Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (32 μέλη και 277 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για όσους ενδιαφέρονται(και υπό ψιλόβροχο πλέον...) μια ενημέρωση για το ποια σπίτια είναι ανοικτά...

Στη Φυλής: 109(όροφος),71α,69 ισόγειο και το 74.

Στη Φωκαίας: 9,17α,27 (και τα τρία) και το 24.

Πέριξ της Λιοσίων: Τροφωνίου 11α και 13α.

Μεταξουργείο όλα τα σπίτια κλειστά.

Διδύμου και Λιοσίων κλειστά.

Περιφερειακά:Περγάμου, Αλκαμένους, Ρεμούνδου κλειστά.

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους ενδιαφέρονται(και υπό ψιλόβροχο πλέον...) μια ενημέρωση για το ποια σπίτια είναι ανοικτά...

Στη Φυλής: 109β(όροφος),71α,69 ισόγειο και το 74.

Στη Φωκαίας: 7,17α,27 (και τα τρία) και το 24.

φυλης 9 κλειστο κρίμα και έλεγα να δώ το βανεσσάκι  απόψε  :kissass2: :kissass2:

Επισκέπτης
φυλης 9 κλειστο κρίμα και έλεγα να δώ το βανεσσάκι  απόψε  :kissass2: :kissass2:

Λάθος δικό μου φίλε μου.

Αντί για Φωκαίας 9 το οποίο είναι ανοικτό (το σπίτι της Βανέσας δηλαδή...) έγραψα Φωκαίας 7.
Οπότε το Βανεσάκι εκεί είναι...

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος δικό μου φίλε μου.

Αντί για Φωκαίας 9 το οποίο είναι ανοικτό (το σπίτι της Βανέσας δηλαδή...) έγραψα Φωκαίας 7.
Οπότε το Βανεσάκι εκεί είναι...

παντως στα  :fuck1: ειναι καλό γλυκό πιπινάκι γάλακτος.. :kissass: :kissass: :kissass:

οσο για την άννα στο ιασωνος το σκελετομένο πιπινι ειναι για σπάσιμο και λίωσιμο  :s&m_3:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

Στη Φυλής: 109β(όροφος),71α,69 ισόγειο και το 74.

Στη Φωκαίας: 9,17α,27 (και τα τρία) και το 24.

:thumbsup: :cool2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
''Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι,κι ήταν ημέρα Σάββατο!'' Μην μπερδεύεστε,σήμερα Παρασκευή πρωί έγινε η στοχευμένη επίσκεψη στο Αλκαμένους 117 για την περίφημη Πειραιώτισσα,έχοντας διαβάσει πολύ καλές κριτικές,αλλά απουσίαζε λόγω εμμήνων.Για όσους ενδιαφέρονται,θα βρίσκεται στο πόστο της την Κυριακή,την ίδια πάντα ώρα,09:00-17:00.
Κατέβασα έτσι τον προϋπολογισμό,και κατέληξα σε ''σιγουράκι'',στην Ελένη στο Ιάσωνος 10 κάτω.Έχω γράψει την... παρθενική μου κριτική,όπου εμπεριέχει στοιχεία φαιδρότητας.Αναμένεται η δημοσίευση.

tdm900blue2004

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
μα τι εγινε αποψε κ ολα τα σπιτια ηταν κλειστα? φοβηθηκαν την βροχη που θα ερθει?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
γιατι ειναι ολα κλειστα σημερα στο μεταξι?εχουμε καμμια σχετικη ενημερωση..

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Αργά το μεσημέρι μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ ήταν στην πλατεία Λαυρίου, προφανώς για μεγάλη σκούπα. Κατόπιν τούτου και αφού στην πορεία διαπίστωσα ότι σχεδόν τα πάντα ήταν κλειστά πήγα στην  Παρασιου όπου και βρήκα την γνωστή τρελλοκοτσιδου μαζί με τη  μαυριδερή  μπετυ. Κατάθεση όπως πάντα στην αξιόπιστη Μαρία.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδία εγώ πέρασα κατα τις 21 00 και ήταν ανοιχτό μόνο το τραβελάδικο στην Μ.Αλεξάνδρου και το ιάσωνος 43 βάδισα προς Βιργ, Μπενάκη και κατάθεση στην ρωσίδα μίλφ.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Απο περιεργεια αυτες οι επιχειρησεις επηρεαζουν στην πραγματικοτητα ποτε κατι σε αυτο τον χωρο(δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα κατι να μεινει κλειστο) η τα κλασσικα Ελληνικα φαινομενα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Άννα Κου

Κατά τον βαθύ όρθρο, ήτοι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, στο ισόγειο μπουρδέλο Φωκαίας 25, αποπειράθηκα αναμνηστική συνουσία με την περιώνυμη Άννα Κου.

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον άμοιρο Ορέστη...

Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Ενώ έξω έβρεχε δυνατά, η Άννα έλεγε γλυκά λογάκια, κράταγε το χέρι μου και έγλυφε το σώμα μου...
Τα λογάκια της είχαν ενδιαφέρον... Έλεγε ότι η ευτυχία δεν είναι αποτέλεσμα των εξωτερικών συνθηκών (π.χ. το σπίτι σου, τα λεφτά σου, οι συγγενείς σου), αλλά είναι προϊόν του μυαλού σου (π.χ. κάποιοι πάκηδες που πασαλείβουν τζάμια αυτοκινήτων, αλλά γελάνε, είναι ευτυχισμένοι).

Εκείνες τις στιγμές, αισθανόμουν ότι είχα από κάτω μου την κυρία Άννα Πυραύλου.

Άκρως εθιστικό θήλυ.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Άννα Κου

Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Άκρως εθιστικό θήλυ.
Μιλάμε δηλαδή για ''εταίρα'',με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου!Κι έπειτα απορούμε πώς μας παίρνουν τα μυαλά οι γυναίκες...
Άσχετο,αλλά είμαστε τελικά χαζοβιόληδες όλοι οι άντρες,συμπεριλαμβανομένου κι εμού,υπακούοντας στα κελεύσματα της Φύσης!Οι γυναίκες πλεονεκτούν,διότι αυτές διαλέγουν σε κανονικές συνθήκες...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μιλάμε δηλαδή για ''εταίρα'',με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου!Κι έπειτα απορούμε πώς μας παίρνουν τα μυαλά οι γυναίκες...
Άσχετο,αλλά είμαστε τελικά χαζοβιόληδες όλοι οι άντρες,συμπεριλαμβανομένου κι εμού,υπακούοντας στα κελεύσματα της Φύσης!Οι γυναίκες πλεονεκτούν,διότι αυτές διαλέγουν σε κανονικές συνθήκες...
Κάποτε μια πορνη μου είπε: "οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. ".

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom