poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
η Βαλέσκα ηταν κάπως καλή αλλά την έκανεμέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..
η Βαλέσκα ηταν κάπως καλή αλλά την έκανεμέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..
Νομίζω Τσερι είναι, μια μαυρουλα στο Φυλής 66δΤι εστί Σέλι;
Η Σελι/Τσερι η καινουργια στο φυλ.66?.. ειναι μαυρούλα, Τζαμαικανη λενε.Μια λατίνα διάβασα σε μια ενημέρωση με πολύ ωραίο κορμί αλλά φόλα σε υπηρεσιες
Άλλος συναγωνιστής είπε για ωραίο κορμί εσυ μάλλον είσαι πιο σαφής. Κάνα πρωί θα χει όρεξη αυτός ο οίκος να ανοίξει γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχω δει την λάμπα αναμονή τον τελευταίο μηναΗ Σελι/Τσερι η καινουργια στο φυλ.66?.. ειναι μαυρούλα, Τζαμαικανη λενε.
Γυρω στα 35 με λιγα κιλακια παραπανω αλλά σφιχτη, κατανεμημενα σωστα
Η Εβελίνα, όπως και όλες, θέλει τον τρόπο της. Ένα χαμόγελο στο σαλόνι, ένα κοπλιμέντο στο δωμάτιο για το φόρεμά της, να είσαι καθαρός, gfe χειρισμοί στο σεξ και σου τα δίνει όλα. Και φυσικά σε ερώτηση για το αν έχεις πλύν
Δυστυχώς τα μόνα που σε καλύπτουν είναι τα φυλής 66, 67, 71 και φωκαίας 19Καλημέρα, γνωρίζει κανείς μπουρδέλα στη Φυλής (συν περίχωρα), που να έχουν κάποια υποτυπώδη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες; Πιο συγκεκριμένα, να μην έχουν σκαλί στην είσοδο (ένα πολύ μικρό σκαλάκι δεν είναι θέμα), να μην έχουν επιπλέον σκαλιά στο εσωτερικό ,και τέλος, να μην είναι σε όροφο. Πήγα πρώτη φορά βόλτα και απογοητεύτηκα...
Ακόμα φοράει το άρωμα που σε προδιδει;This is blasphemy.
Επίσης,πέρασα τρίτη και φαρμακερή από Περγάμου 1 και φυσικά Εβελίνα γιοκ.
Μια προσωπική εκτίμηση βορδελου είναι ότι δουλεύει κανένα Σάββατο ή Κυριακή.
Τελικά κατέθεσα Ιονελα στη Μαραθώνος που χα να πάω απο περισυ.Αλλαξε το μαλλί.
Ωραία τοποθέτηση αδερφέ.Απογοήτευση και δεν θα αλλάξει η φάση.Έμειναν μονο γριές,σαύρες και φόλες.Βαράνε πόρτες στα 7 λεπτά με άδειο μπουρδέλο,σε κοιτάνε λες και χρωστάς,αγγαρείες παντού και γενικά το επίπεδο είναι πάτος.Όταν φτάσαμε να μιλάμε για την Εβελίνα,που καλώς ή κακώς είναι χιλιογαμημένη και 10 χρόνια στο κουρμπέτι ή για την Μπάρμπορα που είναι παραπάνω τι να συζητάμε?Δεν έχω κάτι με τα κορίτσια,ίσα ίσα δηλαδή είναι καλές σε αυτό,αλλά ρε φίλε δεν έχει και τίποτε άλλο.Τα μισά και βάλε σπίτια είναι κλειστά και δεν ξέρω αν θα ξανανοίξουν.Εδω εχει μείνει το Φ69 κλειστό ένα χρόνο και το λέω απο την άποψη πως και ανακαινισμένο ήταν και η Τζουλιάνα εκεί στο ισόγειο,αλλά και απο πάνω όποια ήταν είχαν πελατείες,που οκ,καλά πηδιόσαντο,αλλά υπήρχαν και καλύτερες.Πλέον όλα είναι για τα μπάζα και το κυριότερο ειναι πως δεν είσαι καθόλου ασφαλής σε αυτά τα στενά,γιατί οι αλβανονταβάδες εξαφανιζόλ και έχουν πάει πρέζους εκεί τριγύρω.Μια αηδία.Με τα κουλομέτρα δεν θα αλλάξει εύκολα το σκηνικό για το λόγο ότι πέρα απο την περεταίρω φτωχοποίηση και αφραγκία,κατεβάζει διακόπτες παντού και παίρνει παρανοϊκά μέτρα,έτσι λοιπόν δεν μπορεί ο άλλος να φέρνει πουτάνες και να δίνει λεφτά για βίζες,πρασινες κάρτες ή ότι άλλο πρέπει να κάνει και να έρθει μετά ο Κούλης να του πεί σε κλείνω ή αντίστοιχα να βαράνε μύγες.Οπότε τα άφησαν όλα στο έλεος τους.Σκατά και απόσκατα...Με μια βόλτα η καλύτερη για πήδημα τις προάλλες ήταν η Στέλλα η αλβανέζα απο Φ86 που ήταν κάπου στην Φωκαίας,δεν θυμάμαι.Όχι απο εμφάνιση,αλλά και απο το ότι θα γαμούσες κάπως αξιοπρεπώς.Παρακμή.
Ευχαριστώ... Νταξ, 5 κάτι είναι... Είχα βρει μόνο ένα στη γρήγορη βόλτα π είχα κάνει.Δυστυχώς τα μόνα που σε καλύπτουν είναι τα φυλής 66, 67, 71 και φωκαίας 19
Μάλλον μπερδεψες την Αννα με τη Μαρία φυλ.65Αδερφε @βόρδελος η λυση ειναι μακριά από τις νέες φωλάρες που έρχονται για ένα εξάμηνο να κάνουν αρπαχτές του 5λεπτου αντε 7λεπτου και γυριζουν στις πατριδες τους. Οχι από τις ναι μεν παλιες αλλά αρτιες ιερόδουλες. Επίσης να υπενθυμίσω ότι παρολο την μακρά θητεία των δυο κορυφαιων ιερόδουλων σε ακαποτες πιπες (Εβελίνα Βασίλισσα Φυλης και Μπαρμπορα Βασίλισσα Λιοσίων) κανένας συναγωνιστης δεν έχει γράψει στο νημα αυτό ότι κολλησε αφροδισιο, ακόμα και το πιο ήπιο δερματικό. Μεγάλο + κατ'εμε για όλους και ανασταλτικος παραγων για συνεχόμενες επισκέψεις.
Επίσης μόλις περασα από Άννα Ταϊλανδεζα Φυλής 65Α για τσεκ. Πολυ ωραίο μωρό αλλά δεν μου ανακοίνωσαν γκροβερ. Τι διάολο, με πηραν χαμπαρι ότι είμαι χωντροτσούτσουνος;
Επίσης για τους φανατικους της Τζωρτζιας (η Βασίλισσα του νορμαλ προγραμματος στην περιοχη της Φυλης) παλι κλειστό! Γενικώς η Φυλης για άλλη μια μέρα ψωφια, καλη περιπτωση για να γαμήσετε. Οι βροχερές και χειμωνιάτικες μέρες είναι πιο VFM αλλά το προβλημα ειναι οτι δεν σηκώνεται ευκολα το πουλι...εκτος αν εισαι κάτω των 30!
Γενικά μπερδεύτηκατε, ούτε η Μαρία κάνει πρωκτικο, η Άννα Μαρία κάνειΜάλλον μπερδεψες την Αννα με τη Μαρία φυλ.65
Αν δεν απατώμαι ποτέ δεν εχει ανακοινωθεί πρωκτικό για την Αννα -Τα
Στο Ιάσονος 32 στην Άναμπελ έχει ρολόι τοίχου στο δοματιο.ΑΠΟ ΤΑ 200 ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ....ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ......ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ....!!!!!!!
ΤΥΧΑΙΟ...???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!!!!
Συμφωνώ κατά το ήμισυ.Η λύση μου φαίνεται είναι μια. Αποχή.Ειδικα μακριά από Εβελινες ,φόλες, και ψηλομύτες πουτανες . αν δεν πατάμε πουθενά ίσως φιλοτιμηθουν και φέρουν καμία καινούρια της προκοπής.
ΟτΑν τα είχε ανάγκη όμως ήταν μέρα νύχτα εκεί … κοιτά να δεις ο φίλος βορδελος είπε μακρυά από φόλες και ψηλομύτες …. Μια μόνο κοπέλα το τονίζω Μια με Μ κεφαλαίων ήταν η Χριστίνα Καζακστάν μέχρι την τελευταία βάρδια ήταν εκεί στο πόστο της να μας αποχαιρετήσει είχα Πάει .. Είπε θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όλα αυτά τα χρόνια που με βοηθήσατε κτλ ..Της λέω εμείς σε ευχαριστούμε εκ μέρους όλων το είπα … είμαι σ λοιπόν της είπα σε ευχαριστούμε που πάντα εισουν εκφυλη ερωτιάρα με άλλους άγρια άγριο γάτα και γενικά που έδινες σε όλους ότι ήθελαν πάντα με καθαριότητα πάντα το τονίζω !!! Ήταν πολύπλευρη προσωπικότητα ήξερε να παίζει μπάλα με όλους σχεδόν !!τελος έχω να πω πως το χριστινακι εμένα προσωπικά μου είχε πει πως αν θες με φιλάς αν δεν θες όχι στο λέω γιατί τους φιλάω όλους τους πελάτες μου όλους όμως χωρίς διακρίσεις ..Όχι σαν μερικές μερικές που λένε Με εσένα μου βγαίνει …έχω πολλούς πελάτες αλλά με εσένα μου βγαίνει αυτό ……Δεν θα επεκταθώ …Συμφωνώ κατά το ήμισυ.
Αποχή.
Από τις φόλες, τις κλέφτρες τσατσάδες και γενικά όσους οίκους πουλάνε τρέλα με την πολιτική τους.
Οι τίμιες δεν φταίνε κάτι. Τώρα, όσον αφορά την Εβελίνα, όπως φαίνεται δεν έχει ανάγκη τα χρήματα. Δουλεύει όποτε της καυλώσει. Χωρίς ωράριο. Μια φορά πάτησα στο Περγάμου 1. Τη βρήκα, μπήκα και τέλος. Δεν ξαναπήγα. Αν της αρέσει έτσι μπράβο της. Εμένα δεν με ψήνει το άστατο ωράριο. Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα και τη βάζουμε στο ίδιο σακί με τις φόλες.
Κάνε μια νοερή ανασκόπηση. Σκέψου πού ένιωσες να σε έκλεψαν και κάνε αποχή από εκεί. Τίποτα πιο δίκαιο.
Η αποχή είναι αναγκαίος όρος ως αντίδραση στην παρακμή και την κλεψιά. Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Αποχή, όμως, από τους οίκους και τις φόλες που το αξίζουν.