You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
υπάρχει Χριστίνα καιρό τώρα, σήμερα δε την πέτυχα, δουλεύει στα 84α, 65α & 65βn.smirni76 ....θεός.......στο 84Α με την Ντανα ειναι και μια Χριστινα νεα η ισως σε καποιο αλλο;με ωραιο στηθος που λενε κλπ;;;θενκς!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Live update και απο μένα. Εθεάθησαν δύο πορνοσταρικά μοντέλα με σοβιετικά χαρακτηριστικά φυλής στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας. Το ένα φόραγε μακρί σκούρο τζιν και το άλλο λευκο γουναρικό. Ήταν χαμένες και ψάχνανε στο κινητό μάλλον που θα πάνε. Προσπάθησα να βοηθήσω αλλα δν μιλάγανε ούτε αγγλικά. Κάτι μου είπανε στην γλώσσα τους και έφυγα.
Πάντως έχετε πολύ γέλιο που κοιτάτε τα κινητά και ψάχνεστε στην φυλής. απο χλμ φαίνεστε ότι είστε μέλη εδώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως έχετε πολύ γέλιο που κοιτάτε τα κινητά και ψάχνεστε στην φυλής. απο χλμ φαίνεστε ότι είστε μέλη εδώ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
ήταν δύομιση όταν της είδα. Δεν υπάρχει περίπτωση και κάποιος άλλος θα τις πέτυχε.Live update και απο μένα. Εθεάθησαν δύο πορνοσταρικά μοντέλα με σοβιετικά χαρακτηριστικά φυλής στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας. Το ένα φόραγε μακρί σκούρο τζιν και το άλλο λευκο γουναρικό. Ήταν χαμένες και ψάχνανε στο κινητό μάλλον που θα πάνε. Προσπάθησα να βοηθήσω αλλα δν μιλάγανε ούτε αγγλικά. Κάτι μου είπανε στην γλώσσα τους και έφυγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
φαντασου τι παιζει, αν λες και εσυ οτι η ντανα ειναι πολυ χοντρη και ο φιλος @κλεοβουλος οτι η μπιουτυ δεν ειναι χοντρηΦυλής 84α Ντανα πολύ χοντρή με κάστανο σκούρο κατσαρο μαλλί 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
νομίζετε κάνω πλάκα αλλά όχι. Σίγουρα ψάνχνανε που θα πάνε για δουλειά και ήταν σαν να μην είχανε ξαναπάει. Όποιος έχει πληροφόρίες και τις ακολούθησε ας μας ενημερώσεις και τους υπόλοιπους.ήταν δύομιση όταν της είδα. Δεν υπάρχει περίπτωση και κάποιος άλλος θα τις πέτυχε.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
τις ειδα εγω και μου ειπαν να σου πω αυτονομίζετε κάνω πλάκα αλλά όχι. Σίγουρα ψάνχνανε που θα πάνε για δουλειά και ήταν σαν να μην είχανε ξαναπάει. Όποιος έχει πληροφόρίες και τις ακολούθησε ας μας ενημερώσεις και τους υπόλοιπους.
Ты дурак
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Πιστεύω τυχαίο γεγονός... Τα κορίτσια της δουλειάς δεν μένουν ασυνόδευτα ούτε πριν ούτε μετά την εργασία!νομίζετε κάνω πλάκα αλλά όχι. Σίγουρα ψάνχνανε που θα πάνε για δουλειά και ήταν σαν να μην είχανε ξαναπάει. Όποιος έχει πληροφόρίες και τις ακολούθησε ας μας ενημερώσεις και τους υπόλοιπους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
αυτό σου λένε όταν σε στραπονάρουντις ειδα εγω και μου ειπαν να σου πω αυτο
Ты дурак
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
τυχαίο δν νομίζω. Εκτός αν κάποιος μένει εκεί και τις πήρε και τις δύο απο πρακτορείο. Μιλάμε δν υπάρχουν οι γκόμενες. Τόσοι είστε εκεί κανείς δν μπορεί να επαληθεύσει αυτά που λεω. θα καθόμουν αλλά αφού μίλησα και φαινόντουσαν ήδη τρομαγμένες δν το συνέχισα.Πιστεύω τυχαίο γεγονός... Τα κορίτσια της δουλειάς δεν μένουν ασυνόδευτα ούτε πριν ούτε μετά την εργασία!
