Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (19 μέλη και 264 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μίνι βολτα σε μερικα στο Μεταξι..
Ιασωνος 16 οροφος, καινουριος οικος επιπεδο studio+ αν εβαζε και κανα καλο μουνι εκει μεσα θα γινόταν χαμός, στο σαλόνι εμφανίστηκε
η Αντριάννα με τα πλαστικά βυζιά και την περίεργη φατσα, στη καραντινα δουλευε στο Λεων 28 υπογειο.
ΑΝ εννοείς το (πολύ) ψηλό γκράννυ, μήπως αναφέρεσαι στο Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο)?

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Παιδιά καλημέρα.Θελω να δοκιμασω την Αλεξάνδρα απο Χωματιανου 11β.Τι λέει αυτή η κοπέλα απο εμφάνιση και υπηρεσίες?
Πολύ καλή θα περάσεις ωραία!!!Έχει και χιούμορ.Μην το σκέφτεσαι. Υπηρεσίες απ ότι εχω καταλάβει είναι ανάλογα με τον πελάτη και πόσο καθαρός είναι.Κάνει πολύ καλό στοματικό ανευ προφυλακτικού.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Αδερφέ πήγα Κολωνού 27 στο ισόγειο. Πρωινή θεωρητικά βάρδια. Μια γυναικάρα απο εμφάνιση, στο δωμάτιο έγινε έκρηξη. Η κοπέλα τα έδωσε όλα. Πίπα εκπληκτική με λαιμό μαζορέτας, διάθεση στα ύψη, αλλά σκέψου μέχρι στα όρθια παίκτηκε το έργο. άμα έχεις δυνατό μοτέρ την παίρνεις και 2 γύρους. Το μωράκι είναι για ακόμα πιο ψηλά...
Έγινε αδερφέ θα πάω αύριο το πρώι Γιατί δουλεύω εκεί κοντά.τι ώρα πηγές περίπου ξαι αν θυμάσαι όνομα;στο κάτω αριστερά έτσι όχι ατην πράσινη πόρτα ;

nickjocker

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μυστες εχουμε κανα καλο κορασιο στο μεταξι που να κανει στοματικο τελιωτικο να τιμησουμε η δεν αξιζει τον κοπο?

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Καλησπέρα ομάδα.Εχθες πρώτη φορά μετά το άνοιγμα των οίκων.
Πήγα μόνο για πίπα,κατέληξα στην ΕΜΥ που έχει τσιμπήσει κάποια λίγα κιλά και έχει χαλάσει η φάτσα της.Επισεις παρατήρησα αρκετές μελανιές στο κορμί της.Η γουστάρει ξυλικι η ο Νταβας της ρίχνει τίποτα ψιλες.
Επειδει δεν ξέρω πως γράφουν κριτικές και δεν είμαι τύπος που περιαυτολογο,θα πω ότι την έχω τσιμπουκογαμαμισει στο παρελθόν κάμποσες φορές.Καλη πίπα,όχι απ' τις καλύτερες,με λίγο δόντι,πρόθυμη και για μπουκωμα. Περίπου στα 10 λεπτακια έκατσα μόνο πίπα και αυτή με προφύλαξη αν και το κανει χύμα που εμένα μου αρέσει.τελειωμα στο στομα της και άντε γεια,γιατί τα σκατό πρεζακια είναι επικίνδυνα για να σπάσουν αυτό/τα
Καλά ήταν αν και θέλω να γαμισω την τύπισσα που είναι με την φακλανα μπιουτι

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
πάντως με την πρώτη ευκαιρία παρτες οπωσδήποτε παρτουζα θα με θυμιθεις, και αν με το καλό γυρίσει η Μαρία να πάρεις παρτουζα συν λεσβιακο Αλιονα Μαρία
Τις έχω πάρει μια φορά , απλά σήμερα λόγο ώρας δεν μπορούσα

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Όπως είπα και το μεσημέρι σκέφτηκα το απόγευμα να κάνω τρίο με αλιονα και τανια αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο δεν είχα κ χρόνο πήρα μόνο τανια , καλη στο δωμάτιο αλλά όταν σχεδιάζεις να κανείς κάτι δεν μένεις και ευχαριστημένος όχι ότι είναι κακη επιλογή η τανια αλλά το τρίο είναι άλλη φάση
Που βρίσκονται αυτές; Και κάνουν και διπυρηνο τσιμπούκι;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Καλησπέρα cocos
Για την Αλιονα διδύμου 18

Σωστά, στη πρώτη πόρτα δεξια μόλις μπαίνεις.

Να πω την αλήθεια μου, δεν έχω πάει ούτε μια φορά την τελευταία εβδομάδα στο μετάξι από τότε που άνοιξαν οι οίκοι, οπότε δε γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα εκεί η Παολα .
Απογευματινή βάρδια ήταν πάντως.
Πολυ καλα!!Ευχαριστω για την ανταποκριση,με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω στα μερη θα αφησω και τη δικη μου εμπειρια και στιγμα!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αλκαμενους 117 Νάνσυ με κοντο κοκκινο μαλλι οντως?Για πολυ εξτριμ καταστασεις.Αν ισχύει θα την επισκεφθώ...

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.561
Πόντοι
201
ΟΛΑ ΕΝΤΆΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ: Κυριακή πρωί ανέβηκα όροφο στα σαρανταρια η Κορίνα στην πασαρέλα με ελ.τρομπονι μελαχρινό Ρωσακι με six pack κοιλιακούς από τα πολλά κεφτεδάκια μάλλον' το υπόλοιπο σώμα σχετικά καλό. Στα του αγώνα καλουτσικο αλλά στο 8λεπτο φώναξε η βρωμο-τσα. Να βγω έξω να της φέρω κανένα τσαντάκι στο κεφάλι λέω και μέχρι να έρθουν τα Αλμπανια από το καφενείο εγώ θα πίνω καφέ στην Πλ.Καραισκακη Φιλότιμες προσπάθειες κορασίδας αλλά δεν τελείωσα. Το κόβω για ΚΛΝ. Στο λατινοσπιτο Μπελά με γιαλια και Σιμονα προτίμησα Σίμονα με Ελ.τρομπονι μέτριο πολύ με προσπάθεια να κλέψει λίγο. Ρουμάνα δήλωσε αλλά καθώς σφυροκοπούσα στα 4 μου φάνηκε ότι γαμουσα καμία γύφτισσα από χωριό της Αλβανίας, η πόρτα στο βάθος Νο.3 ήταν λίγο ανοιχτή με θέα ένα πλυντήριο. Να την βάλω την μαλακω μέσα μαζί με τα άπλυτα λέω να γυρίζει γυρω-γυρω σαν τον Συλβέστρο τον γατούλη? Ξανά φιλότιμες προσπάθειες δεν τελείωσα. Βγαίνω τι κάνουμε λέω τώρα?:dunno: Το κόβω με τα πόδια για τα δύο Φ. Στην διασταύρωση η Κουκουβάγια ? μιλφ Κατερίνα με φουλ. Δοκιμασμένη καλή. Στο Φ.67 Αλίσια ψηλή καστανή γελαστή με ελ.τρομπονι δοκιμασμένη πολύ καληηη-Ηλεκτρα ρεπό. ΦΩ.27 υπογα Αλεξία νομίζω όνομα καλό μελαχρινό σε νορμάλ και μετά από διαπραγμάτευση ελ.τρομπονι αλλά όχι μπάλες-μισες δουλειές της λέω δεν παίζει. Ανεβαίνω σκαλάκια και βρίσκω Καρολίνα!!! Αυτά είναι λέω τώρα θα γυρίσουμε τσόντα. Από τα καλύτερα τρομπόνια για όσους την ξέρουν και τελειωτικό εκεί που αρμόζει σε έναν γνήσιο αθλητή του bou. Εν κατακλείδι αν δεν κάψεις λίγο παπούτσι για να πάρεις καινούργιο και δεν χαλάσεις κανένα ευρώ παραπάνω δεν πρόκειται να έρθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα!! Υ.Γ Το απόγευμα έκανα self-test από μύτη το έχωσα τόσο βαθιά που παραλίγο να μείνω μονόφθαλμος "ΑΡΝΗΤΙΚΟ" τρις-ευτυχισμενος έκατσα να δω το Ολλανδία-Ουκρανια. Ημουν με την Ουκρανία βέβαια λόγω της γνωστής Ειρηνουλας από την οδό του άτακτου χάρακα ?.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Μυστες εχουμε κανα καλο κορασιο στο μεταξι που να κανει στοματικο τελιωτικο να τιμησουμε η δεν αξιζει τον κοπο?
η αναμπελα ιασωνος 30 ανεβαινεις στον οροφο οπως θα μπεις νωρις απογευμα την πετυχα

betatzis7

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
32
Πόντοι
0
Έγινε αδερφέ θα πάω αύριο το πρώι Γιατί δουλεύω εκεί κοντά.τι ώρα πηγές περίπου ξαι αν θυμάσαι όνομα;στο κάτω αριστερά έτσι όχι ατην πράσινη πόρτα ;
Αδερφέ πράσινη πόρτα ξύλινη. Γίνεται μερικές φορές λαικό προσκύνημα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Αυτη η Αναμπελ συνοδοιπορε τι ωρα πανω κατω ξεκινα?
μαλλον απο μεσημερι 11 12 και καθεται μεχρι αργα βραδυ που κλεινει.
εγω την επισκεφτηκα 5 απόγευμα ,δεν ανακοίνωσε η τσα ακάποτο στο χωλ αναμονης τιγκα σε αλλοδαπους
κρυφα μου ειπε οτι σε ελληνες κανει ακαποτο ,η κοπελα τα στραγγιξε ολα προθυμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom