Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (34 μέλη και 282 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
?
7e36b8694e6ee08de2b36f4b79b233ba.jpg
με τσιμπουκωνε και ενιωθα αυτη τη φρεσκαδα που βγάζει η τσιχλα,ειχε μουδιάσει η πουτσα μου...τη βλεπω σταματαει και συνέχιζε να μασουλάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πως και δε μου τη κόλλησε προχειρα πανω στα αρχιδια μου και μετα να τη ξανα φάει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα τη ξανα παρω μια φορα ομως επειδη μαρεσε πολυ σα γκόμενα...αν ομως ξανα δω αυτη την νταλικερικη συμπεριφορα,τελος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
αν εννοεις το τσαχπινικο μουνακι με τις μαλλουρες ναι,παντρευτηκε στην ρωσια οπου και μενει(τωρα και με τις κυρωσεις ουτε κατα διανοια να ξαναρθει),τελευταιο μας γαμησι νοεμβριος 2020...
Φίλε μου έχεις Instagram Νανσαρας;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με Μισέλ λατίνα στο Σπύρου Πάτση με θετικές εντυπώσεις, απογευματινή βάρδια, μετά από μία έντονη περιπέτεια. Ανεβαίνει και κριτική.

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.561
Πόντοι
201
Καλησπερα σε ολους τους μπουρδελιαριδες
Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ?

Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ?? :2funny:
Ενα βράδυ περίμενα να δω κορασίδα στο Φ.24 όροφο οπότε μπαίνει ένας τύπος κυριλέ low profile και ρωτούσε ποια κοπέλα είναι ποτέ δουλεύει εκείνη ποτέ θα έρθει η άλλη... Πρέπει να ήταν ο μεγιστοτεραστιος χυστης Smirnis :uzi:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Τι φάση με τις Ουκρανες ιερόδουλες? Όλες στο πόστο τους ακόμα? Δεν τις αγγίζει ο πόλεμος? Τόσο αναισθητες?

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.561
Πόντοι
201
Πέμπτη αργά το βράδυ τιμήθηκε η Στέλλα στο ΚΛΝ 48 εμετουργειο. Aδυνατο ξανθό milf- promilf για όσους δεν την ξέρουν που περνάει και από μπάλες ?. Η τσα από τις λίγες συμπαθητικές θα την άφηνα άνετα να πάρει μάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Στέλλα έχει γυρίσει εδώ και λίγες μέρες όπως μου είπε με τα ανύπαρκτα αγγλικά της αλλά δεν κάνει τελειωτικό στα τσερνομπιλικα βυζάκια γιατί δεν έχει ζεστό νερό το κατάστημα!! Ανοίξτε το θερμοσίφωνα ρε συναγωνιστές!! ?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τι φάση με τις Ουκρανες ιερόδουλες? Όλες στο πόστο τους ακόμα? Δεν τις αγγίζει ο πόλεμος? Τόσο αναισθητες?
Ίσως να έχουν σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι γίνονται στην πατρίδα τους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Ίσως να έχουν σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι γίνονται στην πατρίδα τους.
Ίσως τώρα έχουν ακόμα σοβαρότερους λόγους για να δουλέψουν

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ?? :2funny:
Όλοι το έχουν σκεφτεί. Αλλά η μαγεία είναι αλλού: Το να διακρίνεις ποιον ακριβώς συνουσιαστή έχεις απέναντί σου μόνο από αυτά που γράφει εδώ...:coffee:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Το έχει κοψει εδω και Κάιρο το κουλουρι. Αν και γράφτηκε σε ενημέρωση ότι ξαναανακοινωθηκε κωλος σε τσαρκα. Αλλα έτσι δεν τραβαει η δουλεια... Μια κανει κωλο, μια δεν κανει... Αφου το έχει κοψει κιολας πολλους μήνες, πιθανον ειναι στην δωματιο να ποναει και να μην αφηνει σωστο κωλογαμησι... Παλια εκανε και ελεύθερο στοματικο. Κριμα που τα εκοψε το αλβανακι, ειναι μουναρος!
Συμφωνώ σε όλα αλλά όχι και μουναρος.... Ωραία και θετική παρουσια, σπεσιαλ κορμί, προσωπο στο 7αρι περιπου. Όπως και να έχει όμως είναι υποκειμενικο.
Πολυ σωστά το έθεσες, όταν μια κοπέλα δίνει γκροβερ όποτε θέλει τότε το κάνει λόγω αγγαρείας επειδή δεν έχει πελατεια και όταν λοιπόν το δίνει ΔΕ θα το δίνει απλόχερα.... Όλο μα και μου θα είναι!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν τι γίνεται; Δηλαδή είναι όπως τότε που λέγαμε με τον covid "ηθοποιοί ειναι";

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Οποιος έχει πόλεμο στην πατρίδα του σταματάει να δουλεύει; Μάλλον το αντίθετο. Οι οικονομικές ανάγκες αυξάνονται.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Ρε μάγκες μόλις πηγα και είδα το Φωκαιας 13.Για καλή μου τυχη ήταν η Βερό την οποία την είδα πολυ βελτιωμένη. Εκεί που χάρηκα οταν είπε ναι στο γκροβερ ρωτάω την τσα αν έχει καποιο φωτινό δωματιο (ρε φίλε να γαμάς γκροβερ και να το βλεπεις...!αυτο σε εξιτάρει πιο πολυ...!...χωρια το ότι βλέπεις αν έχει και κανα δερματικο αφροδισιο). Μου έδειξε τα δωμάτια και είχαν ΤΟΣΟ λίγο φως που δεν εβλεπες τη μυτη σου!! Έφυγα. Έλεος ρε ιδιοκτήτες, ΕΛΕΟΣ!!

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Κατά τα αλλά Φωκαιας 7 η γνωστή Κατερίνα με φουλ, Ίνες στο Φιλιππίδου 11 όροφος η οποια ειναι πολυ ομορφη αλλά έχει τροφαντα ποδαρακια και αφράτο κωλί. Δεν πηγα παρολο που πληρουσε όλες τις προυποθεσεις μου γιατί ήθελα το γκροβερ της Βερό και πηρα τα κοχωνια μου.... Είμαι σε μια ηλικία που έχω απαιτήσεις. Καποιες αυτονόητες λεπτομερειες. Καθαρή κορασίδα, χαμογελαστη, απλετο φως στο δωματιο (και για να το 'φχαριστιέσαι αλλά και για να έχεις σε πληρη οπτική διάθεση κανένα υποπτο δερματικο αφροδισιο), φυσικά ευπαρουσιαστη κορμάρα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΩΜΑ. Έφυγα τελείως από την περιοχή.
Στα παπαρια μου.... Το ξέχασα κιόλας....

Τελευταία τροποποίηση:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
αννα ταυλανδεζα,οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κατα την προσωπικη μου αποψη κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην φυλης,αν μπορουσα θα την ΚΑΤΟΥΡΑΓΑ στην μουρη...

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Ρε μάγκες μόλις πηγα και είδα το Φωκαιας 13.Για καλή μου τυχη ήταν η Βερό την οποία την είδα πολυ βελτιωμένη. Εκεί που χάρηκα οταν είπε ναι στο γκροβερ ρωτάω την τσα αν έχει καποιο φωτινό δωματιο (ρε φίλε να γαμάς γκροβερ και να το βλεπεις...!αυτο σε εξιτάρει πιο πολυ...!...χωρια το ότι βλέπεις αν έχει και κανα δερματικο αφροδισιο). Μου έδειξε τα δωμάτια και είχαν ΤΟΣΟ λίγο φως που δεν εβλεπες τη μυτη σου!! Έφυγα. Έλεος ρε ιδιοκτήτες, ΕΛΕΟΣ!!
Αυτός είναι ο σκοπός φίλε μου, να ΜΗΝ βλέπεις τα δερματικά αφροδίσια.. οι ουρές πάντως χτές ήταν μεγάλες.. ο κόσμος, όταν κάποια διαφημίζεται εδώ και δίπλα, δεν λογαριάζει ούτε κονδυλώματα, ούτε τίποτα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71 Εύα καστανή , σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86α Άννα μελαχρινή, με ωραίο λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο

Φυλής 65β Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή κοπέλα, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά, 72 αριστερά, 72 δεξιά κλειστά.

Φυλής 66δ Ιζαμπέλα ξανθιά παχουλη στρογγυλόπροσωπη με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α,56,54β & 54α κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom