Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (20 μέλη και 252 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
"σιχαίνομαι να με αγγίζουν οι άντρες στο μουνί δεν θέλω"
...το μουνι της ξέρει να το προστατεύει απο τα- πιθανον -βρώμικα χέρια των πελάτων
με ρώτησε πως θέλω της είπα στα 4 και στηθηκε με εντελώς άβολο τρόπο ούτε τούρλωμα ούτε τίποτα με την πλάτη της να σχηματίζει τόξο προς τα πάνω και με τα χίλια ζόρια τελειωσα!
..να μη κάθεται σα τσούβαλι και ξενερώνει αυτούς που της δίνουν το 20€,πάλι οχι
(απαράδεκτη απόδοση για τα επίπεδα της Χριστίνας)
..μονιμοτης μητηρ πασης κακίας ;)

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Dragon Fly!!!
Thanks παίχτη...
2. Επρεπε να ησουν εσυ ακριβως μετα απο αυτον και να ξαπλωνες ανεμελος στο χυμενο κρεβατι.
Σωστή η διαπίστωση.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
παντως ισπανικα μιλαει
τωρα αν ειναι απτην αργεντινη δεν ξερω
παντως ρωσοποντια που λεει ο αλλος τυπος δεν ειναι
Αν μιλάμε για την ίδια που έχει και το Φυλής 109 άνω(ή τουλάχιστον το είχε μέχρι το 2007), είναι ρωσοπόντια καρατσεκαρισμένο. Για τα ισπανικά της εν λόγω δεν ξέρω. Ίσως να έχουμε συνωνυμία στις πατρώνες. Το Μαγνησίας έφερνε κάτι λατινοειδείς, άρα μπορεί όντως να υπάρχει κάποια σχέση με Λατ. Αμερική.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
1. Κλασικη περιπτωση μαλακα που δεν σεβεται την κοπελα.

2. Επρεπε να ησουν εσυ ακριβως μετα απο αυτον και να ξαπλωνες ανεμελος στο χυμενο κρεβατι.

3. Στη Φυλης μια φορα ειχα τυχει μπροστα σε ενα παρομοιο περιστατικο, ο τυπος ειχε λερωσει επιτηδες το κρεβατι. Η κοπελα αρχισε να τον βριζει και σε λιγο φτασανε δυο χτιστοι τυποι. Για καλη του τυχη, ο μαλακας της ιστοριας προλαβε και βγηκε εξω τρεχοντας την ωρα που οι αλλοι δυο εμπαιναν στο σπιτι.

4. Συμπερασμα: Mην το παιζετε και πολυ μαγκες με τα κοριτσια.  :jerking:
+1000 φίλε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

3. Στη Φυλης μια φορα ειχα τυχει μπροστα σε ενα παρομοιο περιστατικο, ο τυπος ειχε λερωσει επιτηδες το κρεβατι. Η κοπελα αρχισε να τον βριζει και σε λιγο φτασανε δυο χτιστοι τυποι. Για καλη του τυχη, ο μαλακας της ιστοριας προλαβε και βγηκε εξω τρεχοντας την ωρα που οι αλλοι δυο εμπαιναν στο σπιτι.

Ναι νομιζουν οτι στην Φυλης ειναι τα ΠΛατια τους επειδη πληρωνουν ενα 20ευρο.  :jerking:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Καλησπέρα συντροφοι...
Ξέρεις κανεις τι ωρα έχει βάρδια σήμερα το Κινεζακι στην Κολοκυνθους 63?
Βασικα αν έχει περάσει κανένας το πρωι και το είδε, μην τρέχω άδικα.
Ευχαριστώ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον τυποι μου σημερα ηταν ημερα που επρεπε να κλεισουν παλιοι λογαριασμοι
σαν νεος ντεσπεραντο πηγα και πηρα κοπελες που ειχα σταμπαρει και ειχα βαλει στα υποψιν μου
το θεμα ηταν ηθικο
αρχισα με πιπα αντριανας ετσι για να παει καλα η μερα
μετα πηγα αγκυρας 12β οπου πηρα την νταινα
ειχα γραψει οτι θα τιμηθει,ηρθε η μερα της :2funny:
κανει τις γνωστες υπηρεσιες του σπιτιου αλλα για μενα ειναι πισω απο αντριαννες ζανες βικυδες και λοιπα,δεν τα κλαιες παντως
μετα ειχε σειρα μια freelancer απο 3ης σεπτεμβριου που ειχα γραψει οτι θα την τιμουσα
την πετυχα σημερα,ειναι πουρό,γυρω στα 50 αλλα ειναι πολυ καλη για την ηλικια της
εννοω στο προσωπο και στο σωμα,εχει την κλασσικη ρωσιδοφατσα που ολοι λατρεψαμε :cum:
20 ευρω αυτη και 10 το χοτελι
ειχε συμμετοχη αλλα μου φανηκε για νεα στο επαγγελμα
δεν ηταν κατι το φοβερο στο γαμησι αλλα ηταν ευχαριστη και δεν στα πρηζε
ουτε αυτα τα λεφτα εκλαψα
μετα γυρισα σπιτι επαιξα καμια ωρα Samurai Shodown V για να ξεκοιλιασω μερικους σαμουραι :2funny:
και μετα την επαιξα 2 φορες ετσι.....για να ηρεμησω :2funny:

Συνημμένα

• desperado1995.jpg
    desperado1995.jpg
    140,3 KB · Εμφανίσεις: 45

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε τυπε
εδω μιλαμε για τον απολυτο αρσενικο  :rockon: :rockon: :rockon:
και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Αυτη την περιβοητη ζανα που την βρισκουμε και τι βαρδια?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αθήνα, ώρα 18:30

Αχιλλέως 51, η νεαρή αλλοδαπή Γιάννα, προσφέρουσα πεοθηλασμό άνευ προφυλακτικού, καθώς και σοδομισμό.
Τραγελαφικός προαγωγός, με αρρενωπό στήσιμο, ενίοτε με πουστρίζουσα φωνή.
Ο ορισμός του μπινέ.

Αχιλλέως 40, μελαχρινή αλλοδαπή, εντελώς αμίλητη.
Συνέχισε να είναι αμίλητη και εντός του συνουσιαστηρίου.
Στην έξοδο, ρωτήσαμε τον αλανιάρη προαγωγό, ο οποίος όμως δεν έδωσε πειστική απάντηση.
Οι κωφάλαλες είναι οι καλύτερες σύζυγοι.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
μετα γυρισα σπιτι επαιξα καμια ωρα Samurai Shodown V για να ξεκοιλιασω μερικους σαμουραι :2funny:
και μετα την επαιξα 2 φορες ετσι.....για να ηρεμησω :2funny:

Είσαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ, είσαι ίνδαλμα, είσαι το πρώτυπο κάθε μπουρδελιάρη!!!! Απλά respect...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κάτι διάβασα στις τελευταίες κριτικές για το Φυλής 40... Και μάλιστα από 2 συναγωνιστές.
Μήπως πρέπει να κυρηχθεί εμπάργκο?
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
και καλό είναι να υπάρχει άμεση ενημέρωση σε όλα τα συναφή threads

Επισκέπτης
εγω σημερα όλος ορεξη μπηκα σε μπουρδέλο (δεν εχει σημασια αφου θα δειτε στη συνέχεια γιατι) και ενω ειχα τρελες καυλες χθες αφου η γυναικα εχει περιοδο, και το πουτανι ηταν καυλα, μπηκα, ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ, κατι προσπαθησε το πουτανακι με το στοματακι αλλα μετα τσουπ κατω το εργαλειο ζυμαρι.

τσαμπα το 20ρικο ξεφτιλίστηκα και στο πιπινακι οχι οτι με νοιαζει αλλα ρε χυστες πρωτη φορα δε μου σηκωνετε, λετε να μου μείνει μονιμο?

παω αυριο για επανάληψη και αν δε μου σηκωθει θα τις κοψω :headbang:

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Σιγα ρε αδερφε γιατι μανουριαζεις ετσι?1ενω η συγκεκριμενη ψωλα που ειναι μη και μη σε σεβεται....2οι ττσατσαδες
γιατι υπαρχουν δεν πρεπει να αλλαζουν τα σεντονιααν ειναι χυμενα?3δεν ειπα οτι εχυσα επιτηδες στο κρεβατι ουτε οτι την μανουριασα 4συμπερασμα.οταν διαβαζεις μια κριτικη η περιγραφη να εχεις ξελαμπικαρει πρωτα βλακακο για να καταλαβεις το ευθυμο
της ιστοριας και να μη σε τρωει ο κολος σου για να αριθμεις τις μαλακιες σου....και σε τελικη αν δε σαρεσει διαβασε παρακατω...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Κάτι διάβασα στις τελευταίες κριτικές για το Φυλής 40... Και μάλιστα από 2 συναγωνιστές.
Μήπως πρέπει να κυρηχθεί εμπάργκο?
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
και καλό είναι να υπάρχει άμεση ενημέρωση σε όλα τα συναφή threads

το εμπάργκο το κάναμε εκ των πραγμάτων, το υγειονομικό πρέπει να στείλουμε

XANIOTIS1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδεσ οποιοσ περασει απο κολοκυνθούς 63 ασ ρωτησει τι δουλευει το κινεζακι αυτη την εβδομαδα να ξερουμε ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

edit_antisthenis: δεν επιτρέπονται μόνιμα κεφαλαία.

Επισκέπτης
Σιγα ρε αδερφε γιατι μανουριαζεις ετσι?1ενω η συγκεκριμενη ψωλα που ειναι μη και μη σε σεβεται....2οι ττσατσαδες
γιατι υπαρχουν δεν πρεπει να αλλαζουν τα σεντονιααν ειναι χυμενα?3δεν ειπα οτι εχυσα επιτηδες στο κρεβατι ουτε οτι την μανουριασα 4συμπερασμα.οταν διαβαζεις μια κριτικη η περιγραφη να εχεις ξελαμπικαρει πρωτα βλακακο για να καταλαβεις το ευθυμο
της ιστοριας και να μη σε τρωει ο κολος σου για να αριθμεις τις μαλακιες σου....και σε τελικη αν δε σαρεσει διαβασε παρακατω...

Αμα δε γουσταρεις μια γκομενα δεν ξαναπας μαζι της, ειναι πολυ απλο. Αυτο που εκανες ειναι τζαμπα μαγκια. Τελος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom