dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.316
- Πόντοι
- 3.936
φωτό ?Στηριζουμε Βούσουλα και Πετρή
Βλέπετε ποιά είναι η νοοτροπία ;ναι το ξέρω,mega ant1 έβλεπα πρωί.
Αποστασιοποιούνται εννοώ ότι κρατάνε αποστάσεις απο τους μπαραβοκούλιδες,
πηδάνε απο το καράβι σιγά σιγά...
25 λεπτα ΣΕΡΙ περιέγραφε ο ρεπορτερ την εισοδο της φωτιας στο Χωριό..Αυτό που συμβενη τώρα στο Πευκί Εύβοιας είναι απίστευτο. Τους αφήσαμε να καούν οι μπάσταρδοι οι έφτασε στην θάλασσα η φωτιά τραβάω τα μαλλιά μου πρέπει να κρεμαστούν όλοι. Δεν πήγε κανένας ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ
Δεν υπαρχουν επαρκεις δυναμεις για να καλυψουν ολα τα μετωπα. Η επιχειρησιακη ετοιμοτητα εχει αποτελεσμα στην αρχη της φωτιας, στις πρωτες ωρες. Απαξ και ξεφυγει, κλαψτα χαραλαμπε, το αποτελεσμα το βλεπουμε. Τωρα λαιβ στην ερτ1 το καψιμο του πευκιου. Οσοι εχουμε παει, να μαστε καλα να το θυμομαστε. Δυστυχως και κριμα.
Και το ρητορικο ερωτημα της ημερας: καμια αναληψη της ευθυνης καο παραιτηση για ολη αυτη την καταστροφη θα εχουμε....
συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις...Βλέπετε ποιά είναι η νοοτροπία ;
Παρτακισμός.
Όλοι μαζί με τον Κούλη, αλλά τώρα που είναι στα κάτω του πηδάνε από το καράβι.
Όπως την κοπανήσανε οι άλλοι από το ΠΑΣΟΚ όταν ήρθαν τα δύσκολα και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ κοκ
Ρε φίλε δεν είναι δυνατόν 4 ώρες μέχρι να φτάσει ως εδώ άφαντος όλοι αυτό δεν υπάρχει οι άνθρωποι κλαίνε στους δρόμους και εκλιπαρούν δείτε το.ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙΔεν υπαρχουν επαρκεις δυναμεις για να καλυψουν ολα τα μετωπα. Η επιχειρησιακη ετοιμοτητα εχει αποτελεσμα στην αρχη της φωτιας, στις πρωτες ωρες. Απαξ και ξεφυγει, κλαψτα χαραλαμπε, το αποτελεσμα το βλεπουμε. Τωρα λαιβ στην ερτ1 το καψιμο του πευκιου. Οσοι εχουμε παει, να μαστε καλα να το θυμομαστε. Δυστυχως και κριμα.
Και το ρητορικο ερωτημα της ημερας: καμια αναληψη της ευθυνης καο παραιτηση για ολη αυτη την καταστροφη θα εχουμε....
ρε μαστορα γιατι με ταλαιπωρεις, αφου τα εχεις ολα ετοιμα τα λινξ και τα...Δεν εχω κατι προχειρο ρε παικτη...βρες κατι που να σχετιζεται με την Πενυ την ξανθοκαυλα μετεωρολογο της ΕΡΤ.Αλλο στυλ αλλα καλη περιπτωση η Αναστασια Τυρασκη της ΕΡΤ παλι με κομψοτατα υποδηματα για τους μερακληδες.
Το ελληνικό κράτος έχει αποδείξει ότι είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.Αυτό που συμβενη τώρα στο Πευκί Εύβοιας είναι απίστευτο. Τους αφήσαμε να καούν οι μπάσταρδοι οι έφτασε στην θάλασσα η φωτιά τραβάω τα μαλλιά μου πρέπει να κρεμαστούν όλοι. Δεν πήγε κανένας ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ
Έχει τελειώσει το νερό και φεύγουν οι πυροσβέστες
Καλά είναι τόσο γκαντεμόσαυρος ο Κούλης που παίζει να ξεκινήσουν σε κάνα δεκάλεπτο θυελλώδεις νότιοι άνεμοιΕυτυχως τουλαχιστον που δε φυσαει γιατι θα καει και κοσμακις στο πευκι...
Ευτυχως τουλαχιστον που δε φυσαει γιατι θα καει και κοσμακις στο πευκι...