giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
αυτο το πραγμα στο καλυμνου 48 να μην ανοιγουν...αυτοι που το εχουν πρεπει να εχουν παρει νομπελ
Ενημερωση για 2η βαρδια Φυλης.. Ξεκινησα νωρις στις 17κ15 ακριβως για να την ποσταρω και νωρις αλλα ειχα καποιες απροοπτες συναντησεις με συναγωνιστες και καθυστερησα...
56 Τζουλια/Χουλια πανεμορφο καυλωτικο πιπινακι, μελαχρινη με πανεμορφο προσωπο, αδυνατη με τελειο σωματακι και μικρο στηθος, εχει τιμηθει με σουπερ εντυπωσεις και θα ξανατιμηθει αμεσα, ΑΠΛΟ
ΔΙΔΥΜΟΥ
7Α Τζωρτζιαννα καστανομελαχρινη αλβανιδα που το παιζει ρουμανα ηταν το πρωτο ονομα στο μεταξουργειο στο Κολωνου 30 πανω μεχρι πριν 1 χρονο που εξαφανηστηκε και επεστεψε με 4-5 κιλα παραπανω που της πανε κατα τη γνωμη μου, εκτος απο κωλαρα πεταξε και βυζακι τωρα σε σχεση με τοτε που ηταν πλακα τελειως, ΑΠΛΟ
7Β Αντριαννα με μαυρα καρε μαλλια, γυαλακια και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΦΑΤΣΑ κατα τη γνωμη μου, δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει τοση περαση, καλο σωμα και ωραιας βυζαρες, 2,5αρια περιπου, ΑΠΛΟ και Ελενα συμπαθητικη μελαχρινη ρουμανα με συμπαθητικη φατσα καλο σωματακι και κωλαρακι και μικρο σχετικα στηθος, ΑΠΛΟ
Καλες καταθεσεις σε ολους
Καλο ξημερωμα
Α και αλλη μια ΙΝΦΟ
Το ΠΕΡΔΙΚΑ 3Β λειτουργει πλεον και στη 2η βαρδια εργαζεται η Ξενια, η καραμουναρα απο Φυλης 84-86 και Φωκαιας 17 πρωινη βαρδια κυριως..
Τιμη 15 ευρω απλο προγραμμα ανακοινωθηκε
εχω παει πανω απο 20 φορες και ζητημα να μου χουν ανοιξει 1-2 φορες
απ οσο ξερω φοβουνται πολυ την αστυνομια και αμα δε σε ξερουν, δε ρισκαρουν να ανοιξουν
εχω παει πανω απο 20 φορες και ζητημα να μου χουν ανοιξει 1-2 φορες
απ οσο ξερω φοβουνται πολυ την αστυνομια και αμα δε σε ξερουν, δε ρισκαρουν να ανοιξουν
Η Γιάννα η καλύτερη πεορουφηχτρα που εχει περασει απο φυλής (απο φοκαίας 27) θα δουλευει λογικα στο αχιλαως 48 απο εβδομαδα.
Απίστευτη ενημερωση για εχθες χίστη.
Ποια Ξένια απ'ολες?γιατι εχω χασει επισοδιαΑ και αλλη μια ΙΝΦΟ
Το ΠΕΡΔΙΚΑ 3Β λειτουργει πλεον και στη 2η βαρδια εργαζεται η Ξενια, η καραμουναρα απο Φυλης 84-86 και Φωκαιας 17 πρωινη βαρδια κυριως..
Τιμη 15 ευρω απλο προγραμμα ανακοινωθηκε
πες οτι δουλευε πρωινο ;)Μια Ξενια υπαρχει στη Φυλης απ οσο ξερω Πορνομεταναστη μου
Καστανομαλλα με μακρια μαλλια, με ωραιο προσωπο, σωμα με καμπυλες και ωραιες βυζαρες, 2,5αρια η 3αρια ισως..
βόλτα(00.05-00.40) στην 3ή βάρδια , μιά κατάθεση.
Βέργας 3 δεξιά Λαόυρα(δούλευε πάλι εδώ πρίν 7-8 μήνες)μελαχρινή με αραιά δόντια παχουλή με 2.5άρια πεσμένα βυζία , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Σόνια ξανθιά νταρντάνα με 3άρια βυζιά τατού στο μπράτσο , με ακα
τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Όταν τελείωσα(01.00) είχε αρχίσει να βρέχει , έτσι αποφάσισα να γυρίσω σπίτι και να μην συνεχίσω την βόλτα μου...βέβαια ο καιρός "έπαιξε"μαζί μου μιας και μόλις έφτασα στο σπίτι μου και πάρκαρα η βροχή σταμάτησε..
Καλό ξημέρωμα.
για την Βικτώρια άκουσες ή για την Γιάννα?
πάντα...Το είχες ανάγκη μύστη μου..........
για την Βικτώρια άκουσες ή για την Γιάννα?
πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσ την έχεις ανάγκη , να φάς ρομαντική απαξίωσηH Гιαννα θα δουλεψει απο βδομαδα απ οτι ειπε ο Αλεξμαν..
Η Βικτωρια δουλευει σημερα ξεκινησε ηδη
ναι πρωινα δουλευε συνηθως, φυλης 84-86 και φωκαιας 17-19
τωρα θα τη βρεις μεταξουργειο στα 15ευρω στο Περδικα 3 το δεξια