Νέα

Ημερησια αναφορα εξεταζομενων για σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkroverakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Με την ευκαιρια του προσφατου γεγονοτος  :think: ανοιγω το παρον thread  για ανταλλαγη  πληροφοριων σχετικα  με  το που πηγατε-ποσο πληρωσατε και αν τελικα βγηκατε καθαροι..      :huh:

ηδη αυτες τις ωρες  περιμενουν στην ουρα....πολλοι συναθλητες μας :uglystupid: :uglystupid:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560
bonjour και καλή εβδομάδα!!!
Αρχίζει να υπάρχει ένα είδος άτυπου συναγωνισμού και θαψίματος από τις υπηρεσίες κοριτσιών σε σπίτια για άλλα σπίτια και κορίτσια που εξακολουθούν να κάνουν ακάποτα,χυσίματα και τέτοιες "ανασφαλείς" πλέον υπηρεσίες!
Και γιατί το συγκεκριμένο ....δέλο επί Φώκαιας 22 ήταν σήμερα ανοιχτό το πρωί κατά τίς 06¨30 ??????
Μήπως εξακολοουθεί και δουλεύει παράνομα??????

Επισκέπτης
bonjour και καλή εβδομάδα!!!
Αρχίζει να υπάρχει ένα είδος άτυπου συναγωνισμού και θαψίματος από τις υπηρεσίες κοριτσιών σε σπίτια για άλλα σπίτια και κορίτσια που εξακολουθούν να κάνουν ακάποτα,χυσίματα και τέτοιες "ανασφαλείς" πλέον υπηρεσίες!
Και γιατί το συγκεκριμένο ....δέλο επί Φώκαιας 22 ήταν σήμερα ανοιχτό το πρωί κατά τίς 06¨30 ??????
Μήπως εξακολοουθεί και δουλεύει παράνομα??????
Τυπε michalakis76 εχεις καμια σχεση με το μελος koulamaria?
Να καμια κριτικη του μελος koulamaria να παρετε μια γευση.

Μπάρμπαρα ξανά......!!!!

Μπάρμπαρα ξανά και ξανά....!
Η παλιά γνωστή καλή Μπάρμπαρα από Φ71α με λίγα κιλά παραπάνω και πολύ πολύ καύλα!Το ιδανικό στανταράκι για να περάσουμε όμορφα!
Όμορφος χώρος,πολύ καθαρός,η ίδια ευγενέστατη τσατσά,και το πρόγραμμα πέρα για πέρα ικανοποιητικό!!!Και αν υπάρχει και ένα σχετικό παρελθόν με την κοπέλα,σε προσέχει ιδιαίτερα!
Στο ζουμί τώρα.....!!!!
Είσοδος στον εν λόγο οίκο ηδονής κατά τις 1 το μεσημεράκι!Με το που αντικρύζω την τσατσά αρχίζουν οι σχετικές χαιρετούρες,τα που χάθηκες και τα χρόνια πολλά καθ'ότι μέρες που είναι.....ώσπου βγαίνει και το μωρό στη σάλα,γυμνόστηθο από πάνω να περιφέρει τα υπέροχα βυζόμπαλά της και από κάτω με μία ασ την πούμε φαρδιά φρου-φρού ζώνη!Αναπάντεχες αγκαλιές και γλώσσόφιλο το οποίο δεν αρνήθηκα.Ξεφόρτωμα το εικοσάρικο στην υπηρεσία και είσοδος στο δωμάτιο!Όμορφα υποφωτισμένο και με μια πολύ γλυκιά ζέστη!Εναπώθεση των ιμάτιων μου στον καναπέ και αναμονή για το happy hour της γλυκιάς τροφαντής Βουλγάρας!!!
Είσοδος στο δωμάτιο της Μπάρμπαρας και ολιγόλεπτη συνομιλία μετά εναγκαλιασμών εις την κλίνη και μικρών φιλιών παντού!Σε χρόνο dt το μόριο μου έγινε ντίρλα όπου και ακολούθησε απολαυστική πεολειχία για αρκετά λεπτά!Ομολογώ ότι αν επέμενε ακόμα λίγο,σίγουρα θα τελέιωνα στο στόμα της!!!Γύρισμα ανάσκελα στην Μπάρμπαρα και χώσιμο ανάμεσα στα μπούτια της για να γλείψω το μουνάκι της το οποίο και έκανα για αρκετή ώρα πρίν με τραβήξει από τα μαλλιά αναψωκοκινισμένη και χώσει κατ'ευθείαν στο μουνάκι της το καυλί μου!Ιεραποστολικό και γλωσσόφιλα για αρχή και γύρισμά στα τέσσερα για σφυροκόπημα μέχρι εναποθέσεως του σπέρματος μου μέσα της......!!!
Τώρα αν έκανα μαλακία η όχι που την γάμησα χωρίς καπότα,τι να πω!Παρασύρθηκα από την έξαψη της στιγμής αλλά ήταν καθαρή και μυρωδάτη η κούκλαρα μου!Πραγματικά το απόλαυσα μπορώ να πώ και τώρα που ξέρω που είναι,θα την ξανατιμήσω σίγουρα,με σώας τας φρένας αυτή την φορά όμως!!!!

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Στοιχεία σοκ έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, τρίτη ημέρα των εντατικών ελέγχων του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τα ειδικά κλιμάκια, καθώς μέχρι στιγμής θετικές στον ιό HIV έχουν βρεθεί 12 ιερόδουλες, 11 Ελληνίδες και 1 Βουλγάρα, οι οποίες εκδίδονταν όχι σε οίκο ανοχής αλλά σε «πιάτσες», ενώ συνολικά έχουν εξεταστεί περισσότερες από 100.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Οι έρευνες συνεχίζονται. Λογικό είναι τα νουμερα να ανεβαίνουν.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
:think:Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα  για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές  τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λέμε. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς  που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!! :police: :knuppel:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:think:Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα  για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές  τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λέμε. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς  που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!! :police: :knuppel:
Μπορεις να μου απαντησεις πού μπορουν να δουλεψουν οι δηλωμενες ιεροδουλες?

Οι νομιμοι οικοι ανοχης στην Αθηνα μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριού.
Το κρατος δεν δινει σε κανενα μπουρδελο άδεια για το γνωστο αλισβερίσι αρχών και πορνείων, να κινείται το χρήμα που λέμε... και με την ευλογία της εκκλησιας που καταριέται την πορνεία.

1 Βδομάδα νταβαντούρι ειναι για τις εκλογές, μετά θα αφεθούν όλα στην μοίρα τους και δεν μπορουμε να το αλλάξουμε.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Προφανώς και σε αυτή τη δουλειά υπαρχουν σωστές επαγγελματίες. Επειδή βρέθηκαν 12 δεν σημαίνει ότι όλες οι άλλες είναι κακές. Πολλοί πελάτες έχει τύχει να ακούσουν "η κοπέλλα θα αργήσει έλθει, καθυστέρησε στο γιατρό", το έχει πει και η ίδια και νομίζω ότι είναι αλήθεια πολλές φορές. Υπάρχει στουντιο που στο σαιτ του έχει πληροφορίες για τα θέματα υγείας. Δεν σημαίνει ότι όλα τα μαγαζιά είναι προβληματικά. Θέλει να το ψάχνουμε και μεις το πραμα

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Μπορεις να μου απαντησεις πού μπορουν να δουλεψουν οι δηλωμενες ιεροδουλες?

Οι νομιμοι οικοι ανοχης στην Αθηνα μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριού.
Το κρατος δεν δινει σε κανενα μπουρδελο άδεια για το γνωστο αλισβερίσι αρχών και πορνείων, να κινείται το χρήμα που λέμε... και με την ευλογία της εκκλησιας που καταριέται την πορνεία.

1 Βδομάδα νταβαντούρι ειναι για τις εκλογές, μετά θα αφεθούν όλα στην μοίρα τους και δεν μπορουμε να το αλλάξουμε.
:thumbsup:Φίλε μου Υπάρχουν 630 Οίκοι Ανωχης.Δεν μπορούν, να δουλέψουν οι ΝΟΜΙΜΕΣ? Απλά αυτές δεν ρισκάρουν την ΖΩΗ τους για 5η10 ευρώ παραπάνω να κάνουν ΑΚΑΠΟΤΑ! Και για αυτό αυτοί που έχουν τα Μπουρδέλα, δεν της βάζουν. Προτιμούν τα Μπάζα! με τα Ελευθέρα για να έχουν περισσότερο Χρήμα! Ρε ΟΥΣΤ! :hammer: :knuppel: ΚΟΠΡΟΙ!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:thumbsup:Φίλε μου Υπάρχουν 630 Οίκοι Ανωχης.Δεν μπορούν, να δουλέψουν οι ΝΟΜΙΜΕΣ? Απλά αυτές δεν ρισκάρουν την ΖΩΗ τους για 5η10 ευρώ παραπάνω να κάνουν ΑΚΑΠΟΤΑ! Και για αυτό αυτοί που έχουν τα Μπουρδέλα, δεν της βάζουν. Προτιμούν τα Μπάζα! με τα Ελευθέρα για να έχουν περισσότερο Χρήμα! Ρε ΟΥΣΤ! :hammer: :knuppel: ΚΟΠΡΟΙ!!
Οι νόμιμες χρειάζονται νόμιμο μπουρδελο για να δουλεψουν.
Στην Αθηνα δεν υπαρχει νομιμο μπουρδελο για να τα παίρνουν οι μιζαδοροι...Οι αρχες δεν δινουν αδεια σε μπουρδελα και απαγορευουν την νομιμη πορνεία.

ntinos21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχω τελειωσει εδω και 3 χρονια το λυκειο και θα ηθελα να προσθεσω καποια πραγματα. Καταρχας θα ηθελα να πω οτι ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει στο κεντρο της αθηνας και λυπηρο για εμας τα νεα παιδια που δεν μπορουμε να το δουμε και να το απολαυσουμε οταν ακομα ηταν στις δοξες του. Να προσθεσω και μια προσωπικη μαρτυρια. τον ιουλιο ειχα επισκευθει ενα μπουρδ κοντα στην κουμουνδουρου. εκει με του που αρχισαμε με μια ξανθια νομιζω βουλγαρα μου φορεσε καποτα αλλα αφησε τον αερα μεσα (ξερετε μπροστα-μπροστα). Μετα απο επανελλημενες προτροπες την επεισα και εβγαλε τον αερα. Ελα ομως που με το που αρχισαμε η καποτα εσπασε... Τα παιξα (σπουδαζα και νοσηλευτικη και τα ηξερα πολυ καλα ολα). Αμεσως ζηταω χαρτια. η τσατσα μου τα φερνει και βλεπω οτι ειναι καθαρη . Τι εκανα μετα? επειδη το aids υπαρχει πιθανοτητα να μην ανιχνευτει εως και στους 6 μηνες αποφασιασα την αποχη απο οτιδηποτε θα εφερνε σε κινδυνο αυτους που αγαπουσα.Δυσκολα λοιπον περασαν 6 μηνες και τον Δεκεμβριο πηγα για εξ. Ευτυχως ολα πηγαν καλα και ημουν καθαρος.Και να τονισω οτι δεν κολλας ευκολα aids. συνηθως δεν μεταδιδετε ευκολα μεσω κολπικων υγρων ειδικα και αν δεν εχεις πληγη ή αν δεν εχεις εκσπερματωσει.Σε οτι μπορω να βοηθησω σχετικα με τα ΣΜΝ μπορειται να μου στειλετε πμ ή απο εδω .

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς και σε αυτή τη δουλειά υπαρχουν σωστές επαγγελματίες. Επειδή βρέθηκαν 12 δεν σημαίνει ότι όλες οι άλλες είναι κακές. Πολλοί πελάτες έχει τύχει να ακούσουν "η κοπέλλα θα αργήσει έλθει, καθυστέρησε στο γιατρό", το έχει πει και η ίδια και νομίζω ότι είναι αλήθεια πολλές φορές. Υπάρχει στουντιο που στο σαιτ του έχει πληροφορίες για τα θέματα υγείας. Δεν σημαίνει ότι όλα τα μαγαζιά είναι προβληματικά. Θέλει να το ψάχνουμε και μεις το πραμα

"Επειδή βρέθηκαν 12 δεν σημαίνει ότι όλες οι άλλες είναι κακές."
Οχι απλα σημερα βρηκαν 12 αυριο αλλες 12 και παει  λεγοντας σιγα το πραγμα... :2funny:

"Πολλοί πελάτες έχει τύχει να ακούσουν "η κοπέλλα θα αργήσει έλθει, καθυστέρησε στο γιατρό", το έχει πει και η ίδια και νομίζω ότι είναι αλήθεια "

καλα κανεις και νομιζεις...πιστεψε με καλυτερα ειναι να νιμιζεις παρα να ξερεις  :grin:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560

Μπάρμπαρα ξανά......!!!!

Η παλιά γνωστή καλή Μπάρμπαρα από Φ71α με λίγα κιλά παραπάνω και πολύ πολύ καύλα!Το ιδανικό στανταράκι για να περάσουμε όμορφα!
Όμορφος χώρος,πολύ καθαρός,η ίδια ευγενέστατη τσατσά,και το πρόγραμμα πέρα για πέρα ικανοποιητικό!!!Και αν υπάρχει και ένα σχετικό παρελθόν με την κοπέλα,σε προσέχει ιδιαίτερα!
Στο ζουμί τώρα.....!!!!
Είσοδος στον εν λόγο οίκο ηδονής κατά τις 1 το μεσημεράκι!Με το που αντικρύζω την τσατσά αρχίζουν οι σχετικές χαιρετούρες,τα που χάθηκες και τα χρόνια πολλά καθ'ότι μέρες που είναι.....ώσπου βγαίνει και το μωρό στη σάλα,γυμνόστηθο από πάνω να περιφέρει τα υπέροχα βυζόμπαλά της και από κάτω με μία ασ την πούμε φαρδιά φρου-φρού ζώνη!Αναπάντεχες αγκαλιές και γλώσσόφιλο το οποίο δεν αρνήθηκα.Ξεφόρτωμα το εικοσάρικο στην υπηρεσία και είσοδος στο δωμάτιο!Όμορφα υποφωτισμένο και με μια πολύ γλυκιά ζέστη!Εναπώθεση των ιμάτιων μου στον καναπέ και αναμονή για το happy hour της γλυκιάς τροφαντής Βουλγάρας!!!
Είσοδος στο δωμάτιο της Μπάρμπαρας και ολιγόλεπτη συνομιλία μετά εναγκαλιασμών εις την κλίνη και μικρών φιλιών παντού!Σε χρόνο dt το μόριο μου έγινε ντίρλα όπου και ακολούθησε απολαυστική πεολειχία για αρκετά λεπτά!Ομολογώ ότι αν επέμενε ακόμα λίγο,σίγουρα θα τελέιωνα στο στόμα της!!!Γύρισμα ανάσκελα στην Μπάρμπαρα και χώσιμο ανάμεσα στα μπούτια της για να γλείψω το μουνάκι της το οποίο και έκανα για αρκετή ώρα πρίν με τραβήξει από τα μαλλιά αναψωκοκινισμένη και χώσει κατ'ευθείαν στο μουνάκι της το καυλί μου!Ιεραποστολικό και γλωσσόφιλα για αρχή και γύρισμά στα τέσσερα για σφυροκόπημα μέχρι εναποθέσεως του σπέρματος μου μέσα της......!!!
Τώρα αν έκανα μαλακία η όχι που την γάμησα χωρίς καπότα,τι να πω!Παρασύρθηκα από την έξαψη της στιγμής αλλά ήταν καθαρή και μυρωδάτη η κούκλαρα μου!Πραγματικά το απόλαυσα μπορώ να πώ και τώρα που ξέρω που είναι,θα την ξανατιμήσω σίγουρα,με σώας τας φρένας αυτή την φορά όμως!!!!

[/quote
Δεν μπορώ να σου πω οτι είναι κακιά ως κριτική!!!Αλλά το ίδιο καταδικαστέο είναι και να τελειώνεις στο στόμα της,όπως και να κάνεις και 69 και 96 και ότι άλλο μπορεί να τραβάει το κέφι σου......!Εκτός αν δεν έχεις πάσα ιδέα πως μεταδίδεται o HIV,τα σεξουαλικά νοσήματα και ότι άλλο επικίνδυνο για εμάς τους μπουρδελάκηδες,τους μπαρόβιους κτλ,κτλ,κτλ,......!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560

Μπάρμπαρα ξανά......!!!!

Στο ζουμί τώρα.....!!!!

.....μάλλον ο γκόμενο - αγαπουλήνος - προμοτοράς της θα ήταν.....!εεεεε και αν την έτρωγε έτσι και την πλήρωνε κιόλας.....μαγκιά του!

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
186
Πόντοι
1
επειδη λογο δουλειας περναω συνεχεια απο την ομονοια μπορω να πω οτι αυτες που ειδα στις φωτο με το ειτζ ειναι γνωστα τελειωμενα πρεζονια.παντως και στα μπουρδελα η ντιανα απο μαγνησιας 1 και η βαλια απο ελλης 3 αφηνουν να χυσεις πανστο μουνι τους,οι εντυπωσεις δικες σας.

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μιλησα με το κελπνο και μου ειπαν οτι εφοσον χρησιμοποιησα προφυλακτικο δεν κινδυνευω καθολου παρολα αυτα εχω αγχωθει και πρεπει να περιμενω 2 μηνες για να κανω εξεταζεις...γιατι εαν κανω τωρα δεν θα φανουν τα προσφατα...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μιλησα με το κελπνο και μου ειπαν οτι εφοσον χρησιμοποιησα προφυλακτικο δεν κινδυνευω καθολου παρολα αυτα εχω αγχωθει και πρεπει να περιμενω 2 μηνες για να κανω εξεταζεις...γιατι εαν κανω τωρα δεν θα φανουν τα προσφατα...

Φίλε διευκρίνισαν αν το ίδιο ισχύει και για το στοματικό;

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
lsh kai Greek Psycho pidiksate prezonia kai ta plhrwsate kiolas...????????? :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sygnwmh pou gelaw alla pragmatika den kserete pou th bazete kai thn plhrwnoun ki aytoi pou de ftaine meta... ta therma mou sygxarhthria....

elpizw ola na pane kala... kai....panta tetoia... :jerking:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560
επειδη λογο δουλειας περναω συνεχεια απο την ομονοια μπορω να πω οτι αυτες που ειδα στις φωτο με το ειτζ ειναι γνωστα τελειωμενα πρεζονια.παντως και στα μπουρδελα η ντιανα απο μαγνησιας 1 και η βαλια απο ελλης 3 αφηνουν να χυσεις πανστο μουνι τους,οι εντυπωσεις δικες σας.

Ρε δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τα ακάποτα,και τα χυσίματα και όλα αυτά!!!Χωρίς αυτά όλες θα βαρέσουν κανόνι και θα γίνουν πλύστρες!!!
Λογικό είναι ορισμένες να τα κόψουν πρός το παρόν μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος του γεγονότος.Αλλά μετά,θα αρχίσουν φούλ και φούλ έξτρα προκειμένου να ρεφάρουν!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
lsh kai Greek Psycho pidiksate prezonia kai ta plhrwsate kiolas...????????? :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sygnwmh pou gelaw alla pragmatika den kserete pou th bazete kai thn plhrwnoun ki aytoi pou de ftaine meta... ta therma mou sygxarhthria....

elpizw ola na pane kala... kai....panta tetoia... :jerking:

Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση το ότι ορισμένοι άνθρωποι αντί να λαμβάνουν μέρος στις συζητήσεις ώστε να παράγουν έργο, ή να σιωπούν, αρκούνται στο να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και μάλιστα επί προσωπικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom