- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Παρα πολυ καλη η ενημερωση σου προφεσορα!καλη κυριακη σε ολους!
Θα με πας μολις ερθω Ελλαδα .Πρέπει να ερθεις Ρωσσια θα παθεις πλακα οπως επαθε και ο Πορνορεπορτερ ο Gangzxa που ηθελε να μεινει για παντα εδω .Εχω πολλες καύλεςΧθες τα ξημερωματα παρεα με τον Kareklokentravro1980 γυρισαμε ολη τη Φυλης και ολο το Μεταξουργειο.
Ενημερωση δε γραφω τα ιδια και τα ιδια ειδαμε, εκτος απο ενα ομορφο καινουριο μελαχρινο πιπινακι στο Φυλης86Α που κανει και ΑΚΑ και ειναι αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση
Επισης τσεκαρα και τις 2 μαυρουλες στο Κολωνου15 αριστερα, τη Νανσυ και την αλλη δε θυμαμαι πως τη λενε. Η Νανσυ ειναι πολυ μουναρα και ειναι η πρωην Βαλεντινα που ειχα γαμησει στο Μ.Αλεξανδρου22Β πριν λιγους μηνες με αρκετα καλες εντυπωσεις. Η αλλη ειναι λιγο τρομακτικη...
Τελικα καταγαμησαμε και οι 2 την Αουρορα στο Φυλης 54 με πολυ καλες εντυπωσεις. Εχει βελτιωθει πολυ το κοντοπουτανο! Περισσοτερες λεπτομερεις στη κριτικη που θα ακολουθησει
μακριά!!! Η Λάουρα, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη φόλα που έχω φάει ever, δεν θυμάμαι άλλη στην καριέρα μου στα μπουρδέλα στα στούντιο και στα μασάζ.Καλησπέρα.
Ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες δούλευαν σήμερα στην πρωινή βάρδια στην Λιοσίων, Φυλής και πέριξ καθώς και στο Μεταξουργείο.Λίγο απόλα δηλαδή έχει σήμερα ο μπαξές!
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά και λευκό δέρμα.Νόστιμη αρκετά.Απλό πρόγραμμα.
μακριά!!! Η Λάουρα, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη φόλα που έχω φάει ever, δεν θυμάμαι άλλη στην καριέρα μου στα μπουρδέλα στα στούντιο και στα μασάζ.
η Λάουρα είναι με το σπαστό μαλλί που λεςΠαίζει και η Τζούλια με απόψεις που διίστανται.
Η μεν Τζούλια έχει μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου (λεπτή μύτη - μικρά ματάκια),μεγαλο΄θτσικο στήθος και σχεδόν αψεγάδιαστο κορμάκι.
Ενώ η Λάουρα έχει πλούσια μακρυά κόμη, με σπαστό/μπουκλέ μαλλί, λευκό δέρμα, περιφέρεια ελαφρώς "σπασμένη", πιο μπριόζα στο σαλόνι από την άλλη.
αυτη η βυζαρου στο βεργας 3 καλη΄;Τωρα το πρωι
Καλυμνου 48 οροφος αναστασια ,πρωην τατιανα πριν μερικα χρονια στη φυλης,φοβερο κορμι τοτε σαν mlf,εσπασε όμως αποτομα τοτε μετα από μερικους μηνες
Προgilf κατασταση τουλαχιστον
Φυλης 109α ταμαρα,ψηλη καστανη κοπελα με κορμι λαμπαδα,γυρω στο 1,75,με διεγειρε εγκεφαλικα
40 ελενα η ρωσιδα
Ρεμουνδου 21 η διοπτοφορος αντριαννα του Πυραυλου από διδυμου 7β
Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο χριστινα,μελαγχροινη πιθανον τσιγγανορουμανα γυρω στο 1,70 με καλο κορμι
Περιεργως με διεγειρε περισσοτερο και από την ταμαρα και από την αντριαννα που ηταν πολύ ελκυστικες επιλογες
Τωρα το πρωι
Καλυμνου 48 οροφος αναστασια ,πρωην τατιανα πριν μερικα χρονια στη φυλης,φοβερο κορμι τοτε σαν mlf,εσπασε όμως αποτομα τοτε μετα από μερικους μηνες
Προgilf κατασταση τουλαχιστον
την πηρα το Σαββατο το πρωι...ενω υστερει σε εμφανιση-για τα δικα μου δεδομενα-ηλπισα σε σπεσιαλ υπηρεσιες που τουλαχιστον θα με κερδισουν σαν πελατη....επεσα οικτρα εξω....στο πισωκολλητο δεν με αφησε να την καταγαμησω οπως ηθελα,λεγοντας την κλασσικη μαλακια: ''ουχι ετσι μουρο μου,εκις μεγκαλο πουτσα..''... τα χαδια της στο σωμα μου ηταν λες κ απλωνε τραχανα στο χωριατικο τραπεζι....στο ιεραποστολικο ξεχυθηκε μια μαζα κρεατος,με αποτελεσμα να μην μπορω να την κουμανταρω....το μονο καλο της υποθεσης ειναι η πιπα της που ηταν καλη κ φιλοτιμη κ το ελευθερο ακα τελειωτικο στο στομα της (τα φτυνει νιπτηρα)...αλλιως θα εκλαιγα εξ ολοκληρου το εικοσαρι (που για τα νεα οικονομικα δεδομενα της Ευρω-Αλβανιας που ζουμε) ειναι ενα μεροκαματο.... ;).Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο η ώριμη Αγάπη κλασσικά με κοντό ξανθό μαλλί,λευκό δέρμα,υπέρβαρη με γυμνό τσιμπούκι και ισπανική.Στο σαλόνι συστήνεται πάντα με το όνομα της,ανακοινώνει το πρόγραμμα και χρησιμοποιεί πληθυντικό.Ο όροφος κλειστός.
ωραίος ρε Φανούρη[size=11pt]Πουτάνες,[/size]
Πλατεία Ιωάννη Δούρου-Δουρούτη
10:27-12:39 (πρώτη βάρδια)
ωραία ενημέρωσηΚαλησπέρα.
Ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες δούλευαν σήμερα στην πρωινή βάρδια στην Λιοσίων, Φυλής και πέριξ καθώς και στο Μεταξουργείο.Λίγο απόλα δηλαδή έχει σήμερα ο μπαξές!
Στο Βέργας 3
Ανοιχτός ήταν και ο όροφος ο οποίος είναι και αυτός όμορφος χώρος.Στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Σαμπρίνα.Νεαρή,με σκούρα ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Όμορφο πρόσωπο και κατάλληλη για όσους τους αρέσουν οι γεματούλες.Γυμνό τσιμπούκι.
Έγραψες μεγάλε!!...........................................................
Απο χθες μεχρι σημερα ανεβασα αλλου δυο βαθμους μυωπια κ αστιγματισμο απο τα μπαζα που αντικρυσα σε Βεργας,εξηκιου κ περιξ.....
Μερικες τσατσαδες ειχαν κ απαιτηση να μπω κ να καταθεσω τον οβολον μου,με αποκορυφωμα το στενο μαρκαρισμα απο μια ξανθια νταρντανα μπαζο με τετραγωνο προσωπο/πιγουνι στο Προύσσης...ουτε νεκρος δεν παιρνουσα δωματιο μαζι της...
Τhanks zero!Παρα πολυ καλη η ενημερωση σου προφεσορα!καλη κυριακη σε ολους!
Στο σαλόνι εχθές που την είδα ήταν αρκετά ξινισμένη.Προμήνυμα φόλας.Χρήσιμη η πληροφορία που εδώσες.Εύχομαι καλή τύχη στην επόμενη επιλογή.μακριά!!! Η Λάουρα, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη φόλα που έχω φάει ever, δεν θυμάμαι άλλη στην καριέρα μου στα μπουρδέλα στα στούντιο και στα μασάζ.
Η Αγάπη όπως ακριβώς τα λες είναι.Αν περάσει κάποιος μαζί της θα είναι για το ακά τσιμπούκι της.την πηρα το Σαββατο το πρωι... το ελευθερο ακα τελειωτικο στο στομα της (τα φτυνει νιπτηρα)...αλλιως θα εκλαιγα εξ ολοκληρου το εικοσαρι (που για τα νεα οικονομικα δεδομενα της Ευρω-Αλβανιας που ζουμε) ειναι ενα μεροκαματο.... ;).
Η Αγάπη όπως ακριβώς τα λες είναι.Αν περάσει κάποιος μαζί της θα είναι για το ακά τσιμπούκι της.
Έγραψες μεγάλε!!
Ευχαριστώ Ν.Σμύρνη!Συγχαρητήρια και για τις δικές σου ενημερώσεις που πολλές απο αυτές είναι και σε πραγματικό χρόνο.Αυτή η Σαμπρίνα έτσι όπως την διαβάζω και την είδα στο σαλόνι που με καβλάντιζε φαίνεται καλή περίπτωση.ωραία ενημέρωση
η Σαμπρίνα δουλέυει σχεδόν δύο εβδομάδες