I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα μύστες μου
Γνωρίζει κανεις ποια δουλεύει Τρίτη βάρδια βέργας 7 ;
Γνωρίζει κανεις ποια δουλεύει Τρίτη βάρδια βέργας 7 ;
Ωωωω ρε φουκαρά θυμάμαι πριν 4 χρόνια που έλιωνα τα νήματα εδώ από τη βόρεια πύλη του Λαγού στον Έβρο μπας και βρω κανένα πηδηχτήριο και με τον γαμιόλη το Ταξίαρχο να μπαινοβγαίνει συνέχεια... Τελικά είχα βρει ένα απομακρυσμένο πηδηχτήριο στο Διδυμότειχο (μισή ώρα περπάτημα), καθόλα τελειωμένο και με μία πατσαβούρα μέσα. Μια μέρα είπα του Ίλαρχου για την ανακάλυψη μου και αφού ππήγε κι εκείνος μου ξηγήθηκε 3ημερη τιμητική. Πρέπει να είχε να γαμήσει από το καιρό του Βιετνάμ για να του άρεσε...
Αν ξέρει κανείς ας δώσει τα φώτα του και τι βάρδια επίσης .Ξέρει κανείς εάν δουλεύει η Βικτώρια από Δ27 ?
Αποστειρωμένο πρόγραμμα όμως σημαίνει κατά την δίκη μου άποψη υγεία !!!Είχα να κατέβω στην πιάτσα πάνω από μία εβδομάδα.
Οπότε πήγα Μεταξουργείο σε ένα στανταρακι μου.
Ωραία τα στανταρακια....δεν τρως φόλα........ΑΛΛΑ τα βαριέσαι όμως και συνέχεια....!!!!Το πολύ κυρ ελέησον το βαριέται και ο Παππάς...!!!
Βέβαια έχουν έρθει κάτι καινούρια ωραία πιπινακια...αλλά κάνουν απλό αποστειρωμενο πρόγραμμα........
Δεν μπορώ... όταν ακούω "normal program" από την τσατσά ξενερώνω και φεύγω...!!!!
#Για το σβήσιμο και να κλείσει όμορφα το απόγευμα έφαγα μία πάστα ?
Αυτο που λες είναι σωστό.Αποστειρωμένο πρόγραμμα όμως σημαίνει κατά την δίκη μου άποψη υγεία !!!
Αυτές που τα κάνουν όλα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα
Καλύτερα μάλλον με τις πουτανες αποστειρωμένο και να τα τραβάνε όλα τα υπόλοιπα οι γκόμενες μας !!!
Α και εγώ μόλις είπαν την 'μαγική' λέξη είπα " προσωπικά δεδομένα δεν ............" και την έκανα.Μαύρο στο Φωκαίας 7 υπόγα! Ήταν η Σάσα η μοντελέ και ζητούσε
πιστοποιητικό... Της εξήγησα για ποιους λόγους είναι εντελώς άκυρο να το ζητάει και την έκανα πριν καν προλάβει να μου απαντήσει
Καλύτερα μάλλον με τις πουτανες αποστειρωμένο και να τα τραβάνε όλα τα υπόλοιπα οι γκόμενες μας !!!
" Αχαρνών 104 είχε η μετέπειτα πρόεδρος Δήμητρα Κανελλοπούλου το σπίτι , με την χαρακτηριστική πινακίδα ΕΛΛΗ στην εξώθυρα .Καλησπέρα master της ενημέρωσης.
Αχαρνών 104 είχε η μετέπειτα πρόεδρος Δήμητρα Κανελλοπούλου το σπίτι , με την χαρακτηριστική πινακίδα ΕΛΛΗ στην εξώθυρα .
Έκοβε απίστευτο χρήμα τότε.
Από τα μέσα του 90 . Δεν υπήρχε αυτό το κορμί (με τα τοτε δεδομένα) λέμε.
Χλιδα η μονοκατοικία, 15' σε κάθε πελάτη το λιγότερο μέσα στο αναγεννησιακού τύπου δωμάτιο .
Το πιο χλιδάτο σπίτι ever στην σύγχρονη ιστορία της μεταπολιτευτικής Αθήνας ήταν.
Αναμονή από 1/2 έως 2 και 2.1/2 ώρες παρακαλώ για να πηδήξεις. Αλλά ήταν Η εμπειρία.
Στο Φυλής 104 αδιέξοδο ναι ήταν "χειρουργημένες" (ορολογία 80's-90's) . Πόρτα , παραθυράκι , κλουβί μέσα στο σαλόνι , only Greek πινακίδα .
Τώρα Εξηκίου υπήρχε 1 σπίτι μετά έγινε το δεύτερο . Δεν θυμάμαι όμως , άλλου τύπου κορίτσι , να δουλεύει σε αυτά.
Το λέω διότι έχουμε γαλουχηθεί στην περιοχή παλαιόθεν και προσπαθώ να θυμηθώ .
Το μόνο που θυμάμαι ήταν ένα ημιυπόγειο στην οδό Σωνιέρου (ποιος παλιός το θυμάται;) που δούλεψε πολύ παλιά (αρχές 80's) μια η οποία λίγο αργότερα πήγε Φυλής 99 (ναι στο γνωστό) . Δεν θυμάμαι όνομα , παρά μόνο την ένρινη δυνατή και ενοχλητική φωνή της όταν ήταν στο δωμάτιο και "τελείωνε"
Στην Εφέσου κ Αχαρνών ήταν ένα παρακμιακό επίσης ανάξιο λόγου , όσοι το θυμούνται .
Εκεί στα 80's αρχες είχαμε και την ΘΕΑ Έλλη στην οδό Μοσχονησίων στο υπόγειο .
Ήταν σχεδόν εξωγήινη για τότε.
Με τα σημερινά δεδομένα μιλώντας φέρτε στον νου σας μια από της θεές της Victoria secret ! Αυτό ακριβώς και τίποτε λιγότερο.
Απλά δεν έφτανε το μαθητικό μας χαρτζιλίκι για πάνω από δύο φορές τον μήνα.
Στην Αγαθουπόλεως μετά την Φυλής και πριν βγεις Αχαρνών , υπήρχαν δύο υπόγεια σπίτια ,όπου το ένα έφερνε τέτοια κορίτσια.
Μάλιστα υπήρχε τότε ένας πλανόδιος μανάβης με καρό και άλογο (ναι ναι , αρχές 80) που ερχόταν να πηδήξει και άφηνε το κάρο με το ? και τα φρούτα έξω στον δρόμο , έριχνε ένα και συνέχιζε .
Αυτό όσον αφορά για πριν 20-25-30 χρόνια στην περιοχή από Εφέσου στην Αχαρνών μέχρι Σωνιερου στην Λιοσίων .
Μετά το σκηνικό αλλαζε από κει μέχρι την Σαρρή .
Ναι..είναι γλειφοκωλάδικο.Στο Διδυμου 27 κάνουν όλες γλυφωκολια;
Δεν νομίζω ότι ψάχνουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Εάν δουν ότι έχεις το χαρτί είτε από rapid ή εμβόλιο ή ακόμη κι από νόσηση δεν σου αρνούνται την είσοδο. Δεν χρειάζεται να τους δοθεί να το διαβάσουν. Είναι χαρακτηριστικό και μπορεί ο καθένας να τους το δείξει από απόσταση. Εγώ, για παράδειγμα, έχω δείξει πιστοποιητικό στο Ιωαννίνων 5 (που ζητάνε) με την Άννα, κάποια στιγμή στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ήταν από κινητό και χωρίς μεγέθυνση, με τρόπο που δεν φαίνονταν τα στοιχεία, μόνο τα σήματα. Κα'να δυο φορές που μου έχει τύχει να ζητήσουν και εκεί και αλλού, τους λέω "Ναι" και δεν μου έχει ζητηθεί να δείξω το χαρτί. Στην περίπτωση που θέλουν πραγματικά να το εξετάσουν, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα περάσω, αλλά προσωπικά μου στοιχεία θεωρώ αδύνατο να έχουν.Α και εγώ μόλις είπαν την 'μαγική' λέξη είπα " προσωπικά δεδομένα δεν ............" και την έκανα.
εμένα στο συγκεκριμένο οίκο ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει πιστοποιητικό ούτε η υπηρεσία ούτε η Σάσα, βασικά στα μόνα μαγαζιά που μου έχουν ζητήσει(βασικά αν έχω ρώτησαν και όταν απάντησα ναι δε το κοίταξαν) είναι Ιάσωνος 44νεο το μεσαίο, Διδυμου 27, Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο και Ιωαννίνων 5Α και εγώ μόλις είπαν την 'μαγική' λέξη είπα " προσωπικά δεδομένα δεν ............" και την έκανα.
Εμένα η Σάσα πρόσφατα με ρώτησε στο σαλονάρισμα (σημ: πρώτη φορά που πέρναγα), είπα ότι το έχω, αλλά δεν μου ζητήθηκε να το δείξω. Ευτυχώς, κιόλας, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν το είχα επάνω μου. Στο Ιωαννίνων 5 πώς το έδειξες, n.smirni; Από απόσταση ή μπορούσαν να δουν και στοιχεία;εμένα στο συγκεκριμένο οίκο ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει πιστοποιητικό ούτε η υπηρεσία ούτε η Σάσα, βασικά στα μόνα μαγαζιά που μου έχουν ζητήσει(βασικά αν έχω ρώτησαν και όταν απάντησα ναι δε το κοίταξαν) είναι Ιάσωνος 44νεο το μεσαίο, Διδυμου 27, Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο και Ιωαννίνων 5
Γράφω ότι δε το έδειξαΕμένα η Σάσα πρόσφατα με ρώτησε στο σαλονάρισμα (σημ: πρώτη φορά που πέρναγα), είπα ότι το έχω, αλλά δεν μου ζητήθηκε να το δείξω. Ευτυχώς, κιόλας, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν το είχα επάνω μου. Στο Ιωαννίνων 5 πώς το έδειξες, n.smirni; Από απόσταση ή μπορούσαν να δουν και στοιχεία;
Ναι, σωστά! ? Sorry!Γράφω ότι δε το έδειξα
Για τα βουλγαράκια και τη μαυρούλα πες άντε να σε πιστέψω.... Αλλά για τη γκατζόλα τη ντόπια δύσκολο... Συναντούσαν φαντάρο και άλλαζαν δρόμο, μόνον ως πορτοφόλια μας έβλεπαν. Το ίδιο μου έλεγαν και από άλλες μονάδες. Με όσους μίλαγα από τη σειρά μου, δεν είχε βρει κανείς. Επομένως ή έπεσες σε περιπτωσάρα ή με παραμυθιάζεις.Πώς τα κατάφερες και ΔΕΝ έβρισκες ρεεέεεεε τύπε;;;; ?
Ακριβώς στο ίδιο στρατόπεδο 30ΤΥΠ κοντά μία δεκάρα έτη πριν.. γαμούσα μια αρκετά καλή (όταν έχεις καύλες όλες καλές τις βλέπεις) μαυρούλα Διδυμότειχο καθόλη την διάρκεια της θητείας (να φεύγουν τα χοντρά) κάτι Βουλγαράκια που μου έφερνε ένας ΕΠΟΠ μονιμάς από τα μέρη εκεί.. και φυσικά ένα κοριτσάκι που έσπρωχνα υπάλληλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ορεστιάδα που ακουμπούσα τα λεφτά μου...
Μαζί σου συναγωνιστή το "προσωπικά δεδομένα" ήταν ένα σημείο της κουβέντας που έγινε εκεί απλά . Γενικά δεν απαντώ στα ερωτήματα σχετικα με το θέμα αυτό και αποφεύγω να μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Υπομονή υπάρχει μεγάλη και πολλύ μέχρι να σταματίσει αυτό άλλωστε από "πορτοκαλιές" υπάρχουν πολλές !!Δεν νομίζω ότι ψάχνουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Εάν δουν ότι έχεις το χαρτί είτε από rapid ή εμβόλιο ή ακόμη κι από νόσηση δεν σου αρνούνται την είσοδο. Δεν χρειάζεται να τους δοθεί να το διαβάσουν. Είναι χαρακτηριστικό και μπορεί ο καθένας να τους το δείξει από απόσταση. Εγώ, για παράδειγμα, έχω δείξει πιστοποιητικό στο Ιωαννίνων 5 (που ζητάνε) με την Άννα, κάποια στιγμή στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ήταν από κινητό και χωρίς μεγέθυνση, με τρόπο που δεν φαίνονταν τα στοιχεία, μόνο τα σήματα. Κα'να δυο φορές που μου έχει τύχει να ζητήσουν και εκεί και αλλού, τους λέω "Ναι" και δεν μου έχει ζητηθεί να δείξω το χαρτί. Στην περίπτωση που θέλουν πραγματικά να το εξετάσουν, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα περάσω, αλλά προσωπικά μου στοιχεία θεωρώ αδύνατο να έχουν.
Baroque φωτιστικά και καναπέδες, βαριές κουρτίνες και ταπετσαρίες... Αυτό το σπίτι ήταν για αρχοντους, δεν ήταν για λινατσες..." Αχαρνών 104 είχε η μετέπειτα πρόεδρος Δήμητρα Κανελλοπούλου το σπίτι , με την χαρακτηριστική πινακίδα ΕΛΛΗ στην εξώθυρα .
Έκοβε απίστευτο χρήμα τότε.
Από τα μέσα του 90 . Δεν υπήρχε αυτό το κορμί (με τα τοτε δεδομένα) λέμε.
Χλιδα η μονοκατοικία, 15' σε κάθε πελάτη το λιγότερο μέσα στο αναγεννησιακού τύπου δωμάτιο .
Το πιο χλιδάτο σπίτι ever στην σύγχρονη ιστορία της μεταπολιτευτικής Αθήνας ήταν.
Αναμονή από 1/2 έως 2 και 2.1/2 ώρες παρακαλώ για να πηδήξεις. Αλλά ήταν Η εμπειρία. "
Πω πω συναγωνιστή έγραψες.Τι εποχή σε εκείνο το σπίτι έμπενες και ψάρωνες με το΄΄ολο το σκηνικό.
Σε αυτές τις λέξεις σου είναι όλη η φάση " Χλιδα η μονοκατοικία, 15' σε κάθε πελάτη το λιγότερο μέσα στο αναγεννησιακού τύπου δωμάτιο .
Το πιο χλιδάτο σπίτι ever στην σύγχρονη ιστορία της μεταπολιτευτικής Αθήνας ήταν. ....ήταν Η εμπειρία. ."
Δεν καταλάβατε... ζητούσαν πιστοποιητικόΔεν νομίζω ότι ψάχνουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Εάν δουν ότι έχεις το χαρτί είτε από rapid ή εμβόλιο ή ακόμη κι από νόσηση δεν σου αρνούνται την είσοδο. Δεν χρειάζεται να τους δοθεί να το διαβάσουν. Είναι χαρακτηριστικό και μπορεί ο καθένας να τους το δείξει από απόσταση. Εγώ, για παράδειγμα, έχω δείξει πιστοποιητικό στο Ιωαννίνων 5 (που ζητάνε) με την Άννα, κάποια στιγμή στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ήταν από κινητό και χωρίς μεγέθυνση, με τρόπο που δεν φαίνονταν τα στοιχεία, μόνο τα σήματα. Κα'να δυο φορές που μου έχει τύχει να ζητήσουν και εκεί και αλλού, τους λέω "Ναι" και δεν μου έχει ζητηθεί να δείξω το χαρτί. Στην περίπτωση που θέλουν πραγματικά να το εξετάσουν, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα περάσω, αλλά προσωπικά μου στοιχεία θεωρώ αδύνατο να έχουν.
εμένα στο συγκεκριμένο οίκο ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει πιστοποιητικό ούτε η υπηρεσία ούτε η Σάσα, βασικά στα μόνα μαγαζιά που μου έχουν ζητήσει(βασικά αν έχω ρώτησαν και όταν απάντησα ναι δε το κοίταξαν) είναι Ιάσωνος 44νεο το μεσαίο, Διδυμου 27, Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο και Ιωαννίνων 5