Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (33 μέλη και 286 επισκέπτες)

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμπληρωνοντας την πολύ ουσιαστικη ενημερωση του heelover
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια,γιαννα,μουναρα,δεν θα κουραστω να το επαναλαβω
Εμφανιστηκε με λευκο σετ εσωρουχων και ψηλοτακουνα τα οποια τονιζαν εντονα τα γυμνασμενα ποδια της
Από κοριτσι εχει μεταμφιεστει σε γυναικα με αερα και αυτοπεποιθηση και είναι σιγουρα μεσα στις πεντε πιο εντυπωσιακες παρουσιες στους οικους
Μαραθωνος 59 στον οροφο ηταν η βερονικα,πρωην ιωαννα από βεργας 3
Ψηλη λεπτη με περιεργο προσωπο,τελικα συνειδητοποιησα που παραπεμπει
Θυμιζει εντονα ταυλανδεζικα αγορια μεταμφιεσμενα η΄εγχειρισμενα,τα λεγομενα lady-boy νομιζω.Παντως προσωπικα μου αρεσε
Δευτερη κοπελα η μαρσελα για την οποια εγραψε ο smirni και για την οποια θα ηθελα να σταθω λιγο.Μελαγχροινο σεξι κοντοπουτανο με ωραιο κορμι,αλλα εγω θα ηθελα να σταθω στα ματια και συγκεκριμενα στο βλεμμα
Πραγματικα κοιταζοντας τη,αυτό που μου ελεγε το βλεμμα της είναι ότι είναι γεννημενη για το σεξ και τον ερωτα
Μαραθωνος 59 το κλασσικο,δυο κοπελες ,η ευα ,το κοντοπουτανο μελαγχροινο mlf με μαυρο σετ εσωρουχων και ζαρτιερες αν θυμαμαι καλα και η παολα,αρκετα ψηλο μελαγχροινο τουμπανο, επισης με σεξι αμφιεση
Το σωμα της μοιαζει καπως με της λωρας από τα στουντιο της κωνσταντινουπολεως
Βεργας
3 αριστερα δυο mlf,η βικτωρια καστανη  με καλο κανονικο θυληκο κορμι και η μιλα,η ψηλη μελαγχροινη που ειδα χτες το πρωι
Δυστυχως εμφανιστηκε παλι με το ιδιο μαυρο νυχτικο που δεν σου επιτρεπει να δεις πολλα και δεν  σ εντυπωσιαζει επισης
Μια πιο τολμηρη  εμφανιση που θα επετρεπε να δω ολη τη κορμαρα της πιστευω θα με προδιεθετε για πιο ομορφες σκεψεις
Στον οροφο η χρυσα που δουλευει το πρωι,αρκετα μελαγχολικη,και η αλινα ,καστανη σχετικα λεπτη φρεσκια κοπελιτσα μ εξαιρεση το δωματιο όπως ειχα διαβασει  σε μια κριτικη
2 καρολινα,η ξανθια νταρντανα mlf με τις ωραιες βυζαρες,το γλυκο προσωπο και την πλουσια περιφερεια
Εξηκιου
18 στελλα,λεπτη με πολύ σεξι για τα γουστα μου κορμι,κοντο μαλλι,φουλ προγραμμα
18 οροφος η  μελαγχροινη νταρντανα τζουλια από βεργας 2,φαρδια περιφερεια,χοντρα μπουτια
18 γ η μαρινα,λεπτη καστανη κατσαρομαλλα mlf ,αρκετα ψηλη αλλα μου φανηκε καπως βαριεστημενη.Πολύ ενδιαφερουσα παρουσια ωστοσο
Ιωαννινων 3 ντιανα,αδυνατη ξανθια mlf,σχετικα ψηλη με ισχνο προσωπο

η βαννέσα το καυλοπίπινο φυλής 9 και φωκαίας  :tits: τι κάνει  :think: .μου έλειψε... :kissass2:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
η βαννέσα το καυλοπίπινο φυλής 9 και φωκαίας  :tits: τι κάνει   :think: .μου έλειψε... :kissass2:

ζητά επιτακτικά να την τελειώνεις με ισπανική, μπορεί να ειναι μετριοκαλη στην διαδικασία της πίπας και του σεξ, αλλά το τέλος της σε αποζημιώνει!

Επισκέπτης
ζητά επιτακτικά να την τελειώνεις με ισπανική, μπορεί να ειναι μετριοκαλη στην διαδικασία της πίπας και του σεξ, αλλά το τέλος της σε αποζημιώνει!

Εν μέρει διαφωνώ αλλά στο γενικό πνεύμα των λεγομένων σου, συμφωνώ!

Προσωπική άποψη και όσον αφορά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το Βανεσάκι στο Φωκαίας 9 και η Τζίνα στο Φωκαίας 27 ισόγειο είναι εγγύηση και στανταράκια.

Επαναλαμβάνω: προσωπική άποψη...

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Προσωπική άποψη και όσον αφορά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το Βανεσάκι στο Φωκαίας 9 και η Τζίνα στο Φωκαίας 27 ισόγειο είναι εγγύηση και στανταράκια.

ειναι καύλα σου λέω ολο μέλι τι να κάνω θέλω κανένα εξτρά λες να  παίζει αν ρωτήσω    :pipa3:  :pipa3:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Κολωνού 47 ισόγειο ξημερώματα τετάρτης έσκασε μύτη ένα σαπάκι(μάλλον ελληνίδα) με μαύρο φόρεμα και πεσμένα 5αρια βυζιά η οποία με ξινισμένο υφάκι κάνει σε μένα και στους 2 συνοδοιπόρους μου από το μπαγκλαντές που περίμεναμε στο σαλόνι,εγώ είμαι η κοπέλα και στο καπάκι μεταβολή και στην κουζίνα.Την έχω βάλει στο μάτι να περάσω μόνο και μόνο για να της τα σκάσω στην μάπα :2on1: :2on1: για το υφάκι ελλεινίδας που έδειξε στο μετάξι :birdman: :birdman:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1

κοιτα με τζινα που ειναι στανταρ καταθεση απο τον φλεβαρη περνω παντα καλα! και νομιζω ειναι καλυτερη σε ολα! αλλα και η βανεσσα ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αλλα χάνει σε κάποια σημεία!

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο...

Κορίτσια που είναι ή που έχουν δουλέψει στη Φυλής:

▪Στο Κολωνού 27α, η μελαχροινή μικρόσωμη αδύνατη ομορφούλα Αγάπη-από το Φυλής 65β.
Πολύ όμορφη και απόψε με προκλητικά λευκά εσώρουχα...
(Μαζί της δούλευε η γνωστή μελαχροινή γυμνασμένη Μιρέλα που φορούσε ένα ωραίο μαύρο κορμάκι).

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Κλαούντια-από το Φωκαίας 25β και Φυλής 84α και β.Καινούρια στο Μεταξουργείο.

▪Στο Κολωνού 23β,στην δεύτερη βάρδια δούλευε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η καστανή Ρωξάννη, με το ωραίο κορμί και τον προκλητικό ζουμερό κώλο-πρόκειται για την Άννα που δουλεύει στο Φυλής 65β τα απογεύματα και στο Φυλής 61 τα πρωινά με φουλ πρόγραμμα.

▪Στο Ιάσωνος 46β, η μελαχροινή ζουμερή μικρούλα Σάρα-από το Φωκαίας 25α και Φυλής 86α και β και Φυλής 84.
Δουλεύει εδώ και καιρό πλέον στο Μεταξουργείο.

▪Στο Ιάσωνος 44β, η ξανθιά νταρντάνα πιτσιρίκα με το πολύ λευκό δέρμα Μανταλένα-από Φυλής 84β.
Και αυτή δουλεύει αρκετό καιρό στο Μεταξουργείο.

Οι όμορφες του Μεταξουργείου σ'αυτήν την βάρδια:

▪Στο Κολωνού 32α,η μελαχροινή μουνάρα πιτσιρίκα Αλεξάνδρα, με ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.

