Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (18 μέλη και 280 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όχι, αυτή είναι η Τζένη της αλυσίδας. Ψάξε κριτικές στο Φω22 ή στο Φυ&ΜΠ που δουλεύει εναλλάξ.
Σημερα δυστυχώς ειναι απο το πρωί εκει στη θέση της Αντριάννας  παρέα με τη master of καθαριότητα υπηρεσία.
Προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο κακή όσο την εμφανίζουν.
Για λωκό ζητάει έξτρα δεκάρικο αλλά τον δίνει χωρίς μα και μου.
Παίχτη το γυφτάκι αποτελεί καραμπινάτη απάτη στη Φυλής.
Εντάξει πειρασμός οι βυζάρες στο κορμάκι της αλλά....μιλαμε για 5λεπτό στο δωμάτιο :uglystupid: :2funny:
Τη στιγμή που λίγα βήματα πιο πάνω στο 80 σε περιμένουν οι βυζάρες της Μαριάννας με σαφώς περισσότερη άνεση χρόνου.
Ο κωλός της  αρκετά χαλαρός και δε σου κάνει καμμιά αίσθηση αλλά και οτι άλλο εξτρα προσφέρει το μικρό ;)  είναι μούφα.
To γυφτάκι είναι μια απο τις τις κλασσικές απάτες της Φυλής,στις οποίες μόνο οποίος δε γνωριζει ή δε μελετά επισταμένα το bou.com μπορει να πέσει θύμα.

Σήμερα το πρωί Φυλής:
Φυλής 65 πάνω ,αδύνατη μικρόβυζη,φάτσα που δεν έχω ξαναδεί και γενικώς αδιάφορη
Φυλής 65 κάτω,τσιγγανοφέρνουσα με ξανθό βαμμένο μαλλί ωραίο σώμα γνωστη απο άλλα μαγαζιά
Φυλής 84 κάτω,Αννα-πολωνέζα ,γαμώ το Πασοκ και τα βύσματα σας
Φυλής 86 πάνω ,Μαργαρίτα απο Αντελλοσπιτο με ακά
Φυλής 86 κάτω Ντέλια(μπουμπού)

Επισκέπτης
Φυλής 84 κάτω,Αννα-πολωνέζα ,γαμώ το Πασοκ και τα βύσματα σας
poppop, αυτή είχε βύσματα και επί Ν.Δημοκρατίας!.Και δούλευε από τότε...τον κόσμο εννοείται!
Γι'αυτό βρίζει τους πελάτες...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
poppop, αυτή είχε βύσματα και επί Ν.Δημοκρατίας!.Και δούλευε από τότε...τον κόσμο εννοείται!
Γι'αυτό βρίζει τους πελάτες...
Διακομματική αναξιοκρατία ρε πούστη μου...Αστα να πάνε δηλαδή..
Καμμιά φορά σκέφτομαι...
ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ jockerx??
ΜΑΥΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟ στις μούφεςςςςςςςς...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Περιεκτική μπουρδελοενημέρωση για Φυλής και υπόλοιπα σήμερα 18/7/2010 στις 13.00’

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/60459393517395406084.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΠΙΠΙΝΟΥ 65[/color]
[color=green]Αλίνα[/color] (και όχι Αλπίνα) από Φυλής 71 ισόγειο και παλαιότερα από Φυλής 134 ισόγειο, συμπαθητικό πρόσωπο με σηκωτή μύτη, μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο,
Αυτοπαρουσιαζόμενη ότι έχει αλλάξει και δεν είναι η παλιά Αλίνα προσφέροντας και μασάζ κλπ κλπ
Ούτως ή άλλως όλα έχουν αλλάξει γύρω μας και τίποτα δεν είναι όπως παλιά καθώς και η οικονομία (γλυκιά μας κοπέλα)

[color=red]ΦΥΛΗΣ 136[/color]
[color=green]Μιχαέλα[/color] από απέναντι Φυλής 109, συμπαθητικό πρόσωπο, ξανθά πλούσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, ίδια (σχεδόν) σωματικά χαρακτηριστικά με την προαναφερθείσα Αλίνα

[color=red]ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μελαχρινό πουτανίδιο[/color] με γλυκό/προκλητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, λεπτή, με αποδεκτά βυζιά και τσιτωμένο χορευτικό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Στεφανία[/color] με ξανθά μαλλιά, αποδεκτό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, με μικρά σχετικά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και συνηθισμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Μελαχρινή καθημερινή κοπέλα[/color] σαν την μετριότατη συμμαθήτρια μας στο Λύκειο (που σχεδιάζαμε να πηδήξουμε αλλά δεν μας κάθισε γιατί ήταν μιξοπαρθένα), απλά χαμογελαστό πρόσωπο, μάλλον κοντή, σχετικά γεματούλα, μέτρια βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σαν Ελληνίδα (ενώ, σίγουρα δεν είναι)

[color=red]ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Μαρία[/color] αποδεκτό πρόσωπο συνηθισμένης 30αρας με προετοιμασμένο χαμόγελο, καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες με ανταύγειες, μέτρια προς κοντή, κανονικό (και μάλλον λεπτό) σώμα, σχετικά μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 109 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Μαρίνα[/color] (η γνωστή που δούλευε, παλαιότερα, και Μαγνησίας 11) με αποδεκτό πρόσωπο φουσκωτά χείλη (μάλλον κατόπιν πλαστικής) μαλλιά μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα, μέτρια προς ψηλή, αποδεκτά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΥΛΗΣ 92 & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ[/color]
[color=green]Σίσσυ[/color] (είπε η τσατσά χωρίς σιγουριά) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, γλυκό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή, μικρά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο

[color=red]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16[/color]
[color=green]Ελένη[/color] από Ρουμανία, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, επεισοδιακή φάτσα με πεταγόμενη (σχετικά) μύτη, μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και αδιάφορο κώ(ο)λο σε συνηθισμένο σωματο-σύνολο που ανάδυε απειρία στο σαλόνι

[color=red]ΦΥΛΗΣ 80[/color]
[color=green]Μαριάννα[/color] από την Βραζιλία της Βουλγαρίας, μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, χορταστικά (σχετικά) βυζιά σιλικονούχα, κανονικό σώμα και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[color=red]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΌΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Αλεξάνδρα[/color] από την Ρουμανία, μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, χα/ζο-πονηρο-χα/ρούμενο πρόσωπο (που είναι ικανοποιητικό ελλείψει πουτανίστικης έκφρασης), σχετικά μέτρια προς ψηλή, λίγο γεματούλα όσο χρειάζεται (αν και αυτό δεν ήταν το σημαντικό), φουσκωτά βυζιά (μάλλον σιλικονούχα) και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Ζήσαμε και την μηδενοειδή ή μηδενική πίπα  :D

[color=red]ΦΩΚΑΙΑΣ 19[/color]
Για τους ενδιαφερόμενους (μέσα στους οποίους συγκαταλέγομαι) σημειώνεται ότι η [color=green]Μαρίνα[/color] θα έχει ρεπό κάθε Κυριακή μέχρι... νεωτέρας
Πληροφορίες [url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-19/]εδώ[/url[/URL]]

[color=red]ΑΔΑΝΩΝ 2[/color]
[color=green]Φλώρα[/color] σαν συνηθισμένη καθημερινή Ελληνίδα, μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι την μέση, χαμογελαστό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, μάλλον λίγο γεματούλα με τετράγωνο (σχεδόν) σωματο-σύνολο, μέτρια βυζιά και αδιάφορο κώ(ο)λο
Ούτε και εγώ ξέρω γιατί την τίμησα  :rolleyes:

Όλο και κάτι θα ξέχασα

Πάντως, ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

:)

Επισκέπτης
farkeli:
ΠΙΠΙΝΟΥ 65
Αλίνα (και όχι Αλπίνα) από Φυλής 71 ισόγειο και παλαιότερα από Φυλής 134 ισόγειο, συμπαθητικό πρόσωπο με σηκωτή μύτη, μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο,
Αυτοπαρουσιαζόμενη ότι έχει αλλάξει και δεν είναι η παλιά Αλίνα προσφέροντας και μασάζ κλπ κλπ...
Γιατί την κατηγόρησε κανείς;

ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό πουτανίδιο με γλυκό/προκλητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, λεπτή, με αποδεκτά βυζιά και τσιτωμένο χορευτικό κώ(ο)λο
Πάολα από Φυλής 134 1ος και Περγάμου 1 κάτω στην αρχή της σταδιοδρομίας της.

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Για τους ενδιαφερόμενους (μέσα στους οποίους συγκαταλέγομαι) σημειώνεται ότι η Μαρίνα θα έχει ρεπό κάθε Κυριακή μέχρι... νεωτέρας...
Ποια ήταν στο Φώκαιας 19;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli:
ΠΙΠΙΝΟΥ 65
Αλίνα (και όχι Αλπίνα) από Φυλής 71 ισόγειο και παλαιότερα από Φυλής 134 ισόγειο, συμπαθητικό πρόσωπο με σηκωτή μύτη, μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο,
Αυτοπαρουσιαζόμενη ότι έχει αλλάξει και δεν είναι η παλιά Αλίνα προσφέροντας και μασάζ κλπ κλπ...
Γιατί την κατηγόρησε κανείς;
Μπορεί να της υπενθύμισαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ή να διάβασε τις κριτικές που ήταν για αυτή και να το έλαβε σοβαρά υπόψη της  ;)

ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό πουτανίδιο με γλυκό/προκλητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, λεπτή, με αποδεκτά βυζιά και τσιτωμένο χορευτικό κώ(ο)λο
Πάολα από Φυλής 134 1ος και Περγάμου 1 κάτω στην αρχή της σταδιοδρομίας της.
Να της ευχηθούμε καλή... "σταδιοδρομία"  :)

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Για τους ενδιαφερόμενους (μέσα στους οποίους συγκαταλέγομαι) σημειώνεται ότι η Μαρίνα θα έχει ρεπό κάθε Κυριακή μέχρι... νεωτέρας...
Ποια ήταν στο Φώκαιας 19;
Κάποια με κοντά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και καλοστεκούμενο κω(ο)λο κανονικό σε αναλογίες
Αν θυμάμαι καλά ο τσάτσος είπε Άννα  :think:  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στη Λιοσίων στις 03.00' μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου 17/7/2010) έκαναν πιάτσα αρκετές μαύρες (θα ήταν περίπου καμμια δεκαριά) από Λιοσίων 199 έως Λιοσίων 224.

Εκεί κοντά πρέπει να υπήρχε παλαιότερα (αν θυμάμαι καλά) στούντιο ή μπουρδέλο, όπως εξάλλου μου υπενθύμισε και ο συνάδελφος Bakalhs.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χθεσινη βολτα στο μεταξουργειο κατα τις 12 το βραδυ...
-κολωνου 32 πανω,μια ξανθια βυζαρου,πολυ καλο...
-κολωνου 32 κατω,ενα μικροσκοπικο με τατου,δε το βρηκα πολυ προστυχοφατσα ρε φαρκελι,ηταν και αμακιγιαριστο
-κολωνου 30 πανω,ενα επισης κοντουλι ομοιο με το προηγουμενο αλλα χωρις τατου(φανηκε πολυ απειρο και με τρακ),η υπηρεσια ειπε ειναι καινουργια και προσφερει μουνακι-κωλαρακι στα 15 ευρω...
-κολωνου 30 κατω,μια μετρια εμφανισιακα μελαχροινη ψηλη αλλα με κωλαρα οτι πρεπει για τους φαν...
-κολωνου 27,ενα ξανθο χαριτωμενο και χαμογελαστο με σωμα με πιασιματα οχι παχυ,πρεπει να ηταν και ελληνακι,μιλαγε πολυ καλα...
-ιασωνος 30 κατω,μια γαζελα με καλο σωμα
-ιασωνος 20 πανω,ενα ξανθο κορμαρα μοντελου,το πιο ομορφο της ημερας...ελπιζω να λεω σωστα το νουμερο μονο...
-μ.αλεξανδρου 22 πανω,ενα μελαχροινο πολυ καλο
-μ.αλεξανδρου 22 κατω,ενα ξανθο μπαζο
-κολοκυνθους 38 πανω,η ελενα,ξανθια ψηλη ρουμανα με φουλ...
η καταθεση εγινε στο ιασωνος 33 στη φωτεινουλα (απο ροδο ειπε)...δε ξερω γιατι μπηκα,ισως γιατι εδειξε πολυ ανθρωπινη στην υποδοχη,ισως γιατι την ειδα οτι εχει αναγκη,δε ξερω...κριτικη δε θα γραψω απλα γιατι δε νομιζω καποιος να ενδιαφερεται απο δω...οι παροχες ειναι "τσιμπουκακι,μουνακι,κωλαρακι" 10 ευρω...ειναι καλη,προθυμη,και κανει αυτα που λεει ως ενα βαθμο,η τουλαχιστον προσπαθει...ο χωρος πολυ cult,80ιλα σκετη,ο ορισμος του μπουρδελου οπως ακριβως ηταν παλια...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Το στούντιο του Κωστή --- Λιοσίων 278 , που εκλεισε μετά απο διααρτυρίες των περιοίκων..
Εκεί έλαμψε η Σαμπρινα - Η Ελληνο--  Βελγίδα ... ελληνιδες εν δράσει..κλπ κλπ   αλλα και η Μολδαβη κατερίνα  :tits: :tits:  νυν Κατεχακη και  Ιππώνακτος
το 278 ήταν  απέναντι από το 303   , το άλλο ιστορκο --- μονοκατοικια με τα σκαλάκια

υπάρχουν ακόμα καποιες ιστορικές αναφορές σε σαϊτς , αν  googlaρετε

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Σήμερα το απόγευμα στο Φωκαίας 22 πάνω ήταν μία μικρούλα υπερτούμπανο που λέει δίνει και λοκό...

Τσιγγανορουμανοειδές μαυριδερό. Αυτή είναι η Αδριάννα;

Τελικά η συμπεριφορά της λέει ή όχι;

Στο τσακ κρατήθηκα να μην δοκιμάσω... Έχω πετύχει και αστεράκια και φόλες στο συγκεκριμένο οίκημα...
Είναι η μοναδική, για την οποία έχω γράψει δύο κριτικές. Προσωπικά, την ανέχομαι, λόγω στήθους. Αντικειμενικά, είναι εκνευριστικότατη, με ξινισμένο πρόσωπο (στο δωμάτιο, αφού περάσεις.....) και με εμφανή δείγματα "ξεπέτας". Έχω καταλήξει πως όλα αυτά, είναι στοιχεία του χαρακτήρα της. Πρέπει να τα έχει και στην καθημερινότητά της. Δεν τα κάνει, μόνο και μόνο, για να σε ξενερώσει και να φύγεις.  Από την άλλη, κάνει (σχεδόν) τα πάντα, για παραπάνω χρήματα (να έχεις το ακριβές αντίτιμο, όμως), αν και καλό θα ήταν, να μην επιβραβεύσεις τη συμπεριφορά της. Πιθανολογώ, πως αργά ή γρήγορα, θα ενδώσεις στον πειρασμό.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Για αδιευκρίνιστους λόγους απωλέσθηκε μια ενημέρωση που αποπειραθήκαμε να αναρτήσουμε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και αφορούσε μικρή περιήγησή μας στους Οίκους των Αθηνών.
Εν πάσει περιπτώσει, η κατάληξη ήταν www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/didumou-8a/]αυτή.[/url]

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
-κολωνου 32 κατω,ενα μικροσκοπικο με τατου,δε το βρηκα πολυ προστυχοφατσα ρε φαρκελι,ηταν και αμακιγιαριστο

προστυχοφατσα ειναι φουλ. την ειχα παρει πριν κανα δυο μηνες σε ενα αλλο. δεν ειχα ξαναπαει με τοσο πετιτ γκομενα. με καβλωσε που ηταν τοσο μικρωκαμωμενη αφου την ειχα στα 4 και φοβομουνα μην κανω καμια αποτομη κινηση και τη σπασω   :2funny: και ειχε κιαυτη την προστυχοφατσα σα διαβολακι. καλα ειχα περασει. δεν την εχω ξανατιμησει αν και την εχω πετυχει επανειλημμενα στο 32. καποια στιγμη θα ξαναγινει το κακο.  ;)

sailor1936

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ψαχνω για το thread "βυζοπουλες σε μπουρδελα" αλλα δε το βρισκω.τι εγινε?μπορει καποιος να βοηθησει?ψαχνω για βυζοπουλα με φυσικο στηθος σε μπουρδελο.Εχετε να προτεινετε κατι?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και από στούντιο ,εάν θες,Σαμπρίνα  από Φιλαδέλφεια

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Σήμερα κατά τις 2 το μεσημέρι.
Μ. Προδρόμου με τις σκάλες, περιμέναμε πάνω από δέκα λεπτά και κάποιοι συναγωνιστές περισσότερο!!! Μαρίνα ένα μελαχρινό αδύνατο, προσωπικά δεν μου έκανε κλικ, που στο πρόγραμμα τα έκανε όλα όπως είπε η τσατσά.
Στο Φυλής 86 άνω η Μαργαρίτα με νέα αμφίεση. Έχει καλό κορμί και αν και κάνει φουλ πρόγραμμα, από τις κριτικές εδώ ... βαράνε μύγες στο μαγαζί. Δεν την έχω δει να βγαίνει από δωμάτιο, ελπίζω να βάλουν μυαλό.
Στο Φωκαίας 19 έμπαινε ένα αρκετά καυλερό όπως είδα από πίσω, που γύρισε μου είπε όλα εκτός από κώλο, κάνω απεργία στον κώλο αλλά με χύνεις όπου θες!!! Τι περίπτωση είναι αυτή? Ας δώσει κανείς πληροφορίες.
στο Φωκαίας 22 το κάτω το μαυριδερό γυφτάκι με χύμα τους βύζους!!! και με φουλ πρόγραμμα.
Στο πάνω το προκλητικά κατ' εμένα καυλάκι λόγω αθώου βλέμματος Ανδριάνα που το έχω πάρει πάνω από 3 φορές και στο λωκό της είναι πολύ καλό και υπομονετικό. Σήμερα η τσατσά την παρουσίασε σαν τη φραουλίτσα της που δεν είπε όμως τίποτα για το κουλουράκι της και έφυγα άπραγος!!!  

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Σήμερα κατά τις 2 το μεσημέρι.
Μ. Προδρόμου με τις σκάλες, περιμέναμε πάνω από δέκα λεπτά και κάποιοι συναγωνιστές περισσότερο!!! Μαρίνα ένα μελαχρινό αδύνατο, προσωπικά δεν μου έκανε κλικ, που στο πρόγραμμα τα έκανε όλα όπως είπε η τσατσά.
Στο Φυλής 86 άνω η Μαργαρίτα με νέα αμφίεση. Έχει καλό κορμί και αν και κάνει φουλ πρόγραμμα, από τις κριτικές εδώ ... βαράνε μύγες στο μαγαζί. Δεν την έχω δει να βγαίνει από δωμάτιο, ελπίζω να βάλουν μυαλό.
Στο Φωκαίας 19 έμπαινε ένα αρκετά καυλερό όπως είδα από πίσω, που γύρισε μου είπε όλα εκτός από κώλο, κάνω απεργία στον κώλο αλλά με χύνεις όπου θες!!! Τι περίπτωση είναι αυτή? Ας δώσει κανείς πληροφορίες.
στο Φωκαίας 22 το κάτω το μαυριδερό γυφτάκι με χύμα τους βύζους!!! και με φουλ πρόγραμμα.
Στο πάνω το προκλητικά κατ' εμένα καυλάκι λόγω αθώου βλέμματος Ανδριάνα που το έχω πάρει πάνω από 3 φορές και στο λωκό της είναι πολύ καλό και υπομονετικό. Σήμερα η τσατσά την παρουσίασε σαν τη φραουλίτσα της που δεν είπε όμως τίποτα για το κουλουράκι της και έφυγα άπραγος!!!  

Αυτή η ΑΠΑΤΗ η 'Μαργαρίτα' ΛΕΕΙ οτι κάνει φούλ πρόγραμμα, ΑΛΛΟ το ΛΕΩ και ΑΛΛΟ το ΚΑΝΩ. Η συγκεκριμένη είναι
ειδική στην 'Αερόπιπα με τα μαλλιά μπροστά' για να μη βλέπεις οτι αντί για ελεύθερο στοματικό στον παίζει,
επίσης ειδική με συνεχή 'ομιλία/βρισιές' στα Ρουμάνικα και σπαστικές κινήσεις να κάνει 'μελάτους' τους συναγωνιστές
από το σπάσιμο για να μην γαμηθεί !!!!!! Το Φυλής 86 Άνω (και το 'συνεργαζόμενο' Φωκαίας 25 Άνω) με τις δύο ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ
'Κλαούντια' και 'Μαργαρίτα' μέχρι να τις στείλει πίσω στα χωριά τους να βοσκάνε τα πρόβατα ας βαράει μύγες, καλό θα τους κάνει.
Αφήστε που και οι δύο όχι μόνο είναι ΑΠΑΤΕΣ αλλά και ειρωνεύονται φόρα παρτίδα τους συναγωνιστές !!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ρωτήστε τον Ειδικό στις Απάτες της Φυλής τον Ελλογιμώτατο Κύριο jockerx να σας τα πεί αναλυτικά για όλες αυτές τις κάριες εκ ρομουνίας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Για την Μαργαρίτα έχει σημειωθεί από 6/7/2010  www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2011821#msg2011821]εδώ[/url]  ;)

Επίσης έχει επισημανθεί πολλές φορές από τον Jockerx η... "κατάσταση" του τετραγώνου Φυλής 84 πάνω-κάτω και Φυλής 86 πάνω-κάτω ...  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Επισκέπτης
Για οποιον ενδιαφερεται, επεστρεψε η Σοφια στο Ιασωνος 1α μετα απο αρκετες εβδομαδες που ελειπε.  :smitten:

Το γαμωτο ομως ειναι οτι χαθηκε η Τινα που ηταν μονο για ενα απογευμα την Παρασκευη στο Ιασωνος 1β δεξια. Πολυ ωραιο και ντροπαλο πιπινακι, καινουριο στην Ελλαδα (δεν ηξερε ουτε λεξη ελληνικα), δεν ηξερε να κανει τιποτα αλλα το πλακωσα στα φιλια και γουσταρε.  :cheesy:  Πηγα σημερα να τη βρω αλλα η τσατσα μου ειπε οτι ηταν μονο για μια μερα εκει και δεν ξερει που ειναι τωρα. Οποιος την πετυχει ας ενημερωσει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom