εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
poia Λες φιλε απο λευκορωσια? Που ήταν στο dreamplace?τη μαρινα ρωσιδα ξανθια θεια απο μ.αλεξανδρου 28α την εχει πετυχει καποιος φιλος?
poia Λες φιλε απο λευκορωσια? Που ήταν στο dreamplace?τη μαρινα ρωσιδα ξανθια θεια απο μ.αλεξανδρου 28α την εχει πετυχει καποιος φιλος?
Ημερησια ενημερωση για ΣΜΝ γιναμε γαμω τη πουτανα μουρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
Έλεος ρε...τι ανεβάζεις....πήγαινε σε γιατρό.Πηγαινε στο Συγγρός.ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
Το ανέβασα για βοήθειαΈλεος ρε...τι ανεβάζεις....πήγαινε σε γιατρό.Πηγαινε στο Συγγρός.
Ι. Δραγούμη 5, Athina 161 21
Phone: 21 0726 5100
Στα 30 € η τουζα; Και τι ώρα τις πέτυχες μαζί συναγωνιστη;Ιάσονος 44 όροφος..Σοφία -πρωινή -και Φωτεινή -απογευματινή...Πήρε λίγα κιλάκια η Φωτεινή,ξεομόρφυνε λίγο η Σοφία ΑΛΛΆ σταθερές αξίες .
VFM...Και ωραία παρτούζα..
Αιματογγειωματα δν είναι κάτι.Παιδιά, κι εγώ είχα βγάλει κάτι ελίτσες πάνω στο όσχεο στα 20 μου όπως του προλαλήσαντα. 10 χρόνια μετά ακόμα μένουν τα σημάδια. Δεν το κοίταξα ποτέ σε κάποιο γιατρό, γιατί δε νιώθω άνετα να δείχνω την ευαίσθητη περιοχή μου σε έναν άγνωστο. Παίζει να ήταν κονδυλώματα;
Κι εγώ εκεί κατέληξα με ένα ψάξιμο, αλλά γιατί να τα βγάλω ξαφνικά στα 20 μου; Σημειωτέον ότι πήγαινα και τότε στα μπουρδέλα.Αιματογγειωματα δν είναι κάτι.
Γενικά πρέπει να είναι και το δέρμα σ
ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
Πέρα από το νοσοκομείο το συγγρος αν είναι μπορείς να πας κ σε κάποιο κέντρο υγείας ή σε κάποιο πεδυ στην περιοχή σου, κλείσε ραντεβού με έναν δερματολόγο κ ότι είναι θα σου πει.ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
Επειδή είμαστε μερακλήδες..Από τις κριτικές πού διαβάζω οι περισσότεροι πηδάμε <<γριές>> γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι μήπως τά προγράμματα τούς? Η μήπως δεν υπάρχουν πια ωραίες κυρίες στο δεκαρικο και εικοσαρικο?
Τι βοηθεια για να ξερασουμε ??? , ημαρτον .Το ανέβασα για βοήθεια
Για αυτό προσέχουμε που το βάζουμεΗμερησια ενημερωση για ΣΜΝ γιναμε γαμω τη πουτανα μου
Τραβα ρε μαστορα στο γιατρο, καθε μερα εφημερευει το Συγγρος ελεος