Καλησπέρα στην παρέα. Δεν γνωρίζω από Μεταξουργείο, ήθελα να πάω σήμερα το βράδυ , υπάρχει καμία πρόταση για ωραία ακαποτη πιπα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Αφού βρίσκουν,τα κάνουν. Πράγματα αδιανόητα για άλλες εποχές. Δε μιλάω για δεκαετία του '90,μιλάω για ακόμη παλαιότερα. Δυστυχώς, η νοοτροπία του "Φασον" σκότωσε την γοητεία άλλων εποχών. Ιδιοκτήτες και εργαζόμενες ,στην πλειονότητα αλλοδαποί,νοιώθουν όπως ο κλέφτης στο σπίτι, ο,τι προλάβω να αρπάξω.Καλησπερα Jon......σωστοτατος....στο στανταρακι που μου την εκανε θα πηγαινα και 2 φορα αυτο τον μηνα...ισως και 3...παντα υπαρχει και χρονος και χρημα.....αλλα προτιμησα να βαρεσω μια μαλακια παρα να παω .....τον αλλο μηνα...ποιος βγηκε χαμενος?????
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Η Αννίτα (αν εννοείς την πρωην βασιλισσα του Μεταξουργείου και μετέπειτα μασάζ κατ οίκον) έχει γυρίσει Λευκορωσία εδω κι ένα χρόνο. Η Βερόνικα (αν εννοείς την Ρουμάνα τατουατζου που στην αρχή της πορνοκαριερας της τα έκανε ολα) μια παίζει ως ανεξάρτητη, μια παει σε οίκους, μια τίποτα.Η Αννίτα ή η Βερόνικα ζούνε;
Έχει επιστρέψει μόνιμα πίσω στη Πολωνία και μεγαλώνει τα παιδιά τηςΩραίος!
Τώρα που μπλέξαμε τις Καρολίνες, έχω μια πελώρια λαχτάρα για Νεσκουίκ Εεε συγνώμη...για ψηλή Καρολίνα από Διδύμου. Που χάθηκε αυτή;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Ακριβώς, όπως γίνεται στα μασατζίδικα! Βέβαια κι εκεί μπορεί να σου φάνε κανένα 5-10λεπτο με φθηνές δικαιολογίες ότι το ρολόι πάει πίσω ή ότι εσύ λες ψέματα, αλλά πιο σπάνια.#Να βάλουν ρολόγια τοίχου στα δωμάτια μέσα!
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Μάπα η τύπισσα τυπικά πράγματα την είχα πάρει πέρσι πριν το καλοκαίρι,με μία στάση την βγάλαμε στα τέσσερα και όταν της είπα να αλλάξουμε στάση δυσανασχετησε και ήθελε να συνεχίσουμε έτσι γενικώς βαριέταιΗ άλλη είναι Όλγα. Καστανό μαλλί στους ώμους , 1,5 στήθος, τουρλωτο κωλαράκι. Διπλό με Μαριάνα στα 30.
Όλγα δεν έχει δοκιμαστεί. Εν αναμονή.
Ρίξε μία ματιά στις κριτικές δεν πρέπει να λένε και τα καλύτερα
Μήπως ήρθε η ώρα να έχουν και τα μπουρδελα live ενημέρωση ποια δουλεύει όπως και τα studio? Για να μην ενοχλούμε και εμείς! Στο Φώκαιας 17 ισόγειο μπαίνοντας μέσα ρώταω την τσατσά ποιες δουλεύουν, μου απαντά η Νάταλι όμορφο φόλα που έχει δοκιμαστεί και μια γεμάτη που δεν θυμάμαι όνομα. Λεω οκ τις ξέρω κσι κάνω μεταβολή να φυγω και με αρχίζει τι έρχεστε για βόλτα εδώ, εδώ δεν είναι για βόλτα, να πάτε για καφέ. Φυσικά δεν έδωσα σημασία και έφυγα. Η πλάκα είναι ότι ήταν η ίδια τσατσά που πριν μήνα με είχε αρπάξει αγκαζέ για να περάσω και όντως πέρασα με την Νάταλι γνωρίζοντας ότι δεν είναι καλή μέσα απλα για να γαμησω ένα ωραίο μουνι. Λογικά δεν θα με θυμόταν καν
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
Έχει πεθάνει.Ωραίος!
