Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (23 μέλη και 262 επισκέπτες)

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
@n.smirni76 χρωστάς μια κρητική για την καινούργια κοπέλα στην Φωκαίας 27 νομίζω με ονόματι Κατερίνα όποτε θες ανέβασε μια , γτ ήθελα και γώ αλλά μου φάνηκε φωλα ευχαριστώ

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εντωμεταξύ ξέχασα να σου πω, αν έχεις κάτι καλλίτερο σε εμφάνιση (πλην Ίνγκας) απ’ αυτές που έγραψα, είμαι όλος αυτιά...
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα, νομίζω με κάλυψες με την λίστα σου. Τις μισές που είπες τις έχω πάρει και τις υπόλοιπες αργά ή γρήγορα γιατί είναι και επιλογές υψηλού ρίσκου μη χέσω..... Α, πήγαινε τσέκαρε την Μαρίνα από Φωκαίας 17α, ωραία ρωσσίδα 25άρα μαυρομάλλα με τσιμπουκόχειλα, μια φορά την πήρα γιατί δεν προλαβαίνω αυτόν τον καιρό για πρωινή βάρδια που δουλεύει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
+ τοις άλλοις δεν συγκράτησε το όνομα της θεσσαλονικιάς, αλλά του τσάτσου νωπό στη μνήμη του:2funny::2funny::2funny:
Ρε πού’ χουμε μπλέξει με δαύτους :effemine:...;
Ρε ντρομπα ξέρεις πόσες έχω γαμηση ? Μιλάμε εποχή 2001 , λες να θυμόμουν όνομα ? Το όνομα του Τσάτσου το θυμάμαι ακόμα διότι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η όλη φάση ,εκτός αν εσυ αυτά τα έχεισ για καραμέλα ....εννοώ τσιμπούκια από αγοράκια από τσατσουσ ( που στα ταρ τον έχεισ πάρει από πίσω ) το καταλαβαίνω από την απάντηση σου ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
θυμιζει αυτους που γαμιουνται και... εντελως τυχαια, κατα λαθος, αλλα και χωρις να το παρουν χαμπαρι... πιανουν παιδι :confused:
Εσύ παλυ από τα γραφόμενα σου θυμίζεισ τραγικό ξεπεσμένο βρομοπουστα !! Έτσι εντελοσ τυχαία πιάνονται τα παιδιά πάνω στην Καβλα βρε βρομοπουστα ...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε ντρομπα ξέρεις πόσες έχω γαμηση ? Μιλάμε εποχή 2001 , λες να θυμόμουν όνομα ? Το όνομα του Τσάτσου το θυμάμαι ακόμα διότι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η όλη φάση ,εκτός αν εσυ αυτά τα έχεισ για καραμέλα ....εννοώ τσιμπούκια από αγοράκια από τσατσουσ ( που στα ταρ τον έχεισ πάρει από πίσω ) το καταλαβαίνω από την απάντηση σου ...
ΙΣΑ ρε θυμιατό κάτσε φρόνιμα, που θα άφηνα εγώ τσάτσο να μπει μέσα στο δωμάτιο ή να κάνει μαλακίες στο σαλόνι. ΟΥΣΤ τρελοκοτσιδού!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
@n.smirni76 χρωστάς μια κρητική για την καινούργια κοπέλα στην Φωκαίας 27 νομίζω με ονόματι Κατερίνα όποτε θες ανέβασε μια , γτ ήθελα και γώ αλλά μου φάνηκε φωλα ευχαριστώ
Η Κατερίνα είναι χοντρή με μονοκόμματο σώμα.. γλυκιά στο πρόσωπο και καθόλου φωλα μέσα...αν δεν έχεις θέμα με την εμφάνιση μπες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΙΣΑ ρε θυμιατό κάτσε φρόνιμα, που θα άφηνα εγώ τσάτσο να μπει μέσα στο δωμάτιο ή να κάνει μαλακίες στο σαλόνι. ΟΥΣΤ τρελοκοτσιδού!!
Γιατί φοβάσαι μην σε γαμησουν ρε μαμοθρεφτε ? Ένας άνδρας δεν κωλωνη ούτε φοβάται !! Εγώ τον έπαιξα μπάλα απλά γιατί μπορώ και δεν φοβάμαι.... Τώρα στα 40 γάμο και δερνο !! Ειμουν 14 τότε ρε βλακακο

