n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
Αλκαμένους 113 117 ναιΑλκαμενους, Ρεμουνδου και Πιπινου 118 δουλευουν;
Πιπινου 118 ναι
Ρεμουνδου μόνο το 21, 21α και 20 όχι
Αλκαμένους 113 117 ναιΑλκαμενους, Ρεμουνδου και Πιπινου 118 δουλευουν;
ΑΝ εννοείς το (πολύ) ψηλό γκράννυ, μήπως αναφέρεσαι στο Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο)?Μίνι βολτα σε μερικα στο Μεταξι..
Ιασωνος 16 οροφος, καινουριος οικος επιπεδο studio+ αν εβαζε και κανα καλο μουνι εκει μεσα θα γινόταν χαμός, στο σαλόνι εμφανίστηκε
η Αντριάννα με τα πλαστικά βυζιά και την περίεργη φατσα, στη καραντινα δουλευε στο Λεων 28 υπογειο.
Πολύ καλή θα περάσεις ωραία!!!Έχει και χιούμορ.Μην το σκέφτεσαι. Υπηρεσίες απ ότι εχω καταλάβει είναι ανάλογα με τον πελάτη και πόσο καθαρός είναι.Κάνει πολύ καλό στοματικό ανευ προφυλακτικού.Παιδιά καλημέρα.Θελω να δοκιμασω την Αλεξάνδρα απο Χωματιανου 11β.Τι λέει αυτή η κοπέλα απο εμφάνιση και υπηρεσίες?
Πιπίνου 118 οχι, περασα σημερα απιγευμαΑλκαμενους, Ρεμουνδου και Πιπινου 118 δουλευουν;
Μόνο πρωί μέχρι να έρθουν κοπέλεςΠιπίνου 118 οχι, περασα σημερα απιγευμα
Έγινε αδερφέ θα πάω αύριο το πρώι Γιατί δουλεύω εκεί κοντά.τι ώρα πηγές περίπου ξαι αν θυμάσαι όνομα;στο κάτω αριστερά έτσι όχι ατην πράσινη πόρτα ;Αδερφέ πήγα Κολωνού 27 στο ισόγειο. Πρωινή θεωρητικά βάρδια. Μια γυναικάρα απο εμφάνιση, στο δωμάτιο έγινε έκρηξη. Η κοπέλα τα έδωσε όλα. Πίπα εκπληκτική με λαιμό μαζορέτας, διάθεση στα ύψη, αλλά σκέψου μέχρι στα όρθια παίκτηκε το έργο. άμα έχεις δυνατό μοτέρ την παίρνεις και 2 γύρους. Το μωράκι είναι για ακόμα πιο ψηλά...
Τις έχω πάρει μια φορά , απλά σήμερα λόγο ώρας δεν μπορούσαπάντως με την πρώτη ευκαιρία παρτες οπωσδήποτε παρτουζα θα με θυμιθεις, και αν με το καλό γυρίσει η Μαρία να πάρεις παρτουζα συν λεσβιακο Αλιονα Μαρία
Ωπ τι εχουμε εδωΤις έχω πάρει μια φορά , απλά σήμερα λόγο ώρας δεν μπορούσα
Που βρίσκονται αυτές; Και κάνουν και διπυρηνο τσιμπούκι;Όπως είπα και το μεσημέρι σκέφτηκα το απόγευμα να κάνω τρίο με αλιονα και τανια αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο δεν είχα κ χρόνο πήρα μόνο τανια , καλη στο δωμάτιο αλλά όταν σχεδιάζεις να κανείς κάτι δεν μένεις και ευχαριστημένος όχι ότι είναι κακη επιλογή η τανια αλλά το τρίο είναι άλλη φάση
Πολυ καλα!!Ευχαριστω για την ανταποκριση,με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω στα μερη θα αφησω και τη δικη μου εμπειρια και στιγμα!Καλησπέρα cocos
Για την Αλιονα διδύμου 18
Σωστά, στη πρώτη πόρτα δεξια μόλις μπαίνεις.
Να πω την αλήθεια μου, δεν έχω πάει ούτε μια φορά την τελευταία εβδομάδα στο μετάξι από τότε που άνοιξαν οι οίκοι, οπότε δε γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα εκεί η Παολα .
Απογευματινή βάρδια ήταν πάντως.
η αναμπελα ιασωνος 30 ανεβαινεις στον οροφο οπως θα μπεις νωρις απογευμα την πετυχαΜυστες εχουμε κανα καλο κορασιο στο μεταξι που να κανει στοματικο τελιωτικο να τιμησουμε η δεν αξιζει τον κοπο?
Αδερφέ πράσινη πόρτα ξύλινη. Γίνεται μερικές φορές λαικό προσκύνημα...Έγινε αδερφέ θα πάω αύριο το πρώι Γιατί δουλεύω εκεί κοντά.τι ώρα πηγές περίπου ξαι αν θυμάσαι όνομα;στο κάτω αριστερά έτσι όχι ατην πράσινη πόρτα ;
Αυτη η Αναμπελ συνοδοιπορε τι ωρα πανω κατω ξεκινα?η αναμπελα ιασωνος 30 ανεβαινεις στον οροφο οπως θα μπεις νωρις απογευμα την πετυχα
μαλλον απο μεσημερι 11 12 και καθεται μεχρι αργα βραδυ που κλεινει.Αυτη η Αναμπελ συνοδοιπορε τι ωρα πανω κατω ξεκινα?