Επί της ευκαιριας επειδη αναφερθηκε το φωκαιας 22 το κατω, να πω για μια δυσαρεστη εμπειρια εκει με άλλη κοπελα...Τελευταία πρέπει να δούλεψε αρχές της εβδομάδας στο Φωκ.22 στο κάτω
Την ιδια μερα που πηρα το βυζαρουδικο στο 22 το πανω, πηρα και μια ξανθια πολυ λεπτη μικρουλα στο 22 το κατω...
Προσωπο συμπαθητικο, πρασινα ματια, σαλοναρισμα πολυ θερμο ενω καθησε και την καβλαντισαμε κιολας με τον βυζολαγνο.
Η τσατσα ανεφερε το προγραμμα και ελεγε κώλο στο 20αρικο.
Μπαινω λοιπον, λιγο νευρικη μεσα ηταν και βιαστικη. Ειχε συμμετοχη παντως, αλλά μετα απο κανα 5αλεπτο αρχισε να μου τα πρηζει να τελειωνω. Καποια στιγμη της λεω παμε κωλο, μου λεει δεν δινω στο 20αρικο, ειναι +10 ευρω.
Αφου της τα εψαλλα, της ειπα το 10αρικο σου δινω μονο αν μου κανεις ακαποτο τελειωμα. Δεν περιμενα οτι θα δεχτει, αλλά τελικα τελειωσε με μια ευχαριστη νοτα το ματς.
Με παρακαλαγε κιολας μετα να μην το πω στην τσατσα, γιατι θα την διωξουν αμα μαθουν οτι τα πηρε στο στομα, οποτε θα το μοιραστω μονο μαζι σας εδω εμπιστευτικά
Μετα εψαχνα την τσατσα να την ξεχεσω, εξαφανισμενη...
Την βρηκα την επομενη μερα και δικαιολογηθηκε οτι φταιει η κοπελα και κανονικα ειναι στο 20αρικο. Η γκομενα παλι ειπε οτι μου εδωσε κωλο . Ο, τι να ναι οι καριολες.
Της ειπα της τσατσας βεβαια οτι μην κανεις την ανηξερη και να μην το ηξερες θα στο λεγαν οι πελατες οτι δεν δινει κωλο κι εκει το βουλωσε.
Αυτα χυστες μου. Αμα μου πειτε το ονομα της γιατι δεν το θυμαμαι, θα της γραψω και κριτικη