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Η Κατερίνα είναι χοντρή με μονοκόμματο σώμα.. γλυκιά στο πρόσωπο και καθόλου φωλα μέσα...αν δεν έχεις θέμα με την εμφάνιση μπες.
Ήθελα να μπω απλά μου φάνηκε φωλα γιαυτο ρώτησα κι ολας να ξέρω , σ ευχαριστώ πάντως

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γιατί φοβάσαι μην σε γαμησουν ρε μαμοθρεφτε ? Ένας άνδρας δεν κωλωνη ούτε φοβάται !! Εγώ τον έπαιξα μπάλα απλά γιατί μπορώ και δεν φοβάμαι.... Τώρα στα 40 γάμο και δερνο !! Ειμουν 14 τότε ρε βλακακο
Εσύ επειδή το έπαιζες ατρόμητος ξεκίνησες να δίνεις κώλο;;;;; :2funny::2funny::2funny: πρώτη φορά ακούω τέτοια πρόφαση/δικαιολογία:2funny::2funny:. Άλλη μια διαστροφή σου για την έννοια του ατρόμητου άντρα!!
Δεν έπαιξες μπάλα το τσάτσο αλλά έπαιξες με τις μπάλες του τσάτσου ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άρα τη φοράς χρόνια αυτή τη κολώνια, εσύ λογικά ούτε να κάτσεις δεν θα μπορείς:2funny:

Κλόουν τη δικιά μου ροδέλα δεν την έχει δει ούτε γιατρός!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Ήθελα να μπω απλά μου φάνηκε φωλα γιαυτο ρώτησα κι ολας να ξέρω , σ ευχαριστώ πάντως
Αν δεις και ποιο πίσω μήνυμα του θα δεις ότι έγραψα ότι είναι πολύ τίμια μέσα, ναι χρωστάω κάποιες κριτικές, τώρα είμαι εξωτερικό όταν γυρίσω κάποια στιγμή θα γράψω

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε μάγκες είχατε δεν είχατε το στήσατε πάλι το πανηγυράκι και όπου γάμος και χαρά ο isinas μέσα
Εγώ φταίω κυρίως αλλά είδες τι έγραψε ρε μλκ;; Δηλαδή τι άλλο θ’ ακούσουμε...«και έτσι ως διά μαγείας να σου τον ο τσάτσος από πίσω μου»:2funny::2funny:
Αν τον αφήσεις το τύπο θα μας το κάνει gay bar εδώ μέσα :2funny:
Αλλά οκ κόβω

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Είναι ίσως η πιο ωραία της αλυσίδας αυτή τη στιγμή. Θέλω και εγώ νεροπίστολο στο τζακούζι! :uzi: Άσε που ίσως πατάει την Σαμπίνα στα τηγανητά αυγά με λουκάνικα, θα της πω να μου φτιάξει μια μέρα και θα σου πω. Θα της πάω εγώ τα λουκάνικα.

Η Αλίνα παίζει Δευτέρα με Σάββατο 10/11-5/6 το απόγευμα και μετά πάει στο στούντιο από τις πληροφορίες του Σμύρνη. Κρίμα είναι να πληρώσεις 50 για τον ίδιο χρόνο αφού με το 20άρικο θα κάτσεις 20λεπτο.

Πρέπει να κατέχεις τεχνικές αποφυγής νίντζα με αυτόν τον τσάτσο. Μία φορά που πήγα πήγε να κάνει κίνηση και σε μένα να δει αν έχω καυλώσει λέγοντας μου "δεν παω να βάλω όλο μου το χέρι, δεν μπορείς να μου κάνεις μήνυση". Έβαλα το τσαντάκι μπροστά και έφαγε μπλοκ. Μετά μπήκε στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα και καλά για καπότες και χαρτιά. Το δωμάτιο είχε 5 κωλόχαρτα και 25 καπότες πεταμένες στο κομοδίνο. Ευτυχώς είχα βγάλει μόνο μπλούζα, αν πάω και άλλη φορά θα περιμένω την κοπέλα να γδυθώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :priest:

Κατάλαβα το point σου σεβαστέ μου, το mood παίζει ρόλο, πήγα και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα. Για το αν της άρεσα δεν θα κάτσω να περιαυτολογήσω εδώ για την εμφάνισή μου, εκτός αν η κοπέλα βγάζει άλλα γούστα ή της αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροί της. Παίζει και αυτό! :woldman:
Ναι φίλε μου τις ώρες που λες και που είπε και ο φιλτατος smirnis τις έχω αναφέρει κι εγώ πριν μερικές μέρες(δες το post μου),όμως εδώ και λίγες μέρες το Αλκιβιάδου 16α είναι κλειστά,τουλάχιστον όποτε πέρασα εγώ και όταν ρώτησα τον τσάτσο που ήταν απέξω μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα ανοίξει,δεδομένου ότι την έψαχνε και άλλος και δεν την βρήκε στο Αλκιβιάδου και βάση του προγράμματος του Αγίων πάντων 9 νομίζω ότι είναι πλέον εκεί,ίσως αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο στο ρεπό της να πηγαίνει κάποια μέρα στο Αλκιβιάδου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα κυριοι, καμιά προταση για πρωκτικο χωρίς "μα" και "μου" στη 2η βαρδια;
Εκτός Μπαρμπορας, εε αρχίζω να τη βαριέμαι ο δολιος...
Επισης να έχει και μια στοιχειώδη εμφάνιση....
Πέρασα πρωι από Φωκαιας 7 όροφος και ήταν η Τζένη. Αυτή τα έκοψε όλα... και αφιλτρο πιπετο (.... οχι πως είχα ζητήσει ποτέ) και κολονοσκοπηση!
Μάλλον θα τσιμπισε κανα αφροδισιο,για να τα έκοψε, από κανέναν βρωμοψώλι στην πιπα ή θα της ανοιξαν το γκροβερ τόσο πολυ που ουτε σε μέγγενη δεν θα εκλεινε...!
Επίσης περασα από την πολυδιαφημισμένη Τζέσικα στο Φ - 25. Δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση, αν και φαινοταν ορεξάτη στο σαλοναρισμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ετσι ειναι αυτα τυπε ισινα, αλλοι πηγαινουν σχολειο στα 14 και μαθαινουν να γραφουν και να διαβαζουν, και αλλοι πιπωνουν τσατσους :2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλά ρε μλκ κάνεις κωλομπαριλίκια με τους πισωγλέντηδες τσάτσους;; άκου εκεί «χωρίς να το καταλάβω»:2funny::2funny:
ΤΟ ότι ΔΕΝ τον κωλογαμίδιασες όταν μπήκε μέσα δεν το σχολιάζω καν...
Την Καλησπερα Φιλε Σεβασμιε.....γιατι τον Μαλωνεις???τον αιφνιδιασε......ξαφνικα...σαν αρπακτικο.....τι να προλαβει και αυτος ο Αμοιρος....να μαζεψει τον πουτσο η τα αρχιδια???τι να πρωτοπρολαβει....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι φίλε μου τις ώρες που λες και που είπε και ο φιλτατος smirnis τις έχω αναφέρει κι εγώ πριν μερικές μέρες(δες το post μου),όμως εδώ και λίγες μέρες το Αλκιβιάδου 16α είναι κλειστά,τουλάχιστον όποτε πέρασα εγώ και όταν ρώτησα τον τσάτσο που ήταν απέξω μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα ανοίξει,δεδομένου ότι την έψαχνε και άλλος και δεν την βρήκε στο Αλκιβιάδου και βάση του προγράμματος του Αγίων πάντων 9 νομίζω ότι είναι πλέον εκεί,ίσως αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο στο ρεπό της να πηγαίνει κάποια μέρα στο Αλκιβιάδου.
Στο πρόγραμμα στων Αγίων Πάντων εμφανιζόταν και όταν δούλευε στο Αλκιβιάδου.Δεν έχω και εγώ κάτι νεότερο γιατί μία φορά έχω πάει.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Υπάρχει κάποιο σοβαρό στέλεχος του bou να μου περιγράψει τα δέοντα για την Ινγκα και ωράριο συνήθως?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Υπάρχει κάποιο σοβαρό στέλεχος του bou να μου περιγράψει τα δέοντα για την Ινγκα και ωράριο συνήθως?
Αυτό κοιτούσα μόλις, γιατί δεν βάζουν και αυτές φωτογραφίες...;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπερα Φιλε Walker....αναφερεσαι στην Ινκα απο Βεργας.....μια milf-granny???μια Ξανθια??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom