amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Στο 16Γ ήταν 2 κοπέλες η μία κλασσικά
η Ντάνα που τα απογεύματα εργάζεται με το παλιό της όνομα Λώρη στα Φώκαιας 27.Λεπτή με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά με φουλ πρόγραμμα.Είναι ένα απο τα λίγα αξιόπιστα στανταράκια που μου έχουν μείνει πλέον.Και η δεύτερη ήταν καινούρια κοπέλα απο την Μολδαβία και αυτή με το όνομα Αλίνα.Νεότερη της Ντάνας λεπτή, με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά καρέ.Να διευκρινήσω ότι η κοπέλα είναι καινούρια,δεν μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Δεν πρόκειται για την Αλίνα που είχε δουλέψει σχετικά πρόσφατα στο 16Β που ήταν δυναμίτης και πέρασε σαν κομήτης αλλά για άλλη κοπέλα. To πρόγραμμα που ανακοινώθηκε για την Αλίνα δεν συμπεριλάμβανε το πρωκτικό.Πέρασα καλά αλλά να πληροφορήσω ότι η κοπέλα μιας και είναι στις αρχές ακόμα θέλει εκπαίδευση για να ξεδιπλώσει όλο το πηγαίο της ταλέντο που διαθέτει. Συστήνεται μόνο σε έμπειρους που ξέρουν να χειριστούν καταστάσεις απειρίας γιατί αλλιώς δεν θα περάσουν καλά.
Αυτός ο professorx όλο κάτι αστεράκια βρίσκει .
Έχοντας , λοιπόν, υπόψη την αναφορά του, καθώς και άλλων συναγωνιστών για τα πρωινά δρώμενα στην Φυλής και πέριξ, άδραξα την ευκαιρία που είχα σήμερα για μια πρωινή εκτόνωση.
Έχουμε λοιπόν, στα ελάχιστα που πήγα:
Χωμ. 11: πήγαινα για την Λώρη , αλλά και τα 2 κλειστά.
Αλκ. 16γ: Η Ντάνα μόνο, η οποία σαν να έχει πάρει κιλάκια . .
Αλκ. 16β: η ζουμερή Πατρίτσια
Αλκ. 16α: η βαρέων βαρών Αλεξάνδρα
Φυλ. 67: κλειστό
Φυλ. 84α: μια κοντούλα καλλίγραμμη μαυρομάλλα
Φυλ. 84β: η Τζήνα η "άπλυτη" (κατά μερικούς)
Φυλ. 65: η Αντζελίνα. Αν θυμάμαι καλά, αυτή πρέπει να είναι άλλη Ατζελίνα (πάλι πρωινή πριν 1-2 χρόνια), και όχι μια άλλη ψιλο-φόλα & πηγάδι.
Φωκ. 19: μια Αλίνα. Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια του professorx, αλλά αυτή ήταν επίσης νεαρή, με καρέ μαλλάκι, ελαφρές φακίδες στο πρόσωπο και στους ώμους, ανοιχτόχρωμα μάτια, λίγο μυτερή μυτούλα, λεπτό κατάλευκο κορμάκι, μικρό στητό στηθάκι. Ανακοινώθηκε ακα και αν και ο οίκος αυτός είναι λίγο της ξεπέτας & του χρονοδιακόπτη, αποφάσισα να δοκιμάσω. Τελικά πέρασα υπέροχα, και μάλιστα έκατσα και αρκετή ώρα (15 λεπτά) χωρίς ενόχληση ή γκρίνια.
Θα περιμένω τον prof για τυχόν επιβεβαίωση, πριν την κριτική μου.
Αυτά και κα(υ)λό Χειμώνα, πια.