Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (24 μέλη και 285 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Mού είναι πολύ δύσκολο να συνάψω ανθρώπινες σχέσεις. Δεν έχω πρόβλημα στο να μιλήσω με ένα άτομο για 80 δευτερόλπετα και μετά να χαθούμε ο ένας από την από την οπτική του άλλου για πάντα -όχι- αλλά το να μπω μέσα στο σπίτι μου και να υπάρχει ο οποιοσδήποτε εκεί να με περιμένει και να κάθεται να με κοιτάει ,να με εξετάζει, να εστιάζει επάνω μου , εκεί ξεκινάει όλη η ομίχλη...Και στη συνέχεια το κινητό που χτυπάει από χίλιους δυο που σε αναζητούν και θέλουν ο καθένας ένα μοναδικό κομμάτι του παζλ σου. Ο χρόνος που ζητούν οι άνθρωποι από εσένα να τούς αφιερώσεις είναι απροσμέτρητος όπως και η ενέργεια που θα σού ρουφήξουν όπως τα κουνούπια το αίμα. Αν πω Ναι στις καφετέριες , Ναι στα πάρτυ γενεθλίων και αποφοίτησης, Ναι στα όποια καλέσματα θα σφάξω όλη τη μαγεία μου όλα τα σχέδια όλα αυτά που θέλω να πετύχω. Τους στόχους και τα όνειρα που θέλουν όλο το χρόνο μου -όλον όμως- όλη την ενέργεια όλο το είναι μου. Γι' αυτό νοιώθω καλά στα μπουρδέλα διότι επιλέγω να καλύψω την πιο ουσιαστική ψυχική ανάγκη του σεξ χωρίς να χάσω ούτε λεπτό παραπάνω από ανούσιες παρέες που ποτέ δεν εξάπτουν το ενδιαφέρον μου. Νοιώθω πολύ καλά που το Μετάξι ανοίγει και τα κορίτσια πληθαίνουν. Είναι ο τρόπος ζωής μου πια ,όλα πάνε ρολόι , Καλησπέρα σε όλους τους ΜΥΣΤΕΣ
Καλησπερα Carlito....απο τους λιγους εδω που κερδιζεις τον σεβασμο μου.....Καλα να περνας....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Πήγα Διδυμου 27 σήμερα στις 17:50 και πήρα ντούο Τζούλια- Τάνια. Θα ακολουθήσει κριτική το βράδυ γιατί τώρα είμαι δουλειά.
Ποσο πηγε το ντουο ?? , περιμενουμε την κριτικη να ειναι πεντακαθαρη και για τις δυο , καλη δουλεια !!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Όλγα ξανά και όπως πάντα ευχάριστη συνεύρεση, όμορφο κοριτσάκι και ταιριάζουμε. 10 ευρώ διοχετεύτηκαν ολόσωστα, ευχαριστώ ρε Ολγάκι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα Carlito....απο τους λιγους εδω που κερδιζεις τον σεβασμο μου.....Καλα να περνας....
Σ'ευχαριστώ πολύ Συνουσιαστή, κι εσύ το ίδιο..!

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Επειδή είμαστε μερακλήδες..
λιγο η εμπειρία τους, λίγο τα φουλαρισμενα προγράμματα τους,
λίγο ότι ξέρουν να χειριστούν τον καθένα από εμάς προσωποιημενα, δεν ζητάμε όλοι τα ίδια.. καταλήγουμε τελικά εκεί.
Εγώ αν και μικρός σε ηλικία είμαι λάτρεις των Μίλφ

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ποσο πηγε το ντουο ?? , περιμενουμε την κριτικη να ειναι πεντακαθαρη και για τις δυο , καλη δουλεια !!!!
30€ σύνολο
Είχα και 20 λεπτά αναμονή στο δωμάτιο, γιατί ειχαν πολύ δουλειά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
2CF90D87-4304-4606-BD55-0FEA2701B5B2.jpeg
ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν

Που την έχωσες ακάποτη και κόλλησες; Αν δεν θες να πεις εδώ στείλε PM

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Μαγκες ν σας πω ηλεκτρα απο φυλης δουλευει τωρα?νομιζω τωρα ειναι Φυλής 67?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
30€ σύνολο
Είχα και 20 λεπτά αναμονή στο δωμάτιο, γιατί ειχαν πολύ δουλειά...
Ευχαριστω !! αναμονη για κριτικη μια προς μια γιατι και εγω το εχω στο προγραμμα και συντομα , τι ωρα πηγες και ειχε τοση αναμονη ??

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Ιάσωνος 44 δεξιά(σκαλάκια).
Είχα πάει για Χριστίνα και έφυγα!
Τσατσά σχετικά νέα,ποντηκομούρα,ξανθιά,έλεγε στο σαλόνι όλο μαγκιά ότι τα 10 ευρώ είναι για 7 λεπτά και οτι μπουκάρει δωμάτιο αν αργήσεις!!
ΜΑΥΡΟ!!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Τσατσά σχετικά νέα,ποντηκομούρα,ξανθιά,έλεγε στο σαλόνι όλο μαγκιά ότι τα 10 ευρώ είναι για 7 λεπτά και οτι μπουκάρει δωμάτιο αν αργήσεις!!
ΜΑΥΡΟ!!!!!
Σε αυτες τις περιπτωσεις δινεις ενα ταληρο μπουρμπουαρ και τα 7 λεπτα γινονται 12-13 .Δοκιμασμενο.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
ΜΑΥΡΟ!!!!!
Στο Μεταξουργείο προτεραιότητα έχουν οι αλλοδαποί και όχι οι Έλληνες!

Σε μερικά χρόνια αυτό θα συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Παιδιά καλημέρα.Θελω να δοκιμασω την Αλεξάνδρα απο Χωματιανου 11β.Τι λέει αυτή η κοπέλα απο εμφάνιση και υπηρεσίες?
Ωραίο καμπυλωτό σώμα με κωλάρα για φάπες, φάτσα κλασσική αλβανιάρικη τρομερή πίπα και στησίματα... γουστάρει να γλωσσοφιλιάζει γενικά

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Στα 30 € η τουζα; Και τι ώρα τις πέτυχες μαζί συναγωνιστη;
20€ η παρτούζα...Αξίζει..Μετά τις 15:00 που έρχεται η Φωτεινή..Τώρα μέχρι τις 18:00 ή μέχρι τις 20:00 ,θα σε γελάσω..

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Σε αυτες τις περιπτωσεις δινεις ενα ταληρο μπουρμπουαρ και τα 7 λεπτα γινονται 12-13 .Δοκιμασμενο.
Πανέξυπνο...δεν το είχα σκεφτεί!Ευχαριστώ!

Στο Μεταξουργείο προτεραιότητα έχουν οι αλλοδαποί και όχι οι Έλληνες!

Σε μερικά χρόνια αυτό θα συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!
Στο σαλόνι υπήρχαν και ξένοι και Έλληνες.Απλά πρέπει να πέφτει μαύρο απο όλους για να σοβαρευτούν!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πάντως και η Ηλέκτρα απο Φ67 όπως βλέπω κάτι φώτο απ το άλλο σάιτ φαίνεται καλό και μς ωραία όπισθεν...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πέρα από το νοσοκομείο το συγγρος αν είναι μπορείς να πας κ σε κάποιο κέντρο υγείας ή σε κάποιο πεδυ στην περιοχή σου, κλείσε ραντεβού με έναν δερματολόγο κ ότι είναι θα σου πει.
Τα κονδυλώματα που ειπώθηκε, έχουν στην επιφάνεια τους την χαρακτηριστική υφή κ εικονα του κουνουπιδιου.
Πιο πολύ για θυλώματα το κόβω, αλλά ο γιατρός είναι ο πλέον κατάλληλος!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom