Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (20 μέλη και 195 επισκέπτες)

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.874
Πόντοι
3.691
Σημερινό απογευματινό πέρασμα από Δ27 Ιβανκα....Μια χαρά με φουλ υπηρεσίες. Ο αγώνας σταθερά καλός σήμερα χωρίς πολλά ψυχολογικά θέματα.
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάποιος?
Συσκευή αρωματισμού χώρου φαίνεται. Για να μη μυρίζει ψαρίλα και δεν ξέρω γω τι άλλο.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.874
Πόντοι
3.691
Ρε σεις σοβαρά κάνετε τέτοιες ερωτήσεις εδώ, στις κοπέλες κατευθείαν αυτά, δε ξέρετε να μιλάτε και να ζητάτε?όχι ότι κάποιοι δε χρησιμοποιούν κρυφές κάμερες αλλά σου φαίνονται αυτές οι φωτος για κρυφή κάμερα?εδώ είναι κανονικό στήσιμο για φωτογράφιση
Σαφέστατα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.596
Πόντοι
1.936
Σε λίγο κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω κοπέλα με βυζους ώστε να τις τα τιμήσω! Ακούω προτάσεις :tits:
Αννετα Διδυμου 22πρωι
Τανια Διδυμου 27 πρωι προς μεσημερι αν εισαι τυχερος.
Μπαρμπορα βεργας 6.
Κατια Φυλης 71.Αυτη ειναι Βενεζουελανα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παιδιά , οποίος ξέρει κάποια π κάνει ακα μεταξά η φυλής παρακαλώ να στείλει ιμποξ
Το Συγγρού το τηλ τοχεις για μετά???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αννετα Διδυμου 22πρωι
Μπαρμπορα βεργας 6.
Πόσο προσδόκιμο ζωής έχεις μετά?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.879
Πόντοι
201
Αννετα Διδυμου 22πρωι
Μπαρμπορα βεργας 6.
Της τελευταίας είναι πλαστικά όμως.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ προτιμώ να είναι η άλλη πλάκα παρά να έχει ψεύτικα.
Τίποτα δεν συγκρίνεται ωστόσο με φυσικά, μεγάλα και λίγο κρεμαστά βυζιά. Ούτε κωλος ούτε φατσα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.160
Πόντοι
456
Πήγα απλά μεταξύ φυλής και Αχαρνών , δεν είδα κάποιο και ξανά γύρισα φυλής για την υπόλοιπη ώρα .
Δεν γνώριζα ότι συνέχιζε μέχρι κάτω η δίδυμου , και δεν είχα και gps εκείνη την ώρα
Τόσο παράξενο σου φαίνεται δηλαδή ε;
Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι το παίζεις αινσταιν επειδή ξέρεις τις οδούς και τα μπουρδελα της Αθήνας, ενώ εγώ μένω πολύ πιο μακριά από εκεί
Αυτό που πραγματικά με τρομάζει, το απάντησες ήδη. Μην το πάρεις στραβά, δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά το να χρειάζεσαι gps για να κάνεις το αυτονόητο, όπως και να το δούμε... τρομάζει.
Το γεγονός οτι σαν νοήμον είδος, έχουμε ανάγκη την τεχνολογία για να κάνουμε κάτι που θα έπρεπε να είναι κοινή λογική... τρομάζει. Η αρίθμηση των δρόμων λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις χώρες στη γη. Όπου και να είσαι, αν θέλεις να πας στον αριθμό 22, και δεν ξέρεις την περιοχή, κοιτάς τα νούμερα στα κτίρια. Είσαι στην αρχή του δρόμου και βλέπεις νούμερα όπως 7 ή 8; Προχωράς πιο κάτω. Είσαι στην άλλη άκρη και βλέπεις νούμερα όπως 40, 50 ή 200; Προχωράς προς την αρχή. Δεν χρειάζεταινα έχεις ανάγκη ένα κινητό για να σου πεί "προχώρα τόσα βήματα πιο κάτω".

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.624
Πόντοι
2.036
Ρε σεις σοβαρά κάνετε τέτοιες ερωτήσεις εδώ, στις κοπέλες κατευθείαν αυτά, δε ξέρετε να μιλάτε και να ζητάτε?όχι ότι κάποιοι δε χρησιμοποιούν κρυφές κάμερες αλλά σου φαίνονται αυτές οι φωτος για κρυφή κάμερα?εδώ είναι κανονικό στήσιμο για φωτογράφιση
Κοίτα, αν δεν απαντήσει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρουμε σίγουρα, εμένα μου φαίνεται και λίγο σαν να είναι απόσπασμα video από κινητό/κάμερα χωμένη στην καρέκλα με τα ρούχα :cheesy:
Οι άλλες με το Λατινάκι ήταν lars von trier :cheesy:
Σημερινό απογευματινό πέρασμα από Δ27 Ιβανκα....Μια χαρά με φουλ υπηρεσίες. Ο αγώνας σταθερά καλός σήμερα χωρίς πολλά ψυχολογικά θέματα.
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάποιος?
Ψεκαστήρι είναι .

Αφού δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με τους Ρουμάνους, πρέπει να πάμε να γαμήσουμε καμιά Ρουμάνα σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.596
Πόντοι
1.936
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάπο
...
Κοίτα, αν δεν απαντήσει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρουμε σίγουρα, εμένα μου φαίνεται και λίγο σαν να είναι απόσπασμα video από κινητό/κάμερα χωμένη στην καρέκλα με τα ρούχα :cheesy:
Οι άλλες με το Λατινάκι ήταν lars von trier :cheesy:

Ψεκαστήρι είναι .

Αφού δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με τους Ρουμάνους, πρέπει να πάμε να γαμήσουμε καμιά Ρουμάνα σήμερα.

..εκδικηση...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.596
Πόντοι
1.936
...προβλεπω να βαζουν ντουλαπακια στο σαλονι για τα προσωπικα μας αντικειμενα.Και εισοδος στο δωματιο μονο με φυλλο συκης.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.901
Πόντοι
7.195
Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
567τυ.jpg
μπράβο εξτραδάκια το Ρηνάκι ...
Όχι δεν είναι κρυφή κάμερα παίδες, ποζάρισμα είναι, εδώ φαίνεται μέχρι το λαμπύρισμα απότο φλάς..

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να πιτσιλίσω την ψυχω Ιβάνα ένας συναγωνιστής με μαγκούρα ρώτησε για τη φωτουλα ….η ευγενική τσατσα ανταπάντησε ότι έχει πάει Ουκρανία να κάνει μια επέμβαση , τώρα θα μου πεις πήγε Ουκρανία μέσα στον πόλεμο για επέμβαση ;;; Τι να σου πω … αυτο είπε …
Αλήθεια του ειπε από τις λίγες φορές αλά αληθεια

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Σας έχει τύχει να ξεχάσουν να σας πάρουν λεφτά σε μπουρδελο;
Την Καλησπερα Φιλε Jason...εδω μας δινουν λεφτα....τι να ξεχασουν να παρουν....
υσ.μια φορα το στανταρακι που εχω ξεχασε...αλλα βγαινοντας πηγα και της τα εδωσα....αμαρτια ηταν γιατι περναω καλα...φτου να μην το ματιασω

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Διδύμου 8 είναι κάθετη στην φυλής

.η διδύμου τελειώνει Μιχαήλ βοδα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Ρενάτα μελαχρινή κοπέλα κοντή,με πάρα πολύ μακρύ μαλλί που φτάνει τα κωλομερια, σώμα με πιασίματακια, 1.5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασιματακια, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα λατινα, μελαχρινή, σώμα με πιασιματα, μεγάλη πεταχτη κωλαρα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ ,
καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ,παχουλη, μπουτου με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Κωνσταντινουπολεως 166β Βαλερία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα ,2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Γιαννα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ, με 3αρι βυζι, ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι ,και Λίνα ξανθοκαστανη κοπέλα , σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι άμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ μελαχρινή μιλφ σώμα με πολλά πιασίματα και μπουταρες, 3.5-4αρια βυζια και Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Ιωαννίνων 5 Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι και Ιρις ψηλή μιλφ καστανή, με ψιλοκανονικο σώμα, 2-2.5αρι βυζι, για αμφότερες ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Την Καλησπερα Φιλε Jason...εδω μας δινουν λεφτα....τι να ξεχασουν να παρουν....
υσ.μια φορα το στανταρακι που εχω ξεχασε...αλλα βγαινοντας πηγα και της τα εδωσα....αμαρτια ηταν γιατι περναω καλα...φτου να μην το ματιασω
Την επόμενη φορά πες τους ξέχασαν να σου δώσουν και τα ρεστα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Αλισα ξανθιά ,σώμα με πιασίματακια, αφρατη κωλαρα, 1.5-2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73β Παολα λατινα ,μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή κοπελίτσα με 1.5αρι βυζί,σε απλό πρόγραμμα και Κιρα, καστανοξανθη κοπελιτσα, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Λιοσιων 73α 2 λατίνες, Καταλινα μελαχρινή χοντρούλα με μακρύ ίσιο μαλλί ,3αρι σύν βυζί και Χλοη καστανή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, ωραίο κώλο, τατουάζ στο αριστερό κωλομερι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ενώ κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασιματακια ,2-2.5αρι βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Εύα ξανθό κατσαρομαλλικο τραβελι, με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με κωλαράκι και αυταρχικό.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βιολέτα μελαχρινή σε στυλ γκοθου(έντονο μαύρο βάψιμο) σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 3 δεξιά Ντιαννα καστανή με μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα , 1,5άρι συν βυζί σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Μάρθα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι ωραίο στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστό.

Βεργας 6β Λιλιαν ξανθιά μιλφ παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 7 Μελίνα μελαχρινή μιλφ , σώμα με αρκετά πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι και Μαρία ξανθό κατσαρομαλλικο γκρανι, σώμα με πιασιματα, 3.5αρι συν βυζί, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 κάτω Τινα νταρντανοπαχουλη με καστανο μαλλί πιασμένοαλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζί, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Τροφωνιου 11 ισόγειο & 11 όροφος κλειστά.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νατάσα, γκρανι με άσπρο πάρα πολύ κοντό μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.414
Πόντοι
4.746
Μεσημερι Κολ45 αρ. και 1η πόρτα δξ, σαλοναρισαν 2 λατινες η α' ήταν ζυμαρουλης περι τα 22 έτη άνευ σημασίας για τα γούστα μου και η β' ήταν η Εσμεραλδα, από την ζουγκλα της Κολομβίας περι τα 25 έτη με σφριγηλο σώμα σοκολατί και σχεδον ανύπαρκτο στήθος, με τεράστιο στόμα και θύμισε περισσοτερο βρόμικη τσόντα με διαφορα σκηνικά και μπήκα. Ξεκίνησε ένα βαθύ τερματικο κλαρινέτο δίχως τεμπο έβαλε την περικεφαλαια στον Περικλή και άρχισε το ροντεο. Να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί μια νέα τάση για γελια φυσικά, να τρυπά το νωπό μαντηλάκι με τον αντίχειρα και να το τοποθετεί στην βάση του φουτσου σαν πανοπλια προστασιας. Αλλαγη πισωκουνητο με βαθιες πιστονιες και τερμα τα γκαζια ωσπου αδειασα τα λαδια μου και χαίρεται. Ποτέ ξανά, ούτε τζάμπα με τις ζουγκλισσες , οι κοπέλες είναι μόνο για να τυλίγουν πούρα στην αβαννα μέχρι εκει είναι.

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
182
Πόντοι
1
Ρε αδερφέ μπορεί να είναι και γυαλια μυωπίας με μικρή κάμερα....

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.624
Πόντοι
2.036
Διπλή πιστόλια απόψε, η 1η ήταν σε χιλιοειπωμενη εργάτρια, δεν αξίζει να αναφέρω, η 2η στην "Λίζα" από Κολωνού γωνία με Μ.Α που έχει είσοδο από Κολ.
Καυλόφατσα πονηρή , μελαχρινή, νορμάλ κορμί σχετικά κοντή, τίγκα τατουάζ με φοβερές τορπίλες συγκριτικά για το μέγεθος της , αξιοπρεπές γαμησι αλλά απλό, έπαιξε λίγο με το βλέμμα και τις βυζάρες , Ρωσοφωνη μιλάει Ελληνικά, έδωσα τα 15€ γιατί μίλησε το κάτω κεφάλι ανακαινισμενο μαγαζί και ητσατσα μοιάζει πολύ με την λεσβία που κυνηγάει η Νικολουλη τόσους μήνες και μας ταΐζουν κουτόχορτο τα ΜΜΕ.

Σε άλλους οίκους Κ45 τέρμα βάθος Εσμεραλδα και μια άλλη μπαλότσα, 2ο δεξιά 2 χοντρές ημιασχημες.

Μ.Α. 21 πάνω, Εμιλυ και Άντζυ
Κάτω κάτι χοντρές που παίζουνε τελευταία.

Ι27 Στον ναό της Ναταλίτσας μία αδιάφορη 35άρα + γυφτέξ νοικοκυρά με μπακα.

Ι39(6) Μαρία Νιγηρία.

Κ32 όροφος Καρολίνα λατίνα μοντελε 20€

Μ.Α. το τελευταίο δεξιά πριν βγεις Κολωνού, ανακαινισμένο, μια όμορφη νορμάλ+ Αν.μπλοκ στα 15€ ρουμανοκατάσταση δεν είπε όνομα η τσατσά γιατί λέει είχα ξαναπεράσει... ποτέ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom