Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (18 μέλη και 288 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πρωϊνή επίσκεψη στο Ιασωνος 31 ισογειο. Στο σαλονι βγήκε η Μαρία η ξεματιάστρα γυμόστηθη.
Ρώτησα για άλλη μια φορά για τη Γιασμήν.
Άυγουστο θα έρθει να δουλέψει πάλι η αδερφή μου, είπε η Μαρία.
Τόσο καιρό χωρίς το Γιασμινάκι τι θα κάνω ???
Έλα να γαμήσεις εμένα μου είπε αδερφές είμαστε το ίδιο είναι.
Πέρασα δωμάτιο και γάμησα τη Μαρία.
Νιώθω περίεργα που εχω γαμήσει και τις δυό αδερφές της είπα.
Πέρασες καλά ?
Ναι αλλά με την αδερφή σου περνάω καλύτερα.

YΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΣΜΙΚΑΝΗΔΕΣ !!!
Και να δούμε και τη φίλη που θα φέρει μαζί όταν γυρίσει.....Δείξε μου τη φίλη σου να σού πω ποια είσαι λέει η παροιμία..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τονυ η Αλιονα απο Διδυμου 27 λες? ή Διδυμου 18Α?

Καλησπέρα cocos
Για την Αλιονα διδύμου 18
Και κατι αλλο στο προσφατο παρελθον,εαν μου επιτρεπεις,ειχες αναφερει μια χουβερ ρουφηχτρα Ιασ39 το πρωτο δεξια,καποια Παολα,μιλφ ξανθια.Σε ποια ακριβως πορτα?Διοτι περασα την Δευτερα και ο πρωτος δεξια με τις σκαλες ηταν κλειστος και ο κατω δεξια ανοιχτη η πορτα και ειχε μια σκαλα μπροστα να κλεινει την εισοδο.Που σκατα ειναι αυτη η Παολα?
Σωστά, στη πρώτη πόρτα δεξια μόλις μπαίνεις.

Να πω την αλήθεια μου, δεν έχω πάει ούτε μια φορά την τελευταία εβδομάδα στο μετάξι από τότε που άνοιξαν οι οίκοι, οπότε δε γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα εκεί η Παολα .
Απογευματινή βάρδια ήταν πάντως.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η Νικολέτα εξακολουθεί να παραμένει το μουνί του Μεταξουργείου, αξίζει τα 15, ωραίο άρωμα μπογιάς ανάβλυσε και σε άλλους οίκους, άντε να επιστρέψουν και όλα τα κορίτσια, καλό καλοκαιράκι να ' χουμε..!

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
καλησπερα μυστες ξερει κανεις αν δουλευει η μαρια απο παρασιου 36 ευχαριστω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Μίνι βολτα σε μερικα στο Μεταξι..
Ιασωνος 16 οροφος, καινουριος οικος επιπεδο studio+ αν εβαζε και κανα καλο μουνι εκει μεσα θα γινόταν χαμός, στο σαλόνι εμφανίστηκε
η Αντριάννα με τα πλαστικά βυζιά και την περίεργη φατσα, στη καραντινα δουλευε στο Λεων 28 υπογειο.

Ιασωνος 20α οτι εφευγε απο πρωινη βαρδια η γκιλφ Δαναη.

Ιασωνος 20γ η Μπελλα με τα γυαλακια η οποια εφτιαξε καλο σωματακι στην καραντίνα.

Ιασωνος 10 ισογειο τρια κοριτσα, Σοφια-Τζενη- Καιτη τσουποτουλες και οι τρεις τους.

Κολωνου 23β υπογειο η Γιαννα η σκιννυ που δουλευε και στο Ιασ 20β οροφος.

Λεων 28 οροφος Σοφια, μαυρη γαζελα με ξανθο κοντο μαλλι μεχρι τους ωμους που εκανε σεξι αντιθεση, δεν την εχω ξαναδει ωραια παρουσια ειχε και ακα μπουκι με 69 στο μενιου.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Ιασωνος 16 οροφος, καινουριος οικος επιπεδο studio+ αν εβαζε και κανα καλο μουνι εκει μεσα θα γινόταν χαμός, στο σαλόνι εμφανίστηκε
η Αντριάννα με τα πλαστικά βυζιά και την περίεργη φατσα, στη καραντινα δουλευε στο Λεων 28 υπογειο.

Ιασωνος 20γ η Μπελλα με τα γυαλακια η οποια εφτιαξε καλο σωματακι στην καραντίνα.

Ιασωνος 10 ισογειο τρια κοριτσα, Σοφια-Τζενη- Καιτη τσουποτουλες και οι τρεις τους.

Λεων 28 οροφος Σοφια, μαυρη γαζελα με ξανθο κοντο μαλλι μεχρι τους ωμους που εκανε σεξι αντιθεση, δεν την εχω ξαναδει ωραια παρουσια ειχε και ακα μπουκι με 69 στο μενιου.
Αδερφέ η νικολ ήταν στο ι20;

betatzis7

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
32
Πόντοι
0
Αδερφέ σε ποια από την Βενεζουέλα πηγές σε ποιο οικο ;
Αδερφέ πήγα Κολωνού 27 στο ισόγειο. Πρωινή θεωρητικά βάρδια. Μια γυναικάρα απο εμφάνιση, στο δωμάτιο έγινε έκρηξη. Η κοπέλα τα έδωσε όλα. Πίπα εκπληκτική με λαιμό μαζορέτας, διάθεση στα ύψη, αλλά σκέψου μέχρι στα όρθια παίκτηκε το έργο. άμα έχεις δυνατό μοτέρ την παίρνεις και 2 γύρους. Το μωράκι είναι για ακόμα πιο ψηλά...

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παίδες αύριο πρωινή βάρδια κανα πετιτ μωράκι Ιασωνος Κολωνου και πέριξ για ξεχαρμανιασμα υπάρχεί?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,Σαββατοκύριακο και καταδρομικές σε Φωτεινή από Διδυμου 27 και σε Αναστασία από Ιωαννίνων 3 ισόγειο μιλφάρες μουνάρες και τσιμπουκάρες.Οι περισσότεροι τις ξέρετε....Φωτεινη:ψηλη μελαχρινη με ποδαρες και ωραίο σώμα,ότι και να πω γι'αυτή τη γυναίκα θα είναι λίγο και Αναστασία μέτριο ύψος με κάποιες φακίδες στο πρόσωπο που τη κάνουν σέξυ μπλε ματάκια,κάποια περιττά κιλά σπασμένο πρόσωπο που φανερώνει την ηλικία της αλλά αυτό δε λέει κάτι γιατί είναι ΓΚΑΒΛΑ και μεγάλη περιφέρεια η καβλιάρα θείτσα Αναστασία άλλο ένα καλό μιλφακι. Υ.Γ δε προτείνονται για πιπινολάτρες και πετιτολάτρες.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
καλησπερα μυστες ξερει κανεις αν δουλευει η μαρια απο παρασιου 36 ευχαριστω
αδελφε δουλευει τριτη, παρασκευη και σαββατο πρωινα....αλλα το σαββατο που την πηρα εχει σπασει πια...πρεπει να βγει στην συνταξη (γνωμη μου)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

απογευμα;

• Like
Αντιδράσεις: spor48

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πέρασμα το απόγευμα από Φωκ 7 με Έμιλυ. Δυστυχώς έχει χαλάσει πάρα πολύ. Τι να πρωτοπώ ρε μλκες, η συνάντηση πιο πολύ καντήλι από μεριάς μου είχε παρά σεξ.
Τελοσπάντων, εν ολίγοις, έχει φακλανέψει αρκετά και στα του αγώνα το μόνο θετικό κατ’ εμέ είναι ότι τα παίρνει στο στόμα και ότι είναι αρκετά καθαρή. Έβγαλε κώλο απ’ το πρόγραμμα της και μάλιστα έφτασε να μου πει ότι ποτέ δεν έδινε κι ότι μάλλον τη μπέρδεψα με την Ειρήνη. Της απάντησα «που πουλάς αυτές τις μαλακίες;;» Ήταν σε γενικές γραμμές τελείως βαριεστημένη και τη πήρα σε δύο στάσεις, στα 4 και με εμένα από πάνω. Επέμενε να ξαπλώσω στο κρεβάτι για να ξεκινήσει πίπα, ενώ της έλεγα ότι θέλω πρώτα να τη γλείψω εγώ (πράγμα που τελικά δεν έγινε, παραμόνο με άφησε λίγο να τη γλείψω στα βυζιά της, στο λαιμό της και να τη φιλίσω στο μάγουλα), πάσχισα να τη πείσω να παρατήσει το γαμολιπαντικό, μου καθάρισε με μωρομάντηλο το καβλί πριν το πάρει στο στόμα, ενώ ήμουν πεντακάθαρος, δεν με άφησε να τη γλείψω στο μουνί, έκλεινε τα πόδια της όσο με πίπωνε για να μην μπορώ ούτε να της το χαϊδέψω, μου έπρηζε καθ’ όλη τη διάρκεια τα παπάρια να μην τη σπρώξω δυνατά (μιας και τελικά δεν έβαλε λιπαντικό) και το κερασάκι ήταν που άρχισε να ξεφυσά επειδή πέρασα το 10λεπτο λέγοντας μου «έλα μωρό μου τελείωνε γιατί πέρασε η ώρα». Προσπάθησα να μην εκραγώ κατά τη διάρκεια αλλά καθώς ξεκίνησα να ντύνομαι της έριξα μπόλικο μπινελίκι το οποίο άκουγε σαστισμένη μέχρι που της είπα να φύγει. Δικαιολογήθηκε λέγοντας μου ότι είχε κακή μέρα και ότι ορισμένοι από τους προηγούμενους «της έκαναν μαλακίες» (προφανώς παπάτζα γιατί πόσους πρόλαβε να δει από τις 17.00 που μου είπε η τσατσα ότι έπιασε, μέχρι τις 19.00 περίπου που την πήρα εγώ...;). Θα μπορούσα να γράψω σεντόνι με αυτά που της έσουρα αλλά μικρή σημασία έχει εντέλει. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ!!

Υ.Γ.: Notable στιχομυθία αφού τελείωσα το καντήλιασμα:
-Εμ.: Νομίζω πως αδυνάτισες...
-Εγώ: Εσύ πάλι έγινες τσουβάλι (τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι το κατάλαβε αλλά τεσπά...)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Η Νικολέτα εξακολουθεί να παραμένει το μουνί του Μεταξουργείου, αξίζει τα 15, ωραίο άρωμα μπογιάς ανάβλυσε και σε άλλους οίκους, άντε να επιστρέψουν και όλα τα κορίτσια, καλό καλοκαιράκι να ' χουμε..!
Για μένα η Μπέλα η Ρουμάνα στο Κολωνου 27α έχει καλύτερο σώμα, σε φάτσα υπερτερεί η Νικόλ

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Όπως είπα και το μεσημέρι σκέφτηκα το απόγευμα να κάνω τρίο με αλιονα και τανια αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο δεν είχα κ χρόνο πήρα μόνο τανια , καλη στο δωμάτιο αλλά όταν σχεδιάζεις να κανείς κάτι δεν μένεις και ευχαριστημένος όχι ότι είναι κακη επιλογή η τανια αλλά το τρίο είναι άλλη φάση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Όπως είπα και το μεσημέρι σκέφτηκα το απόγευμα να κάνω τρίο με αλιονα και τανια αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο δεν είχα κ χρόνο πήρα μόνο τανια , καλη στο δωμάτιο αλλά όταν σχεδιάζεις να κανείς κάτι δεν μένεις και ευχαριστημένος όχι ότι είναι κακη επιλογή η τανια αλλά το τρίο είναι άλλη φάση
πάντως με την πρώτη ευκαιρία παρτες οπωσδήποτε παρτουζα θα με θυμιθεις, και αν με το καλό γυρίσει η Μαρία να πάρεις παρτουζα συν λεσβιακο Αλιονα Μαρία

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αλκαμενους, Ρεμουνδου και Πιπινου 118 δουλευουν;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom