Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (16 μέλη και 252 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Kserei kapoios an h Aliona apo didimou 18A doulevei auto to kairo? Kai ti wres paizei na tin petixw?? Grafoun 2 apogeumatini ti wres diladi??
Την Αλιόνα την πετυχαίνεις από τις 17:00 με 17:30 μέχρι της 24:00 στην Διδύμου 18Α στην απογευματινη (2η) βάρδια και μετά τις 24:00 στη βραδυνή (3η) βάρδια στη Φυλής 84Β (όροφος).

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Την Αλιόνα την πετυχαίνεις από τις 17:00 με 17:30 μέχρι της 24:00 στην Διδύμου 18Α στην απογευματινη (2η) βάρδια και μετά τις 24:00 στη βραδυνή (3η) βάρδια στη Φυλής 84Β (όροφος).
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Θα την πετύχω σήμερα Κυριακή εκεί νομίζεις;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πριν 5 λρπτα ενημερωσξ απο κινητο αποκλειστικη πληροφορια ΜΟΝΟ στο bourdela.com!!!!!
Το πρωην στουντιο Πιπινου 107 ειναι παλι ανοιχτο και λειτουργει σαν μπουρδελο με μονοβαρδια.πριν λιγο πετυχα εκει την Μαρια τρελοκοτσιδου.τιμη 20 ευρω.η Μσρια θα ειναι εκει καθε Κυριακη
http://[URL unfurl="true"]www.worldofstock.com/slides/PEM2438.jpg[/img[/URL]]

αδημονούμε να κάνουμε σεφτέ !

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το μεταξακι σημερα το μεσημερι ειχε πολυ λιγο κοσμο,θυμιζοντας μου τα λογια του πορνομεταναστη "η φυλης παει χαλια,το μεταξουργειο ετσι κι ετσι"... :rockon: :rockon: :rockon:

κολωνου 53,η μαυρομαλλα μιλφ μαρια κι η μαυρομαλλα νεαρη ελενη.η ελενη οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στα μαγαζια αυτα ηταν ξανθια και αρκετα πιο αδυνατη.ο σκουμπυ την εψαχνε καποτε αυτη...την ελενη δεν την εχω παρει ποτε,η μαρια ομως ειναι τουρμπο μεσα

κολωνου 48,η μιλφ ανιτα μονης της

κολωνου 47 κατω,ενα γυφτακι ψιλοενδιαφερον κι ενα ξανθο γιουβαρλακι χοντροαδιαφορο

κολωνου 32 υπογειο,αδιαφορη και ξινισμενη μελαχρινη
κολωνου 32 οροφος,η γκαμπριελα με πολυ ανοιχτο μαλλι πλεον και τατου στην πλατη και η αννα ο ροφος που ειχε χαθει για λιγο καιρο και επεστρεψε λιγο πιο παχια.της αννας της κολλησε το παρατσουκλι ροφος αλλα εμενα μου θυμιζει πιο πολυ ρεγγα και τον βιτριολίξ...http://[URL unfurl="true"]www.asterix.com/asterix-de-a-a-z/les-personnages/perso/g02b.gif[/img[/URL]]

κολωνου 30 οροφος,η κρινα τσίτσιδη και στα δωματια χαμος...
κολωνου 30 ισογειο,η νταρια με ασπρες ζαρτιερες απ τη λαικη και στα δωματια επισης χαμος...

κολωνου 27 υπογειο,η ξανθια χοντρη με τα βυζια
κολωνου 27 αριστερα,μια χοντρουλα μελαχρινη

κολωνου 15 δεξια,η σοφια κλασικα ,μεσα σε κοκκινο διχτυ σημερα
          αριστερα,η αννουλα,πιπινακι ζαχαρη,κοντουλα με τελειο κορμακι και βυζακι και ομορφη φατσουλα,γνωστη και απο ιασωνος 19 και αλλα μαγαζια...παλια τα χε μαυρα τα μαλλια,τωρα ενα ξανθοκαροτί ας πουμε

κολωνου 11 υπογειο,η μαιρη στα 15 ευρω,καιρο ειχα να τη δω,παχυνε
          μεσαιο,η μανταλενα το ξανθο γυφτακι απο κολωνου 15 αριστερα προσφατα

[size=20pt]ιασωνος [/size]1α,κλειστο
       1β,αριστερα η πετιτ μαρια και δεξια η μιλφ μαρινα του προφεσορα
       1γ,η νταρντανα μαυρομαλλα πρωινη

20 δεξια,η κορινα,εχει ξαναδυνατισει
  μεσαιο,μια καυλιαρα που παιζει τελευταια εκει :think:
  αριστερο,η μιλφ ριτα με τα τσιμπουκοχειλα και υπηρεσια (κατα 97%) η φωτεινη απο περγαμου 27α

19 κατω,η σιμονα και πανω η νικολετα

λεωνιδου 28 πανω,η μαρια η τσουπωτη καινουργια μελαχρινη
           κατω,η αλινα.την πηρα την αλινα,καλη ηταν αλλα οχι τιποτα τρελο.απο συναγωνιστες ειχα ακουσει καλυτερα λογια

ιασωνος 30 πανω,μιλφ μαρια απο μεγ.αλεξ.28
          κατω,τζεσικα

36,η μαρινα κι η αγγελα ηθελαν πουτσο

ιασωνος 44 αριστερα,σαντρα
46 δεξια,κλαουντια
 μεσαιο,μαρια χοντρη
αριστερα,μαρια φυλακοβια του προφεσορ.μου κανε εντυπωση που την ακουγα στο δωματιο να μιλαει( :S ) με τον πελατη αφου ειχαν τελειωσει με γελακια και καλη διαθεση :S

43,μια καυλιαρα τσιγγανα προμιλφ-μιλφ

μεγ.αλεξ. 22 δεξια,μια γνωστη φατσα αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι :think: στην αρχη νομισα οτι ειναι η αλινα με το πρωκτικο απο ιασωνος 20 πανω,αλλα δεν ειναι αυτη.παντως τετοιο στυλ

μεγ.αλεξ. 20 αριστερο κλειστο,στο δεξι μια καυλιαρα ομορφη χοντρουλα με κοκκινα μαλλια

μεγ.αλεξ. 15 φωτεινη γκμοχ και βικυ μπιρμπιλοματα

καλλερη 33,ιωαννα,δουλευε και παλια ιασωνος 20 πανω με πιο μακρια μαλλια,ωραιο μουνακι,αλβανιδα

μυλλερου 33 δεν ειχε ερθει η κοπελα ακομα  :'(

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
το μεταξακι σημερα το μεσημερι ειχε πολυ λιγο κοσμο,θυμιζοντας μου τα λογια του πορνομεταναστη "η φυλης παει χαλια,το μεταξουργειο ετσι κι ετσι"... :rockon: :rockon: :rockon:

κολωνου 53,η μαυρομαλλα μιλφ μαρια κι η μαυρομαλλα νεαρη ελενη.η ελενη οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στα μαγαζια αυτα ηταν ξανθια και αρκετα πιο αδυνατη.ο σκουμπυ την εψαχνε καποτε αυτη...την ελενη δεν την εχω παρει ποτε,η μαρια ομως ειναι τουρμπο μεσα

κολωνου 48,η μιλφ ανιτα μονης της

κολωνου 47 κατω,ενα γυφτακι ψιλοενδιαφερον κι ενα ξανθο γιουβαρλακι χοντροαδιαφορο

κολωνου 32 υπογειο,αδιαφορη και ξινισμενη μελαχρινη
κολωνου 32 οροφος,η γκαμπριελα με πολυ ανοιχτο μαλλι πλεον και τατου στην πλατη και η αννα ο ροφος που ειχε χαθει για λιγο καιρο και επεστρεψε λιγο πιο παχια.της αννας της κολλησε το παρατσουκλι ροφος αλλα εμενα μου θυμιζει πιο πολυ ρεγγα και τον βιτριολίξ...http://[URL unfurl="true"]www.asterix.com/asterix-de-a-a-z/les-personnages/perso/g02b.gif[/img[/URL]]

κολωνου 30 οροφος,η κρινα τσίτσιδη και στα δωματια χαμος...
κολωνου 30 ισογειο,η νταρια με ασπρες ζαρτιερες απ τη λαικη και στα δωματια επισης χαμος...

κολωνου 27 υπογειο,η ξανθια χοντρη με τα βυζια
κολωνου 27 αριστερα,μια χοντρουλα μελαχρινη

κολωνου 15 δεξια,η σοφια κλασικα ,μεσα σε κοκκινο διχτυ σημερα
          αριστερα,η αννουλα,πιπινακι ζαχαρη,κοντουλα με τελειο κορμακι και βυζακι και ομορφη φατσουλα,γνωστη και απο ιασωνος 19 και αλλα μαγαζια...παλια τα χε μαυρα τα μαλλια,τωρα ενα ξανθοκαροτί ας πουμε

κολωνου 11 υπογειο,η μαιρη στα 15 ευρω,καιρο ειχα να τη δω,παχυνε
          μεσαιο,η μανταλενα το ξανθο γυφτακι απο κολωνου 15 αριστερα προσφατα

[size=20pt]ιασωνος [/size]1α,κλειστο
       1β,αριστερα η πετιτ μαρια και δεξια η μιλφ μαρινα του προφεσορα
       1γ,η νταρντανα μαυρομαλλα πρωινη

μεσαιο,μια καυλιαρα που παιζει τελευταια εκει :think:
  αριστερο,η μιλφ ριτα με τα τσιμπουκοχειλα και υπηρεσια (κατα 97%) η φωτεινη απο περγαμου 27α

19 κατω,η σιμονα και πανω η νικολετα

λεωνιδου 28 πανω,η μαρια η τσουπωτη καινουργια μελαχρινη
           κατω,η αλινα.την πηρα την αλινα,καλη ηταν αλλα οχι τιποτα τρελο.απο συναγωνιστες ειχα ακουσει καλυτερα λογια

κατω,τζεσικα

ιασωνος 44 αριστερα,σαντρα
46 δεξια,κλαουντια
 μεσαιο,μαρια χοντρη
αριστερα,μαρια φυλακοβια του προφεσορ.μου κανε εντυπωση που την ακουγα στο δωματιο να μιλαει( :S ) με τον πελατη αφου ειχαν τελειωσει με γελακια και καλη διαθεση :S

43,μια καυλιαρα τσιγγανα προμιλφ-μιλφ

μεγ.αλεξ. 22 δεξια,μια γνωστη φατσα αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι :think: στην αρχη νομισα οτι ειναι η αλινα με το πρωκτικο απο ιασωνος 20 πανω,αλλα δεν ειναι αυτη.παντως τετοιο στυλ

μεγ.αλεξ. 20 αριστερο κλειστο,στο δεξι μια καυλιαρα ομορφη χοντρουλα με κοκκινα μαλλια

μεγ.αλεξ. 15 φωτεινη γκμοχ και βικυ μπιρμπιλοματα

καλλερη 33,ιωαννα,δουλευε και παλια ιασωνος 20 πανω με πιο μακρια μαλλια,ωραιο μουνακι,αλβανιδα

μυλλερου 33 δεν ειχε ερθει η κοπελα ακομα  :'(
[/quote]καλησπερα φιλε lustforlife μυλερου 33 δεν ερχεται κοπελα γνωριζεις ετσι?

Επισκέπτης
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ήταν η αδιάφορη Μανταλένα και στο δεξιό ένα καινούριο μπάζο με το όνομα Ρωξάνη.Καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα και αντιαισθητικό κώλο με κυταρρίτιδα.

Δεν είναι καινούρια η Ρωξάνη. Όταν είχε πρωτοέρθει γαμιόταν στο Κολωνού 32 όροφος και στο Κολωνού 11 υπόγειο για 15 ευρώ και ήταν μουνάρα. Μετά κάτι έγινε και πήρε κιλά και χάλασε στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο βέβαια πάντα ήταν αρκετά φόλα.

Επισκέπτης
15Α (όροφος) η νεαρή Φλωρίνα, κοντή σχετικά, μελαχρινή με σπαστό μακρύ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με σημάδια, 2αρι βυζί με ελαφρώς ατσούμπαλο κορμί, με απλό

Έχουμε διαφορετικό γούστο φίλε Φυστίκη, μάλλον δεν σου αρέσουν τα αθώα στρογγυλά πρόσωπα. Αν είναι η Φλωρίνα που νομίζω, ξεκίνησε πέρισυ από το Λεωνίδου 28 ισόγειο, μετά πήγε στο Κολωνού 32 υπόγειο και κατέληξε στο Ιάσωνος 20 δεξιά μέχρι που έφυγε για την Ισπανία επειδή "εδώ δεν έχει λεφτά". Όπως φαίνεται επέστρεψε, αφού είδα ότι και δύο άλλοι ενημερωτές την ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα στα Κολωνού 32 ισόγειο και υπόγειο. Για εμένα είναι πολύ ωραίο "sweet and innocent" μωρό.  :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Ειναι μουναρος , αλλα ξεπετα!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

κολωνου 27 υπογειο,η ξανθια χοντρη με τα βυζια Γιωργία/Τζώρτζια

[size=20pt]ιασωνος [/size]

μεσαιο,μια καυλιαρα που παιζει τελευταια εκει :think: η Μαρία δεν ήταν; :think:

κατω,τζεσικα <-- από το Λεωνίδου 28; :think:

εμένα ως δύο Μαρίνες μου τις παρουσίασε προχθές ο τσάτσος.. :jerking:

43,μια καυλιαρα τσιγγανα προμιλφ-μιλφ Μπάρμπαρα

Ροζαλία/Ροζαλίντα

η Χριστίνα από Κολωνού 48 προσφάτως τα απογεύματα

μυλλερου 33 δεν ειχε ερθει η κοπελα ακομα  :'( ο Χάρος;
Respect!  :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ιασωνος 30 κατω,η τζεσικα η αλβανιδα το ξοανο.καμια σχεση με την ομορφη τζεσικα του λεωνιδου 28

ιασωνος 36,η μαρινα ειναι το κοντοπουτανο με τις βυζαρες,η αγγελα ειναι ο τσατσος  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=12pt]Μετά από μια πλήρως αποτυχημένη ημέρα..........έκανα τσάρκα 3η βάρδια.......με κατάθεση στην Κατρίν Φ.71 όροφος....(κριτική αύριο).....

Το κλού όμως ήταν το απόγευμα που είχα τυχαία συνάντηση με Ζαφείρη Ντούρο & Απολλώνιο (SIRINA)........ :2funny:

Eνώ προχωρούσα μπήκαν στον δρόμο μου...(Φυλής)....

billy13: Ωωωωωωωώ,παρακαλώ περάστε..... :2funny:

Ζαφείρης Ντούρος: Όχι εντάξει.......

billy13: Προηγούνται οι STARS.......

Ζαφείρης Ντούρος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

billy13: Τι κάνετε εδώ ρε μαλάκες;

Απολλώνιος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

Ζαφείρης Ντούρος: Ήρθαμε για προπόνηση,τι νόμιζες δεν χρειαζόμαστε προπόνηση εμείς;

billy13: Αφήστε ρε τις μαλακίες,που χρειάζεστε προπόνηση...σε εμάς τα λέτε αυτά;  :2funny: :2funny: :2funny: [/size]

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
αλανια η παολαρα απο μεγ.αλεξανδρου γυρισε απο ρουμανια?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
...Η σημερινή μέρα δεν είχε κάτι το ενδιαφέρον απο πλευράς κοριτσιών και προσφερομένων υπηρεσιών.Έγιναν δύο καταθέσεις οι οποίες περισσότερο έγιναν για το τυπικό της υπόθεσης....
...

:rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin:
Η επιτομή της απαξίωσης του sex...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom