Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (17 μέλη και 244 επισκέπτες)

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 54α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αντζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά Κελλυ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 κατω κλειστό.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπέλα και Ηβα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 Μισέλ, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Λία και Βέρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β Μπιουτη και Χριστίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 Ελένη, απλό πρόγραμμα και Ηλέκτρα, φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7αρια & 9 κλειστά.

Φωκαιας 13 υπόγειο Μισέλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η Μαργκώ επιστρέφει 30/8.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17αρια, 19, 24, 25αρια & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Σουζάνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Νικόλ, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,έμενα πρόσφατα τελειωτικό στο σώμα δεν έκανε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Έλλης 3 κλειστό.

Διδύμου 7αρια & 8αρια κλειστά.

Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Διδύμου 18 υπόγειο κλειστό.

Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 20 κλειστό.

Διδύμου 22 ισόγειο Φωτεινή και Σοφία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 22 όροφος & 27 κλειστά.

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
λέω να ξαναπάω τσάρκα σήμερα μετά το στριπτιτζάδικο κατά τις 3-4 το βράδυ να δω μεταμεσονύκτια βάρδια. Θα έχει τπτ ανοικτό ή τσάμπα θα το κάνω το μεταφορικό?

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
λέω να ξαναπάω τσάρκα σήμερα μετά το στριπτιτζάδικο κατά τις 3-4 το βράδυ να δω μεταμεσονύκτια βάρδια. Θα έχει τπτ ανοικτό ή τσάμπα θα το κάνω το μεταφορικό?
1ον μπράβο για την ενημέρωση που έγραψες.
2ον Ισχύει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις πλέον (εμφάνιση, υπηρεσίες). ελπίζω να αλλάξει σιγά σιγά αυτό παρότι όσο ανεβαίνουν οι μισθοί στις ανατολικές χώρες θα έρχονται και λιγότερες να γαμηθούν για τόσο λίγα λεφτά. Φυσικά οι λατινές είναι όλες φόλες δεν τις λογαριάζω.
3ον μπορείς να δοκιμάσεις την Μαρία με τα γυαλάκια είναι ανωμαλιάρα και εκτός κώλου τα κάνει όλα, αν ταιριάξει η χημεία σας θα ξεσκιστεί.
4ον αν τελικά κατεβείς βράδυ και θες γράψε μια ενημέρωση γιατί πολλά βράδια θέλω να κατέβω και φοβάμαι τι θα βρω.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Η Λιλυ ήταν νομιζω κολοκυνθους 38..ψηλή σχετικά μελαχρινή, βυζαρες,κωλος μέτριος,φάτσα νοικοκυράς από άνω Λιόσια.Ειναι καλη μεσα και νομίζω πως ξεφεύγει από το πρόγραμμα λόγο καυλας. (Τουλαχιστον εγώ αυτό βιωσα)

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
1ον μπράβο για την ενημέρωση που έγραψες.
2ον Ισχύει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις πλέον (εμφάνιση, υπηρεσίες). ελπίζω να αλλάξει σιγά σιγά αυτό παρότι όσο ανεβαίνουν οι μισθοί στις ανατολικές χώρες θα έρχονται και λιγότερες να γαμηθούν για τόσο λίγα λεφτά. Φυσικά οι λατινές είναι όλες φόλες δεν τις λογαριάζω.
3ον μπορείς να δοκιμάσεις την Μαρία με τα γυαλάκια είναι ανωμαλιάρα και εκτός κώλου τα κάνει όλα, αν ταιριάξει η χημεία σας θα ξεσκιστεί.
4ον αν τελικά κατεβείς βράδυ και θες γράψε μια ενημέρωση γιατί πολλά βράδια θέλω να κατέβω και φοβάμαι τι θα βρω.
λογικά θα κατέβω να ρίξω ένα μάτι απλά δεν μου αρέσει να κυκλοφορώ εκει γύρω τέτοια ώρα . Την τελευταια φορά που είχα περάσει με αμαξι όπως έψαχνα να παρκάρω με σταματησε μια πρεζού και ήθελε να μου πάρει πίπα για 5 ευρώ και να γαμηθούμε ( οριακά το σκέφτηκα) . Της έδωσα 2 ευρώ που είχα σε ψιλά διπλα μου και μου εποιασε κουβεντα ηθελε να μου δωσει και το κινητο της. Εκανα πως το αποθηκευσα και εφυγα αλλα μερικες φορές αναρωτιεμαι που μπορει να κατέληγε παραπάνω επικοινωνία μαζί της ( 99% οχι σε κάτι καλό για μένα)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Φανταστείτε πόσο χρόνο που θα μπορούσε να πάει χαμένος προσφέρει το φορουμ...

Με αναχαίτισε τελείως αυτή η σελίδα από το να κατέβω από περιέργεια

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Σε μένα τα καταπίνει πάντα χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτό. Ελπίζω και σε άλλους.
Σέβομαι την άποψη σου συναγωνιστή, σ'εμένα ποτέ..
Την έχω πάρει 3-4 φορές μόνη και καναδυό παρτούζα με την Ελένη...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν λίγες μέρες πρωί πήγα με την Ελένη δίδυμου 20..!! Ήθελε να γαμησω χωρίς καποτα της είπα όχι και άρχισε έναν μονόλογο πως σας πέφτει με καποτα ενώ χωρίς ο πουτσος είναι κάγκελο γιατί να χάνεις τέτοια ευκαιρία ;;; Ενώ γαμουσα να μονόλογη και να λέει κοιτά κοιτά θα πεση ..ενώ γαμουσα σε κανονική στάση …μολης έχυσα έριξε ένα τρελό γέλιο λέγοντας μου είδες ; Άλλο λίγο και δμθα έπεφτε και δεν θα έχυνες ..ενώ χωρίς καποτα θα γαμουσες και με τον πουτσο τέλειος σηκωμένο ….: το σώμα της μύριζε έντονα ιδρώτα …και γενικά μια ποδαριλα έντονη αναδυόταν από παντού επάνω της …. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πονάνε στο στήθος καθόλου ..( της το πίεσα τόσο δυνατά μειλαμε πολύ δυνατά στάνταρ την επόμενη μέρα θα ήταν μπλε Μάρε. Όλο το δεξί βυζομπαλο της !!! Ο Τσάτσος έβηχε σαν πουστης ( όχι ότι δεν είναι χαχα) όσο εγώ γαμουσα …Πέρα από τις μαλακιες που έλεγε ο πουτσος μου με καποτα μια χαρα την γαμησε απλά έχει μια τακτική να σφίγγετε για να μην μπεις εύκολα αν δεν δέχτηκα χωρίς καποτα ( και δεν πάρει το έξτρα 10ρικο της ) παρόλα αυτά μπήκα ιρωικα και την καταγαμησα !!!

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
0

Φιλιπίδου 11 αριστερό.. είναι τράβελος!
δεν την έψαξα αλλά δε μου φάνηκε τραβέλι....ήταν πάνω στη φυλής όχι σε στενό, ισόγειο από αυτά που ανεβαίνεις σκαλιά

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
Μετά απο βόλτα πρώτα στο queens of the north επίσκεψη και τσάρκα στη Φυλής με κατάληξη στη Σαμπίνα στο Βεργας. Ανεβένει και λεπτομερής κριτική για όλη την σημερινή εμπειρια.
Σχετικά με την βραδινή ενημέρωση αναφέρω τα εξής:

Συνεχίζει η βραδιά με μπουρδελότσαρκα κατά τις 2 πάλι σε φυλής /φωκαίας /φιλλιπίδου.

Ξεκινάω από φωκαιας 27 γτ εκεί πάρκαρα , ανεβαίνω πάνω και βλεπω πάλι Νικόλ διπλοβάρδια , οπως μπήκα βγήκα.
Φωκαιας μέχρι 13 κλειστά όλα
Στο Φωκάιας 13 είχε άπειρο κόσμο που περίμενε και λέω και εγώ κάτι καλό θα παίζει ας περιμένω, Βγαίνει η τσατσά και ανακοινώνει Μαρία με γυαλάκια πάλι ( γαμώ την τύχη μου) Ρίχνω τον πολύ κόσμο στο θετικό σχόλιο που έκανε ο συναγωνιστής το απόγευμα παραπάνω , για να δείτε τι δύναμη έχει στην τσέπη τους ότι γράφουμε σε αυτό το φόρουμ.
Φωκαίας 11 πάλι η Μισέλ με σχεδόν τα πάντα εκτός πρωκτικου ( το μεσημέρι δεν είχα δώσει βάση)

Πάω στα μαγαζάκια που είναι φωκαίας και φυλής και η τσατσά αρχίζει να μου κάνει μανούρα, ότι μπηκα πριν και τι θέλω αφου την είδα την κοπέλα και να προσπαθώ να της εξηγήσω πως μόλις μπήκα. Ηταν φουλ αγενέστατη και επιθετική και να πα να γαμηθεί κιολας. Βγήμε μια Τσέχα μελαχρινή αρκετά ομορφή αλλά με είχε εκνευρίσει η ξεμωραμένη τσατσά και δεν ήθελα να της ακουμπήσω λεφτά και έφυγα. Φευγοντας σχολίασε η κάρια οτι πήγα για το aircondition. Την ευχή μου να χει να συνεχίσει το λειτούργημα που κάνει έτσι.

Φωκαιας 7 ανακοινώθηκε Αννίτα την οποία δεν είδα έφυγα στα μπαμ γτ νόμιζα πως ήταν η Αννίτα που δούλευε στο φωκαιας 25 και 27 πριν κανα χρονο και ( μια μικροσκοπική 30 κιλά)

Φυλής γινότανε της πουτάνας απο κόσμο με highlights τα εξής

67 Ελένη με τορπίλες βυζάρες ξανθια σε απλο και η άλλη η μελαχρινή που ειναι μαζί της. Της έχω πάρει παλαιότερα σε παρτούζα με καλές εντυπώσεις από πρόγραμμα ( κυρίως γτ με καυλώνει αυτό το τσοντε το εκφυλισμένο πλαστικοποιημένο που έχει)

Σε ένα από την πλευρά του 67 δεν θυμάμαι νουμερο είχε τη μουσική ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΟΝ. δεν άκουσα πρόγραμμα το όνομα της κοπέλας ήταν Σιμόνα και ήταν όμορφη μελαχρινή. Δεν ήθελα να γαμήσω και να κουφαθώ.

Στους απέναντι οίκους κάνανε το αντίθετο, 0 μουσική άρα ακουγες την κοπέλα να γαμιεται μέσα απο την πόρτα και 0 αιρ κοντισιον . Έφυγα χωρίς να δω.

Σε έναν στη φυλής μπηκα με εναν φοβερό μύστη και περιμέναμε και βγήκε μια μελαχρινή μπορεί και ρομά με όνομα αλεξάνδρα. Είχε τατουαζ στο στήθος κοιλια και άρχισα να το σκέφτομαι λίγο. Έλα ντε που ο υπερμύστης που μπήκε μαζί μου επεξεργάστηκε την πληροφορία σε 1 μιση δευτερόλπτο και πέταξε το 20αρικο στην τσατσά με τη μία μπουκάροντας στο δωμάτιο. Τον καμάρωσα και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να την ξεμούνιασε και να πέρασε υπέροχα με το πουτανάκι.

Επόμενο highlight Φιλλιπίδου. Στο πάνω δούλευε μια μαυρομάλλα ρουμάνα δεν κράτησα όνομα ωραία ήταν αλλά μια από τις πολλές.
Στο κάτω όμως έγινε η επική φάση με την τραβελοτσατσα. Μπήκα μαζί με εναν ψηλο τύπο ο οποίος άνετα θα μπορούσε να δουλέψει πόρτα. Εγώ κάθομαι στον καναπέ και η τραβελοτσατσά αρχίζει την επίθεση στον ψηλό που καθόταν όρθιος. Χουφτώματα μέσα απο το παντελόνι να τον βάζει να χαιδεύει βυζάρες και άλλα τέτοια. έλεγε τα κλασικά τα δικά της έλατε να μας γαμήσετε και ξάφνου τον πιάνει τον ψηλό τον γυρνάει να βλέπω εγώ πλάτη και τον τσιμπουκώνει ακάποτα. Εντωμέταξυ βγαίνει και η κοπέλα μια χαριτωμένη ξανθουλα με καποια κιλάκια παραπάνω ( εμπαινα στο τσάμπα) με όνομα Εμιλυ. Ο ψηλος της γαμάει το στόμα κάνα 2λεπτο γυρνάει μου κάνει χειρονομία σαν τον χαρδαλιά στο meme οτι ειναι οτι ναναι εδω πέρα και φευγει. Ξενερώνει η τσατσά και επόμενος στόχος εγώ που χαζέυω απο τον καναπε. Σηκώνομαι και ξεκιναει τα πάμε με την εμιλυ μέσα και την καυλανταω εγώ ποιος την γαμάει την έμιλυ να γαμήσουμε έσενα καλυτερα. Δεν το συζητάει παραπάνω και ξεκιναει και σε μένα το τσιμπούκι. Της το δωσα εκεί στο σαλονάκι για κάνα 2λεπτο μέχρι που μπήκε ο επόμενος συναγωνιστής. Οπότε με το τσάμπα τραβελοτσιμπουκάκι είπα να την κάνω και εγώ.

Επόμενος στόχος Διδύμου / Έλλης όλα κλειστά.

Λέω η βραδυά να μην πάει στο βρόντο ( αν και είχα ήδη χύσει μία φορά στο στριπτιτζάδικό, και πήγα προς Βέργας όπου δοκίμασα για 1η φορά Σαμπίνα. Λεπτομέρειες στην κριτική μόλις εγκριθεί ( μπορεί και όχι γιατι ειναι 10000 λέξεις μέ όλη την ιστορία της βραδιας)

Η κατάσταση στη φυλης το βράδυ με άφησε με ανάμοικτα αισθήματα , πολύ κάλτίλα , πολυς κόσμος να μπαινοβγαίνει στα ιδρύματα και σιγουρα πολύ τρέλλα σε κάθε μαγαζί.
Καλά γαμήσια σε όλους και σόρυ για το wall of paste.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom