Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (18 μέλη και 279 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τελευταία πρέπει να δούλεψε αρχές της εβδομάδας στο Φωκ.22 στο κάτω
Επί της ευκαιριας επειδη αναφερθηκε το φωκαιας 22 το κατω, να πω για μια δυσαρεστη εμπειρια εκει με άλλη κοπελα...

Την ιδια μερα που πηρα το βυζαρουδικο στο 22 το πανω, πηρα και μια ξανθια πολυ λεπτη μικρουλα στο 22 το κατω...
Προσωπο συμπαθητικο, πρασινα ματια, σαλοναρισμα πολυ θερμο ενω καθησε και την καβλαντισαμε κιολας με τον βυζολαγνο.
Η τσατσα ανεφερε το προγραμμα και ελεγε κώλο στο 20αρικο.
Μπαινω λοιπον, λιγο νευρικη μεσα ηταν και βιαστικη. Ειχε συμμετοχη παντως, αλλά μετα απο κανα 5αλεπτο αρχισε να μου τα πρηζει να τελειωνω. Καποια στιγμη της λεω παμε κωλο, μου λεει δεν δινω στο 20αρικο, ειναι +10 ευρω.
Αφου της τα εψαλλα, της ειπα το 10αρικο σου δινω μονο αν μου κανεις ακαποτο τελειωμα. Δεν περιμενα οτι θα δεχτει, αλλά τελικα τελειωσε με μια ευχαριστη νοτα  :2on1: :2on1: :2on1: το ματς.
Με παρακαλαγε κιολας μετα να μην το πω στην τσατσα, γιατι θα την διωξουν αμα μαθουν οτι τα πηρε στο στομα, οποτε θα το μοιραστω μονο μαζι σας εδω  εμπιστευτικά:2funny: :2funny: :2funny:

Μετα εψαχνα την τσατσα να την ξεχεσω, εξαφανισμενη...
Την βρηκα την επομενη μερα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και δικαιολογηθηκε οτι φταιει η κοπελα και κανονικα ειναι στο 20αρικο. Η γκομενα παλι ειπε οτι μου εδωσε κωλο  :grin: :grin: . Ο, τι να ναι οι καριολες.
Της ειπα της τσατσας βεβαια οτι μην κανεις την ανηξερη και να μην το ηξερες θα στο λεγαν οι πελατες οτι δεν δινει κωλο κι εκει το βουλωσε.

Αυτα χυστες μου. Αμα μου πειτε το ονομα της γιατι δεν το θυμαμαι, θα της γραψω και κριτικη  :P

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Την ιδια μερα που πηρα το βυζαρουδικο στο 22 το πανω, πηρα και μια ξανθια πολυ λεπτη μικρουλα στο 22 το κατω...

Αυτα χυστες μου. Αμα μου πειτε το ονομα της γιατι δεν το θυμαμαι, θα της γραψω και κριτικη 
Παρόμοια με τη περιγραφή σου κοπέλα ήταν και σήμερα πρωί  στο κάτω.
Ισως να είναι η ίδια που λές.20 + κώλο αλλά δεν είπε όνομα η τσατσά.Νοστιμούλα ήταν πάντως

Επισκέπτης
Φώκαιας 22 κάτω:
μια ξανθια πολυ λεπτη μικρουλα στο 22 το κατω...
Η κοντή,πολύ αδύνατη με το ζαβλακωμένο βλέμμα.
Από τον Χειμώνα που εμφανίστηκε στο Φώκαιας 22, τα ίδια κάνει.
Τότε η τσατσά δήλωνε ακάποτο στα 20 ευρώ.Μεσήλικας ευτραφής συναγωνιστής βγαίνοντας από το δωμάτιο (στο κάτω) την ξεφωνίσε κανονικά και φύγαμε όλοι.Είπε οτι του ζήτησε 10 ευρώ για ελεύθερο στοματικό και εν τέλει ΔΕΝ έκανε ελεύθερο στοματικό.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα.Ξέρει κανείς ποιά δούλευε σήμερα το πρωί στο Φυλής 134?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτή που λες εσύ παίχτη είναι τσιγγανορουμανάκι.Δε θυμάμαι όνομα.Γνωστή στους περισσότερους.
Οντως μεγάλα βυζιά αν και δυσανάλογα με το μικρό κορμάκι της

Τζένη και είναι βουλγάρα. Και η Άννα που αναφέρθηκε (η ξανθιά του κάτω) είναι βουλγάρα.
Και η άλλη η κοπέλα που δουλεύει στα συγκεκριμένα (με τα αστεράκια) είναι βουλγάρα.

Όλες οι υπόλοιπες είναι ρουμάνες.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
η Μιχαελα νομιζω οτι ειναι στο 134 το πρωι αν δεν κανω λαθος

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται αυτη  η  ψηλη ξανθια που ειναι στο  Διδυμου 18α τα τελευταια βραδυα?(Οχι η Αντριαννα,αλλη  λεω,πιο νεα)Την πηρε κανεις?

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Επί της ευκαιριας επειδη αναφερθηκε το φωκαιας 22 το κατω, να πω για μια δυσαρεστη εμπειρια εκει με άλλη κοπελα...

Προσωπο συμπαθητικο, πρασινα ματια, σαλοναρισμα πολυ θερμο ενω καθησε και την καβλαντισαμε κιολας με τον βυζολαγνο.
Μπαινω λοιπον, λιγο νευρικη μεσα ηταν και βιαστικη. Ειχε συμμετοχη παντως, αλλά μετα απο κανα 5αλεπτο αρχισε να μου τα πρηζει να τελειωνω. Καποια στιγμη της λεω παμε κωλο, μου λεει δεν δινω στο 20αρικο, ειναι +10 ευρω.
Αφου της τα εψαλλα, της ειπα το 10αρικο σου δινω μονο αν μου κανεις ακαποτο τελειωμα. Δεν περιμενα οτι θα δεχτει, αλλά τελικα τελειωσε με μια ευχαριστη νοτα  :2on1: :2on1: :2on1: το ματς.
Με παρακαλαγε κιολας μετα να μην το πω στην τσατσα, γιατι θα την διωξουν αμα μαθουν οτι τα πηρε στο στομα, οποτε θα το μοιραστω μονο μαζι σας εδω  εμπιστευτικά:2funny: :2funny: :2funny:

Μετα εψαχνα την τσατσα να την ξεχεσω, εξαφανισμενη...
Την βρηκα την επομενη μερα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και δικαιολογηθηκε οτι φταιει η κοπελα και κανονικα ειναι στο 20αρικο. Η γκομενα παλι ειπε οτι μου εδωσε κωλο  :grin: :grin: . Ο, τι να ναι οι καριολες.
Της ειπα της τσατσας βεβαια οτι μην κανεις την ανηξερη και να μην το ηξερες θα στο λεγαν οι πελατες οτι δεν δινει κωλο κι εκει το βουλωσε.

Αυτα χυστες μου. Αμα μου πειτε το ονομα της γιατι δεν το θυμαμαι, θα της γραψω και κριτικη  :P

μια αναλογη ιστορια εχω και γω αλλα απο το φ 40 .  εκει ειχα πετυχει μια που μπορει να ειναι και η ιδια απο την περιγραφη του συναδελφου.(την εχω πετυχει και στο φυλης 61 οταν ειχε πρωτοανοιξει) Ηταν μια μαλλον αλβανιζουσα ξανθια αδυνατη με καλουτσικο στηθος, και σχετικα καλο προσωπο , που η τσατσα (μια κοντη ξανθια με περμαναντ) τη διαφημιζε. Ειπα λοιπον να περασω. και ενω ξεκιναμε μου λεει αν θελω ακαποτο ή κωλο με εξτρα χρημα (υποπτευομαι πως δεν το ελεγε στην τσατσα αλλα τα τσεπωνε η ιδια)και μαλιστα μου παζαρευε: ποσα θελεις? εσυ ποσα δινεις? Συμφωνουμε στα 20 (αλλη μαλακια) και μολις παω να βγαλω τα λεφτα και βλεπει οτι ειχ καμποσα επανω μου αρχιζει τις παπαριες !!!!!!!!!   ελα τωρα δωσμου κι αλλα εχεις πολλα , ελα και θα σου κανω και ακαποτο , βρε δε θελω ακκαποτο , ελα τωρα ρε συ , ρε αντε να ξεκινησουμε κι ασε τις μαλακιες κλπ κλπ.ΦΑΓΑΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΤΣΙ.Και η πλακα ειναι οτι μετα εκανε σα λυσασμενη .  δαγκωνε κοπανιοτανε. Αυτο ηταν και αυτο που μας εκανε να κανουμετο ιδιο λαθος 2η φορα.(γιατι ως γνωστον αν δεν κανουμε τη μαλακια 2 φορες δεν την ευχαριστιομαστε) στην οποια εγινε το εξης ωραιο: Η τσατσα τωρα  ελεγε εξω οτι κανει και "κωλαρακι" στα 20 ευρω. ΩΡΑΙΑ λεμε εμεις . και περναμε . Και τι γινεται μεσα? (πραμα που απο οτι καταλαβα το κανει κατεξακολουθηση και δεν ειναι η μονη) αρχιζει τα ε δεν γινεται απο κωλο , εχεις μεγαλο πουτσο ( πολυ θα τοθελα αλλα νομιζω οτι ειμαι κανονικος ) κλπ κλπ. αλλα με ενα εξτραδακι ξαφνικα και ο πουτσοσ μικρινε και ο πονος περασε και η κωλοτρυπιδα μεγαλωσε.... ειδες λοιπον ποιο εναι το καλυτερο φαρμακο?  

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΡΕ . ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μια αναλογη ιστορια εχω και γω αλλα απο το φ 40 .  εκει ειχα πετυχει μια που μπορει να ειναι και η ιδια απο την περιγραφη του συναδελφου.(την εχω πετυχει και στο φυλης 61 οταν ειχε πρωτοανοιξει) Ηταν μια μαλλον αλβανιζουσα ξανθια αδυνατη με καλουτσικο στηθος, και σχετικα καλο προσωπο , που η τσατσα (μια κοντη ξανθια με περμαναντ) τη διαφημιζε. Ειπα λοιπον να περασω. και ενω ξεκιναμε μου λεει αν θελω ακαποτο ή κωλο με εξτρα χρημα (υποπτευομαι πως δεν το ελεγε στην τσατσα αλλα τα τσεπωνε η ιδια)και μαλιστα μου παζαρευε: ποσα θελεις? εσυ ποσα δινεις? Συμφωνουμε στα 20 (αλλη μαλακια) και μολις παω να βγαλω τα λεφτα και βλεπει οτι ειχ καμποσα επανω μου αρχιζει τις παπαριες !!!!!!!!!   ελα τωρα δωσμου κι αλλα εχεις πολλα , ελα και θα σου κανω και ακαποτο , βρε δε θελω ακκαποτο , ελα τωρα ρε συ , ρε αντε να ξεκινησουμε κι ασε τις μαλακιες κλπ κλπ.ΦΑΓΑΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΤΣΙ.Και η πλακα ειναι οτι μετα εκανε σα λυσασμενη .  δαγκωνε κοπανιοτανε. Αυτο ηταν και αυτο που μας εκανε να κανουμετο ιδιο λαθος 2η φορα.(γιατι ως γνωστον αν δεν κανουμε τη μαλακια 2 φορες δεν την ευχαριστιομαστε) στην οποια εγινε το εξης ωραιο: Η τσατσα τωρα  ελεγε εξω οτι κανει και "κωλαρακι" στα 20 ευρω. ΩΡΑΙΑ λεμε εμεις . και περναμε . Και τι γινεται μεσα? (πραμα που απο οτι καταλαβα το κανει κατεξακολουθηση και δεν ειναι η μονη) αρχιζει τα ε δεν γινεται απο κωλο , εχεις μεγαλο πουτσο ( πολυ θα τοθελα αλλα νομιζω οτι ειμαι κανονικος ) κλπ κλπ. αλλα με ενα εξτραδακι ξαφνικα και ο πουτσοσ μικρινε και ο πονος περασε και η κωλοτρυπιδα μεγαλωσε.... ειδες λοιπον ποιο εναι το καλυτερο φαρμακο?  

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΡΕ . ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ.
Για αλλη μιλαμε εμεις. Μια τελειως αβυζη.

Εσυ μπορει να μιλας για αυτην...

Και κοπανιοταν και δαγκωνε και δεν εδινε κωλο ενω το διαφημιζε.
Αν σου ειπε και τσεχα, η Αλβανιαρα, για αυτην μιλας.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στα πολυ γρηγορα γυρω στις 6 σημερα το απογευμα..
Πιπινου 65
Κοντη αδυνατη μαυρομαλλικη μετριοτητα με αγορε μαλλι
Φυλης 109 ανω
Μια απο τα ιδια με την προηγουμενη
Φυλης 69 ισογειο
Ενα ατσουμπαλο μαυρομαλλικο διμπαζο
Φυλής 67
Κατερινα η γνωστη μιλφ απο το Μυρων 5 παλιοτερα
Φυλης 80 κλειστο
Φυλης 59 ανω
Σακιρα
Φυλης 59 ισογειο
Σαμπρινα
Υ.Γ Πετυχα και την Φλωρη να κανει περαντζαδα στην Φυλης με ασπρο διαφανες σορτσακι μεχρι τα κωλομερια!!
Ειναι ωραιο μωρακι το ατιμο

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
πως ξεχωριζετε τα διμπαζα απο τα τριμπαζα μεσιε? :cheesy:
Πηγαινε στο Θησεως 40!!!
Στον 1ο ειναι τα διμπαζα και στο 2ο τα τριμπαζα!!! :tooth:
Μον ετσι θα καταλαβεις!!!

Υ.Γ. Στον απο πανω οροφο ειναι η Πανια και κανει casting!!! :2funny:

Επισκέπτης
Tρίτη πρωί:
Διδύμου 8 άνω-Μαρία με τα κοτσιδάκια.
Διδύμου 8 κάτω-Μελίνα είπε η κυρία.Προφανώς η ξανθιά νταρντάνα μεσήλικη από Τροφωνίου 11 άνω.
Φώκαιας 19-Μαρίνα η Πολωνέζα.Η γνωστή.
Φώκαιας  17 άνω-Μόνικα "η εύθυμη καθηγήτρια στην Φυλής λόγω κρίσης".Κριτική στο Φ69 κάτω.
Φώκαιας  17 κάτω-Νάντια η Αντέλα είπε η κυρία.Κοντή μελαγχροινή βαμμένη με κρεμαστούς βύζους συμμαζεμένους με στηθόδεσμο.Ακάποτο στα 20.Ίσως είναι η Αντέλα από Φώκαιας  17 άνω και Φ69 κάτω παλαιά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή "Ρουμάνα" σπασαρχίδω από Φώκαιας 24.
Φυλής 134 όροφος-Ντιάνα η ισχνή άβυζη ξανθιά από Μ.Προδρόμου 16.Δεν είπε ακάποτο.
Φυλής 134 ισ-Ίνκα σταθερά.
Φυλής 134 υπ-Συναγωνιστής που έβγαινε, είπε "Στεφανία".
Πιπίνου 65-Λεπτό όμορφο μελαγχροινό κορίτσι με κοντό αγορίστικο μαλλί.Τα βασικά.
Φυλής 136.Μιχαέλα σταθερά.Σταθερή αξία.

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Αγαπητέ Κύριε Jockerx, νομίζω πως λύθηκε η απορία μας, σχετικά με την κυρία, την οποία περιέγραψε ο συνάδελφος Womanaholic. Είχατε, για πολλοστή φορά, δίκιο. Ήτο, όντως, η Συλβάνα.

Στην πρώτη απόπειρα να συναντήσω τη "Λάουρα" (όπως, προφανώς, συστήθηκε στον Κο Womanaholic), ήρθα αντιμέτωπος, με τη γηραιότερη και πλέον ατημέλητη ιερόδουλο, που έχω συναντήσει. Ανέτως, νομίζεις πως είναι η υπηρεσία, η οποία, λόγω ζέστης, φόρεσε το μαγιό της, για να παρουσιάσει την κοπέλα. Στο μυαλό μου, φέρνει λίγο με την υπηρεσία του Διδύμου 18β, αλλά στο πιο γεμάτο (αν όχι και στο γηραιότερο).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom