Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (19 μέλη και 301 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Συναγωνιστές έχω φετίχ να πηγαίνω σε μπουρδέλα και τα μωράκια να βγαίνουν ολόγυμνα. Ξέρετε κάποια κορίτσια που το κάνουν;
Λιοσίων 73α η Έμμυ αν έχει προηγηθεί έστω ένα δωμάτιο από την αρχή της βάρδιας γυμνή θα σου έρθει στο σαλόνι.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Ειχα παει προσφατα σε κοπελα που την εκανα και εχυσε στο γλειφομουνι μετα εχυσε στο γλειφοκωλι και μετα εχυσε τρίτη φορα απο το γαμησι που της εκανα..... μετα ηταν τελειως "κομμενη" δεν ειχε ορεξη να σηκωθει απο το κρεββατι και ηθελε μονο μασαζακι.
Συμπαιρενω οτι η κορασισ Μαργκω εκανε καταθεση ολα της τα μουνοζουμα στον προηγουμενο μυστη, το πηγαδη στερεψε στη μεση της βαρδιας...
Το πηγάδι δεν παθαίνει του μάστορα...μόνο ο κουβάς μπορεί να πάθει ζημιά

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Συναγωνιστές έχω φετίχ να πηγαίνω σε μπουρδέλα και τα μωράκια να βγαίνουν ολόγυμνα. Ξέρετε κάποια κορίτσια που το κάνουν;
Νομιζω και Ελενη απο Διδυμου 20 απο κατω δεν φοραει ,αλλα φοραει το σουτιεν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Την έχω δοκιμάσει γι'αυτό το λέω! Και δεν πέφτω έξω σε αυτά....
Φαντάσου να μην την είχες δοκιμάσει.... και γω την έχω πάρει και πρόσφατα και όταν πρωτοεμφανιστηκε το 2014-2015 πριν το φτιάξει, καλά να περνάς

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Φώκαιας 25 κάτω τζανινα και Σάρα ολόγυμνο σαλοναρισμα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.587
Πόντοι
32.478
Φώκαιας 25 κάτω τζανινα και Σάρα ολόγυμνο σαλοναρισμα
Για σήμερα μιλάς;;;;
Εγώ όσες φoρες εχω περάσει πάντα με εσώρουχα είναι. Την τελευταία φορά η Τζανίνα με κοφτό κορμάκι πολύ καβλιάρικο και η Σάρα με ροζ εσώρουχα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
τώρα live

Φυλής 71α Σοφία(από Φωκαίας 13 ισόγειο, Ιάσωνος 46 & Φυλής 109β πιο παλιά, μιλφ με καστανοκοκκινο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διαβάζοντάς το πήγα "καρφωτός",αφού την είχα... χάσει από πέρυσι,και το καταφχαριστηθήκαμε,το'χαμε κι οι δύο τεράστια ανάγκη! Να'σαι καλά που την ξετρύπωσες! :thumbsup:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
αμα σε παρουν χαμπαρι οτι εχεις ανοιχτη την καμερα του κινητου τυπε μου, θα ευχεσαι να ηταν ολες ντυμενες με κελεμπια
just sayin :coffee:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.587
Πόντοι
32.478
Διαβάζοντάς το πήγα "καρφωτός",αφού την είχα... χάσει από πέρυσι,και το καταφχαριστηθήκαμε,το'χαμε κι οι δύο τεράστια ανάγκη! Να'σαι καλά που την ξετρύπωσες! :thumbsup:
Ο @n.smirni76 το έχει ξαναγράψει αλλά δεν διαβάζεις τις ενημερώσεις τύπε μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Είχα διαβάσει αυτή για Φωκαίας 13 υπόγειο αλλά δεν τη βρήκα, για Φυλής 71 πρώτη φορά το διάβασα...
Φωκαίας 13 ισόγειο....
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

επίσης και δύο ακόμη φορές στο 71α αλλά είχα κάνει ενημέρωση επιγραμματικα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Κατέβηκα για Μάργκο χάρη στην ενημέρωση του πορνόρεπόρτερ ήταν ήδη ένα παλικάρι μέσα τν είχε κλείσει και ένας άλλος λέω θα περιμένω χαλάλι της όντως είναι τσαχπινα και όμορφη με ωραίο σωματακι και εκεί που βγαίνει το παλικάρι σηκώνομαι και εγώ να πάρω σειρά ενώ να σημειώσω στο σαλόνι ετοιμαζόμασταν για αγώνα μπάσκετ βλέπω την τσα2 να με προσπερνά και να βάζει το επόμενο παλικάρι μέσα με άλλη κοπέλα βέβαια με πιάνει και μ λέει πολύ ευγενικά έλα λίγο να σ πω η Μαργκο δε μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο κάπως νιώθει σεβαστό λέω και ελπίζω το κορίτσι να νιώσει καλύτερα άμεσα αλλά ρε μάγκες γαμω τ μουνι τ μάτι με έχει καρφώσει τ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ είναι αυτή να σηκωθώ βραδιάτικα να κατέβω στοχευμένα να φάω μισή ώρα αναμονής και πακέτο καλύτερα να περιμένα τη γυναίκα να έρθει μεθαύριο δηλαδη!! Κούρασα σορυ αλλά ήθελα να τα πω τελικά πήγα για κατάθεση στο πρώτο οίκο που βρήκα άδειο Φώκαιας στη Σάρα χαλί μαύρο νο κομεντ
Ισχύει, η Σάρα εχει χαλάσει.
Το πρόγραμμα της παραπέμπει σε μεταξουργείο.
Το μονο που την σώζει ειναι τα τριπλοσιλινοκατα βυζομπαλα της.

Ημουν τακτικός πελάτης αλλα βαρέθηκα το μονότονο πρόγραμμα της..
Επίσης απο την μερα που μου μίλησε για τον χωρισμό, και το μικρο της παιδι μου πέφτει η πούτσα οταν την βλεπω

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Τι πρόγραμμα κάνει και έχει τόσο κόσμο ; Αν είναι να την πάρουμε και εμείς ρε παιδιά
Απλό. αλλά διάβασε πρώτα της δυο κριτικές που εχει Λ73 κ Φωκαιας 13. Μπορεί να σου κάνει, μπορεί και όχι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.587
Πόντοι
32.478
Φόλα alert μπας και γλιτώσει κανένας τύπος. Πήγα Κολωνού 30 αυτό με τα σκαλακια στο ισόγειο. Μαρία από Μολδαβία, μικρή και συμπαθητική από εμφάνιση. Πέρασα μόνο για το ελεύθερο στοματικό. Από το δίλεπτο πήγε να μου φορέσει προφυλακτικό, της λέω να συνεχίσει και αρχίσει την μουρμούρα. Αργότερα που προσπάθησα για σεξ, με τα μη και μη κατάφερε να μου πέσει και την έδιωξα από το δωμάτιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Η υπηρεσία που της έβαλα τις φωνές, προς τιμήν της μου επέστρεψε τα λεφτά. Δεν το περίμενα με τίποτα. Συνέχισα στο 48 που κατέθεσα στην Βίκυ μια νεαρή Μολδαβη. Μέτρια θα την έλεγα αλλά δεν σου τα πρήζει ούτε προσπαθεί να σε ξενερώσει. Μπορεί να βελτιωθεί αν το θέλει. Θα ακολουθήσει κριτική και για τις 2. Καλό βράδυ σε όλους

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Κανένας συναγωνιστής για live ενημέρωση υπάρχει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom