Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Εγώ το φαγα το χουνέρι πριν κάνα χρόνο μπορεί κ παραπάνω. Ήταν μια εποχή που σκαγανε πολλοί γέροι στο Αχαρνών 85 κ αφού το εβελινακι ανασταίνει κ νεκρούς της σκαγαν κάτι 100ε μπουρμπουαρ λουλουδικα χρυσαφικά κ τέτοια. Εκείνη την περίοδο άρχισε η γίδα η τσατσά να χτυπάει πόρτες κ μετά να ζητάει κ παραπάνω λεφτά από μερικούς από μας που παίρνουμε το χρόνο μας. Εγώ της τα πα σαν καλός πελάτης της εβελινας μιας και την τιμούσα συχνά ότι δεν έχει τέτοια κ όταν μου πε τα δικά της άρχισα να κράζω. Έσκασα μετά από κανα μήνα που πεθυμησα το στανταρακι μου κ έφαγα Χ όχι από την εβελινα αλλά από αυτή τη βρομιαρα. Γενικά ξενέρωσα με αυτό οπότε δεν ξανασκαω γτ αν με θυμάται θα με πιάσουν τα διαολια μου κ θα γίνουμε εκεί μέσα. Κρίμα πάντως ακόμη θυμάμαι αυτά τα cim της ζουζουνας καλό τυπακι
Ρε τυποι, που το ξερετε εσεις τα 100ρια μπουρμπουαρ (τοσο κανει μια βιζιτα για 1 ωρα), λουλουδια (τι να τα κανει, να τα φαει??), και χρυσαφικα (δεν παιζει με την καμια αυτο εκτος αν ειναι απο chinatown, συν οτι βαζουν τα γελια μεχρι και τα κουφαλιασμενα δοντια της καθε μιας);
Χαλατε την πιατσα οσοι το κανετε.
Τωρα ο συχνος πελατης και ο δεδομενος πελατης, χανει σεβασμο και καταληγει να τον γλενταει η καθε τσατσα.