You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
οχιΑυτή που ήταν Φωκαίας 27;
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Αν πρόκειται για την ίδια που εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο Φιλιππίδου 11 είναι από τα χειρότερα γαμησια μουΠαιδια ειναι τοσο φολα οσο λενε οι κριτικες και τερμα επιλεκτικη?
μια χαρα παιδαρελι ειμαι αλλα και παλι...μη κουβαληθω μες στο κρυο τζαμπα μεχρι κεντρο με το μοτορι.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.786
- Πόντοι
- 41.129
Θα σου στειλω οίκο που δουλεύει μια πιτσιρίκα βυζαρου γαλανοματα.Κύριε @DmtrsxXx μήπως σου έχει μείνει καθόλου από αυτό το γάλα της Κινέζικης αλεπούς ελευθέρας βοσκής???
Έχω τα χάλια μου, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...
Με είδε και ο @n.smirni76 το πρωί και έκλαιγε.
Αλήθεια λέω σε παρακαλώ.
(σε παίρνω αλλά το τηλέφωνο δείχνει κλειστό)
Γεννησε πρόσφατα και κατεβάζει άφθονο γάλα γεμάτο αντισώματα.
Θα γίνεις περδικι με τρείς ρουφηξιές.
Eγω διαβαζω τις ενημερωσεις, και ευχαριστω αυτους που τις γραφουν. Ειπα οτι δεν ειναι κακό να αμοιβονται γι ατην υπηρεσια που μου προσφερουν.Θα συμφωνήσω μόνο όμως βάζοντας μια πολύ σημαντική παράμετρο, να έχει δηλώσει ότι πληρώνεται από τους οίκους ή ότι είναι συνεργάτης του σάιτ και πληρώνεται από αυτό, αλλιώς μπλέκουν πολλά θέματα όπως αντικειμενικοτητα, υποκειμενικοτητα ,θάψιμο, προώθηση κλπ, θα πρέπει δηλαδή κατά τη γνώμη μου αυτός που τον διαβάζει να ξέρει αν είναι απλός πελάτης ή κάτι άλλο
ΥΓ μπορεί κάποιος συντονιστής να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και όλα τα υπόλοιπα άσχετα( που γράφονται εδώ και κάποιες σελίδες) με το παρόν νήμα σε άλλο σχετικό νήμα όπως πχ στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Σιμονα. Μακρυά απο αυτη τη φόλα Σιγα τη χοντροκόλα.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθειΣιμονα. Μακρυά απο αυτη τη φόλα Σιγα τη χοντροκόλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπήρχε περιθώριο για δοκιμές γιατί ήθελα να περάσω καλά.
Που αλλού, με την ειρήνη.
Τι να πω για αυτό το κορίτσι, είναι ληστεία τα 20€
Μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα φυλής και πέριξ
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.764
- Πόντοι
- 3.246
η Σιμόνα παχύδερμο μπάζο 40 ετών;; τα χετε μπερδέψει λίγοΠες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Μια φορα περασα με Σιμονα πριν χρονια. Τη συχαθηκα και δεν ξαναπηγα.Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Για κολο δεν εχω κατι να προτεινω. Ισως Διδυμου 20 καποια ΕλενηΠες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 560
- Πόντοι
- 21
Με τραβέλια τρώω ψαράκι σχόλια απο κριτικές για call girl
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Φιλε εαν δεν το ξερεις να το μαθεις !! το κανει για το κεφι του και την πλακα του , και οποτε γαμαει πληρωνει παντα , και με αυτη την εμπειρια του μας ενημερωνει για τα εκαστοτε κομοδινα και βρομιαρες .Ευχαριστω .Εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο συγουρα κάποιοι πληρώνονται για να κάνουν ενημέρωση αλλά ο Σμύρνη μπορεί να μη πληρώνεται και να το κάνει για το κέφι του δε ξέρω.
Διαγραμμένο μέλος 237127
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και τι άμα θέλεις σε κερνάει γαλατάκι;Θα σου στειλω οίκο που δουλεύει μια πιτσιρίκα βυζαρου γαλανοματα.
Γεννησε πρόσφατα και κατεβάζει άφθονο γάλα γεμάτο αντισώματα.
Θα γίνεις περδικι με τρείς ρουφηξιές.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπερα!! Υπάρχει κάποιος που θέλει να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη Φυλής? Θέλω απλά να παραδώσει ένα δεματακι γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα είχε νεύρα εκείνη τη μέρα και παρεξηγήθηκε μαζί μου. Εννοείται οποίος βοηθήσει έχει κέρασμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!
Τί έγινε ρεεέεεεε τύπε το παρέδωσες το δέμα τελικά;;;;;
* Αν ΔΕΝ έχεις κάνει ακόμα την δουλειά σου στείλε π.μ. να λυθεί το θεματάκι σου..
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.184
- Πόντοι
- 31.618
Χθεσινό βραδυνή μεταμεσονύχτια επιδρομή στο μεταξουργείο.δεν βρικα αυτή που ήθελα και πήρα Βραζιλιάνα Νίκη κολονου 45.
Ανεβάζω κριτική.
Ανεβάζω κριτική.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Δεν παει ετσι φιλε μου , γιατι θα αρχισουν να αντιγραφουν ο ενας τον αλλο και μετα θα ζητανε χρηματα δηλ.θα γινει της πουτανας , και αυτοι που γραφουν κριτικες πιο αναλυτικες τι θα πρεπει να πουνε.??Και εγώ έχω κάνει κάποιες ενημερώσεις αλλά δε πληρώθηκα όμως αν πληρώνονται κάποιοι ανά κάθε ενημέρωση τότε να πληρώνονται όλοι όσοι κάνουν έστω κάποιες.Αν δε εχεις κάνει ούτε μια οκ τοτε ναι μη πάρεις Φράγκο.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.579
- Πόντοι
- 4.646
Λάιβ από Διδύμου:
Διδύμου 20: Ντιάνα τρομακτική με φουλ πρόγραμμα.
Διδυμου 27: Βικτώρια. Η Ιβανκα θα έρθει στις 15:00.
Διδύμου 20: Ντιάνα τρομακτική με φουλ πρόγραμμα.
Διδυμου 27: Βικτώρια. Η Ιβανκα θα έρθει στις 15:00.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.442
- Πόντοι
- 2.036
Είναι μουνάρες όμως και οι 2 οπότε όσοι δεν διαβάζουν εδώ την πατάνε και εγώ που είχα διαβάσει πρώτα, την Άννα την πήρα μία φορά για το γαμώτο 3.5/10 θα έβαζα σύνολο(εκτός εμφάνισης), αλλά μία φορά έπρεπε να περάσω να μου φύγρι η φαγούρα.Συναγωνιστή, τα έχουμε γράψει όλοι, για αυτά τα δύο σαπάκια του 69Α. Την Μαρία και την άλλη, την λεγάμενη, την Άννα Τάι. Από τις μεγαλύτερες φόλες και τα χειρότερα κορίτσια, που έχουν περάσει από την περιοχή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, ότι ενώ υπάρχουν αρνητικά σχόλια και κριτικές, υπάρχουν ακόμα άτομα που περνάνε μαζί τους. Μέχρι ενός σημείου φταίνε αυτές, από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης.
Το Σάββατο είχε περισσότερα σπίτια ανοιχτά από ότι τον Ιούλιο θα έλεγα ...Μπορεί και ναχεις δίκιο φίλε αλλά οκ αμα ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις.
Επίσης εχουμε Νοέμβριο οπότε λογικό να κάνει κοιλιά το πράγμα ειδικά πρωινή βάρδια. Πιθανόν σε 2-3 βδομάδες να έρθουν για τις γιορτές ,νομίζω τόχουμε ξαναδεί το έργο.
Επιγραμματικά μέχρι να βρω χρόνο για ανάλυση αφού κατάφερα να βολτάρω 1η βάρδια :
Λιοσίων 73Β, Έμμυ, μ.ο. 7,5/10 θα βάλω, ξέρω είναι χρόνια αλλά εγώ 1η φορά την πήρα, θα ξαναπεράσω, την βαθμολογία ανεβάζει πολύ η εμφάνιση που είναι φούλ στα γούστα μου.
Φυλής 84Β, Σόνια, μ.ο 8,5/10, αν ήταν ποιο νέα θα έβαζα 9,9 δεν υπάρχει η κυρία, μόνο λίγο η εμφάνιση/ηλικία ρίχνει τον μ.ο εδώ, το πιό value 20ρικο που έχω δώσει.
Φωκαίας 25 όροφος, Σάρα, 6,5/10, φιλότιμη νταρντανολατίνα, με 3τ.μ. κώλο
η Τσιαντάκη μετά από πολύμηνη απουσία και διψασμένη για χρήμα γυρολογεί βάρδιες Π27, Κ48, Β2, Κ128, τώρα και Β7 ?! Καλή εποχή για διαπραγματεύσεις ...Βεργας 7 πάνω Ναταλί "Τσιαντακης" καστανή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις