιπτωση απλο προγραμμα και οι 2
Φυλης 65 αυτο με τα 2-3 σκαλακια πολυ ομορφη μελαχροινη κοπελα απλο προγραμμα + 69 ειχε ενα τραιμπαλ στη μεση
Φυλης διπλα στο βενζιναδικο οροφος, πανεμορφο μοντελο για στουντιο αλλα και πολυ αερα ... με στυλ μυριζε ξεπετα.
Φυλης 86 ισογειο καστανη νταρντανα Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. η οποια οταν ακουσε να κανω καμια βολτα να δω και τα αλλα ελεγε τα δικα της, φυσικα τη μαυρισα
Φυλης 86 οροφος αντζελινα αν ακουσα καλα ξανθια καυλοφατσα αλβανιδοφατσα ωραιο μουνι για σκισιμο αλλα ειχε 2 στην αναμονη και εφυγα
Φυλης διπλα απο το 86 το ισογειο με τη πρασινη πορτα Νεο κοριτσι οπως ειπε και η τσατσα με κωλο δεν θυμαμαι αν ειπε και ελευθερο στοματικο , νορμαλ κορμι νεα σε ηλικια αλλα οχι ομορφο προσωπο.
Φωκαιας τα καινουργια ψηλα το πολυκαταστημα στο αριστερο ενα γυφτοειδες στο ευθεια ενα ομορφο κοριτσι με απλο προγραμμα. Στο αριστερο ειχε και κωλο
Φωκαιας 19 τιποτα το ιδιαιτερο μια μελαχροινη
Φωκαιας 25α οροφος ειχε 2 γυφτοειδη
Φωκαος 25β με τα 2-3 σκαλακια γνωστη φατσα αλλα την ειδα οταν ανοιγα τη πορτα να μπω και εβγαινε πολυς κοσμος , δεν εχω λεπτομερειες
Φωκαιας 27α υπογειο μια αδιαφορη με φουλ προγραμμα
Φωκαιας 27 αυτο με τα 4-5 σκαλακια τα ξυλινα ηταν η εστελ που αναφερατε ... οντως ωραιο μουνι , σαλοναρισε ολογυμνη με τα μεγαλα φυσικα βυζια της, δεν ειπε προγραμμα η τσα2
Φωκαιας 27 οροφος καποια Χριστινα , μια μελαχροινη αγουρι
Φωκαιας 24 απεναντι ενα μελαχροινο ποντικι
Αγκυρας 12 το 1ο το γωνιακο ηταν ανοιχτο και ειχε μια αδιαφορη μελαχροινη
Διδυμου 8 οροφος ενα ξανθο γυφτοειδη, η τσα2 απορησε που εφευγα... εγω απορησα αν εχει δει πελατη σημερα
Διδυμου 8 ισογειο ενα ξανθο στιλιαρι ασχημο με φουλ προγραμμα
Διδυμου 7β καποια αλινα αν ακουσα καλα το ονομα με νορμαλ προγραμμα, ψηλη καστανομελαχροινη, νορμαλ προγραμμα με ναζιαρικο περπατημα, (μου τον σηκωσε αλλα ειπα να δω και το διπλα)
Διδυμου 7α ηταν η ορορα που την ειχα ξαναδει αμετρητες φορες αλλα ποτε δεν ειχα μπει, σημερα ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΥΛΑΡΑ ...Με μεγαλα γυαλια μυωπιας ... μαζεμενο το μαλλι πληρωθηκε και περασα πολυ ικανοποιητικα.

Καλες τσαρκες !

Υ.Γ. Εντυπωση μου εκανε που ελευθερο στοματικο προσφεραν υπερ-ελαχιστα σπιτια οπως και κωλο

Αρκετη κινηση ειχε στα σπιτια και κυριους μεγαλης ηλικιας ... ειδα παππου με γραβατα ανω των 75 να γυρνα τα σπιτια ... μαλλον ειχε παρει μπλε χαπακι και εψαχνε το θυμα του  :rockon:

καλησπέρα ΣΟΣ  :helpplea:
Ψάχνω την Άννα,στυλιάρι Αλβανάκι απο Ιάσωνος 20Γ   :idiot: σε ποια βαρδια δουλεύει  :fuck2: στο μεταξι γιατί έχει εξαφανιστεί  :knockinb:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φυλης και περιξ, μετρια η κινηση απο κοσμο
Φυλής 67 η Μαρια το ξωτικο! μελαχρινη με καρρε μαλλι , αδιαφορο προσωπο για τα γουστα μου και ωραιο αδυνατο κορμι με μικρα βυζακια ΑΠΛΟ 5/10 Παντως παντα σαλοναρει με χαμογελο παρολο που της ριχνω ακυρο :rockon:! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 136 , Φυλης 69  και κυριως στο Μεταξουργειο στο Ιασωνος 33 αν δεν κανω λαθος.
Φυλης 65α οροφος ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ η ξανθια μουναρα με το μοντελε κορμι! ΑΠΛΟ 8/10 Εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις.
Φυλης 84α ισογειο Καινουργια κοπελα 7/10 Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι! Πιπινακι που λεμε! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε , αν και εχω αμφιβολιες αν δινει κωλο μεσα στο δωματιο! Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.
Φωκαίας 27Β ισογειο ΕΣΤΕΛ 7/10 μελαχρινη σγουρομαλλα με απιστευτες φυσικες βυζαρες :tits: , μετρια φατσα για τα προσωπικα μου γουστα , ωραιο αδυνατο κορμι , αν και οντως ειναι ελαφρως ακωλη.Δεν μου κανει κλικ η συγκεκριμενη! ΑΠΛΟ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ
Φωκαίας 27Β οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Μελαχρινη κοπελα , ειχε κοτσιδακια τα μαλλια σαν την πορνοσταρ Daniella Rush :cum: , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , αξιολογο φυσικα βυζια που ομως ειναι πεσμενα και σωμα με πιασηματα , αν δεν κανω λαθος ανακοινωθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ , Σαλοναρισε χαμογελαστη και φαινεται καλη περιπτωση για τα πορνοενδοτερα.
Φωκαιας 25β οροφος Μια νεαρη αδιαφορη κοπελα , με αδιαφορη φατσα και ελαφρως παχουλο σωμα ΚΩΛΟΣ 4/10 Δεν ανακοινωθηκε ονομα
Κωνσταντινουπολεως 206 ΤΑΝΙΑ μια ξανθια νεαρη Ρωσιδα , κοντη με ωραια φυσικα βυζια και μετριο σχετικα ομορφο προσωπο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ Ειναι αυτο που λεμε ζυμαρακι , ειναι δηλαδη στο στυλ της Ρωσιδας Αλεξανδρας απο Διδυμου 20.
Βιργινιας Μπενακη 31 ΝΑΤΑΛΙ ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια φυσικα βυζια και σωμα με πιασηματα και κοιλιτσα.Παντως εχει αξιοπρεπες κορμι για την ηλικια της.Φορουσε και καυλιαρικα εσωρουχα! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Κωνσταντινουπολεως 166 , Διδυμου 20 , Καλυμνου 48 κτλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 7/10 Τιμηθηκε  :pipa3: σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.
Βεργας 6 ισογειο ΟΛΓΑ ξανθια αδιαφορη γκιλφ 1/10
Λιοσιων 73 Μια μελαχρινη μελαμψη ψηλη κοπελα με μετρια φατσα , ωραια φυσικα βυζια και καλο κορμι με πιασηματα.Την εχω δει και στο Φυλης 109α οροφος στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Η ξανθια τσατσα απο ΔΙδυμου 8β δεν ανεφερε ονομα ΑΠΛΟ 6/10
Λιοσιων 76β ισογειο ΑΝΝΑ μελαχρινη νεαρη κοπελα με μαλλι πανω απο το υψος των ωμων , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο κανονικο κορμι.Φορουσε ωραια εσωρουχα  :cum: και σαλοναρισε χαμογελαστη ΑΠΛΟ 7,5/10 Φαινεται καλη περιπτωση.Αν την εχει δοκιμασει καποιος ας γραψει για εντυπωσεις.

Μεταξι , αρκετος κοσμος κυριως ξενοι.Οι περισσοτερες κοπελες στο δωματιο και για αρκετη ωρα.
Κολωνου 48 ΛΟΥΙΖΑ μελαχρινη μελαμψη αθιγγανοειδης νεαρη κοπελα με αδυνατο κορμι , στυλιαρι και σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Κολωνου 53 η αδιαφορη μιλφ ΝΑΤΑΛΙ 1/10 απο Ιουλιανου 71 τα πρωινα και αλλη μαι νεαρη χοντη αδιαφορη 2/10
Κολωνου 27 αριστερα οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ μια προμιλφ/μιλφ μελαχρινη με σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Αξιολογη περιπτωση.Αυτη δεν ειχε δωματιο
Κολωνου 27 δεξια ισογειο Μια μελαχρινη κοπελα 7,5/10 με ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι.Αξιολογη περιπτωση για Μεταξι.Δεν αναφερθηκε ονομα.
Ιασωνος 1β αριστερα ΡΕΜΠΕΚΑ κοντη ξανθια κοπελα με μετριο προσωπο σε ομορφια και αδυνατο κορμι.Εχει χαρακτηριστικη ελια στο προσωπο.Συμφωνα με τους συναγωνιστες πρωην στουντιοκοριτσο ΑΠΛΟ 7/10
δεξια ΣΟΥΖΑΝΑ αδιαφορο γκιλφ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ 3/10 Εχει δουλεψει παλαιοτερα Ιασωνος 36.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:   και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ μια νεαρη ανορεκτικη μελαχρινη κοπελα με αδιαφορη φατσα ΑΠΛΟ 5/10
Ιασωνος 20β Μια μελαχρινη νεαρη κοπελα με μετρια αλλα συμπαθητικη φατσα και σωμα με πιασηματακια.Δεν θυμαμαι πως την λενε , παντως φαινεται γνωστη φατσα ΑΠΛΟ 6/10
Λεωνιδου 28 ισογειο Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Απο οτι καταλαβα ειναι η φολαρα Τζουλια που περιγραφουν στις προσφατες κριτικες οι συναγωνιστες.Οι κοπελα φαινεται κουτοπονηρη στο σαλοναρισμα.Ο ευγενικος τσατσος παντως ελεγε οτι θα περασουμε αξεχαστα με την κοπελα!

Αυτα απο εμενα.Να ευχαριστησω και τον Feelgood , που μου απαντησε για την Λιζα απο Φυλης 65β.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Στο Φυλής 67 ειδες την Μαρια το ξωτικο ενω στο Φυλης 65β ειδες την Λιζα απο Ξανθιπης 2 πριν απο μερικους μηνες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κολωνου 48 ΛΟΥΙΖΑ μελαχρινη μελαμψη αθιγγανοειδης νεαρη κοπελα με αδυνατο κορμι , στυλιαρι και σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10

Να πω ότι η Λουίζα...δεν είναι σκουρόχρωμη σαν άλλες τσιγγανο/Ρουμάνες... Ο φίλος n.smirni76,έχει γράψει κατά λάθος ότι είναι Βουλγάρα στην κριτική του...
Βασικά το πιπίνι,έχει πάρα πολύ καθαρό δέρμα και καθόλου τριχοφυΐα... :-*
Την επόμενη φορά που θα την τιμήσω...θα πω στην άθλια τσα2 (εγώ την τίμησα στο Κολωνού 53,απόγευμα),να μην τολμήσει να χτυπήσει καμιά πόρτα πάλι...γιατί θα χεστούμε... :)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
παιδιά συγνώμη που γράφω εδώ αλλά φαντάζομαι ότι εδώ θα δουν οι περισσότεροι την απορία μου και μετά μπορεί να διαγραφεί το ποστ μου...

ποιος ξέρει πως μπορώ να ανοίξω ένα νέο thread?

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Εχει δει κανεις που δουλευει και ποια βαρδια η Νικολ απο Φυλης 69Β κ 71Β.Κοντό μαλι βυζαρες κ τατοο.Οχι τη Λαουρα που δουλευει στα ιδια σπιτια και στο Φ67

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Την επόμενη φορά που θα την τιμήσω...θα πω στην άθλια τσα2 (εγώ την τίμησα στο Κολωνού 53,απόγευμα),να μην τολμήσει να χτυπήσει καμιά πόρτα πάλι...γιατί θα χεστούμε... :)
Έχω σκεφτεί σαν λύση,για το Μετάξι πάντα,όταν κάνω στοχευμένη κατάθεση,(Βίκυ στο Ιάσωνος 2 π.χ.),να διπλοπληρώνω για να διπλασιάζω το χρόνο,και να μου'ρχεται οικονομικά όσο η Φυλής,αλλά έτσι θα χαλάσω την πιάτσα και θα δημιουργήσω κακό προηγούμενο για τους άλλους συναγωνιστές!Από την άλλη βέβαια,αρκετοί το έχουν σαν πρακτική,και τους δικαιολογώ εν μέρει,γιατί εγώ προσωπικά τρώω χοντρό ξενέρωμα αν με κόψουν με χτυπήματα... Δεν είμαστε όλοι πορνοστάρ να την σηκώνουμε,να την κατεβάζουμε και να χύνουμε κατά βούληση!(Εκτός αν κάποιοι χαπακώνονται για να μην τους πέφτει,δεν ξέρω...).

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που βρίσκετε η Φλώρη απο Φωκαίας?

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλημέρα σε όλους και πολλά μπράβο σε όλους τους "ρεπόρτερς"

πρωινή επίσκεψη:  Αλκαμένους 117 Κρίστι ξανθό μικρό, με μαλλί κάτω από τους ώμους,μικρό βυζάκι, κωλάρα,
                  συμπαθητικό πρόσωπο. πήγαινα για Έλενα αλλά έλειπε κ έκανα μεταβολή!
                  Αλκαμένους 113 Αλίνα, ρώσικο εντυπωσιακό μιλφ,ξανθό κοντό μαλλί, βυζάρες λίγο πεσμένες,
                  ωραίο κώλο, λίγο πλαδαρή κοιλίτσα, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο! 

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλημέρα σε όλους και πολλά μπράβο σε όλους τους "ρεπόρτερς"

πρωινή επίσκεψη: 
Αλκαμένους 117 Κρίστι ξανθό μικρό, με μαλλί κάτω από τους ώμους,μικρό βυζάκι, κωλάρα,
συμπαθητικό πρόσωπο. πήγαινα για Έλενα αλλά έλειπε κ έκανα μεταβολή!
Αλκαμένους 113 Αλίνα, ρώσικο εντυπωσιακό μιλφ,ξανθό κοντό μαλλί, βυζάρες λίγο πεσμένες,
ωραίο κώλο, λίγο πλαδαρή κοιλίτσα, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο!  τιμήθηκε με καλές εντυπώσεις, θα αναφερθεί
λεπτομερής περιγραφή.
Περγάμου το γωνιακό με Αλκαμένους, 2 παλαιστές!!! Ευα ξανθιά μετα-μιλφ, βυζια μέχρι τον αφαλό!! χάλι!!
Τατιάνα μελαχρινή, χοντρή λίγο πιο νέα, ίδιο στύλ με την Εύα!!παραλίγο να κουτουλίσω στην πόρτα!!!

καλά να περνάτε, γαμάτε με προσοχή και προφυλάξεις!!!!         

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στο βεργας 3
Δεξια η τζενη,ξανθια mlf με πολυ ωραιο ζουμερο κορμι και πλουσιο στηθος
Σημερα που μπορεσα να τη προσεξω καλυτερα, εμφανισιακα ειναι εξαιρετικη επιλογη για τους λατρεις των χυμωδη γυναικων
Στον οροφο ηταν η μιλα,εξαιρετικη και εντος δωματιου
Αριστερα στο ισογειο η ελλη με την καιτη, καταθεση στην καιτη
Η συνευρεση ηταν μαγευτικη

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σήμερα κατα τις 11 00

Κωνσταντινουπολεως 166 όροφος: η Μίλα

Β. Μπενάκη: πήγαινα για Ρένα αλλά είχε μια Βίκυ την έχει πάρει κανείς

Ελευσινίων: ελληνίδα ξανθία μίλφ δνε συγκράτησα όνομα

Παιανιέων: η μιλφογκίλφ Σοφία

Τροφωνίου: 11 όροφος Ρίτσα και Άννα, στο δίπλα ήταν η μιλφορωσίδα Αγάπη

Εξηκιού 18 όροφος: η Αλεξάνδρα μίλφ ελληνο-γερμανίδα, στανταράκι μου αν και σήμερα τιμήθηκε άλλη στην γειτονική Βέργας

Βέργας 6 υπόγειο: μιλφάρα Μαριάννα με φοβερό σώμα και πόδια για την ηλικία της

Η κατάθεση έγινε στον απέναντι οίκο με την Έλλη παλιό μου στανταράκι και ακόμα καλύτερη περιοιήση και διάθεση.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φυλης και περιξ, μετρια η κινηση απο κοσμο
Φυλής 67 η Μαρια το ξωτικο! μελαχρινη με καρρε μαλλι , αδιαφορο προσωπο για τα γουστα μου και ωραιο αδυνατο κορμι με μικρα βυζακια ΑΠΛΟ 5/10 Παντως παντα σαλοναρει με χαμογελο παρολο που της ριχνω ακυρο Headbaning!! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 136 , Φυλης 69  και κυριως στο Μεταξουργειο στο Ιασωνος 33 αν δεν κανω λαθος.

Δεν κάνεις λάθος, έχει επίσης δουλέψει και σε Ιάσονος 20Α/Β.

Ιασωνος 20β Μια μελαχρινη νεαρη κοπελα με μετρια αλλα συμπαθητικη φατσα και σωμα με πιασηματακια.Δεν θυμαμαι πως την λενε , παντως φαινεται γνωστη φατσα ΑΠΛΟ 6/10

Χθες παρέα με Beverlys την είδαμε μαζί και πολύ σωστά κατάλαβε πως ήταν η Πάολα από Φ.109Α και Λεωνίδου 28 ισόγειο. Επειδή τα έβαψε κατάμαυρα εγώ νόμισα και την μπέρδεψα με την Πάολα από Μαραθώνος 59Α της 3ης βάρδιας αλλά προφανώς εσφαλμένα!
Επίσης νέα πόρνη εθεάθη στο δίπλανο ισόγειο δηλαδή στο 20Α! Μαζί με την μουνάρα την Χριστίνα από Ιάσονος 20Β/Γ και 37Β ήταν νεαρή μελαχρινή μελαχρινή η Ρενάτα, με ωραίο προκλητικό σώμα και ένα χαρακτηριστικό μεγάλο σημάδι σαν κάψιμο από εξάτμιση από την μέσα πλευρά του αριστερού μπουριού της, φυσικά με απλό πρόγραμμα!

Λεωνιδου 28 ισογειο Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Απο οτι καταλαβα ειναι η φολαρα Τζουλια που περιγραφουν στις προσφατες κριτικες οι συναγωνιστες.Οι κοπελα φαινεται κουτοπονηρη στο σαλοναρισμα.Ο ευγενικος τσατσος παντως ελεγε οτι θα περασουμε αξεχαστα με την κοπελα!

Αυτή είναι!

Πολύ καλή ενημέρωση όπως και του  Ψωριάρης/aoratos19/sanexxx69/jvas1968/xilnik/lopedelmozo!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλσπερα παιδια λιγο πριν της 20.00 σημερα αναζητωντας την Χριστινα αδυνατη γυρολογο απο Βουλγαρια που συναντησα τελευταια φορα πριν 10 περιπου μερες Λιοσιων73Α
Λιοσιων73Α οι δυο Λαουρες η φραουλιτσα Ρωσσιδα και η αλλη μαλλον η ρουμανα ηταν Δωματιο
Διδυμου20 Αννα το μυστηριο μιλφ μελαχρινη με καλοδιατηρημενο σωμα εχοντας παντα ενα περιεργο ψυχρο βλεμα
Διδυμου8β Ναταλι νεαρο ξανθο αδυνατο κοντο πιπινι
Διδυμου8Α Αλεξανδρα ξανθια προμιλφ ρωσσιδα απο αλκαμενους117την παρουσιασε η συμπαθεστατη παντα ευγενικη ομορφουλα ρωσσιδα τσατσα
Επισης το μεσημερι λιγο μετα της13.00 περασα απο Ιασωνος2β οροφοςγια ναδω την Βικυ που ειχε αναφερθει απο συναδελφο ως αξιολογη περιπτωση που οντως ειναι για τα δεδομενα της γειτονιας.Προκειτε για πρωην στουντιοκοριτσο με ανεπιτυχη θητεια στα μαγαζια τατοιου71 Ισμηνης2και βουλιαγμενης ειχε περασει και για λιγο απο βεργας6Β.Παντως το πρωι που την ειδα δεν μου μιλησε καλα με ρωτησε αν θα αποφασισω να περασω επιτελους εμφανως νευριασμενη και επισης μου ειπε οτι θα ειναι ως της 6 απογευμα θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ευγενικη και καλοπροαιρετη καταλαβαινω οτι εχει πεσει αναδουλεια δεν πειραζει καλη συνεχεια  συναγωνιστες

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κανενα στυλίαρι άβυζο τώρα  υπάρχει 3 η βάρδια  :rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
κανενα στυλίαρι άβυζο τώρα  υπάρχει 3 η βάρδια  :rockon:
περνα απο Κολωνου11,15,48,53 Ιασωνος37Α,β απο κολωνου48,53 μπορει να βρεις την Λουιζα 11 την Αννα 15 ενα αλλο μελαχρινοΙασωνος37Α την συλβανα τσιγγανακι   αυτες δουλευουν στην βαρδια που τρεχει,μπορει και στην επομενη.Επισης η Αννα που αναζητας δεν εχει εξαφανιστει την ειδα σημερα το απογευμα λιγο μετα της 17.00 να ανεβαινει περπατωντας την ιουλιανου στο υψος της Αριστοτελους οποτε θα την ξαναβρεις συντομα πιστευω

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
περνα απο Κολωνου11,15,48,53 Ιασωνος37Α,β απο κολωνου48,53 μπορει να βρεις την Λουιζα 11 την Αννα 15 ενα αλλο μελαχρινοΙασωνος37Α την συλβανα τσιγγανακι   αυτες δουλευουν στην βαρδια που τρεχει,μπορει και στην επομενη.Επισης η Αννα που αναζητας δεν εχει εξαφανιστει την ειδα σημερα το απογευμα λιγο μετα της 17.00 να ανεβαινει περπατωντας την ιουλιανου στο υψος της Αριστοτελους οποτε θα την ξαναβρεις συντομα πιστευω

Ευχαριστώ man..!!
για την Αννα το ανορεξικό στυλιάρι του ιασωνος 20 γ λεω,,,δουλεύει τώρα   :think: μονο αυτή ειναι στυλιάρι τα αλλα δεν είναι ακριβώς ετσι  :s&m_1:
πως την είδες με τα ρούχα καλοο? ε?  :headbang:  :headbang:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλσπερα παιδια λιγο πριν της 20.00 σημερα αναζητωντας την Χριστινα αδυνατη γυρολογο απο Βουλγαρια που συναντησα τελευταια φορα πριν 10 περιπου μερες Λιοσιων73Α

Επισης το μεσημερι λιγο μετα της13.00 περασα απο Ιασωνος2β οροφοςγια ναδω την Βικυ που ειχε αναφερθει απο συναδελφο ως αξιολογη περιπτωση που οντως ειναι για τα δεδομενα της γειτονιας.Προκειτε για πρωην στουντιοκοριτσο με ανεπιτυχη θητεια στα μαγαζια τατοιου71 Ισμηνης2και βουλιαγμενης ειχε περασει και για λιγο απο βεργας6Β.Παντως το πρωι που την ειδα δεν μου μιλησε καλα με ρωτησε αν θα αποφασισω να περασω επιτελους εμφανως νευριασμενη και επισης μου ειπε οτι θα ειναι ως της 6 απογευμα θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ευγενικη και καλοπροαιρετη καταλαβαινω οτι εχει πεσει αναδουλεια δεν πειραζει καλη συνεχεια  συναγωνιστες
Την εχω δει και εγω Φυλης 109β ισογειο στη μεταμεσονυχτια αλλαγη πριν απο μερικους μηνες.Ειχε ενα περιεργο στυλακι και πολυ τουπε στο σαλοναρισμα!!! Ε, αφου εχει τουπε , ας γαμιεται στο Μεταξι με τους πακηδες!!! Παντως εχει αρνητικες κριτικες στο Φυλης 134 που εχει δουλεψει παλαιοτερα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πολύ καλή ενημέρωση όπως και του  Ψωριάρης/aoratos19/sanexxx69/jvas1968/xilnik/lopedelmozo!
Εχεις δικιο , Ιασωνος 20β στον οροφο ηταν η Παολα απο Φυλης 109α οροφος.Παλια ηταν ξανθια και ειχε μπουταρες , για αυτο δεν την θυμηθηκα.Παντως εχει αδυνατισει και εχει ομορφυνει αρκετα!  :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom