Πρώτη ενημέρωση πριν από λίγα λεπτά και πρώτο μου ποστ οπότε μην βαράτε αν δεν είναι πλήρης ή έχει κάποια κενά. Ελπίζω να βελτιωθώ με τον καιρό
Διδύμου 8πάνω Μόνικα σχετικά ψηλή μελαχρινή κοπέλα.
Διδύμου 8κάτω Γιασμίν δροσερό κορίτσι ξανθιά με κωλαράκι τουρλοτό, όμορφο προσωπάκι αλλά λίγο κοιλίτσα.
Φυλής 66Α νεαρή ξανθούλα με όμορφο προσωπάκι και σφιχτό σωματάκι την πέτυχα να βγαίνει τσαντισμένη από το δωμάτιο όπου με έδιωξε η υπηρεσία αφού συναγωνιστής ήθελε πρωκτικό όπως του είχε ανακοινωθεί αλλά η νεαρά δεν είχε κέφια.
Φυλής 66Δ πετιτ κοριτσάκι με μάυρο μαλλάκι ίσιο μέχρι τους ώμους, νεαρή σε ηλικία, μικρό στητό φυσικό βυζάκι και σκουλαρικάκι στην μύτη. Αγκαλίτσα στο σαλόνι και θέλει απεγνωσμένα να σε βάλει στο δωμάτιο με την πουτανιά της.
Φυλής 59 Αναζητώντας και εγώ την Σάρα μήπως ήταν σε καμιά πρωινή βάρδια αλλά ήταν δυστυχώς κλειστό.
Φυλής 80 Ξανθιά ψηλή Άννα-Μαρία με ωραίο κορμί, με μερικές ελίτσες στην πλάτη, πολύ ευγενική αλλά με πονηρό χαμόγελο που σε κάνει να θες να μπεις στο δωμάτιο. (αν δεν με απατάει η μνήμη μου κάνει και πρωκτικό)
Φυλής 109Β Αννα κοντό μαλλάκι, αρκετά αδύνατη, πολύ πετιτ σωματότυπο και όμορφο προσωπάκι. Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί από χθεσινή ενημέρωση φίλου πως κάνει επικίνδυνα σπορ; Εμένα μου φάνηκε πολύ αθώο κοριτσάκι πάντως αλλά αν ισχύει μπορεί κάποιος να περιγράψει περιστατικό;
Αυτά τα λίγα από εμένα. Μπήκα και σε κανα δυο ακόμα σπιτάκια άλλα αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ονόματα ή αριθμούς. Την επόμενη φορά όμως θα είμαι λιγάκι πιο οργανωμένος. Γενικά πάντως υπήρχε μια μικρή κινητικότητα στον δρόμο. Στα περισσότερα σπιτάκια έπαιζε φουλ aircondition πράγμα θετικό.