Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.880
- Πόντοι
- 13.636
Φοβερές ενημερώσεις τσακαλια!!!
Μπράβο Μπράβο!!!
Ξεκίνησα ήδη της αναφορές.
Μπράβο Μπράβο!!!
Ξεκίνησα ήδη της αναφορές.
Πριν κάμποσα χρόνια ημουν μάρτυρας σε περιστατικό οπου ειχαν μπουκάρει 3 μπράβοι και λογομαχουσαν με εναν αλλο που ηταν ήδη στο σπιτι με τα περίστροφα στα χέρια ενω ο τσάτσος προσπαθούσε να τούς χωρίσειΦώκαιας 24 έχει ακόμα Ρωσίδες και βουλγαρες? Είναι το σπιτάκι που έχει και είσοδο από Αχαρνών.....
οι κοπελες που ερχονται στην ελλαδα εχουν ολες νταβατζη?Τελικά τι έγινε ?όταν έφυγες ακουσες μπαμ μπαμ?
Ναι το γωνιακό με τις δυο εισόδους απέναντι απ το 27Στην Φωκαίας?
Δεννακουσα γιατι εφυγα τρέχονταςΤελικά τι έγινε ?όταν έφυγες ακουσες μπαμ μπαμ?
την ευα απο λιοσιων που μπορουμε να την βρουμε σημερα?Καλά οι άλλοι σκοτώνονταν και αυτή γαμιόταν? Την πουτανα.......!
Σωστό, να την προστατεύει από μαλακες και κωλοπαιδα το καταλαβαίνω. Αλλά να σου κάνει σπάσιμο για άγνωστη αιτία; Ξέρω γω, άβυσσος...Εχει γραφτει πιο παλια δηλ πριν 6 μηνες περιπου αν θυμαμαι καλα οτι η τσα2 ειναι λεσβια και τακιμιαζει με Εβελινα !!! που βρισκω πολυ θετικο το οτι εχει μια υπερπροστασια προς την Εβελινα , εχω και εγω να της σουρω περστατικο απο την Αχαρνων 85 , αλλα νοισταζω και βαριεμαι να το περιγραψω γιατι ειναι μεγαλο το περστατικο , καλη εβδομαδα !!!!
τρελο κορμι-μετρια φατσα-αχτι μου παλιο, οπως και μια βαλερια πολυ νεαρη ψηλεγκω με μικρα βυζια, αλλα μουνι καλο, υγρο και τεζα καβλιαρικο.Εδώ όπως θυμάστε διότι σίγουρα θα θυμάστε, δούλευε η καλοσχηματισμενη μετριόφατσα Νίκη, μια πραγματική σοβαρότατη επαγγελματίας με απίστευτη απόδοση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
οι κοπελες που ερχονται στην ελλαδα εχουν ολες νταβατζη?
Οι Πακιστανοί να ξέρεις οτι στις πουτάνες του δεκάρικου αφήνουν και tips ταλιράκι.Όχι σε όλες , αλλά αφήνουν. Το έμαθα από έμπιστη πηγή.Γι αυτό ακριβώς έχουμε γεμίσει σκατοσακκούλες, φοράδες και άχρηστες. Μην σου πω ότι το βλέπουν πως κάνουν χάρη που δουλεύουν σε μπουρδέλα. Εδω δουλεύεις με κάποια σε κανονικη δουλειά και το βράδυ κάνει βίζιτες. Να λοιπόν το instagram που σωστά ανέφερες. Σε λίγο καιρό όμως θα τελειώσει
η ιστορία όπως αναμένεται και θα βγουν ολοκληρωτικά παγανιά μέσω instagram οπότε υπολόγιζε απο 100 ευρώ και πάνω. Οι μόνοι που πηδούν κάργα πια και κρατιούνται τα μπουρδέλα ανοικτά είναι οι Πακιστανοί που έχουν πολύ χρήμα ενώ πολλές μπουρδελιάρες κρατούν μυστικό ότι κλείνουν ραντεβού μαζί τους. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.
που να εγραφα κριτικες και τοτε, αντι για ενημερωσεις.Συγχαρητήρια για την αξιοκρατική σου στάση. Αυτό μόνο. Προσωπικά, σχεδόν όπου και να μπω, θυμάμαι και μια καλύτερη από το παρελθόν. Εκεί καταντήσαμε.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι γιατί είμαι νέος στο φόρουμ. Μιλάω για τους ορίτζιναλ Πάκι.αρα και ο γνωστος πουρμπουαρακιας, πακιστανος ειναι δηλαδη.
γι'αυτο εχει πιασει σπιτι μεταξουργειο οπως μας εχει πει
φλασμπακ 2019Συγχαρητήρια για την αξιοκρατική σου στάση. Αυτό μόνο. Προσωπικά, σχεδόν όπου και να μπω, θυμάμαι και μια καλύτερη από το παρελθόν. Εκεί καταντήσαμε.
Αν αναφέρεσαι στην Άναμπελ από την Ιάσονο. Διάβασα ότι τώρα εργάζεται σε ένα στούντιο. Συγγνώμη, ξέχασα ποιο.καλημέρα. την ξανθιά την Αναμπελ την έχετε δει κάπου?
Η Όλγα στο 109β για εμένα είναι από τής κοπέλες πού το ζούν αυτό που κάνουν.Μάπα η τύπισσα τυπικά πράγματα την είχα πάρει πέρσι πριν το καλοκαίρι,με μία στάση την βγάλαμε στα τέσσερα και όταν της είπα να αλλάξουμε στάση δυσανασχετησε και ήθελε να συνεχίσουμε έτσι γενικώς βαριέται
Ρίξε μία ματιά στις κριτικές δεν πρέπει να λένε και τα καλύτερα
Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια λέγαμε για αυτήν στο διδυμου 22,εκτός αν παίζει και στο φυλής 109β δεν το γνωρίζωΗ Όλγα στο 109β για εμένα είναι από τής κοπέλες πού το ζούν αυτό που κάνουν.
Δεν είναι ο σούπερ μουναρος αλλά μέσα περνάς καλά.
Δεν θέλω να πιστεύω ότι μόνο με εμένα είναι έτσι.
Άς δοκιμάσει καί να μας πει...