Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Ισινακο αν δεν σε αγαπησει μια γκόμενα είσαι τελειωμένος.. γενικά μιλάω.Όχι δεν συμφωνώ !! Όταν πας στο ντελο δίνεις το αντίτιμο και η κοπέλα ξέρει το θα κάνει και ξέρεις και εσυ τι θα κάνετε για πιο λόγο , και πια θα είναι εξέλιξη των πραγμάτων αντίθετα σε μια γνωριμία εκτός οίκου που θα εξελιχθεί σε δεσμό-σχέση μπορεί να γίνουν πολλά είναι μεγάλο το ρίσκο .. Προσωπικά από γκομενα εκτός οίκων έχω χάσει πολλά χρήματα , κόντεψα να χάσω την υγεία μου ….και την ψυχική ηρεμία μου…..κάτι που δεν έγινε ποτέ με μια κοπέλα εργαζόμενη ….να ξέρεις αυτά τα κορίτσια δεν βγάζουν κακίες όταν είχα έρθει πολύ πιο κοντά με μια πορνη στο τέλος την υπόθεσης δεν μου έβγαλε κακιά απλά απομακρύνθηκε ευγενικά ( δεν θα πω ακριβός τι έγινε δεν αφορά κανέναν ) αντίθετα με γκομενα εκτός οίκων με είχε ταράξει στις αποκρύψεις μέχρι με ψεύτικα προφίλ είχε εισχώρηση στο προσωπικό μου face book για να παρακολουθη , λόγο του ότι κατάλαβα την εκμετάλλευση και έφυγα από εκείνη έβγαλε κακίες με έβγαλε άχρηστο λέγοντας μου πως τίποτα δεν έκανα καλά ότι δεν της αγόρασα ούτε κινητό ότι δεν την βοήθησα οικονομικά με τα ενοίκια του σπιτιού και πιεζόταν και αλλά πολλά ….!! Υπάρχουν και καλές κοπέλες εκεί έξω αλλά πολύ πολύ λίγες ….Στα μπουρδελα τα κορίτσια κάνουν κάποιες την δουλειά τους πολύ καλά κάποιες μέτρια και κάποιες άσχημα έως εκεί όμως και κλείνω εδώ !!
Η κάθε πουτανα είναι πολύ επιδέξια αλλά η καρδιά της δεν είναι ποτέ εκεί. Η πόρνη ξέρει την τεχνική καλύτερα από την γκόμενα σου. Πρεπει να ξέρει, να είναι επαγγελματικά ικανή.
Δεν θα πάρεις αγάπη. Εάν την επόμενη μέρα συναντήσεις μία πόρνη στο δρόμο,δεν θα σε αναγνωρίσει καν. Ενώ έκανε σεξ μαζί σου μπορεί να σκεφτόταν τον γκόμενο της. Δεν ήταν εκεί.Δεν μπορεί να είναι.Η κάθε πόρνη πρέπει να μάθει την τεχνική του πως να μην είναι εκεί. Όλο το πράγμα για αυτήν είναι άσχημο..