▪Στο Κολωνού 32β, η μελαχροινή πολύ όμορφη Έλενα με την κορμάρα και η ωραία και πολύ αδυνατισμένη , πλέον, μελαχροινή Μισέλ με το μεγάλο στήθος.Στα 15 ευρώ η καθεμία.

▪Στο Κολωνού 23α, η πλατινέ όμορφη Ντιάνα με το λεπτό αλλά ωραίο κορμί-δούλεψε για μερικά φεγγάρια στα Φυλής 86α και β και Φυλής 84β με το όνομα Άντρεα.Στα 15 ευρώ και αυτή.

▪Στο Κολωνού 23β, η ξανθιά ωραία αδύνατη νεαρής ηλικίας Λαρίσα.Γνωστή και παλαιά-με θητεία και σε Φυλής και Φωκαίας.

▪Στο Ιάσωνος 10 όροφος, η αδύνατη αρκετά εμφανίσιμη Αντριάννα με τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της.
Από τις λίγες περιπτώσεις που αποδίδούν ανάγλυφα τον χαρακτηρισμό στυλιάρι...

▪Στο Ιάσωνος 20α, η μελαχροινή αδύνατη μουναροπιπίνα Αντριάννα.Στα 15 ευρώ και αυτή.

▪Στο Ιάσωνος 20β, η νέα μελαχροινή ελαφρώς ζουμερή Χριστίνα με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο κορμί με πιασίματα.

Κοπέλες μικρόσωμες και αδύνατες-πιπινάκια:

▪Στο Ιάσωνος 10 ισόγειο, η μικρούλα καστανή Νίνα.Λεπτό σώμα, μινιόν ύπαρξη, κοριτσίστικο προσωπάκι.

▪Στο Ιάσωνος 1γ, η μελαχροινή μικρούλα Μίνα, με πολύ γλυκό προσωπάκι, αδύνατο κορμί και απίστευτο κωλαράκι.

▪Στο Ιάσωνος 20γ, η πάρα πολύ αδύνατη μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Άννα.

▪Στο Ιάσωνος 30 όροφος, η μελαχροινή μικρόσωμη μουνάρα πιτσιρίκα Σαμπρίνα, κοντούλα, αδύνατη και με θηλυκό προσωπάκι.

▪Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η ξανθιά πιτσιρίκα με το πολύ γλυκό πρόσωπο και το χαρακτηριστκό λευκό δέρμα Ειρήνη.
Όμορφη παρουσία, πολύ καλή περίπτωση πιπινιού.

▪Στο Ιάσωνος 43, η καστανόξανθη μικρούλα αδύνατη Μαρία με το ελαφρώς τραχύ πρόσωπο-όχι η Μαρία η φυλακόβια αλλά η πιτσιρίκα Μαρία από Λεωνίδου 28 όροφος και Ιάσωνος 19 όροφος.

▪Στο Κολωνού 15 αριστερά η Κατερίνα-Άννα απίστευτο στυλιαροπίπινο με μοναδικά στητό στήθος.

▪Στο Κολωνού 11 ισόγειο η αδύνατη κοντούλα Ζωή με το περίεργο πρόσωπο και την πολύ καυλάντα στο σαλόνι.

Από μιλφ υπάρχει στο Ιάσωνος 37 ισόγειο η Ρωσίδα μιλφάρα Λάνα, απίστευτο κορμί και ύπαρξη-βλέποντάς την κάποιος αμφιβάλλει αν είναι πράγματι μιλφ...

▪Στο Κολωνού 30 όροφος, η γνωστή παλαιά μελαχροινή μιλφάρα Άννα.

Χοντρές κοπέλες:

▪Στο Ιάσωνος 44 υπερυψωμένο ισόγειο η ωραία γεματούλα ξανθιά Ελένη με το γεμλατο κορμί, το πολύ όμορφο πρόσωπο και τις βυζάρες-είναι η Ελένη που δούλευε για πολύ καιρό παλιά στα Ιάσωνος 20α και β ενώ στην αρχή της πορείας της ήταν στο Κολωνού 32α.

▪Στο Κολωνού 30 όροφος, η χοντρούλα νεαρής ηλικίας Χριστίνα με το το σχετικά γλυκό πρόσωπο και το ατσούμπαλο σώμα-είναι η Χριστίνα από Ιάσωνος 10 ισόγειο.

▪Στο Κολωνού 2 δεξιά, είναι η μελαχροινή χοντρούλα Ρωξάννη, με μέτριο πρόσωπο και με γεμάτο ασύμετρο σώμα.

▪Στο Κολωνού 23β, η μελαχροινή Ιωάννα, με το αρκετά γεμάτο κορμί και το μέτριο πρόσωπο-στην δεύτερη βάρδια αυτή.

▪Στο Κολωνού 15 δεξιά η γνωστή καστανή χοντρούλα Σοφία .

Επισκέπτης

Στην τρίτη βάρδια στην Κωνσταντινουπόλεως...

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:Η μελαχροινή ζουμερή Αλεξάνδρα, νεαρής ηλικίας με γλυκό πρόσωπο και κορμί που όλο και παίρνει κιλά και μαζί της η μελαχροινή σκουρόδερμη ζουμερή Τατιάνα, με το θηλυκό πρόσωπο και το προκλητικό κορμί με το μεγάλο στήθος.

Κωνσταντινουπόλεως 166  δεξιά: Η ξανθιά Άντζελα με το πολύ γλυκό πρόσωπο, το κοντό σχεδόν καρέ μαλλί, με ωραίο σώμα και στρογγυλό καυλωτικό κωλαράκι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πριν λιγο βολτα με συναγωνιστη νωντοτυπο οπου μας επεσε το σαγονι απο την μελαχροινη πανεμορφη βυζαρου στο φωκαιας 27 πανω..ουτε ονομα δε συγκρατησαμε  :S ξερει κανεις περισσοτερες πληροφοριες? 

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
πριν λιγο βολτα με συναγωνιστη νωντοτυπο οπου μας επεσε το σαγονι απο την μελαχροινη πανεμορφη βυζαρου στο φωκαιας 27 πανω..ουτε ονομα δε συγκρατησαμε  :S ξερει κανεις περισσοτερες πληροφοριες? 

Εστελ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Oντως πολυ ωραια ενημερωση,οργανωμενη
Σου δινει μια συγκεντρωμενη εικονα απο μεταξι,που ακομη και για μενα που σπανια πηγαινω ειναι πολυ κατατοπιστικη
Πολυ ωραιες και οι κατηγοριες ενταξης των κοριτσιων,ειδικα αυτων που δουλευαν πριν στη φυλης καθως και των ομορφων κοριτσιων
Αλλα και οι λατρεις αλλων κατηγοριων θα βρουν αρκετα χρησιμα στοιχεια

Επισκέπτης
Αν και νέος στον ιστότοπο (και προσφάτως τσακωμένος μαζί του για ζήτημα του σάιτ...) προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός με όλους, ο billy 13 είναι ο αφανής πρωταγωνιστής στην Ημερήσια Ενημέρωση.

Βρὲ καλός, χρυσὸς, ἀλλὰ... βάζελος...βάζελος... :(

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Οι 2 τελευταιες μερες ηταν αφιερωμενες αποκλειστικα στο πορνιασμα, οπου και ετιμηθησαν οι παρακατω κορασιδες.

Εξηκιου 18Γ, 3η βαρδια, Ινα καινουρια μελαχρινη κοπελα απο Αλβανια, 21 ετων με γλυκο μουτρακι, αδυνατη με 1,5αρι καπως νερουλο στηθος και ωραιο κωλαρακι. Κανει και ελευθερο στοματικο. Αματουρι τελειως, φοβισμενη αλλα ευγενικη, γλυκια, δεκτικη και πολυ τιμια. Προσωπικα τη βρισκω πολυ με τετοιες καταστασεις οποτε περασα παρα πολυ καλα. Στα + ο πολυ καλος χωρος, σχεδον στουντιακου επιπεδου(με ντουζιερα) και η ανεση χρονου.

Ιασωνος 37, 2η βαρδια, Χριστινα σχετικα καινουρια κοπελα και αυτη, την εχω πετυχει και στα Ιασωνος 20Α και 20Γ. Ρουμανα 19 χρονων μετριου αναστηματος με ομορφο μουτρακι, φοβερο κωλο και ωραιο σωμα. Τιμηθηκε 3 φορες συνεχομενες.

Ιασωνος 44(δεξια), 2η βαρδια Σονια η Αγελαδα η ξανθια αλβανιδα προμιλφ με μετρια μουρη και καλο σωμα. Ομολογουμενως ηταν αρκετα καλη, αλλα δεν ειχαμε χημεια.

Ιασωνος 37(οροφος), 1η βαρδια, Μαρια αδυνατη μελαχρινη πλεον πιτσιρικα ρουμανα με μετρια μουρη και καλο σωματακι. Την ειχα ξαναγαμησει πριν ενα χρονο περιπου στο Ιασωνος1Α, οπου ηταν ακομη ξανθια τοτε. Την εχω πετυχει και σε αλλα καταστηματα οπως Κολωνου 11, Ιασωνος 1Β και μερικα ακομα. Ειναι καλη μαζι μου, αλλα εχει ενα θεματακι με την καθαριοτητα.

Ιασωνος 43, 1η βαρδια, Αννα μια απαξιωμενη γυφτισα προμιλφ, μελαχρινη με απαξιωμενη μουρη, κοντη με πιασηματα. Δινει και κωλο. Της διελυσα το κωλαντερο χωρις να βγαλει αχνα, αλλα το εντονο αρωμα σκατιλας που αναδυοταν με δυσκολεψε πολυ.

Διδυμου 8(δεξια) 2η βαρδια, Αντελινα, Ρουμανα 18 χρονων με κοκκινα μαλλια κοτσιδακια, μετρια μουρη, κοντη με 1,5αρι στηθος και φοβερο κωλι. Φουλ προγραμμα. Ηταν αρκετα τιμια και το καλυτερο της υποθεσης ηταν οτι και το μουνι αλλα και η κωλοτρυπιδα της ειχαν φοβερη αισθηση. Ειδικα η κωλοτρυπιδα της ειναι η πιο στενη που εχω γαμησει! Εχει εργαστει στο παρελθον σε διαφορα σπιτια οπως Φωκαιας 19-27-24, Αγκυρας 12 καθως και Αγιου Πετρου7.

Συνολικο κοστος καταθεσεων, 100 ευραιοι.

Περισσοτερες λεπτομερεις στις κριτικες που θα ακολουθησουν.

Επισκέπτης

Εστέλ-η πρώην Αλεξία από το Μεταξουργείο...

Παλαιό στανταράκι του Νώντα μόλις εμφανίσθηκε(αυτή και οι βυζάρες της...)στο Κολωνού 15 β.

Ύστερα από ένα εύλογο χρονικό νωντοδιάστημα επήλθε μεταξύ τους η τριβή,η ρουτίνα,η γκρίνια,η απογοήτευση,ο χωρισμός.....

Επισκέπτης
μια ερωτηση. στο ιωαννινων 5 παιζει τιποτα? πηγα τις προαλλες αλλα μου τα μασαγε μια κυρια που μου ανοιξε

Στο Ιωαννίνων 5 είναι μασατζήδικο-μπριζολάδικο με την ξανθιά Αλεξάνδρα στην υποδοχή-πρώην μασατζού στο Φίλωνος 95 στον Πειραιά πριν από κάτι χρόνια.

Στο Ιωαννίνων 3 είναι μπουρδελάκι.

Επισκέπτης
Και προς επίρρωσην των αναγραφέντων από τον billy 13 στο θρεντ "Ημερήσια Ενημέρωση για Στούντιο" ,η μελαχροινή αρκετά γεματούλα Πατρίτσια από Αγκύρας 12 αριστερά και Διδύμου 16β(τα τελευταία μαγαζιά όπου δούλευε) επί δύο συνεχόμενες ημέρες ήταν στο στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως 92-το Μαντονόσπιτο-με τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ και τιμή κατάληξης(και εφόσον εκδήλωνες την πρόθεση να φύγεις...)τα 20 ευρώ!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom