mparmpas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2018
- Like
- 504
- Πόντοι
- 20
χτες το πρωι ηταν κανονικα στην βαρδια της.οπου και τιμηθηκε..Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Ανδριάνα στο χωμάτιανου 11? Γιατί το βρίσκω όσες φορές πάω κλειστό
χτες το πρωι ηταν κανονικα στην βαρδια της.οπου και τιμηθηκε..Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Ανδριάνα στο χωμάτιανου 11? Γιατί το βρίσκω όσες φορές πάω κλειστό
1ον μπράβο για την ενημέρωση που έγραψες.λέω να ξαναπάω τσάρκα σήμερα μετά το στριπτιτζάδικο κατά τις 3-4 το βράδυ να δω μεταμεσονύκτια βάρδια. Θα έχει τπτ ανοικτό ή τσάμπα θα το κάνω το μεταφορικό?
Ψηλή σχετικά, λεπτή μέση, αριστουργηματικα καπουλια..με μια λέξη.....Άλογο όντως.Η Τζινα τι σωματότυπο έχει ;
Λεπτή,Ξανθια ωραίο βλέμμα..ωραία πόδια.. απο κωλο νομιζω μέτριο.Εμφανισιακά πως ήταν η Τατιάνα που λες?
λογικά θα κατέβω να ρίξω ένα μάτι απλά δεν μου αρέσει να κυκλοφορώ εκει γύρω τέτοια ώρα . Την τελευταια φορά που είχα περάσει με αμαξι όπως έψαχνα να παρκάρω με σταματησε μια πρεζού και ήθελε να μου πάρει πίπα για 5 ευρώ και να γαμηθούμε ( οριακά το σκέφτηκα) . Της έδωσα 2 ευρώ που είχα σε ψιλά διπλα μου και μου εποιασε κουβεντα ηθελε να μου δωσει και το κινητο της. Εκανα πως το αποθηκευσα και εφυγα αλλα μερικες φορές αναρωτιεμαι που μπορει να κατέληγε παραπάνω επικοινωνία μαζί της ( 99% οχι σε κάτι καλό για μένα)1ον μπράβο για την ενημέρωση που έγραψες.
2ον Ισχύει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις πλέον (εμφάνιση, υπηρεσίες). ελπίζω να αλλάξει σιγά σιγά αυτό παρότι όσο ανεβαίνουν οι μισθοί στις ανατολικές χώρες θα έρχονται και λιγότερες να γαμηθούν για τόσο λίγα λεφτά. Φυσικά οι λατινές είναι όλες φόλες δεν τις λογαριάζω.
3ον μπορείς να δοκιμάσεις την Μαρία με τα γυαλάκια είναι ανωμαλιάρα και εκτός κώλου τα κάνει όλα, αν ταιριάξει η χημεία σας θα ξεσκιστεί.
4ον αν τελικά κατεβείς βράδυ και θες γράψε μια ενημέρωση γιατί πολλά βράδια θέλω να κατέβω και φοβάμαι τι θα βρω.
Σε μένα τα καταπίνει πάντα χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτό. Ελπίζω και σε άλλους.Τα καταπίνει από μόνη της ή θέλει και δωράκι για να το κάνει;
Σέβομαι την άποψη σου συναγωνιστή, σ'εμένα ποτέ..Σε μένα τα καταπίνει πάντα χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτό. Ελπίζω και σε άλλους.
Εσένα σε αγαπάει πολύ από ό,τι φαίνεται!Σε μένα τα καταπίνει πάντα χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτό. Ελπίζω και σε άλλους.
πιπαραΞαναλέω, Φώκαιας 7 Αννίτα (μετά τις 00.00) πολύ δυνατή πίπα
Εμφανισιακά;Ξαναλέω, Φώκαιας 7 Αννίτα (μετά τις 00.00) πολύ δυνατή πίπα
Φιλιπίδο
δεν την έψαξα αλλά δε μου φάνηκε τραβέλι....ήταν πάνω στη φυλής όχι σε στενό, ισόγειο από αυτά που ανεβαίνεις σκαλιάΦιλιπίδου 11 αριστερό.. είναι τράβελος!