Τώρα που μπλέξαμε τις Καρολίνες, έχω μια πελώρια λαχτάρα για Νεσκουίκ Εεε συγνώμη...για ψηλή Καρολίνα από Διδύμου. Που χάθηκε αυτή;
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Αρχικά, εισαι ασφαλισμένος στο ικα;Καλησπέρα στην παρέα. Δεν γνωρίζω από Μεταξουργείο, ήθελα να πάω σήμερα το βράδυ , υπάρχει καμία πρόταση για ωραία ακαποτη πιπα;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ στις αρχές είχα περάσει καλά μαζί της, αλλά την τελευταία φορά την είδα άβαφη, άχρωμη και βαριεστημένη στο σαλόνι και δε μου έκανε κούκου.Μάπα η τύπισσα τυπικά πράγματα την είχα πάρει πέρσι πριν το καλοκαίρι,με μία στάση την βγάλαμε στα τέσσερα και όταν της είπα να αλλάξουμε στάση δυσανασχετησε και ήθελε να συνεχίσουμε έτσι γενικώς βαριέται
Ρίξε μία ματιά στις κριτικές δεν πρέπει να λένε και τα καλύτερα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Έχουν τόσα έξοδα αυτά για λαδώματα και ένα σωρό, σιγά να μην πληρώσουν και για σελίδα στο ίντερνετ. 5-6 μόνο διατηρούν σελίδα στο a-t-h-e-n-s-e-x-s-t-u-d-i-o-s με βάρδιες που δεν ισχύουν.Μήπως ήρθε η ώρα να έχουν και τα μπουρδελα live ενημέρωση ποια δουλεύει όπως και τα studio?
Αυτό που στραβωνουν τα μούτρα αν δεν μπεις είναι όντως εκνευριστικο. Τότε ποιο το νόημα να βγαίνουν οι κοπέλες στο σαλόνι;Μήπως ήρθε η ώρα να έχουν και τα μπουρδελα live ενημέρωση ποια δουλεύει όπως και τα studio? Για να μην ενοχλούμε και εμείς! Στο Φώκαιας 17 ισόγειο μπαίνοντας μέσα ρώταω την τσατσά ποιες δουλεύουν, μου απαντά η Νάταλι όμορφο φόλα που έχει δοκιμαστεί και μια γεμάτη που δεν θυμάμαι όνομα. Λεω οκ τις ξέρω κσι κάνω μεταβολή να φυγω και με αρχίζει τι έρχεστε για βόλτα εδώ, εδώ δεν είναι για βόλτα, να πάτε για καφέ. Φυσικά δεν έδωσα σημασία και έφυγα. Η πλάκα είναι ότι ήταν η ίδια τσατσά που πριν μήνα με είχε αρπάξει αγκαζέ για να περάσω και όντως πέρασα με την Νάταλι γνωρίζοντας ότι δεν είναι καλή μέσα απλα για να γαμησω ένα ωραίο μουνι. Λογικά δεν θα με θυμόταν καν
Κάποιοι μπορεί όντως να πάνε μόνο για μάτι αλλά οι υπόλοιποι τι φταίμε;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Ένα στούντιο όμως βγάζει και μεγαλύτερο τζίρο...Τα αφεντικά των μπουρδέλων είναι αμόρφωτοι κι απαίδευτοι κατσαπλιάδες! Τα αφεντικά των στούντιο είναι σοβαρά επιχειρηματικά μυαλά με μόρφωση και παιδεία! Απλώς είναι κι οι δύο από την ίδια χώρα.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Κέρδος ισως, τζίρο δεν νομιζωΈνα στούντιο όμως βγάζει και μεγαλύτερο τζίρο...
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
Ο άλλος φίλος έγραψε αυτό.
Υπάρχει κι άλλη εκδοχή;
Τον έπαιρνε κάργα ακάποτα, τελευταία φορά που την είχα δει Καλλιθέα ήταν ένα ζωντανό ερειπίο (99% Aids).
Τώρα που έμαθε ο άλλος ότι είναι Πολωνία με ξεπερνά, μάλλον θα πίστεψε στα σοβαρά τα λόγια της τσατσάς πως ''Η κοπέλα παντρεύτηκε και έφυγε στη χώρα της''.
Ρε παιδιά για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή για μένα είναι πολύ σημαντικό το θέμα της υγείας και δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα σε μπουρδέλο χωρίς προφύλαξη: Δεν υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής σε εξετάσεις για ΣΜΝ και ειδικά για AIDS;Τον έπαιρνε κάργα ακάποτα, τελευταία φορά που την είχα δει Καλλιθέα ήταν ένα ζωντανό ερειπίο (99% Aids).
Τώρα που έμαθε ο άλλος ότι είναι Πολωνία με ξεπερνά, μάλλον θα πίστεψε στα σοβαρά τα λόγια της τσατσάς πως ''Η κοπέλα παντρεύτηκε και έφυγε στη χώρα της''.
Jim papadeas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Κάνει τελειωτικό στο στόμα η Τζανινα; Πρώτη φορά το ακουω. Αυτή με το καλημερα βάζει τη μουνα της στη μάπα συναγωνιστων και λέει "ΤΡΩΓΕ"!!! Να μας πληρώνει θα έπρεπε!
Φίλε μου εννοείς την συμβία από φιλιπιδου;; παιδιά αυτήν την έχω χάσει έχετε την καλοσύνη να μου πείτε αν την έχει πετύχει κάποιος καπου;,Όπως μπήκα έτσι βγήκα. Για αρχή δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια , δεν ξέρω πως το είχα φανταστεί στο μυαλό μου.
Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχε καθόλου όρεξη , δήλωσε ότι νυστάζει λόγω καιρού αλλά "πρέπει" να είναι εδώ. Περίμενα να βγει και η Σύλβια που δούλευε η οποια ήταν αξιόλογο θα έλεγα αλλά δεν μου βγήκε η όρεξη.
Η Σύλβια ψηλή , νταρντανομωρο με 2-2,5 βυζί από όσα τα έκοψα.
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Το ιδανικό είναι να βρεις 2 που δουλεύουν στον ίδιο οίκο και να τις παίζεις εναλλάξ...Άγνωστο και ανεξερεύνητο.
Για ζήτα βιβλιαράκι, να δούμε αν θα στο δείξουν. Το παίζουν όλες καθαρές λες και μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος με τα λόγια εδώ κι εκεί. Και βέβαια αν πας σε κάποια και γίνεις πελάτης αλλά μετά φύγεις, αν σε δει να πηγαίνεις σε άλλη, θα σου πει κάποια στιγμή ότι εκείνη είναι η βρωμιάρα ενώ αυτή η καθαρή. 2023 κι ακόμα τις ίδιες μαλακίες λένε τα ζωντοβολα.
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει...
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.933
- Πόντοι
- 206
Μην λέμε πάλι τα ίδιαΡε παιδιά για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή για μένα είναι πολύ σημαντικό το θέμα της υγείας και δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα σε μπουρδέλο χωρίς προφύλαξη: Δεν υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής σε εξετάσεις για ΣΜΝ και ειδικά για AIDS;
Βάση στατιστικής όσες κάνουν ελεύθερο στοματικό (δεν αναφέρω καν ακαποτα γαμησια) θα κολλήσουν κάτι σοβαρό (aids ηπατίτιδες)
30 καυλια την ημέρα με 20 μέρες τον μήνα να δουλεύει είναι 7200 αφιλτρες ψωλες που έχυσαν μέσα στο στόμα της
Τα συμπεράσματα δικά σου
Κοίτα θεωρητικά τουλάχιστον για το AIDS οι πιθανότητες από το στοματικό είναι μεν υπαρκτές, αλλά πολύ μικρές. Βέβαια μιλάμε για χιλιάδες πράξεις οπότε.... Για όλα τα άλλα ΣΜΝ όμως όχι και κακώς εστιάζει ο κόσμος μόνο στο AIDS. Τέλος πάντων, αν ζητήσω βιβλιαράκι λέτε τρώω μπούλινγκ ή υπάρχει περίπτωση να μου το δείξουν;Μην λέμε πάλι τα ίδια
Βάση στατιστικής όσες κάνουν ελεύθερο στοματικό (δεν αναφέρω καν ακαποτα γαμησια) θα κολλήσουν κάτι σοβαρό (aids ηπατίτιδες)
30 καυλια την ημέρα με 20 μέρες τον μήνα να δουλεύει είναι 7200 αφιλτρες ψωλες που έχυσαν μέσα στο στόμα της
Τα συμπεράσματα δικά σου
ΥΓ: Απορώ πραγματικά με όσους κάνουν το παραμικρό χωρίς προφυλάξεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις