το μεταξακι σημερα το μεσημερι ειχε πολυ λιγο κοσμο,θυμιζοντας μου τα λογια του πορνομεταναστη "η φυλης παει χαλια,το
μεταξουργειο ετσι κι ετσι"...
κολωνου 53,η μαυρομαλλα μιλφ μαρια κι η μαυρομαλλα νεαρη ελενη.η ελενη οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στα μαγαζια αυτα ηταν ξανθια και αρκετα πιο αδυνατη.ο σκουμπυ την εψαχνε καποτε αυτη...την ελενη δεν την εχω παρει ποτε,η μαρια ομως ειναι τουρμπο μεσα
κολωνου 48,η μιλφ ανιτα μονης της
κολωνου 47 κατω,ενα γυφτακι ψιλοενδιαφερον κι ενα ξανθο γιουβαρλακι χοντροαδιαφορο
κολωνου 32 υπογειο,αδιαφορη και ξινισμενη μελαχρινη
κολωνου 32 οροφος,η γκαμπριελα με πολυ ανοιχτο μαλλι πλεον και τατου στην πλατη και η αννα ο ροφος που ειχε χαθει για λιγο καιρο και επεστρεψε λιγο πιο παχια.της αννας της κολλησε το παρατσουκλι ροφος αλλα εμενα μου θυμιζει πιο πολυ ρεγγα και τον βιτριολίξ...http://[URL unfurl="true"]www.asterix.com/asterix-de-a-a-z/les-personnages/perso/g02b.gif[/img[/URL]]
κολωνου 30 οροφος,η κρινα τσίτσιδη και στα δωματια χαμος...
κολωνου 30 ισογειο,η νταρια με ασπρες ζαρτιερες απ τη λαικη και στα δωματια επισης χαμος...
κολωνου 27 υπογειο,η ξανθια χοντρη με τα βυζια
κολωνου 27 αριστερα,μια χοντρουλα μελαχρινη
κολωνου 15 δεξια,η σοφια κλασικα ,μεσα σε κοκκινο διχτυ σημερα
αριστερα,η αννουλα,πιπινακι ζαχαρη,κοντουλα με τελειο κορμακι και βυζακι και ομορφη φατσουλα,γνωστη και απο ιασωνος 19 και αλλα μαγαζια...παλια τα χε μαυρα τα μαλλια,τωρα ενα ξανθοκαροτί ας πουμε
κολωνου 11 υπογειο,η μαιρη στα 15 ευρω,καιρο ειχα να τη δω,παχυνε
μεσαιο,η μανταλενα το ξανθο γυφτακι απο κολωνου 15 αριστερα προσφατα
[size=20pt]ιασωνος [/size]1α,κλειστο
1β,αριστερα η πετιτ μαρια και δεξια η μιλφ μαρινα του προφεσορα
1γ,η νταρντανα μαυρομαλλα πρωινη
20 δεξια,η κορινα,εχει ξαναδυνατισει
μεσαιο,μια καυλιαρα που παιζει τελευταια εκει :think:
αριστερο,η μιλφ ριτα με τα τσιμπουκοχειλα και υπηρεσια (κατα 97%) η φωτεινη απο περγαμου 27α
19 κατω,η σιμονα και πανω η νικολετα
λεωνιδου 28 πανω,η μαρια η τσουπωτη καινουργια μελαχρινη
κατω,η αλινα.την πηρα την αλινα,καλη ηταν αλλα οχι τιποτα τρελο.απο συναγωνιστες ειχα ακουσει καλυτερα λογια
ιασωνος 30 πανω,μιλφ μαρια απο μεγ.αλεξ.28
κατω,τζεσικα
36,η μαρινα κι η αγγελα ηθελαν πουτσο
ιασωνος 44 αριστερα,σαντρα
46 δεξια,κλαουντια
μεσαιο,μαρια χοντρη
αριστερα,μαρια φυλακοβια του προφεσορ.μου κανε εντυπωση που την ακουγα στο δωματιο να μιλαει( :S ) με τον πελατη αφου ειχαν τελειωσει με γελακια και καλη διαθεση :S
43,μια καυλιαρα τσιγγανα προμιλφ-μιλφ
μεγ.αλεξ. 22 δεξια,μια γνωστη φατσα αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι :think: στην αρχη νομισα οτι ειναι η αλινα με το πρωκτικο απο ιασωνος 20 πανω,αλλα δεν ειναι αυτη.παντως τετοιο στυλ
μεγ.αλεξ. 20 αριστερο κλειστο,στο δεξι μια καυλιαρα ομορφη χοντρουλα με κοκκινα μαλλια
μεγ.αλεξ. 15 φωτεινη γκμοχ και βικυ μπιρμπιλοματα
καλλερη 33,ιωαννα,δουλευε και παλια ιασωνος 20 πανω με πιο μακρια μαλλια,ωραιο μουνακι,αλβανιδα
μυλλερου 33 δεν ειχε ερθει η κοπελα ακομα :'(
[/quote]καλησπερα φιλε lustforlife μυλερου 33 δεν ερχεται κοπελα γνωριζεις ετσι?