argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Όλα σκατααααα... ας παραφράσω Σάκη Ρουβά.
Άσε,θα έχει παντρευτεί αυτός και θα έχει διαγραφεί από το σαη...Ωραία όλα αυτά....
Τίποτα όμως δεν έχει νόημα αν δεν γράψει κάποιο νέο πόνημα ο @paxoulokompsos ...
Ανάλογα ρε παλικάρι τι χλαπακιάζεις.Είναι φυσιολογικό να μη θέλουμε κάθε μέρα εκκένωση;
Τα είπες όλα...Αυτό που αναφέρεις ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Πολύς κόσμος υποφέρει από θέματα κενώσεων. Πχ εμένα η μάνα μου υπήρχαν φορές που έκανε και τρεις ημέρες για να πάει να να ενεργηθεί. Βέβαια, δεν είναι κάτι απλό και απόλυτα. Όπως γνωρίζεις και γνωρίζουμε όλοι, τα θέματα που αφορούν τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα. Κληρονομικότητα, παιδική ηλικία, ανατομία εντέρου, διατροφικές συνήθειες παλαιοτέρων ετών, το είδος της εργασίας (όπως πολύ σωστά ανέφερες) παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χέσιμο.
Πάντως, σαν συμβουλή, όχι ότι είμαι κάποιος που βρίσκεται σε θέση να συμβουλευει, αλλά θα το κάνω, έχω να πω το εξής:
Αν μπορείτε και σας το επιτρέπουν οι συνθήκες να κάνετε τα εξής:
Και το βασικότερο όλων των όλων ω όλων είναι αυτό που δεν κάνει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ: Ένα καλό δυνατό πλήρες πρωινό. Γενικότερα το έντερο θέλει πρόγραμμα. Αν δεν έχεις πρόγραμμα και τρως ό,τι ώρες να ΄ναι τότε θα έχεις θέματα σοβαρά. Πρέπει να τρως αργά, να μασάς καλά και όχι νευρικά.
- Καλή διατροφή, χωρίς σκατολόιδια πολλά, χωρίς αναψυκτικά και χωρίς αλκοόλ
- Επαρκής ύπνος
- Ελαφρά άθληση (συνήθως όσοι το γυρίζουν στη βαριά άθληση κάποια στιγμή τα παρατάνε οι περισσότεροι - αποδεδειγμένο)
- Νερό όπωσδήποτε
Προσωπικά έχω δώσει τεράστιο βάρος στο πρωινό και στο να μη τρωω αργά το βράδυ.
Όποια συμπληρώματα και να πάρει κάποιος για να φτιάξει το έντερό του, προβιοτικά κλπ δεν θα δουλέψουν. Το έντερο είναι σαν ένας δευτερος εγκέφαλος, θα πρέπει να το εκπαιδευσεις να δουλευει σωστά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαστρεντολόγοι να βοηθήσουν σε αυτό και για αυτό θα πρέπει να αρκεστούμε στη φιλοσοφική ρήση "Να γίνουμε οι ιατροί του εαυτού μας". - Κοινώς αν κάθε πρώι τρως το γαμημένο το κουλούρι που βλέπω όλους - μη περιμένεις καμία αλλαγή πχ
Η βρώμη παχαίνει και αυξάνει τη διάμετρο κ την ποσότητα των κοπρανωνΗ διατροφή που κάνω κάθε μέρα είναι.. 1ο γεύμα: 1 μήλο,1 αυγό,13 ωμά αμύγδαλα,7 καρύδια και ένα μπολ που βάζω μέσα: 100γρ Κουακερ (του έχω ρίξει πρώτα ζεστό νερό για να μαλακώσει λίγο),1 μπανάνα,2 γρ κανέλα Κεϋλάνης,μισό κιλό γιαούρτι 2%(τοταλ)
Μετά από κάνα 12ωρο περίπου το 2ο γεύμα που έχει ένα τάπερ που βάζω μέσα: 735γρ βρασμένο καστανό ρύζι (uncle's Ben),200-240 γρ νερό βραστό στήθος φιλέτο κοτόπουλο (μόνο λίγη ρίγανη έχει από πάνω),2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης ωμές,μισό κιλό σπανάκι κατεψυγμένο που το βράζω για περίπου 2-3 λεπτά (μπάρμπα Στάθης) και μια κουταλιά της σούπας λάδι από πάνω και 6γρ αλατι
Στο τέλος παίρνω δύο κάψουλες mollers,1 κάψουλα βιταμίνη d,και μια κάψουλα πολυβιταμινη solgar vm-2000
Τι λέτε,φταίει κάτι από απ' τη διατροφή;
Τώρα τις τελευταίες 3 μέρες που άρχισα να πίνω νερό πρόσεξα ότι εκτός από αίμα που έβγαλα στη προσπάθεια μου να βγει το σκατό βγαίνει και πολύ στενόμακρη σε βαθμό να βουλώνει η λεκάνη..πάντως ζοριζομαι ελάχιστα σε δευτερόλεπτα γίνεται η δουλειά...
Να πω κιόλας ότι δε μου έρχεται να πάω κάθε μέρα τουαλέτα συνήθως μέρα παρά μέρα
πανε σε εναν γιατρο φιλε..αν εχεις αιμορροιδες ευκολα διαπιστωνεται..Τι προτείνετε σα θεραπεία για τις εσωτερικές αιμορροιδες;
Σαν τα ακτινίδια δεν έχει.φατε μανιταρια και θα χεζετε 3 φορες τη μερα.εγω τα τρωω και ψημενα και σκετα..επισης το γαλα κανει καλο
Επίσκεψη σε γιατρό. Οι εσωτερικές είναι ζορικες, θα τυρρανιεσαι τσάμπα.Τι προτείνετε σα θεραπεία για τις εσωτερικές αιμορροιδες;
Δεν εχω παντρευτει και δεν εχω διαγραφει. Για την ακριβεια μου ετυχε τον περασμενο μηνα συγκλονιστικη χεσοϊστορια την οποια πρεπει να βρω χρονο να σας τη γραψω γιατι ακομα κι εγω που ειμαι εμπειρος τα χρειαστηκα.Άσε,θα έχει παντρευτεί αυτός και θα έχει διαγραφεί από το σαη...
Πάντως μας λείπει...!
έκανε καλή δουλειά αυτή η κηραλοιφή, τώρα όλοι οι κώλοι δεν είναι ιδιοιΤι προτείνετε σα θεραπεία για τις εσωτερικές αιμορροιδες;
Έλα ρε παικτη,μην αφήνεις ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ τους συναγωνιστές!!!!Δεν εχω παντρευτει και δεν εχω διαγραφει. Για την ακριβεια μου ετυχε τον περασμενο μηνα συγκλονιστικη χεσοϊστορια την οποια πρεπει να βρω χρονο να σας τη γραψω γιατι ακομα κι εγω που ειμαι εμπειρος τα χρειαστηκα.
Δημητράκη εσύ;Με τράβηξα μια φωτογραφία για να δείτε τι τραβαω για να βγει μια κουράδα, τι πρόβλημα και αυτο