Βρε n.smirni76 βγάλε με αληθινό και μάθε που δουλεύουν τα κορίτσια
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
αφου σε ειδαν και τρομαξαν ρε λιγουρη Ты дуракαφού μίλησα και φαινόντουσαν ήδη τρομαγμένες δν το συνέχισα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Απλα σε βαριέμαι και μου χαλάς την αισθητική. Τράβα σε κανα τραβέλι να σε φορμάρει και να συνέλθεις. Μην ξαναπευθύνεις τον λόγο και σάλτα να σε γαμήσουναφου σε ειδαν και τρομαξαν ρε λιγουρη Ты дурак
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
Απλα σε βαριέμαι και μου χαλάς την αισθητική. Τράβα σε κανα τραβέλι να σε φορμάρει και να συνέλθεις. Μην ξαναπευθύνεις τον λόγο και σάλτα να σε γαμήσουν
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Εντάξει απλά είσαι μαλάκας...
ΔΙδσυνέχεια πάντα live
Έλλης 3 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ειρήνη ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό. Κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, παρτουζα λεσβιακο με 50 ευρώ.
Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.
Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 16 Αλίκη κοκκινομάλλα γκιλφ με κοντό καρέ μαλλί , παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Διδύμου 18β Λίζα ξανθιά ψηλή νταρντανα μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18α κλειστό.
Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Λυδία ξανθιά παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ραμονα ξανθιά με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 22 όροφος Αγγέλα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια ξανθοκαστανη παχουλη με μεγάλο κωλο 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τζούλια καστανοξανθη μιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι-3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό.
Διδύμου 18α κλειστό;Όχι ρε φίλε,και ήθελα να δοκιμάσω τη περιβόητη αλιονα??συνέχεια πάντα live
Έλλης 3 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ειρήνη ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό. Κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, παρτουζα λεσβιακο με 50 ευρώ.
Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.
Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 16 Αλίκη κοκκινομάλλα γκιλφ με κοντό καρέ μαλλί , παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Διδύμου 18β Λίζα ξανθιά ψηλή νταρντανα μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18α κλειστό.
Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Λυδία ξανθιά παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ραμονα ξανθιά με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 22 όροφος Αγγέλα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια ξανθοκαστανη παχουλη με μεγάλο κωλο 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τζούλια καστανοξανθη μιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι-3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό.
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα κατά τις 13:00 από Κολωνού 27α με την Μπέλλα.μελαχρινη ,ωραίο σώμα.πιστευω ότι αδικείται στο 10αρικο.συμμετοχη και όρεξη καλή.τα τυπικά.χωρις μη το ένα και μη το άλλο .θα ανέβαζα κριτική αλλά δεν με αφήνει ακόμα.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Πάει απένταρος θα μείνω!❤
Άρτεμις (Νέα Κοπέλα)
Άρτεμις (Νέα Κοπέλα) και άλλα κορίτσια στούντιο στο Sex Studio Αθηνών 373www.athinon373.net
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
τυχαίο δν νομίζω. Εκτός αν κάποιος μένει εκεί και τις πήρε και τις δύο απο πρακτορείο. Μιλάμε δν υπάρχουν οι γκόμενες. Τόσοι είστε εκεί κανείς δν μπορεί να επαληθεύσει αυτά που λεω. θα καθόμουν αλλά αφού μίλησα και φαινόντουσαν ήδη τρομαγμένες δν το συνέχισα.
Βρε n.smirni76 βγάλε με αληθινό και μάθε που δουλεύουν τα κορίτσια
Αλήθεια κανείς; Σοβαρά τώρα;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Λες να μυρίσουμε τα νύχια μας ποιες είναι αυτές που είδες τυχαία στο δρόμο;Αλήθεια κανείς; Σοβαρά τώρα;
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Δεν σε αμφισβήτω ούτε οτι λες ψέματα, για να το λές όντως έτσι θα είναι,απλά δεν νομίζω να πήγαιναν σε οίκο έτσι χύμα μόνες και στο ψάξιμο.Εγώ προσωπικά όσες αλλαγές φρουράς έχω δει ήταν με δεκανεα αλλαγής!Αλήθεια κανείς; Σοβαρά τώρα;
Μπορεί να είναι αυτό που λες απο πρακτορείο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις