Λοιπον 3 σκηνικα σημερα απογευματικη βολτα στο Μεταξι :
1) Στον οικο της Μαγκης περίμενα στο σαλονη με εναν πακι, βγαίνει η τσατσα λεει εχω 2 κοπελες περιμένετε θα βγουν, σκάει σε δευτερόλεπτα ενας συναγωνιστης ποδηλατης με στολη-κρανος (με ιδρωτιλα μπόλικη) και το ποδήλατο μέσα στο σαλονι, φωνάζει ''Μαγκη ελα ελα'' βγαινει η τσατσα τον βλεπει λεει ο τάδε ειναι Μαγκη ελα (θα ηταν τακτικότατος πελάτης για να τον ξερουν με το ονομα του) και μπαίνει με τη Μαγκη και το ποδήλατο μη του το κλεψουν οι πακιδες κατευθείαν δωμάτιο.
2) Στον οικο της Ανναμπελ δωματια πιασμενα οποτε περίμενα στο σαλονι με τον κωλομπαρα τσατσο και πιάσαμε την κουβέντα η Ανναμπελ ήταν δωμάτιο, ξαφνικά ακούσαμε δυνατη φωνη της Ανναμπελ και του πακι μεσα απο το δωματιο, ο διαλογος τους γινοταν ολο και πιο έντονος , σε μια στιγμή βγαίνει η Ανναμπελ νευριασμένη και αναμαλλιασμένη φωνάζοντας "αυτος δεν παει καλα θελει να μου σπασει το κεφαλι νομιζει οτι ειμαι κουκλα'' ο πακι ηταν κοντα 120 κιλα και οταν τη πήδαγε στα 4 της μάγκωνε το κεφαλι στο πανω μερος του κρεβατιού και με βιαιο τροπο της τραβουσε τα μαλλια, η κοπελα τρελάθηκε. Τοτε ο τσατσος ετρεξε μεσα στο δωματιο να μπουσουριασει τον πακι του λεει ντυσου γρηγορα και τον εδιωξε με τις κλοτσες βριζοντας ο πακι στη γλωσσα του κοντεψε να φυγει κατω στα σκαλια σα καρπουζι.
3) Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) σαλονι μαζι με 4 ιδρωμενους πακιδες κατεβαινει ενας σεκιουριτας με στολή Brinks security, τσάντα tactical και κρεμασμενη υπηρεσιακή ταυτότητα φατσα φορα o ο τσακαλος. Του λεει η τσατσα αστυνόμος εισαι γελώντας λεει οχι σεκιούριτι και πάνω σε λιγο βράδια