Καριολοτσα άλλου μάγκα, από εδώ γραφεις ότι θέλεις από κοντά ομως σε βλέπω να κανεις πρωτάθλημα στο άλμα. Μαζέψου και μιλά όμορφα όπως μιλάω εγώ. Αλλιως έλα να τα πούμε εκτός σάιτ, να δεις σίδερο από κοντά βλάκα. Επισης μετά από μήνυμα που έλεγα για την σαμπινα σχολίασα αυτό που λες , δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας να καταλαβεις ότι μιλάω για αυτήν βλάκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσκεψη Τζούλια πρωκτικο κολωνο , έγραψε Σμύρνης πάνω πάνω σπίτι κλπ. Στενό κωλαρακι πήγε να το αποφύγει αλλά το κατάφερα, αξίζει αν σε αφήσει ‘
Βέργας 7 Λανα!!!
Σε απλό και 69
Σταθερά πολύ καλή δουλειά!
(Πηγα για Σαμπινα αλλά έλειπε. )
Του το αφιερώνω το Ξεσκισμα αυτό γιατί τον στεναχωρησα λίγο.
Φωκαίας Ιζαμπέλα είναι αυτή που λέγατε ότι κάνει πρωκτικο αλλά έκοψε ; Έβαλε ξΑνα τελειωτικό και ελεύθερο ; Αξίζει η πιπα της ; Γιατί ήθελα να δοκιμάσω. Καλημέρα
Την πήρα και εγώ την Πέμπτη. Εχει ωραία τσιμποκοχειλα αλλά μέχρι εκεί.... Δεν ξέρω γιατί την επέλεξα ..χαλί βυζί μικρό πεσμένο και με σκουλαρίκια. Μεγάλη κολάρα... Αντέχει σφυροκοπημα και ζητάει κι άλλο...δεν τα έκλαψα αλλά .....
Μου ξαναστελνει μηνυματα και μενα ο σαμπινος τωρα... Οποιος δεν θελει ψευτονταβατζηδες να του βαζουν χερι για ΚΡΙΤΙΚΗ σε ιεροδουλες, σε σαιτ για κριτικες σε ιεροδουλες, ας του βαρεσει μια αναφορα, μεχρι το επομενο προφιλ...
Η πρωτη μου αγνοηση μετα απο 10 χρονια στο σαιτ, ουαου.
Την πήρα και εγώ την Πέμπτη. Εχει ωραία τσιμποκοχειλα αλλά μέχρι εκεί.... Δεν ξέρω γιατί την επέλεξα ..χαλί βυζί μικρό πεσμένο και με σκουλαρίκια. Μεγάλη κολάρα... Αντέχει σφυροκοπημα και ζητάει κι άλλο...δεν τα έκλαψα αλλά .....
Καλησπέρα μάγκες!
Σκέφτομαι να περάσω από φυλής σήμερα για καυλάντα και κατάθεση αν πετύχω κάτι αξιόλογο.
Προσφάτως έχουν έρθει μερικα νεα μουνακια (κάποια αξιόλογα και κάποια άκυρα κατ’ εμε)
Πέρασε κανεις έως τώρα μήπως;
Είναι ανοιχτά ή τα περισσότερα κλειστά;
Θενξ
Καλησπέρα μάγκες!
Σκέφτομαι να περάσω από φυλής σήμερα για καυλάντα και κατάθεση αν πετύχω κάτι αξιόλογο.
Προσφάτως έχουν έρθει μερικα νεα μουνακια (κάποια αξιόλογα και κάποια άκυρα κατ’ εμε)
Πέρασε κανεις έως τώρα μήπως;
Είναι ανοιχτά ή τα περισσότερα κλειστά;
Θενξ