Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (18 μέλη και 273 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τύπε μου, εύγε για την εμπειρία.
Ωστόσο ίσως λίγο δύσκολο να ήταν αυτή η Έμιλυ.
Κατεβαίνοντας τη Φωκαίας, εργάζεται στο πρώτο σπιτάκι.
Όμως, αν όντως ήταν αυτή, σου αξίζουν πολλαπλάσια ρισπέκτ που κέρδισες μια τόσο (τίμια μεν αλλά) πολύ τυπική κορασίδα. :hi:
Δεν μπορώ να συγκρατήσω με τίποτα ονόματα φίλε
Είναι δυο άσπρες πόρτες διπλα δίπλα όπως πας για Αχαρνών μπήκα στη δεύτερη.
Κοίταξα γύρω γύρω για το ακριβές νούμερο αλλά Τζιφος.
Σίγουρα θα ξαναπάω αλλά αυτή τη φορά θα της χύσω την μούρη αφού φάνηκε να μη κολλάει πουθενά . Έπειτα θα ρωτήσω και το πραγματικό της όνομα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
άστα να πάνε. Πριν από 2-3 μέρες κάποιος έγραψε ότι δέχτηκαν πάκηδες και σε στούντιο :(:(
Σε λίγα χρόνια θα ψηφίζουν κιόλας και τότε θα έχουμε στην Ελληνική Βολή και πάκηδες βολευτές.

Την ηρωἰνη από το Αφγανιστάν ποιοί λέτε να την φέρνουν εδώ και να την πουλάνε χοντρικά;

Η μισή Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο μπουρδέλο και η υπόλοιπη μισή ένας απέραντος τεκές!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Στην Βεργας 7 στο πανω σκαλακια ποια ή ποιες κοπελες παιζουν μπαλα μετα τις 8 τις καθημερινες; Γνωριζει καποιος;
Ευχαριστω.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Δεν μπορώ να συγκρατήσω με τίποτα ονόματα φίλε
Είναι δυο άσπρες πόρτες διπλα δίπλα όπως πας για Αχαρνών μπήκα στη δεύτερη.
Κοίταξα γύρω γύρω για το ακριβές νούμερο αλλά Τζιφος.
Σίγουρα θα ξαναπάω αλλά αυτή τη φορά θα της χύσω την μούρη αφού φάνηκε να μη κολλάει πουθενά . Έπειτα θα ρωτήσω και το πραγματικό της όνομα
Τα 13 ήταν αυτά που λες, όχι τα 7άρια.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους, πήγε κανείς με την Μπέτυ στο Φυλής 200, ξέρει τι βάρδια είναι? Ευχαριστώ.

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
καλησπερα παιδια.η μαρια η μιλφογκιλφ αλβανιδα μελαχροινη απο διδυμου 18 υπογειο πρωινη βαρδια με το τουμπανοκωλι ξερει κανεις που δουλευει? 2 φορες πηγα και ηταν μια πετιτ που δεν ελεγε τιποτα.ευχαριστω

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους, πήγε κανείς με την Μπέτυ στο Φυλής 200, ξέρει τι βάρδια είναι? Ευχαριστώ.
Φίλε μου πήγα εγώ χθες γιατί την έχω άχτι! Ψηλή γυναίκα μαυρισμένη έχει κάτι καυλωτικο στην μάπα, ωραία χυτές βυζαρες κωλος μικρός χαμηλός θα έλεγα ! Τώρα στα του αγώνα μ μέτρια πράγματα γατί πήγα και ήμουν κάγκελο τελείως και προσπαθούσε να αποφύγει να την γαμησω και μου έκανε deepthroat μου γλείψω κ αρχιδια (επίσης με πλήγωσε με τα δοντια της γιατί δεν μπορουσε να τον βάλει όλο ) ωστόσο εγώ είχα πάει για να γαμησω όπου της είπα να ανεβεί από πάνω αλλά δεν την πάλεψε πάνω από 10 δευτερολεπτα όπου γυρίσαμε ιεροποστολικα όπου εκείνη κοίταζε αλλου και πονούσε όποτε εμμέσως δεν συμμετείχε και πολύ αλλά λόγω της θεάς των βυζιών της τελείωσα μεσα στο λάστιχο! Με το που τελείωσα έγινε καπνός! Εν ολίγοις μόνο αν γουστάρεις τις βυζαρες να πας! Στο παρελθόν είχα περάσει καλύτερα αλλά αυτή την φορά δν πέτυχε ίσως να μην γούσταρε επειδή ήταν τόσο σκληρό ή απλά ήταν τελείως διεκπεραιωτική!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Φίλε μου πήγα εγώ χθες γιατί την έχω άχτι! Ψηλή γυναίκα μαυρισμένη έχει κάτι καυλωτικο στην μάπα, ωραία χυτές βυζαρες κωλος μικρός χαμηλός θα έλεγα ! Τώρα στα του αγώνα μ μέτρια πράγματα γατί πήγα και ήμουν κάγκελο τελείως και προσπαθούσε να αποφύγει να την γαμησω και μου έκανε deepthroat μου γλείψω κ αρχιδια (επίσης με πλήγωσε με τα δοντια της γιατί δεν μπορουσε να τον βάλει όλο ) ωστόσο εγώ είχα πάει για να γαμησω όπου της είπα να ανεβεί από πάνω αλλά δεν την πάλεψε πάνω από 10 δευτερολεπτα όπου γυρίσαμε ιεροποστολικα όπου εκείνη κοίταζε αλλου και πονούσε όποτε εμμέσως δεν συμμετείχε και πολύ αλλά λόγω της θεάς των βυζιών της τελείωσα μεσα στο λάστιχο! Με το που τελείωσα έγινε καπνός! Εν ολίγοις μόνο αν γουστάρεις τις βυζαρες να πας! Στο παρελθόν είχα περάσει καλύτερα αλλά αυτή την φορά δν πέτυχε ίσως να μην γούσταρε επειδή ήταν τόσο σκληρό ή απλά ήταν τελείως διεκπεραιωτική!
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, πήγες πρωί ή απόγευμα? 1η ή 2η?

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Η Ειρήνη και Ελένη έχουν επιστρέψει μεγάλου Αλεξάνδρου 28?

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.263
Πόντοι
496
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή στην Φυλής & Πέριξ εντοπίζεται στο γεγονός ότι ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....!!!!:cry::cry::cry::cry:

~ Αυτό ήταν και η χαριστική βολή....!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang:

#Και η ζωή συνεχίζεται..........

:hi:

Eχω να παω πολλα χρονια...δεν θυμαμαι απο ποτε...!!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, πήγες πρωί ή απόγευμα? 1η ή 2η?
Σορρυ φίλε που άργησα αλλά έτρεχα!
Πρωινή βάρδια θα είναι εκτός Τετάρτης που έχει λαϊκή μέχρι 17.00!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Σορρυ φίλε που άργησα αλλά έτρεχα!
Πρωινή βάρδια θα είναι εκτός Τετάρτης που έχει λαϊκή μέχρι 17.00!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια 2η απογευματινή στο Βέργας 7 (ισόγειο) αλλά μία μέτρια συνεδρία (ανέβασα και κριτική).

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Επίσκεψη σήμερα στην Τζούλια 2η απογευματινή στο Βέργας 7 (ισόγειο) αλλά μία μέτρια συνεδρία (ανέβασα και κριτική).
Αυτή η τζουλια πως είναι εμφανισιακά; Και ξέρεις αν είναι και τριτη βάρδια;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Βεργας 7 στο πανω μετα τις 7-8 το απογευμα ποια ή ποιες κοπελες ειναι ρε παιδια;Κανεις δεν ξερει;

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
580
Πόντοι
81
Καλησπερα αδερφια, με καυλωσατε για μπετυ φυλης 200 ξερουμε τι ωρες δουλευει γενικα ;

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
580
Πόντοι
81
Επισης για το μπιφ χανι με σμυρνη εχω να πω στον πρωτο το εξης :
Οπως σε μια αγελη σε μια κοινωνια σε μια ομαδα ετσι και στο μπου υπαρχει ιεραρχια, ο σμυρνης βρισκεται οχι απλα ψηλα αλλα ειναι η κορυφη της. Για αυτο σε παρακαλω δεν θα του λες οτι κανει λαθος στο μεγεθος των βυζιων,
μονο και μονο απο το ποσες αναρτησεις και απο τον ποσο χρονο εχει χαλασει για αυτες ακομα και να τα γραφει απο το σπιτι του εμενα μου αρκει να τον σεβομαι επειδη δινει κοντεντ. Απο κει και περα το ποιος ειναι λαθος και ποιος σωστος κρινε το μονο σου πηγαινοντας στους οικους. Αυτα ομορφα και πολιτισμενα εφαγες εφαγε και τελειωσε καλες δουλειες.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Χθες μεσάνυχτα πέρασα μια βόλτα από φυλής μπας και με καβλωσει τίποτα αξιόλογο..

Συνάντησα τα ίδια και τα ίδια, τα μισά σπίτια κλειστά, με έναν όχλο από πιτσιρικαρια στη μέση του δρόμου να χασκογελανε και να χαλάνε το κλίμα της ηδονής και του σεξ που κινείται στον αέρα.

Είπα να αποχωρήσω προς την Αχαρνών όπου είχα παρκάρει μέσω της Φώκαιας αλλά παράλληλα να ρίξω και μια ματιά.

Άνοιξα την πρώτη πόρτα στο Φώκαιας 7, δεν είχε κόσμο
Παρουσιάστηκε η κοπέλα, ωραία πολύ εμφανίσιμη μελαχρινή, μέτριο ανάστημα με κωλαρα αλλά φαινόταν βαριεστημενη και δεν πέρασα
Πήγα δίπλα ακριβώς στο 7Α
εμφανίστηκε η Έμιλυ (μετα από διασταύρωση στοιχείων που έκανα μέσω παλαιότερων κριτικών)

Μέτριο ανάστημα και αυτή, σώμα κανονικό με πιασίματα όχι αδύνατη αλλά ούτε chubby, πρόσωπο αδιάφορο Παρ όλα αυτά κάτι με τράβηξε σε αυτή τη μέτρια παρουσία.

Εμφανίστηκε στο δωμάτιο εμφανώς καβλωμενη με αυτό που αντίκρισε
Στεκομουν όρθιος και αυτή τριβόταν με την πλάτη και τον κωλο της στο καλιγραμμο σώμα μου
Ήμουν ήδη καβλωμενος γύρισε έπεσε στα γόνατα και μου δάγκωσε τον πουτσο πάνω απ' το μποξερακι..

Το βγάζω εγώ
Πηδάει στο κρεβάτι αυτή και παίρνει την θέση που με καβλωνει όταν με τσιμπουκωνουν
Στημένη στα τέσσερα με τον κωλο ψηλά να τον διαγράφει η κόκκινη στριγκαρα.

Μου φοράει την Καποτά με το στόμα και με το καλημέρα τον παίρνει όλο στο στόμα
Αρχίζει άγρια πίπα με σάλια, ρουφηχτα και συνεχόμενα deep throat, σκύβει από κάτω ρουφάει τα αρχιδια μου και τα σαλιαριζει και αυτά
Την βλέπω να παίρνει θέση με το κεφάλι της προς τα κάτω και το στόμα της γεμάτο με τον πουτσο μου σαν να λέει τώρα πνιξε με
Έτσι κι εγώ αρχίζω να της γαμαω το στόμα χωρίς έλεος
Μέχρι που χύνω με την ίδια να κλειδώνει το στόμα της μέχρι να στραγγιξω.

Καλή φαση
Μεγάλη επιτυχία τυπε, πίπα τελειωτική μέσα στην Καποτά. Πόσο αγ@μητος παίζει να ήσουν??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom