Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (20 μέλη και 289 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Βραδινή βάρδια φυλής μερια με πρωκτικο ; Καμία πρόταση; πέρα απο την Ειρήνη

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Παιδια ειναι τοσο φολα οσο λενε οι κριτικες και τερμα επιλεκτικη?
μια χαρα παιδαρελι ειμαι αλλα και παλι...μη κουβαληθω μες στο κρυο τζαμπα μεχρι κεντρο με το μοτορι.
Αν πρόκειται για την ίδια που εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο Φιλιππίδου 11 είναι από τα χειρότερα γαμησια μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Κύριε @DmtrsxXx μήπως σου έχει μείνει καθόλου από αυτό το γάλα της Κινέζικης αλεπούς ελευθέρας βοσκής???
Έχω τα χάλια μου, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...
Με είδε και ο @n.smirni76 το πρωί και έκλαιγε.
Αλήθεια λέω σε παρακαλώ.
(σε παίρνω αλλά το τηλέφωνο δείχνει κλειστό)
:truce::truce::truce:
Θα σου στειλω οίκο που δουλεύει μια πιτσιρίκα βυζαρου γαλανοματα.
Γεννησε πρόσφατα και κατεβάζει άφθονο γάλα γεμάτο αντισώματα.
Θα γίνεις περδικι με τρείς ρουφηξιές. :hi:

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
236
Πόντοι
21
Θα συμφωνήσω μόνο όμως βάζοντας μια πολύ σημαντική παράμετρο, να έχει δηλώσει ότι πληρώνεται από τους οίκους ή ότι είναι συνεργάτης του σάιτ και πληρώνεται από αυτό, αλλιώς μπλέκουν πολλά θέματα όπως αντικειμενικοτητα, υποκειμενικοτητα ,θάψιμο, προώθηση κλπ, θα πρέπει δηλαδή κατά τη γνώμη μου αυτός που τον διαβάζει να ξέρει αν είναι απλός πελάτης ή κάτι άλλο

ΥΓ μπορεί κάποιος συντονιστής να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και όλα τα υπόλοιπα άσχετα( που γράφονται εδώ και κάποιες σελίδες) με το παρόν νήμα σε άλλο σχετικό νήμα όπως πχ στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων
Eγω διαβαζω τις ενημερωσεις, και ευχαριστω αυτους που τις γραφουν. Ειπα οτι δεν ειναι κακό να αμοιβονται γι ατην υπηρεσια που μου προσφερουν.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Η μυρα έχει σταματήσει; Η δουλεύει σε κάποια άλλο μαγαζί; Δεν την βρίσκω

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σιμονα. Μακρυά απο αυτη τη φόλα Σιγα τη χοντροκόλα.
Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν υπήρχε περιθώριο για δοκιμές γιατί ήθελα να περάσω καλά.

Που αλλού, με την ειρήνη.
Τι να πω για αυτό το κορίτσι, είναι ληστεία τα 20€
Μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα φυλής και πέριξ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.764
Πόντοι
3.246
Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει

η Σιμόνα παχύδερμο μπάζο 40 ετών;; τα χετε μπερδέψει λίγο

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216

Μια φορα περασα με Σιμονα πριν χρονια. Τη συχαθηκα και δεν ξαναπηγα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216

Για κολο δεν εχω κατι να προτεινω. Ισως Διδυμου 20 καποια Ελενη

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο συγουρα κάποιοι πληρώνονται για να κάνουν ενημέρωση αλλά ο Σμύρνη μπορεί να μη πληρώνεται και να το κάνει για το κέφι του δε ξέρω.
Φιλε εαν δεν το ξερεις να το μαθεις !! το κανει για το κεφι του και την πλακα του , και οποτε γαμαει πληρωνει παντα , και με αυτη την εμπειρια του μας ενημερωνει για τα εκαστοτε κομοδινα και βρομιαρες .Ευχαριστω .

Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
49
Πόντοι
0
Θα σου στειλω οίκο που δουλεύει μια πιτσιρίκα βυζαρου γαλανοματα.
Γεννησε πρόσφατα και κατεβάζει άφθονο γάλα γεμάτο αντισώματα.
Θα γίνεις περδικι με τρείς ρουφηξιές. :hi:
Και τι άμα θέλεις σε κερνάει γαλατάκι;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπερα!! Υπάρχει κάποιος που θέλει να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη Φυλής? Θέλω απλά να παραδώσει ένα δεματακι γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα είχε νεύρα εκείνη τη μέρα και παρεξηγήθηκε μαζί μου. Εννοείται οποίος βοηθήσει έχει κέρασμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Τί έγινε ρεεέεεεε τύπε το παρέδωσες το δέμα τελικά;;;;; :think:
* Αν ΔΕΝ έχεις κάνει ακόμα την δουλειά σου στείλε π.μ. να λυθεί το θεματάκι σου..

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Χθεσινό βραδυνή μεταμεσονύχτια επιδρομή στο μεταξουργείο.δεν βρικα αυτή που ήθελα και πήρα Βραζιλιάνα Νίκη κολονου 45.
Ανεβάζω κριτική.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Και εγώ έχω κάνει κάποιες ενημερώσεις αλλά δε πληρώθηκα όμως αν πληρώνονται κάποιοι ανά κάθε ενημέρωση τότε να πληρώνονται όλοι όσοι κάνουν έστω κάποιες.Αν δε εχεις κάνει ούτε μια οκ τοτε ναι μη πάρεις Φράγκο.
Δεν παει ετσι φιλε μου , γιατι θα αρχισουν να αντιγραφουν ο ενας τον αλλο και μετα θα ζητανε χρηματα δηλ.θα γινει της πουτανας , και αυτοι που γραφουν κριτικες πιο αναλυτικες τι θα πρεπει να πουνε.??

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.442
Πόντοι
2.036
Συναγωνιστή, τα έχουμε γράψει όλοι, για αυτά τα δύο σαπάκια του 69Α. Την Μαρία και την άλλη, την λεγάμενη, την Άννα Τάι. Από τις μεγαλύτερες φόλες και τα χειρότερα κορίτσια, που έχουν περάσει από την περιοχή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, ότι ενώ υπάρχουν αρνητικά σχόλια και κριτικές, υπάρχουν ακόμα άτομα που περνάνε μαζί τους. Μέχρι ενός σημείου φταίνε αυτές, από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης.
Είναι μουνάρες όμως και οι 2 οπότε όσοι δεν διαβάζουν εδώ την πατάνε και εγώ που είχα διαβάσει πρώτα, την Άννα την πήρα μία φορά για το γαμώτο 3.5/10 θα έβαζα σύνολο(εκτός εμφάνισης), αλλά μία φορά έπρεπε να περάσω να μου φύγρι η φαγούρα.
Μπορεί και ναχεις δίκιο φίλε αλλά οκ αμα ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις.
Επίσης εχουμε Νοέμβριο οπότε λογικό να κάνει κοιλιά το πράγμα ειδικά πρωινή βάρδια. Πιθανόν σε 2-3 βδομάδες να έρθουν για τις γιορτές ,νομίζω τόχουμε ξαναδεί το έργο.
Το Σάββατο είχε περισσότερα σπίτια ανοιχτά από ότι τον Ιούλιο θα έλεγα ...

Επιγραμματικά μέχρι να βρω χρόνο για ανάλυση αφού κατάφερα να βολτάρω 1η βάρδια :
Λιοσίων 73Β, Έμμυ, μ.ο. 7,5/10 θα βάλω, ξέρω είναι χρόνια αλλά εγώ 1η φορά την πήρα, θα ξαναπεράσω, την βαθμολογία ανεβάζει πολύ η εμφάνιση που είναι φούλ στα γούστα μου.
Φυλής 84Β, Σόνια, μ.ο 8,5/10, αν ήταν ποιο νέα θα έβαζα 9,9 δεν υπάρχει η κυρία, μόνο λίγο η εμφάνιση/ηλικία ρίχνει τον μ.ο εδώ, το πιό value 20ρικο που έχω δώσει.
Φωκαίας 25 όροφος, Σάρα, 6,5/10, φιλότιμη νταρντανολατίνα, με 3τ.μ. κώλο :)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Βεργας 7 πάνω Ναταλί "Τσιαντακης" καστανή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
:grin::grin: η Τσιαντάκη μετά από πολύμηνη απουσία και διψασμένη για χρήμα γυρολογεί βάρδιες Π27, Κ48, Β2, Κ128, τώρα και Β7 ?! Καλή εποχή για διαπραγματεύσεις ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom